Találatok a következő kifejezésre: Palástfű és teát gyógyszertárban lehet kapni (2 db)

Palástfű és cickafark teát gyógyszertárban lehet kapni? Nálunk DM-ben nincs! Hogyan kell kérni?

Legjobb válasz: Úgy kell kérni, hogy: - Jó napot kívánok, szeretnék kérni egy csomag cickafark, és egy csomag palástfû teát. Minden DM-ben van cickafark (ez egy alap gyógynövény), régebben palástfû is volt, azt mostmár én sem látok, egyébként gyógyszertárban, és gyógynövényboltban is lehet kapni.

Úgy kell kérni, hogy: - Jó napot kívánok, szeretnék kérni egy csomag cickafark, és egy csomag palástfû teát. Minden DM-ben van cickafark (ez egy alap gyógynövény), régebben palástfû is volt, azt mostmár én sem látok, egyébként gyógyszertárban, és gyógynövényboltban is lehet kapni.
:-)))
Ha dm-ben nincs, nézd meg herbária boltban (én is ott kaptam), vagy gyógyszertárban. Bár én már nem iszom, mert nagyon rossz íze van, meg úgy vettem észre, hogy nekem nem használ:(
Lehet, hogy épp elfogyott, én is a DM-ben vettem a cickafark teát, a palástfût tényleg nem sikerült ott.
Én a tescoban lévõ herbáriában vettem, nem filteres verzióban. A kettõ együtt kb. 600 Ft volt. Az eladónõ szerint nagyon jó. Szerintem nem rossz ízû a cickafarkfû tea, szinte vízízû. Így kell kérni, h mondod a nevét, ennyi az egész.

Melyik gyógynövényben található több ösztrogén? Cickafark tea vagy a palástfű teában? És gyógyszertárban lehet lehet kapni? 21/L

Gyermeket szeretnék ..

Legjobb válasz: http://antalvali.com/comment/20491/jo-ha-tudjatok-semmilyen-.. http://www.mioma.hu/fitoosztogenek.html de gyógynövényeket gyógynövény/bio boltokban kapszHa éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!