Találatok a következő kifejezésre: Palástfű, cickafű (2 db)

Palástfű, cickafű teától + Clostybegyt tablettától sikerülhet a baba?

Legjobb válasz: Igen!!! mi 13 hónapig ppróbálkoztunk és az utolsó hónapban minden nap megittam egy bögre cickafark teát. Mindenképp rendbeteszi a dolgokat ha van baj ha nincs jó hatása van. az ûlõfürdõ is ajánlott írd be a keresõbe sok hasznos cikket kidob. A clostilbegitet is felírta a doki, de addigra mire szednem kellett volna már terhes lettem. Egyik ismerõsöm a klostilbegyttõl a 3 adagtól esett teherbe. tehát ne add fel. És idd azt a teát! :) Sok sikert remélem hamarosan pocakosan hallunk rólad!! ;)

Igen!!! mi 13 hónapig ppróbálkoztunk és az utolsó hónapban minden nap megittam egy bögre cickafark teát. Mindenképp rendbeteszi a dolgokat ha van baj ha nincs jó hatása van. az ûlõfürdõ is ajánlott írd be a keresõbe sok hasznos cikket kidob. A clostilbegitet is felírta a doki, de addigra mire szednem kellett volna már terhes lettem. Egyik ismerõsöm a klostilbegyttõl a 3 adagtól esett teherbe. tehát ne add fel. És idd azt a teát! :) Sok sikert remélem hamarosan pocakosan hallunk rólad!! ;)
Azt nem írtad, mióta próbálkoztok, milyen vizsgálatok voltak.Vki a kütyükre teákra esküszik, ovul teszt, mikroszkóp, stb. és nem jön össze, hanem kap egy méhátfúvást, és spontán teherbeesik.Van aki csak lombikkal, van aki csak spontán, de van aki próbálkozik 1-2 évig, és semmi, aztán orvost vált, és elsõ hónapban megfogan.Fontos!Higgy abban, hogy összejön!!!!!Akár teától, akár egy kanál víztõl, ez olyan mint amikor a hipochondernek beadsz egy pohár vizet, hogy ez elmulassza a fejfájását, és lám meggyógyul.Ne érts félre nem gúny, hanem ez a legjobb.Ha te ezekben hiszel, higgy!!!!!Sok sikert!!!
Ezeket én nem is hallottam. Ha minden igaz, nekünk a Gynevac hozta meg a babát. Orvos írja fel, recepre, injekciókúra. Hajrá! Persze hogy sikerülni fog!
Szia ! Nekünk sikerült van már 3 kislányom és most várom a 4. babát ! 8 hetes kismami :) )
Szia! Lett pozitív teszt azóta? Remélem, drukk! :)

Túlstimulálhattam magam? Cickafű/palástfű teákat iszom 2. hónapja, mind a két ciklusban sokkal bővebb vérzésem volt mint előtte.

Bajt csinálhattam? Legutóbb 30 napra jött meg 26 helyett,. Hagyjam abba?

Legjobb válasz: én 1 hónapig ittam, nem tolta ki a mensim, mert terhes lettem szerencsére. Nekem bevált ez a 2 tea, de ezek szerint sajnos nem mindenkinek :-(

én 1 hónapig ittam, nem tolta ki a mensim, mert terhes lettem szerencsére. Nekem bevált ez a 2 tea, de ezek szerint sajnos nem mindenkinek :-(
én 3 hónapig ittm és mind a 3 hónapban kereken 14 napot késett!akkor volt mindíg pé-m amikor már meg kellett volna h jöjjön a menszeszem!én a helyedben abbahagynám!remélem tudtam segíteni!
A kérdező hozzászólása: Hát még a természetben sem bízhat az ember..Köszi a választ.
Palástfüvet második hónapja, cickafarkat csak ebben a ciklusban iszom. Még nem lettem terhes, bár ki tudja... De a ciklusom pontos, a pém pontosan ugyanazon a napon volt, mint eddig. A palástfû elméletileg vastagítja a méhnyálkahártyát. Szeintem ezért bõvebb a vérzésed a szokottnál. Ha nem ijesztõen sok a vér, akkor ne aggódj, mert ez csak azt jelenti, hogy mûködik a tea.
Én is egy hónapig teáztam, tovább nem kellett, mert egy hete pozitívat teszteltem. Nekem nagyon bejött, szépen rendezte a ciklusom, bár az valóban igaz, hogy a pémet kitolta a 20. napra.
Nekem elõrébb hozta, a 19. napon volt, így kb. 32 napra jött meg, elõtte 46 napra... Nekem jó a tapasztalatom. Ha viszont te a korábbi állapothoz képest nem vagy a tea hatásával elégedett, inkább hagyd abba! Mindenkinek más a szervezete.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!