Találatok a következő kifejezésre: PS 1-en PS 2 (4 db)

nem.
:)
Termeszetesen nem tudsz =) Ha Te csinaltad volna magat a jatekot, es a jatekokat neked sem lenne kedvezo hogy lehessen ilyet csinalni.
de viszont forditva igaz, ps2-n lehet játszani ps1-es játékokkal
nem
PS2-n és PSP-n viszont lehet PS1-es játékokat.
hogy lehetne jézusom?! nem véletlenül ps 2(hangsúlyozom KETTÕ) és nem véletlenül nem 1(EGY)

Az lenne, hogy Ps vitán megy 1-2 ps3 játék is? Csak mert akarok 1 et venni és videókban sok olyan játékkal játszanak rajta ami nincs is rá. és ugy értelmeztem én a videót hogy ps3 ról tette fel a vitára a játékot.

Legjobb válasz: Nem, elvileg olyant lehet, hogy a tv kijelzõje helyett vitára tolja ki a ps3 a képet (remote play), a ps vita jóval gyengébb mint a ps3, és alig volt rá játék, de a jövõre nézve is egyre kevesebb készül.

Nem, elvileg olyant lehet, hogy a tv kijelzõje helyett vitára tolja ki a ps3 a képet (remote play), a ps vita jóval gyengébb mint a ps3, és alig volt rá játék, de a jövõre nézve is egyre kevesebb készül.
Mondjuk nem csoda hogy alig van játék vitára, eddig 3, 7millió ember vett ps vitát, és 24millió ember 3DSt világszerte! nem is csoda hogy 3dsre van minden, vitára alig valami.
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!