Találatok a következő kifejezésre: PS 1-en PS (9 db)

nem
PS2-n és PSP-n viszont lehet PS1-es játékokat.
hogy lehetne jézusom?! nem véletlenül ps 2(hangsúlyozom KETTÕ) és nem véletlenül nem 1(EGY)
nem.
:)
Termeszetesen nem tudsz =) Ha Te csinaltad volna magat a jatekot, es a jatekokat neked sem lenne kedvezo hogy lehessen ilyet csinalni.
de viszont forditva igaz, ps2-n lehet játszani ps1-es játékokkal

1 éves PS + elõfizetést lehet-e Magyarországon, Magyar Store-ba Kódot ("redeem code") váltani úgy, hogy én azt csak bank kártyával vagy Paypalal fizetném ki és elküldenék nekem a kódot (tehát nem fizikailag szállítanának ki)?

Azt kérdem, mert vidéken lakóm és a ki szállítással nem akarok bajlódni. Sajnos a PSN network nem enged fizetni a bank kártyámmal ezért szeretnék fizetni így.

Legjobb válasz: [link] Magyarhoz csak 90 napos van nála.

[link] Magyarhoz csak 90 napos van nála.
Paypal? Én UK Store-ra regisztráltam, és ott lehet Paypal-lel is fizetni. Ha meg még friss PS3 felhasználó vagy, akkor gyors regisztrálj egy UK accot, és arra a PS+-ra fizess elõ.


Az 1.4-en átmegy a 3d formátum is. Simán mûködni fog együtt, nem kell aggódni.
A kérdező hozzászólása: köszi :)
A kérdező hozzászólása: meg még annyi h akkor az 1.3 meg az 1.4 ugyanugy jo csak az 1.4-en átjön a 3d is? de akkor psnél nicns jelentõsége nem? mindkettõvel mûködik rendesen?
Igen.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.

Az lenne, hogy Ps vitán megy 1-2 ps3 játék is? Csak mert akarok 1 et venni és videókban sok olyan játékkal játszanak rajta ami nincs is rá. és ugy értelmeztem én a videót hogy ps3 ról tette fel a vitára a játékot.

Legjobb válasz: Nem, elvileg olyant lehet, hogy a tv kijelzõje helyett vitára tolja ki a ps3 a képet (remote play), a ps vita jóval gyengébb mint a ps3, és alig volt rá játék, de a jövõre nézve is egyre kevesebb készül.

Nem, elvileg olyant lehet, hogy a tv kijelzõje helyett vitára tolja ki a ps3 a képet (remote play), a ps vita jóval gyengébb mint a ps3, és alig volt rá játék, de a jövõre nézve is egyre kevesebb készül.
Mondjuk nem csoda hogy alig van játék vitára, eddig 3, 7millió ember vett ps vitát, és 24millió ember 3DSt világszerte! nem is csoda hogy 3dsre van minden, vitára alig valami.

Miért nem játsza le PS3-on feliratot 1 filmhez? (ráraktam pendrive-ra az avi kiterjesztésű filmet, feliratot pontosan átneveztem ahogy a film is van és PS-en mégse ismeri fel a feliratot ) Mi a gegoldás?

Legjobb válasz: Mert nem támogatja, mint ahogy PC-n kívül szinte semmilyen lejátszónál nem mûködik ez az átnevezem ugyanarra dolog. De van rá megoldás, ezt szedd le: http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php Kb 30 másodperc alatt mellécsatolja a feliratot, amit aztán PS-en be kell kapcsoli (háromszög->subtitles). Elején érdemes konfigurálni a felirat kinézetét, tudod módosítani a betûtípust, méretét, ami gyárilag szerintem elég gáz.

Mert nem támogatja, mint ahogy PC-n kívül szinte semmilyen lejátszónál nem mûködik ez az átnevezem ugyanarra dolog. De van rá megoldás, ezt szedd le: http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php Kb 30 másodperc alatt mellécsatolja a feliratot, amit aztán PS-en be kell kapcsoli (háromszög->subtitles). Elején érdemes konfigurálni a felirat kinézetét, tudod módosítani a betûtípust, méretét, ami gyárilag szerintem elég gáz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!! :)
A kérdező hozzászólása: Hanem nagy kérés, leírnád lépéseit ennek a programnak, hogy csináljam?! Lány vagyok :( :$

PlayStation 1 játékokat ha letöltök internetről akkor hogyan lehet kíírni cd-re hogy tudjak vele játszani PS-en?

Legjobb válasz: kicsomagolod a rarokat, és iso fájlt megnyitod deamon tools-sal és dvd író programmal dvd másolásra mész és szépen kiírod (lassan) ki is kell legyen chippelve a ps.

kicsomagolod a rarokat, és iso fájlt megnyitod deamon tools-sal és dvd író programmal dvd másolásra mész és szépen kiírod (lassan) ki is kell legyen chippelve a ps.

én szeretnék venni 1 ps3-mat ezekre a tv-kre rálehet kötni a ps-t?

http://www.google.hu/imgres?um=1&hl=hu&biw=1024&bih=653&tbm=..

Legjobb válasz: Attól függ milyen csatlakozók vannak benne, de scart szinte az összesen van, szóval rá lehet kötni.

Attól függ milyen csatlakozók vannak benne, de scart szinte az összesen van, szóval rá lehet kötni.
A kérdező hozzászólása: Le tudnád irni mien az a scart csatlakozó amibe az AV-t kell bekötni vagy amibe pl a dvd-t kell bekötni mert olyanok vannak
A kérdező hozzászólása: http://www.google.hu/imgres?num=10&hl=hu&biw=1024&bih=653&tb.. Ez a scart csatlakozó mert ilyenünk van
Az.
lehet, de nem érdemes


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!