Találatok a következő kifejezésre: POST, GET hogyan (1 db)

POST, GET változókat hogyan kezeljen egyszerű változóként?

Tehát pl, ha egy oldal POST (f?leg FROM-ok) vagy GET (pl. URL-ben továbadott értékek) változókat ad egy másik oldalnak, ezeket hogyan lehet kezelni a $_POST['változó'] és a $_GET['változó'] nélkül kezelni egyszer? $változó formában?

Legjobb válasz: nem tom mihez kell, de lehet értelmesebb GLOBALra átírni a dolgot, csak ne felejtsd el a végén a destroy-t ...

nem tom mihez kell, de lehet értelmesebb GLOBALra átírni a dolgot, csak ne felejtsd el a végén a destroy-t ...
szintén Globalra szavazok!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A PHP kiírhatja a jelszót?

Sokszor látom, hogy a hibát okozó PHP-sor kiíródik egy weblapra. Ha az a sor pont az adatbázis-kapcsolat felhasználóját meg jelszavát tartalmazza, akkor kiíródhat a jelszó is?

6

Hogy lehet ilyen játékot csinálni?

Sok olyan game van, amibe csak jobbra-balra kell meni, meg lőni. Na én is ilyen game-et szeretnék csinálni. Meg tudja valaki mondani mi kell ehöz?

4

{ megnyomásakor miért ír ki mást? (code::blocks)

Sziasztok!

(volt egy ilyen kérdés, de azért írom ki még egyszer, hátha valaki el tudja magyarázni pontosan és érthetően hogy hol lehet átállítani a billentyűkiosztást, mert ugye néhány program tervezője nem veszi figyelembe az AltGr használatát.

Amikor megnyomom a {-t ezt írja ki:

/** \brief
*
* \param
* \param
* \return
*
*/

} ezzel meg semmi baj sincs.

15

SÜRGÕÕS! Mi a megoldása? Python programban kéne ilyen feladatot csinálni:

Ha a számla ÁFA összege a számla nettó értékének egy adott százaléka,
akkor hány százalék áfát tartalmaz a számla bruttó összege?
Készíts a problémára egy kisegító programot, pl 25%-os ÁFA esetén
a számla 20% áfát tartalmaz.
12%-os ÁFA esetén a számla ÁFA tartalma 10,71%

A válaszokat előre is köszönöm!!

3

C++ programozásra + fordításra melyik a legjobb program?

5

Pascalban lehet időzíteni?

Azt szeretném, hogy például a
writeln('xyz');
writeln('abc');
writeln('qwe');
sorokat pár másodperces eltéréssel írja ki. Meg lehet ezt oldani? (lazarus)

3

Hogy lehet megoldani a Game Maker 8 ban hogy a játék végén a játék során elért pontjaid alapján egy high scorte adjon ki?

Na az van hogy egy olyan játékot készítek hogy van a pálya ott vannak az ellenségek akik téged üldöznek és be kell érni a célba mielőtt elkapnának. Ezt fel akarom dobni azzal hogy a pályán vannak pontok amiket össze lehet szedni és a játék végén kiadná a high scorte. Csak nem tudom hogy lehet megoldani hogy az összes pontot nézze nem csak azt a pályát. Fontos lenne!

2

Visual basic 2010 auto save?

Azt akarom hogy ha van egy button ami "Start!" Cód: (mat1.Show) Ha megfejtik a feladványt akkor elmenti nekem és ha kilép pl. 15 level -nél mert nincs kedve csinálni most. és 1 óramúlva rá kattint az "Start!" -button ra akkor az a level jelenik meg neki ahol abba hagyta! De ne neki keljen hogy save game hanem automatikusan egy teljesítedt level után autosave kovetkezzen be.

3

Hogy kell a Game Maker 8 ban a játékokba zenét berakni? FONTOS!

Egy játékot akarok készíteni Game Maker-rel a mozgás meg a többi ment de a zenét nem tudom hogy kell. Volt egy tippem de nem münködött. Mert azt csináltam hogy a creat soundban kiválasztottam egy MP3-mas zenét a gépemről a backround ot választottam elneveztem br_music-nak készítettem neki egy object-et ott create és a play sound br_music ot húztam be de nem münködött játék közben. Mi lehet a baj? Fontos lenne.

2

Pascalban a rondom számgenerálást, vagy tömbből véletlenszerűen kiválasztást hogyan kell megcsinálni?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!