Találatok a következő kifejezésre: PG53 nyálból páfrányos, (2 db)

PG53 nyálból tiszta páfrányos, szúr a hasam. Ez peteérés?

És egy nagy darab "tojásfehérje" darab jött ki bel?lem, amiben fehér szálak voltak. Ha ez peteérés, meddig tart? Mikor ajánlatos együttlenni ilyenkor (tudom, hogy amikor jólesik, de nagyon szeretnénk babát).

Legjobb válasz: Szia! Gyorsan használjátok ki az alkalmat tuti,hogy itt az idõ. A pete csak 12 órán át él siessetek. Szorítok!

Szia! Gyorsan használjátok ki az alkalmat tuti, hogy itt az idõ. A pete csak 12 órán át él siessetek. Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! Akkor megyek is:) )) Szorítsatok!! :) )
:) )
Hajrá! Itt az idõ, most vagy ....egyébként akár holnap is, de amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra! :-)))

Pg53 kérdés: tegnap próbáltam először, délben, délután tök páfrányos volt. Ma reggeli nyálból aprópöttyös. Akkor most mi van? Ráadásul tegnap nem is akcióztunk.

Hétvégén-jöv? hét eleján lenne elvileg aktuális a pém. Vagy ki tudja. 18. ciklusnapon vagyok.

Legjobb válasz: Köszi a választ! Elõtte nem ettem-ittam bõ egy órán át. Tegnap gyönyörû páfrányok, ma semmi de semmi. Ha ma este leszünk együtt, az nem késõ szerinted?

A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Elõtte nem ettem-ittam bõ egy órán át. Tegnap gyönyörû páfrányok, ma semmi de semmi. Ha ma este leszünk együtt, az nem késõ szerinted?
Mennyi idõvel elõtte ettél-ittál utoljára? Mert az is befolyásolhatja, ill. ha pöttyöket látsz, akkor lehet h sok volt a nyál és buborékosan száradt. Én többször is megcsinálom egymás után, fõleg ha gömbök vannak rajta, ha már kivárom h nem eszek-iszok elõtte kb 1, 5 órával, és utoljára mindig vmi édeset eszek, majd iszok rá vizet, mert a mikroszkópon a nyál mintázata azért páfrányos (kristályos) mert pé-kor több só van a szervezetben. De ugye a nyál sós kajától is lehet az, azért csinálom igy.
ja, az kimaradt, hogy attól, hogy tegnap (ha jól csináltad meg ma is), páfrányos volt, már reggelre simán lehetséges, hogy nem mutatja, akkor jelentheti, hogy éjjel v. hajnalban volt tüszõrepedés, utána lezuhant a szint, s már nem jelzi ki. Azért még ma próbálkozzatok, hátha!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!