Találatok a következő kifejezésre: PG 53 hány napig (4 db)

Pg/53-as mikroszkópon hány napig látszódik a peteérés? Nekem csak egy napig mutatott szálkásat.

Legjobb válasz: Hát nekem pl. hüvelyváladékból sosem mutatta a peteérést, sõt mást sem. A nyálból igen, de a mensi elõtt 3 nappal. Szóval nem bízom meg benne, merthogy az azon az elven mûködik, hogy a nyál sótartalma kikristályosodik peteéréskor. Na a nyál ph-ja meg sótartalma függhet nagyon sokmindentõl. Nekem pl. nem is mutatta az ehavi peteérést, holott biztos volt, mármint a nyákos tünetek megvoltak.

Hát nekem pl. hüvelyváladékból sosem mutatta a peteérést, sõt mást sem. A nyálból igen, de a mensi elõtt 3 nappal. Szóval nem bízom meg benne, merthogy az azon az elven mûködik, hogy a nyál sótartalma kikristályosodik peteéréskor. Na a nyál ph-ja meg sótartalma függhet nagyon sokmindentõl. Nekem pl. nem is mutatta az ehavi peteérést, holott biztos volt, mármint a nyákos tünetek megvoltak.
Azt tudjátok gondolom, hogy nem szabad elõtte 1 órával sem enni, sem inni.Én úgy tudom, páfrányosat kell mutatnia, de ovasd el mégegyszer a használatit, lehet én tudom rosszul.
Én reggel csináltam, semmi képet nem mutatott.
A kérdező hozzászólása: Rosszl fogalmaztam! Páfrányosra gondoltam. Egy napig mutatott csaak páfrányosat. Több napig kell? Betartottam minden elõírást.
Akkor valószínû, hogy aznap volt peteérésed.Azt, hogy több napig kell-e azt nem tudom.Ebben az idõszakban volt tojásfehérje szerû folyásod?

PG 53 mikroszkóppal hány napig látni?

Nekem tegnapel?tt picit volt páfrányos, nagyon szépen kivehet? volt a minta, ma reggel meg a fele foltos volt, a másik fele meg páfrányos.

Legjobb válasz: Nekem altalaban 2 napig pafranyos a 12. nap korul.

Nekem altalaban 2 napig pafranyos a 12. nap korul.
A kérdező hozzászólása: En is tegnap voltam a 12. napon, amikor gyongyoru pafranyokat lattam. :o) Ezek szerint tegnap volt az ovulacio, vagy a pafranyosodastol 12-24 oran belul lesz?
Én is használom a PG53-at, de nekem még eddig nem sikerült páfrányokat találnom rajta. Te mibõl nézed? Nyál v. cervix? Egyébként a tüszõrepedést követõen kezd csökkenni a nyálkában a koncentráció, tehát a páfrányos idõszakban vagy a legtermékenyebb.
A kérdező hozzászólása: En cervix-bol eddig soha semmit nem làttam, csak nyàllal csinalom a tesztet. Sok lany irta, hogy cervixbol semmit sem lat.
Nekem öt hat napig volt páfrányos, amikor használtam. Csak ajánlani tudom, az elsõ hónapban, amikor megvettem, babás lettem :) A fele folt, fele páfrány, az páfrány, mert foltokat attól is láthatsz, hogy esetleg buborékosan kented fel a nyálat. A bubikat szedd ki mielõtt leteszed száradni. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Koszonom az infot!

Pg/53 ovulációs mikroszkópnál csak 1 napig volt páfrányom. Nektek hány napig szokott lenni? És nektek bevált?

Legjobb válasz: nekem nagyon össze vissza mutatott mindent, pedig betartottam a szabályokat...szóval nálam kuka lett a sorsa...inkább a vaterán rendeltem olcsón ovuteszteket, s azzal sikerült is a baba

nekem nagyon össze vissza mutatott mindent, pedig betartottam a szabályokat...szóval nálam kuka lett a sorsa...inkább a vaterán rendeltem olcsón ovuteszteket, s azzal sikerült is a baba
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, kb.te vagy a 100-ik ember akit hallok errõl, nem vált be a mikroszkóp, és akikrõl még nem tudok :) Végülis azon az egy napon amíg páfrányos voltam épp aktuális is volt a peteérésem, szóval van benne vmi szerintem de nem az igazi..Ovu teszteket én is épp tegnap rendeltem online :)
Nekem ovu elõtti nap kevert, páfrányos is + amorf, ovu napján viszont tiszta páfrány. Nekem biztosan jelzi, mert ovus fájdalmam is olyankor van csak, sõt már volt ovus vérzésem is ilyenkor. Úgyhogy én ezt használom.

PG/53-as törpemikroszkópot használok. Hány napig mutat páfrányosat és mikor jelzi pontosan a peteérést? Ma tartok a 10. napnál és néhol már látszanak a szálkácskák. Ha teljesen beszálkásodik akkor van a peteérésem?

Legjobb válasz: Szia!Szerintem ha már látsz rajta néhány(szálkácskát)akkor hajrá ma is és holnap után is!Meg amikor jólesik!!!Mert az orgazmus is kiválthat(véletlenszerü)pé-t!!!!!!Sok sikert!!:D

Szia!Szerintem ha már látsz rajta néhány(szálkácskát)akkor hajrá ma is és holnap után is!Meg amikor jólesik!!!Mert az orgazmus is kiválthat(véletlenszerü)pé-t!!!!!!Sok sikert!!:D
Megint én!!!!Hány naposak a ciklusaid??Mert ha 27-28 akkor pont ma+holnap van!!!!!!
Nekem nem jött be ez a mikroszkóp! Nekem még soha nem mutatott páfrányosat!Én nem bízom benne:(
A kérdező hozzászólása: 29 naposak, tehát csak csütörtök- péntek a peteérésem napja szerintem...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!