Találatok a következő kifejezésre: PG 53 hány (6 db)

Pg/53 ovulációs mikroszkópnál csak 1 napig volt páfrányom. Nektek hány napig szokott lenni? És nektek bevált?

Legjobb válasz: nekem nagyon össze vissza mutatott mindent, pedig betartottam a szabályokat...szóval nálam kuka lett a sorsa...inkább a vaterán rendeltem olcsón ovuteszteket, s azzal sikerült is a baba

nekem nagyon össze vissza mutatott mindent, pedig betartottam a szabályokat...szóval nálam kuka lett a sorsa...inkább a vaterán rendeltem olcsón ovuteszteket, s azzal sikerült is a baba
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, kb.te vagy a 100-ik ember akit hallok errõl, nem vált be a mikroszkóp, és akikrõl még nem tudok :) Végülis azon az egy napon amíg páfrányos voltam épp aktuális is volt a peteérésem, szóval van benne vmi szerintem de nem az igazi..Ovu teszteket én is épp tegnap rendeltem online :)
Nekem ovu elõtti nap kevert, páfrányos is + amorf, ovu napján viszont tiszta páfrány. Nekem biztosan jelzi, mert ovus fájdalmam is olyankor van csak, sõt már volt ovus vérzésem is ilyenkor. Úgyhogy én ezt használom.

Hányan vagytok, akik csalódtak a PG 53 mikroszkópban -mert hiába volt peteérés, nem mutatta-, és már inkább nem is használjátok?

Sok negatív véleményt olvastam már,arra lennék kíváncsi,hogy mindig ugyanaz a néhány ember írja le a tapasztalatát,vagy többen vagytok? El?re is köszi!

Legjobb válasz: Szia én nem olyan régota vagyok itt , nekem is van mikim de nekem a maybe baby mit mondjak nagyon nehéz kitapasztalni sokat mutatt páfrányt nekem is ,de mivel használok ovutesztet is ezért látom hogy mikor jol mutatja ,de teszt nélkül nekem se vállna be .Ugy vagyok vele a párom megvette ezért használom mert ártani nem árt reggel egy kis nyál kiszáritom aztán megnézem , de inkább ovuteszt és hömérö mert abban itt is tudnak segiteni ha megmutatod a görbéd !! Miota használod???

Szia én nem olyan régota vagyok itt , nekem is van mikim de nekem a maybe baby mit mondjak nagyon nehéz kitapasztalni sokat mutatt páfrányt nekem is , de mivel használok ovutesztet is ezért látom hogy mikor jol mutatja , de teszt nélkül nekem se vállna be .Ugy vagyok vele a párom megvette ezért használom mert ártani nem árt reggel egy kis nyál kiszáritom aztán megnézem , de inkább ovuteszt és hömérö mert abban itt is tudnak segiteni ha megmutatod a görbéd !! Miota használod???
Nekem mindent mutatott össze-vissza. Ezért vettem LH tesztet. Nekem egy hónapon belül többször is volt páfrányos, sõt még egy napon belül is mutatott mást. Lehet én vagyok bal...sz de én nem tudtam vele bánni.
A kérdező hozzászólása: 3hónapja használom, és én sem vagyok megelégedve vele. Gyakran elõfordult, hogy fél órán belül kétszer is kipróbáltam, és más volt az eredmény. Tudom, hogyan kell használni, sokat olvastam róla.
Kb én is ennyi ideje használom , de csak érdekeség képpen szerintem probáld meg a tesz veszen lehet kapni olcson ovutesztet 20db volt 2100ft , és az mellé használd a mikit ha már megvetted lehet a végére kitapasztalod!!!:)
Én csalódtam! Nekem minden hónapban mutatott peteérést, aztán csak csodálkozunk, hogy 2 éve nem jön a baba, mire most kiderült a dokinál hogy nincs is peteérésem, vagy csak nagyon gyenge. Tehát én úgy döntöttem hogy kuka!!!
Szia.Nekem nem jött be sajna, 11hónapig próbálkoztunk vele és nem jött a baba.Orvoshoz is elmentem, nem volt semmi gond.Aztán vettem ovulációs tesztet és a második hónapban(használat után), terhes lettem és már 4.5hónapos a kisfiam.
Szia! Én kb 2-3 hónapja használom. Nekem mostanába össze-vissza mutat mindent. Van, hogy egyik nap páfrányos, másik nap buborékos, és így tovább. Nem igazán tudok rajta kiigazodni. A másik furcsaság az, hogyha természetes fénynél nézem (ablaknál), akkor páfrányokat látok, de ha egy kislámpánál nézem, akkor buborékokat. Járt már valaki így közületek? Betartom a "szabályokat", reggel nézem "szûz" nyálból.
Elõzõ vagyok. Kihagytam, hogyha az ablaknál nézem, akkor HOMÁLYOS páfrányokat látok, de ha kislámpánál, akkor ÉLES buborékokat.
Nekem soha nem mutatott páfrányokat, pedig 2-3 hónapig nézegettem, már azt hittem, hogy nincs is peteérésem, de szerencsére az UH-n kiderült, hogy nincs semmi baj! Szóval nem jött be!

PG/53-as törpemikroszkópot használok. Hány napig mutat páfrányosat és mikor jelzi pontosan a peteérést? Ma tartok a 10. napnál és néhol már látszanak a szálkácskák. Ha teljesen beszálkásodik akkor van a peteérésem?

Legjobb válasz: Szia!Szerintem ha már látsz rajta néhány(szálkácskát)akkor hajrá ma is és holnap után is!Meg amikor jólesik!!!Mert az orgazmus is kiválthat(véletlenszerü)pé-t!!!!!!Sok sikert!!:D

Szia!Szerintem ha már látsz rajta néhány(szálkácskát)akkor hajrá ma is és holnap után is!Meg amikor jólesik!!!Mert az orgazmus is kiválthat(véletlenszerü)pé-t!!!!!!Sok sikert!!:D
Megint én!!!!Hány naposak a ciklusaid??Mert ha 27-28 akkor pont ma+holnap van!!!!!!
Nekem nem jött be ez a mikroszkóp! Nekem még soha nem mutatott páfrányosat!Én nem bízom benne:(
A kérdező hozzászólása: 29 naposak, tehát csak csütörtök- péntek a peteérésem napja szerintem...

Pg/53-as mikroszkópon hány napig látszódik a peteérés? Nekem csak egy napig mutatott szálkásat.

Legjobb válasz: Hát nekem pl. hüvelyváladékból sosem mutatta a peteérést, sõt mást sem. A nyálból igen, de a mensi elõtt 3 nappal. Szóval nem bízom meg benne, merthogy az azon az elven mûködik, hogy a nyál sótartalma kikristályosodik peteéréskor. Na a nyál ph-ja meg sótartalma függhet nagyon sokmindentõl. Nekem pl. nem is mutatta az ehavi peteérést, holott biztos volt, mármint a nyákos tünetek megvoltak.

Hát nekem pl. hüvelyváladékból sosem mutatta a peteérést, sõt mást sem. A nyálból igen, de a mensi elõtt 3 nappal. Szóval nem bízom meg benne, merthogy az azon az elven mûködik, hogy a nyál sótartalma kikristályosodik peteéréskor. Na a nyál ph-ja meg sótartalma függhet nagyon sokmindentõl. Nekem pl. nem is mutatta az ehavi peteérést, holott biztos volt, mármint a nyákos tünetek megvoltak.
Azt tudjátok gondolom, hogy nem szabad elõtte 1 órával sem enni, sem inni.Én úgy tudom, páfrányosat kell mutatnia, de ovasd el mégegyszer a használatit, lehet én tudom rosszul.
Én reggel csináltam, semmi képet nem mutatott.
A kérdező hozzászólása: Rosszl fogalmaztam! Páfrányosra gondoltam. Egy napig mutatott csaak páfrányosat. Több napig kell? Betartottam minden elõírást.
Akkor valószínû, hogy aznap volt peteérésed.Azt, hogy több napig kell-e azt nem tudom.Ebben az idõszakban volt tojásfehérje szerû folyásod?

PG 53 mikroszkóppal hány napig látni?

Nekem tegnapel?tt picit volt páfrányos, nagyon szépen kivehet? volt a minta, ma reggel meg a fele foltos volt, a másik fele meg páfrányos.

Legjobb válasz: Nekem altalaban 2 napig pafranyos a 12. nap korul.

Nekem altalaban 2 napig pafranyos a 12. nap korul.
A kérdező hozzászólása: En is tegnap voltam a 12. napon, amikor gyongyoru pafranyokat lattam. :o) Ezek szerint tegnap volt az ovulacio, vagy a pafranyosodastol 12-24 oran belul lesz?
Én is használom a PG53-at, de nekem még eddig nem sikerült páfrányokat találnom rajta. Te mibõl nézed? Nyál v. cervix? Egyébként a tüszõrepedést követõen kezd csökkenni a nyálkában a koncentráció, tehát a páfrányos idõszakban vagy a legtermékenyebb.
A kérdező hozzászólása: En cervix-bol eddig soha semmit nem làttam, csak nyàllal csinalom a tesztet. Sok lany irta, hogy cervixbol semmit sem lat.
Nekem öt hat napig volt páfrányos, amikor használtam. Csak ajánlani tudom, az elsõ hónapban, amikor megvettem, babás lettem :) A fele folt, fele páfrány, az páfrány, mert foltokat attól is láthatsz, hogy esetleg buborékosan kented fel a nyálat. A bubikat szedd ki mielõtt leteszed száradni. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Koszonom az infot!

A PG/53-nál az eredményt befolyásolja az hogy hány perc múlva nézem meg mit mutat?

3 napig páfrányos volt, aztán 1 nap am?bákat mutatott, ma megint páfrányos.Vagy a mennyiségt?l is függ mennyit teszek az üveglepra? Hogyan kell helyesen használni?

Legjobb válasz: Háát nekem mindig negatívat mutatott így hamar feladtam,nemrég megtudtam mami leszek,így szerintem nem ezen fog múlni neked sem.Amúgy én esténként néztem,sztem a mennyiség mindegy de azt hiszem 5 percet ír,hogy hagyd száradni.amúgy a kis papír leírja amit adnak hozzá,ennél többet én sem tudtam meg annak idején a mikroszkópról.Sok sikert szorítok!

Háát nekem mindig negatívat mutatott így hamar feladtam, nemrég megtudtam mami leszek, így szerintem nem ezen fog múlni neked sem.Amúgy én esténként néztem, sztem a mennyiség mindegy de azt hiszem 5 percet ír, hogy hagyd száradni.amúgy a kis papír leírja amit adnak hozzá, ennél többet én sem tudtam meg annak idején a mikroszkópról.Sok sikert szorítok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!