Találatok a következő kifejezésre: P 1-es lehet (4 db)

P 1-es géppel lehet internetezni?

Legjobb válasz: Persze, az internethez nem kell gyors gép - lévén a kábelkapcsolat sebessége a szûk keresztmetszet, ez jóval lassabb, mint hogy gyors gép kellene hozzá. Viszont attól is függ, mire akarod az internetet használni. Ha csak böngészésre, levélolvasásra, nincs gond, viszont ha sok flash oldalt néznél, vagy játszanál valamilyen kliensprogramot igénylõ játékkal, azon már látszik a lassúság, lévén azok a programok géperõforrásból futnak.

Persze, az internethez nem kell gyors gép - lévén a kábelkapcsolat sebessége a szûk keresztmetszet, ez jóval lassabb, mint hogy gyors gép kellene hozzá. Viszont attól is függ, mire akarod az internetet használni. Ha csak böngészésre, levélolvasásra, nincs gond, viszont ha sok flash oldalt néznél, vagy játszanál valamilyen kliensprogramot igénylõ játékkal, azon már látszik a lassúság, lévén azok a programok géperõforrásból futnak.
lehetni lehet csak ne számits valami szuper megjelenitésre. és szuper sebeségre.

Vásároltam 1 sony xpeia p készüléket és kaptam hozzá 2 darab kis mütyürt (NFC) micsoda ez és hogyan lehet működésre bírni?

Bekapcsoltam a telefonon az nfc funkciót hátlaphoz tartom rezeg a készülék meg hangot is ad de semmi nem történik. Mit csinálok rosszul?

Legjobb válasz: Programozni kell. http://www.seria.hu/tesztek/2012.06.30.%20Xperia_sola/03_res..

14cm hosszú és 6 cm vastag p. énisszel ki lehet elégíteni 1 nőt? (jahh és nem szűzre gondolok! )

Legjobb válasz: szerintem nem, nekem nem sikerült, pedig kicsit nagyobb van amugy szerencsére van más öröm is az életben, mint például a sakk:)

szerintem nem, nekem nem sikerült, pedig kicsit nagyobb van amugy szerencsére van más öröm is az életben, mint például a sakk:)
próbáld meg.
Szivem, hidd el, lehet akármekkora a szerszámod...Nem azon fog múlni, hogy ki tudsz e elégíteni egy csajt.. Az egyik Ex pasimnak nagyobb volt és vastagabb, mint a mostaninak(a mostani a férjem :D ) És, hát meg kell hagyni, A férjem minden egyes alkalommal (akár többször is) ki tud elégíteni, míg az ex..hát kb 2 kezemen meg tudnám számolni hányszor tudott...(a 8 hónap alatt) Üdv. 25/L
Nem.
szóval 6cm körbe a cerka ? Hát az elég vékony nem akarlak elkeseríteni , de a 6-ot oszd el 3.14-el és megkapod az átmérõjét , amire kijön hogy 1, 91cm :/
a 6 cm vastag pénisz, valójában kevesebb mint 3 centiméter.Szzóval kizárt!
ha ez a lankadt állapotra vonatkozik, akkor igen. Ha mereven ekkora, akkor inkább vágd le. Mindent vagy semmit elven.
Bárcsak az én barátomnak lenne 6cm vastag pénisze... mindjárt ki tudna elégíteni...
11/3, wow, ovodáskorban azért még nem kellene elkezdeni..
6cm vastag? Õ.Õ Úristen.. az nagyon fájdalmas egy lánynak.. Barátomnak 3cm vastag és 11cm hosszú.. és tökéletesen kielégít :)
Engem már 2, 5 éve kielégítenek (minden szex alatt 3-4 szer) egy hasonló méretûvel.
1. a pénisz nem csúnya szó, hanem az orvosi neve, ezért nem értem mi a f*sznak írtad trükkösen... -.- 2. A NÕ SZÁMÁRA ATTRAKTÍV FÉRFI BÁRMEKKORA PÉNISSZEL, VAGY SOK MÁS MÓDON TEHETI EZT MEG 2. a kérdésedre visszatérve... tényléeg szám szerint csak 1 nõvel akarsz szexelni az életben? Hogyha nem, az "egy" szó betûvel írandó.
NEM!!De ki a faszt érdekel ez a kérdés????
Nem, sajnos 20 centi alatt esélyed sincs rá. Maradj inkább a fent említett sakknál... (még mindig nem értem, miért kell naponta többször is ilyen kérdést feltenni)
igen
majdnem beértelekXD 13 és fél és 4cm vastag
Hát ha profi vagy akkor igen !!!!! Sok sikert !

1.2 es astra, melegen nehezen indul, menet közben ritkán rágat. Mi lehet a hiba oka? köszi p.

Legjobb válasz: Csak annyi, hogy egy barom volt, aki 1.2-es motort rakott egy Astrába!

Csak annyi, hogy egy barom volt, aki 1.2-es motort rakott egy Astrába!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!