Találatok a következő kifejezésre: Pénteken voltam c (2 db)

Pénteken voltam dokinál, szerinte c 3000, és utherus fundusa k/2. Aztán szerdán megjött a saját dokim is, nála is voltam szerinte c 2000, és fundus k/3. Kinek higyjek? Mit tegyek?

Amugy 25 hetes vagyok.Eléggé megijesztett a c3000-c2000.kérdeztem a dokimat hogy ilyenkor mi van?? ? azt mondta,lehet hogy az ? keze így érzi,a másik doki keze másképp van "beállítva".Kérdeztem mire érdemes figyelni,van e vmi amit tehetek,de azt mondta semmi extrát ne tegyek,azon kívül,hogy ne emeljek...Szerintetek???ilyenkor mi van??

Legjobb válasz: Ez tényleg orvostól függ. Nem elõszõr hallom,hogy ilyen vizsgálatnál két orvosnak más a véleménye. Szerintem nyugodj meg. Van akinek a 20. héttõl 2000 az érték. Ne emelj nehezet és ne erõltesd meg magad.

Ez tényleg orvostól függ. Nem elõszõr hallom, hogy ilyen vizsgálatnál két orvosnak más a véleménye. Szerintem nyugodj meg. Van akinek a 20. héttõl 2000 az érték. Ne emelj nehezet és ne erõltesd meg magad.
22 hetes vagyok és ma voltam orvosnál Uterus fundusa köldök magasságban és CI:3000. Ezt mérte a dokim.

Kémiából a konstitúciós izomereknek az izéjét a C-láncnak hogy mondjuk hány C atom kapcsolódik egymáshoz és vannak ott olyanok hogy hexán, pentán, bután és azt 10 ig valaki letudná írni nekem 1-10 ig? Remélem érthető voltam.

Legjobb válasz: metán, etán, propán, bután, pentán, hexán, heptán, oktán, nonán, dekán? erre gondoltál? ez a homológ soruk, nem hinném h túl sok köze van a konst. izomériához....

metán, etán, propán, bután, pentán, hexán, heptán, oktán, nonán, dekán? erre gondoltál? ez a homológ soruk, nem hinném h túl sok köze van a konst. izomériához....
Szerintem a nyílt láncú alkánokra gondolsz: 1 C atom: metán 2 etán 3 propán 4 bután 5 pentán 6 hexán 7 heptán 8 oktán 9 nonán(de ebben az egyben nem vagyok biztos, ha orbitális hülyeséget írtam akkor bocs) 10 dekán
A kérdező hozzászólása: igen köszi erre gondoltam.Nemtudtam hogy ezt így hívják , hát csak azért gondoltam, hogy a konst izomerekhez köze van mert ott volt róla szó és hát .nem nagyon értettem, de már értem nagyjából :) köszi még 1x:)
A kérdező hozzászólása: 20:01 :P igen arra gondoltam :) köszi aranyos vagy.csak azért kérdeztem mert holnap dogát írunk és ez most jól jött :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!