Találatok a következő kifejezésre: Pénteken volt peteérésem. Ma nagyon (4 db)

lehet persze.nálam is ez a helyzet.én is hasszurkákat éreztem. remélem most sikerült.
Majdnem biztos. Én is ugyanezt éreztem és azóta 23 hetes kismama vagyok. Sok sikert!
szia !lett babád belõle?
Engem is érdekelne, hogy lett-e babó, mert most ugyanebben a cipõben járok :)

Egy hete vasárnap volt peteérésem, az ovuteszt péntek, szombat volt +, és ma egész nap nagyon görcsölök, lehet ez a beágyazódás?

Legjobb válasz: Nem! Mivel most volt csak a peteérésed, min. 7-12 nap kell a beágyazódáshoz. Szerintem a pé-det érzed.

Nem! Mivel most volt csak a peteérésed, min. 7-12 nap kell a beágyazódáshoz. Szerintem a pé-det érzed.
El kellene olvasni a kérdést, és úgy válaszolni!MÚLT HÉT VASÁRNAP VOLT!!!!!! Igen, akár beágyazódás is lehet, de mensi is.A beágyazódás (ha az) még csak most kezdõdött el!
OFF: Jézus, neked meg mi a fene bajod van?! Bocsánat miss TÖKÉLETES, te biztos soha nem olvastál semmit félre... Legyél kö**** máshol, de ne itt!
Jujj, rosszul esett, hogy rávilágítottam, hogy nem tudsz olvasni?Ugyan már :DDDDDD

Ha csütörtök péntek körül volt peteérés, szombaton együttlét, ma nagyon kevés, éppen hogy barnás folyás, ez még nem a beágyazódás ugye? Ahhoz ez az idő nagyon kevés. Akkor mi lehet?

Legjobb válasz: A beágyazódás folyamata legkorábban a megtermékenyülést követõ 6. napon kezdõdhet meg. A nálad jelentkezõ barnázásnak nagy valószínûség szerint más az oka. Vezetsz hõgörbét?

A beágyazódás folyamata legkorábban a megtermékenyülést követõ 6. napon kezdõdhet meg. A nálad jelentkezõ barnázásnak nagy valószínûség szerint más az oka. Vezetsz hõgörbét?
A kérdező hozzászólása: Szia.köszi a gyors választ, vezettem, de ezt a hónapot, kihagytam.Bele fáradtam.peteérés tuti akkor volt, múlt héten voltam dokinál, õ mondta.
És mit mondott, hány mm a méhnyálkahártyád?
szia! Barnázás lehetett egy aprócska méhszájsebbõl, vagy egyéb felsértésbõl, bár már 3 napja hogy együtt voltatok... nekem is volt ilyen hogy 1-2 nappal együttlét után barnáztam, és az azért volt, mert nem voltam elég nedves, vagy eltúloztuk az dolgot :) (doki szerint)
A kérdező hozzászólása: 7.8mm az endometriu.vagyis csütörtökön annyi volt.akkor voltam dokinál.
És írt föl neked Utrogestánt vagy Duphastont? Vagy miben maradtatok?
A kérdező hozzászólása: Semmit nem írt fel.annyit mondott lehet próbálkozni.Miért?kellett volna?
Nem feltétlenül, de sokszor szokták elõvigyázatosságból felírni. Ha pl. volt már vetélés, amit a sárgatest-elégtelenség okozott. Ilyen esetekben nem termelõdik megfelelõ mennyiségû progeszteron és elkezd leválni a méhnyálkahártya.
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!