Találatok a következő kifejezésre: Pénteken volt és most (27 db)

31hetes vagyok. Egy hete voltam vizsgálaton és rendben volt minden. Most hirtelen sárga folyásom van. De semmi égő fájó érzésem nincs. Baj lehet? ? És csak pénteken van az orvosom.

Legjobb válasz: Szerintem nincs nagy gond, de azért pénteken menj el. Nekem is volt, és semmit nem tenyésztettek ki, de ha valami van is benne, egyelõre zárt méhszájnál nem okoz gondot a babának. Azért érdemes elmenni, mert ha mégis találnak valamit (bárhogy össze lehet szedni... ) akkor még könnyebben lehet kezelni. De nem hiszem, hogy nagy gond lenne!

Szerintem nincs nagy gond, de azért pénteken menj el. Nekem is volt, és semmit nem tenyésztettek ki, de ha valami van is benne, egyelõre zárt méhszájnál nem okoz gondot a babának. Azért érdemes elmenni, mert ha mégis találnak valamit (bárhogy össze lehet szedni... ) akkor még könnyebben lehet kezelni. De nem hiszem, hogy nagy gond lenne!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hát nyugottabb vagyok valamivel , de azért elmegyek pénteken.

Clostyt szedtem. Az ovutesztem most kezd erősödni, viszont a hőm ma 36.5-ről, 37-re felgrott! Pénteken volt a 12. napon és 20mm-es volt a tüszőm! Megrepedt és az ovuteszt nem mutat valósat? Vagy most mi történik?

Legjobb válasz: a megrepedés után negativ a teszt. csak addig pozitiv, mig érik a pete a tüszöben. ha ez az elsö negativod a poz-k után akkor akcio:)

a megrepedés után negativ a teszt. csak addig pozitiv, mig érik a pete a tüszöben. ha ez az elsö negativod a poz-k után akkor akcio:)

Hogy lehet, hogy + teszt és ma (most) mégis megjött (péntek óta késett)? Most mi van? Rossz volt a teszt?

Nagyon el vagyok keseredve!

Legjobb válasz: Szerintem menj el orvoshoz, mert több lehetõség is lehet: 1. Rossz volt a teszt, bár pozitív irányba nemigen szokott csalni, ha jól tudom 2. Terhes vagy, és úgy menstruálsz. Néha elõfordul. 3. A legrosszabb eshetõség, hogy elvetéltél.

Szerintem menj el orvoshoz, mert több lehetõség is lehet: 1. Rossz volt a teszt, bár pozitív irányba nemigen szokott csalni, ha jól tudom 2. Terhes vagy, és úgy menstruálsz. Néha elõfordul. 3. A legrosszabb eshetõség, hogy elvetéltél.
A kérdező hozzászólása: És ha ez csak késõi menzi volt (bár nem érte a halvány tesztet) a következõ hónapban próbálkozhatunk? Nem görcsölök csak az a menzis érzés. Nem vérzek nagyon csak úgy normálisan (talán kevesebb) de ezt csak holnap tudom megírni, hogy addig mi lesz.
Szépen jelentkezz be a dokihoz, nincsen semmi baj..pozitív teszt szinte tévedhetetlen, mivel a hcg-d kimutatta ott a baba. Ha vetélés lenne azért görcsölnél is erõsebben, de akkor általában darabosvérzés jellemzõ. Ha nagyon aggodsz jelenj meg szülészeti ambulancián, akár most , de valaki egész terhesség alatt mensizik, vagyis nem kell megijedni, de job ha orvos lát, mert ha gyógyszer szükséges, azt nem kapsz az internetrõl. Ha esetleg nem lenne baba akkor következõ hónapban lehet próbálkozni, vetélés esetén pedig az orvos ad irányadó választ.
Mivel teszteltél? Nekem is pozitívat mutatott a MediLab, és mégsem voltam terhes. A legjobb, ha elmész dokihoz, én is ezt tettem.
Ne keseredj el! Lehet, hogy nincs semmi baj, nálam is elõfordult vérezgetés az elsõ hetekben (kevés, fõként pecsételõ). Nézz még egy tesztet! Ha az pozitív menj orvoshoz! Ha negatív, akkor volt egy nagyon korai vetélés. Nekem is volt kétszer. S a nõk többségének van is ilyen, de többnyire észre sem veszik. Ilyenkor nem kell még gyógykaparást sem csinálni, legalábbis az én orvosom sosem csinált. A második esetnél nem is mentem orvoshoz. Nekem azt mondták ilyenkor nem is kell várni a következõ terhességgel.Én mind a kettõ után gyorsan az is lettem, vagyis az vagyok. Még egyszer ne keseredj el! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Hát mostmár belenyugodtam hogy most is egy vetélés, nekem is a 2. volt, az elsõ ugyan ilyen júni elején volt. Remélem a következõ hónapban szerencsésebb leszek. De végülis akkor jön a baba amikor õ akar, szóval mást nem tehetek mint türelmesen várok és sokat szeretjük egymást a férjemmel. Neked Gratulálok hogy hamar összejött a baba! Remélem lassan én is ezt írhatom ide! Sok boldogságot kívánok!!! :)

Pénteken 36.5 volt a hőm, és most 3 napja 37.1 37. mit jelenthet? Ja és egyszer a ciklus közepén volt 1 nap 36.8 előtte nap 36.2

pcos vagyok els? closti hónapon túl, de nem is merek reménykedni még a peteérésben sem, mert félek a csalódástól. milyen a tapasztalatotok?

Legjobb válasz: én csak annyit tudok neked mondani, hogy nekem amikor 37.1 volt a hõm már 1 hete akkor terhes voltam :) minden jót. 5 hós kisfiú anyukája

én csak annyit tudok neked mondani, hogy nekem amikor 37.1 volt a hõm már 1 hete akkor terhes voltam :) minden jót. 5 hós kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: gratulálok, és jó neked. a baj, hogy a pcom miatt ezt sajna kizártnak tartom, pedig a világ legboldogabbja lennék!!!

Péntekre nem várom, és eddig minden mensi előtt 5nappal elkezdett fájni a mellem most viszont semmi. Volt akinél ugyanez volt és végül baba lett?

Legjobb válasz: Szia!Én is ugyan így vagyok,szombatra nem várom,semmi tünetem sincs.Nem tudom mitõl van.

Szia!Én is ugyan így vagyok, szombatra nem várom, semmi tünetem sincs.Nem tudom mitõl van.
A kérdező hozzászólása: Szia, az jó legalább nem vagyok egyedül:-) Tegnap émelygett reggel a gyomrom, majd hányingerem volt, de ma már nincs. Viszont egy kicsit idegesít egy kicsit, hogy még miért nem fáj a mellem, úgy gondolom volt pém, mert volt nyákom a félidõben, bár tegnap is volt, ugyanolyan mint félidõben, úgyhogy most nagyon összevagyok zavarodva, de azért reménykedek hogy baba lesz.
Én is gondolkodtam rajta sokat h miért nem fáj?! de nem tudom, még a hasam sem fáj.Nekem volt peteérésem ovu teszt szépen ki mutatta ahogy kell, együtt is voltunk a párommal, lehet h még sem sikerült :(
Sziasztok lányok! Nekem is pont ugyan ez lett volna a kérdésem :) Hétfõre nem várom és eddig minden mensim elõtt egy héttel fájt a mellem. Most pedig semmi. Ereztem enyhe has szúrkát és a derekam is fáj. Drukkolok nekünk! :)
Sztem én holnap tesztelek 1et, szombaton kell h meg jöjjön, ma kicsit éreztem olyan megjövö érzést de csak pár percig tartott, most viszont hányingerem van!
Sziasztok! Velem is ugyan ez van, annyi különbséggel, hogy az én mensim már késik is 3-4 napja.. tegnap 20:05-ös mi lett az eredmény? :) én most kicsit megijedtem, mert igazából annyit vettem észre, h "nem fáj a cicim, pedig mostanában kéne megjönnie", aztán ma utána néztem és rájöttem, hogy jaaa már meg kellett volna jönnie.. szóval holnap csinálok tesztet.. :)

Ha rendszeresen együtt voltunk és pont jókor, mikor tesztelhetek? 22-én volt a pém, ez 100%. Pénteken 3-án csináltam egy 10-es tesztet, de neg. Lett. Korai volt, vagy most sem jött össze és valóban negatív?

Legjobb válasz: Fura érzés az alhasi részen. egyébként semmi. Az elõzõ 2-nél sem éreztem semmit. Ebbõl sajna egy angyalka, úgyhogy nagyon szeretnénk már....

A kérdező hozzászólása: Fura érzés az alhasi részen. egyébként semmi. Az elõzõ 2-nél sem éreztem semmit. Ebbõl sajna egy angyalka, úgyhogy nagyon szeretnénk már....
Szerintem a 3-a még korai volt, ha 10-es ha nem! Nekem kb. akkor volt pém, mint Neked és nekem ma reggel halványan, de pozitív lett! Szóval próbáld újra reggelibõl! Tüneteid vannak?
Elsõ vagyok! Nekem már hétvégén volt sok tünet. Cici fájás, fáradtság és wc-re járás éjjel sokszor. Valamint a szagoktól és illatoktól undor. Tegnap 25-ös teszttel csináltam a halvány pozitívat. Ma pedig már erõsebb lett 10-es teszttel. Nekem ma nem kellett volna megjönnie és szerencsére nem is jött! :) Szorítok h neked se jöjjön. Elvégre nem kötelzõ bármilyen tünetednek h legyen!!!

Szerintetek terhes vagyok? Elvileg múlt hét csüt-péntek körül volt peteérésem, és most nagyon érzem a méhemet.

Nem mondom, hogy fáj, de azért kicsit kellemetlenül érzem a méhemet. Plusz puffad a hasam, ami nem szokott. Ja, és múlt héten voltunk fogászaton, és majd' elhánytam magam attól, hogy a számban volt valami. A második terhességemnél volt ugyanígy, hogy nem bírtam semmit elviselni a számban ételen kívül. Na most a kérdés az lenne, hogy ilyen másfél héttel a várt menzesz előtt volt olyan valakinek, hogy "érezte a méhét", és terhes volt?

Legjobb válasz: 50-50% az esély. Azt viszont szinte kizártnak tartom, hogy ha múlt hét végén volt peteérésed, akkor a terhesség okozott volna hányingert a fogászaton ugyanazon a héten.

50-50% az esély. Azt viszont szinte kizártnak tartom, hogy ha múlt hét végén volt peteérésed, akkor a terhesség okozott volna hányingert a fogászaton ugyanazon a héten.
A kérdező hozzászólása: Az "elvileg", az tényleg ELVILEG akkor volt peteérésem. Naptár szerint. Hogy valóban mikor, azt nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Egyébként hogy érted, hogy 50-50% az esély? Ha 50% az esélye, hogy terhes vagyok, hát az igencsak nagy valószínûség!!!

Pénteken húzták ki a bölcsességofogamat, majd összevarták. Eddig minden oké volt, de most érzem hogy büdös a szám és van egy olyan savanykás íz a számban. Normális ez?

Legjobb válasz: A fogad helyén alvadt vér van a mélyedésben, talán az büdös. Nekem is ilyen volt, bár csak húzás után 3 napig.

A fogad helyén alvadt vér van a mélyedésben, talán az büdös. Nekem is ilyen volt, bár csak húzás után 3 napig.
Finoman öblögess erõsre fõzött kamilla teával, vagy Meridol szájvízzel. Mosod rendesen a seb környékét?
A kérdező hozzászólása: A többi fogamat mosom, a varrat helyét azért nem merem. Szájvizet is használok. Ugye ez nem valami fertõzés?
A kérdező hozzászólása: A varratcsomó az ott van, de úgy látom mintha nyitva lenne ott a fog helye. Lehet ez?
a varrat helyét is moshatod óvatosan. pár napig még büdös lesz a szád, ez normális. viszont ne szívogasd onnan a dolgokat, és ha öblögetsz, ne erõsen öblítsd ki azt a részt (máshogy nem tudom megfogalmazni)
Nekem is savanyú volt, nem gond hidd el. Ha fertõzés lenne akkor nem bírnád annyira fájna!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. Mostmár megnyugodtam akkor. Én is úgy gondoltam, hogy ha nem fáj akkor gond nem lehet. Köszi mégegyszer.

Ûdv, 16 éves vagyok a barátnõm 14 éves, ez a 6. alkalom h egyût vagyunk és most velem volt az elsõ csókja, 1 honapja lesz pénteken hogy egyûtt vagyunk, szerintettek ez menyire lesz hoszu távu kapcsolat?

Legjobb válasz: Inkább létesíts kapcsolatot egy nyelvtan tanárral. Nem érzed cikinek, hogy 16 éves létedre egy mondatot nem tudsz helyesen leírni?

Inkább létesíts kapcsolatot egy nyelvtan tanárral. Nem érzed cikinek, hogy 16 éves létedre egy mondatot nem tudsz helyesen leírni?
Hat ez eleg poenos :D Telorol max az a mentseg , ha ekezet nelkul irsz :D de azert ez mar tulzas :D Latod en is telorol vagyok
:D Ugye ez csak vmi kamu?
Ez a "telóról vagyok" legalább annyira nem mentség, mint a "dehát be voltam rúgva" Akkor írj lassabban! Már 16 éves koromban is égett volna a pofámról a bõr, ha ilyen zagyvaságokat adtam volna ki a kezembõl "írás" címén, mint amit te itt összehordtál. Még a kérdésed értelmét sem lehetett csak sokadjára kihámozni. A lányka hamar rájön majd, mekkora tirpák vagy, és hamar ott fog hagyni, ez a jóslatom.
Tudod ha csak egyszer kulturáltan átnéznéd amit írsz és vennéd a fáradtságot a kijavítására akkor nem kéne még több marhaságot írni ahol magyarázkodsz hogy mit miért írtál el.
A kérdező hozzászólása: És, a többi 5 kapcsolatunk az mind nagyon rövid volt 1 hét, 2 hét. Ez a legtovább tarto kapcsolatunk.
A kérdező hozzászólása: Szerintem, telorol vagyok...írtam is, !-.-"
A kérdező hozzászólása: Mert, iskolábban a tanárok túl sokkat variáltak és a szüleinek elmondták, de már közép sulis vagyok és csak hétvégente találkozunk,
Irodalom tanár esetleg?
én azt hittem már 6x dugtatok de így már más esélytelen egy kapcsolat
6. alkalom hogy jártok? Elsõ 5 alkalommal miért szakítottatok?
A kérdező hozzászólása: már ez a 6. alkalom h járunk! talán így jobban megérted,
A kérdező hozzászólása: Ez a 6. alkalom hogy egyût vagyunk! ez menyire nem egyértelmû?
Már hatszor dugtatok de eddig csak egyszer csókolóztatok? Hát nem drukkolok nektek.
A kérdező hozzászólása: 1. válaszolonak, telefonrol vagyok, és bocsánat a helyesírás, hibákért! A tõbbi válaszolonak köszönöm a nem leszolo válaszokatt!:)
Az õ életkora y a tied x és ez a képlet: log(6-x)+sin(6*y)/2 + xy/2 -100 +100 *2xy^2*0= na mi jött ki? Amúgy egy egyenes egyenletét is használhatod Ax + By= Ax0 + By0 ennyi nekem mindig mûködött!
Néhány hónap lesz max. Ilyen korban még sokat változtok.
Vele fogsz megöregedni :D
Nekem az a tapasztalatom, hogy kb. 30-35 éves korotokig maradtok együtt. Amúgy vicces, hogy az együttet következetesen egy t-vel és hosszú ü-vel írod. Nekem is volt annó egy diszlexiás osztálytársam, de õ nem volt ennyire mókás. Üdv én is telorol...

Érdeklödnék! Mult hét pénteken volt abortuszom. Alig véreztem és a hasam sem fájt. Tegnap ota pedig van mikor fáj szur vagy görcsöl? (nem folyamatos) Menjek most egyböl doktorhoz ahogy tudok vagy ez természetes?

Legjobb válasz: Gratulálok elsõ válaszoló, nagy kva lehetsz, és ráadásul nyomorék is. A kérdezõnek pedig: nemtudom szerintem olvass utána 1-2 helyen, ahol írnak a mellékhatásokról/következményekrõl.

Gratulálok elsõ válaszoló, nagy kva lehetsz, és ráadásul nyomorék is. A kérdezõnek pedig: nemtudom szerintem olvass utána 1-2 helyen, ahol írnak a mellékhatásokról/következményekrõl.
Akkor meg ne tegyél ilyen sokakban elleszenvet ébresztõ, esetleg meggondolatlan kijelentéseket, még, ha van is benne vmi igazság, szebben is meg lehet fogalmaznia véleményed. És azt írtad, lehet évek múltán majd szeretnél szülni, a sorozatos abortuszokat, vagy egyáltalán az abortuszt, akkor ésszerûbb lenne mellõznöd, mert így elveheted magadtól az esélyt egy majdani boldog életre.
Én ehhez annyit fûznék hozzá, hogy a kérdéssel is foglalkozzunk, menj vissza az orvoshoz, vagy csak hívd fel, õ megmondja, hogy normális dolog-e. Nem ítélem el azt aki abortuszon esik át, egyáltalán, senki nem is tegye ezt, de az is igaz lehet, ha vki nagyon akarja a picit fel tudja nevelni. Persze ez csak segítséggel lehetséges, ha vkinek nincs segítsége, annak sajnos tényleg nincs más lehetõsége és ezt ne ítéljük el, mert lehet abban az adott helyzetben az a legfelesõbb döntés amit hozhat!
Bocs, nem elõzõ válaszoló, látom már elõttem írtak, hanem elsõ, 10:46-os és 10:49-es hozzászóló. Bocsi. :]
Elõzõ válaszoló: Az ilyen kijelentéseid után nagyon is örülünk, hogy nem lesz gyereked, legalább nem lesz egy ugyanolyan hülye világszemléletû utódod, mint Te! Elsõként hadd gratuláljak, éld csak a meddõ életed... A kérdezõnek: Ha a szakorvos nem említette esetleges mellékhatásként a fájdalmat, görcsölést, szerintem kérdezz rá, ha gyakori és elviselhetetlen, akkor pedig ne halogasd, fordulj orvoshoz, mert gondolom Te még szerenél gyereket, így nem érdemes kockáztatni. ;)
Elõttem szóló! Te nem rossz anya lennél! Te egyszerûen egy primitív ember vagy, aki nem tudja az emberi létet értékelni, meg még sok mást sem tudsz! De fogadjunk el téged is olyannak amilyen vagy, hisz' te sem véletlenül mondod ezt, valószínûleg a rossz családi háttér miatt van. Különben hány éve is vagy? 23/L
látod ez az amiröl beszélek!! hány olyan esetet hallani mostanság hogy intézetbe adják a gyereket mert nincs mit enni nekik? ezt föleg az tudja aki anyuka és van gyerköce és olyan háttérrel nem rendelkezik h segitséget kérjen!! lehet az én szavam is megfog változni kicsit késöbb kb 5-10 év mulva de most nem szeretnék és ha 10-szer teherbe esnék akkor mind a 10-szer elvetetném!erre a szar világra nem szülök majd ha tudom azt h a gyermekemnek bisztositva van a jövöje a bisztos háttér akkor igen!de addig nem!
23 éves vagyok! dehogy van rossz család életem!igen is jo életem van megvan mindenem nem vagyunk mutik de van pénzünk és én még igy sem szülnék gyereket hiába jol állunk!!!nem vagyok primitiv nekem ez a véleményem még a gyerek vállalásról!ennyi az egész!
nekem is volt abortuszom elég fiatalaon kicsi lány voltam és hála istennek semmi bajom nem volt, azon kivül h 4 éve folyamatosan élek sexuális életet és nem esek teherbe lehet nem is lehet gyerköcöm de én ennek nagyon örülök!!!!
Ja most látom az elsõ hozzászólás már nem látható, szóval én a 2.tól olvastam arra reagáltam. Azért elolvastam volna az elsõét is.
Mi a bajotok az elsõ hozzászólással? Vagy én nem azt láttam amit ti? Csak a véleményét írta le és valahol igaza van. Aki csak úgy szexel bele a semmibe és utána hetentre jár abortuszra ráadásul meg sem bánja, nem tanul az esetbõl az megérdemli hogy soha ne legyen gyereke! Mások meg az életüket odaadnák érte nekik meg nem adatik meg. Csak az olyan barmoknak akik semmit nem tudnak a felelõsségteljes nemi életrõl. Ezzel nem a kérdezõre utalok, de nálam is felforr a víz amikor abortuszokról hallani. Az egyetlen elfogadható indok amikor valaki orvosi szemponból indokolt esetben veteti el a babát. Azt megértem, és nagyon sajánléom.. De az ilyen "jaj elfelejtettünk védekezni" szintû felelõtlen csitriktõl kikészülök. Az szexeljen akinek a védekezéshez is van elég esze! Mert az abortusz gyilkosság!
Utóbbi hozzászólók!!! Nagyon jól mondjátok!!!
Kedves elsõ, értelmes válaszoló, addig tényleg ne is legyen gyereked, amíg egy csöppnyi mûveltséget nem szerzel. Elsõként tanulj meg írni, utána gondolkozni, és nem lehurrogni másokat. Az egyik válaszoló kérdezte, hogy mi a probléma: az a probléma, hogy ilyen primitív, buta embert nem sok helyen találni. Szíve joga, ha nem akar gyereket, de szerintem elég szánalmas, sõt inkább nevetséges, hogy a (valószínûsíthetõ) meddõségével dicsekszik. Sajnos a kérdezõ válaszára nem tudok érdemben reagálni, de ha már átment a válaszadás véleménykifejezésbe, akkor én is megteszem ezt. Talán elérhetõ így, hogy elgondolkozzanak a primitív emberek azon, hogy változtatniuk kell.
még van pofád ide írni azutén hogy megöltél egy kiséletet (kérdezõ)???
de én nem boszantottam senkit!ez az én véleményem most!persze hogy fog változni majd vmikor de ki tudja h mikor lehet 5 év mulva azért fogok sirni mert nem lessz gyermekem!!!soha nem tudni mit hoz a jövö!!!
Kedves Kérdezõ! Én a helyedben felhívnám az orvosomat és elmondanám neki a panaszokat, majd ha azt mondja, hogy megvizsgál, akkor elmennék. Nekem is volt abortuszom, amin elég nehezen tettem túl magam(nem lett volna egészséges a baba), de szerencsére azóta már van egy 11 hónapos egészséges kislányom. Ja és a lényeg az, hogy én is meddõnek voltam titulálva:) ELSÕ VÁLASZOLÓ: Borzasztó olvasni soraidat. Hidd el nemsokára máshogy fogod gondolni. Ha nem szeretnél gyermeket védekezni kell nem pedig ilyen kijelentésekkel bosszantani minket!!!
Csak úgy megkérdezném, hogy itt most az a baj, hogy valaki nem akar gyereket (emiatt engem is leordítottak már, pedig csak így leírtam, semmi bunkóság), vagy az, hogy ilyen primitív módon fejezte ki magát? Az, hogy valaki nem akar gyereket, az még nem rossz, nem bûn, és nem betegség. Aki meg azt mondja, , hogy a gyerek nélkül nem ismeri meg a boldogságot, az téved! Mert m indenkinek más jelenti, az élete értelmét, van akinek (sokaknak) egy gyermek, van akinek MÁS! Nem igaz, hogy egy nõnek ez élete értelme, csak annak az, aki ezt akarja. És a többi uyganúgy normális. Persze nem így kell kifejezni magunkat...
az te vagy nem én!!!! erröl nem tehet hidd el senki, sajnálom nagyon !
Hihetetlen számomra, hogy ilyeneket látok! (olvasok) Nyílik a bicska a zsebemben. Mi 3 éve próbálkozunk, már mindent bevetettünk, és semmi! Különbözõ vizsgálatok (egyik fájdalmasabb, és megalázóbb, mint a másik), és a hónapról hónapra való csalódásról nem is beszélve! Más meg "örül", hogy 4 éve szexel, és nem esik teherbe? Én már egy év után kétségbe voltam esve!
Nekem is volt egy abortuszom, sajnos... :( Én pár napig görcsöltem utána, de jobb, ha felhívod a dokidat, aki a mûtétet végezte és megkérdezed tõle. Akkor meg fogsz nyugodni. A vitához pedig annyit fûznék hozzá, hogy valóban vannak esetek, amikor jobb nem vállalni egy gyereket, de akkor védekezni kell. Aki meg nem akar gyereket az nem fogja soha megtudni, hogy milyen csodálatos is az élet!! Nekünk sincs sok pénzünk, hiteleket is fizetünk, de a fiunkat szeretetben neveljük és ez az ami neki a legtöbbet számít! Ez az élet rendje és vannak akik sokkal szegényebbek, mégis tisztességgel felnevelnek 2-3 gyerkõcöt is. (26/L, 5 hós kisfiú anyukája)
Akár természetes, akár nem, menj el orvoshoz. A fájdalmat, ha lehetséges, kezelni kell.
A kérdező hozzászólása: Hát az elsö válaszolot elitélem hogy tud igy beszélni!Egy élet és az a sok nö akinek nem lehet gyereke az pedig szenved vagy olyan akinek muszáj elvetetni különbözö okokbol.A 2.válaszolonak köszönöm.
Elsõ válaszadó... szerintem ha 4éve szexelsz és nem estél újra teherbe akkor szerintem nem is lehet.. ennyit arról hogy semmi bajod nem lett az abortusztól... A kérdezõnek pedig ajánlom inkább menjen orvoshoz mert ahogy kiveszem a szavaiból nem jókedvébõl történt ami történt vele

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!