Találatok a következő kifejezésre: Pénteken vettem az utolsó tablettát, (2 db)

még ne menj dokihoz!az utolso tabitol számitva 4-5 nap még belefér!
Kb a 4. napon jön majd meg! Ne izgulj!
Ne hallgass az elõttem szólóhoz!!! Mindenképpen kezdd el szedni a köv. levéllel, akkor is ha nem jön meg!!!Ha nem kezded el szedni, akkor kezdheted majd az egészet elõrõl, mert nem leszel védett! Lehet, hogy csak pecsételõ lesz a vérzésed eleinte! Ha pár hónap után sem jön meg rendesen, akkor menj el dokihoz!!
az még nem nagy baj. Mindig 3-4 nappal késõbb jön meg, ha abbahagyod a szedést.
Úgy ne kezd el a következõt, hogy nem jön meg, ilyen esetben mindenképp menj orvoshoz. De kedden-szerdán meg kéne, hogy jöjjön már.

Vasárnap vettem be az utolsó fogamzásgátlót és pénteken jött meg hétfõn kellene bevenni megint bevehetem a tablettát vagy várjam meg a menszeszem végét?

köszönöm elõre is a választ.

Legjobb válasz: Mindenképpen vedd be. Az nem számít hogy megvan még. Pontosan be kell tartani az idõt! Én mindíg szombaton veszem be az utolsót, és csütörtökön jön meg.

Mindenképpen vedd be. Az nem számít hogy megvan még. Pontosan be kell tartani az idõt! Én mindíg szombaton veszem be az utolsót, és csütörtökön jön meg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!