Találatok a következő kifejezésre: Pénteken töltöm a (25 db)

Az AFP 0, 5-0, 25-ig jó állítólag!
Szia. Ne legyél elkeseredve, mert nagyon pontatlan tud lenni az afp. Külföldön már sok helyen nem is alkalmazzák emiatt. Ha rossz lett az eredményed az még nem jelenti azt, hogy baj van. Ha nem pont akkor voltál vérvételen amikor ideális lett volna máris rosszabb az eredményed. de ezt a védõnõ és az orvos is elmondja. Ha valami mégis gyanús nekik, akkor újabb vizsgálatot kérnek. Szóval fel a fejjel.
Ne legyél elkenõdve.Az Afp 0, 7-2, 5-ig jó, de ez nem jelent semmit.(MOM) A többi adatot nem ismerem, nekem csak a mom, és az átlag volt mérve. Egy a lényeg, nekem is alacsony volt, én is voltam genetikai Uh-on, és nem is kellett volna mennem, annyira minden oké volt.Nem tudnak rá magyarázatot adni, de még a genetikus is azt mondta eléggé bizonytalan vizsgálat az Afp.Szval fel a fejjel, járj a végére, mert te is úgy leszel nyugodt, de hidd el biztos minden oké-ez a vizygálat már sokmindenkit kikészített feleslegesen.Nem érdemes -minden jót nektek!!
Nekem most mondták, hogy nagyon sok minden befolyásolhatja. Pl.: a fûszeres kaja meg ilyesmi, és ezt egy genetikus mondta. Fel a fejjel, minden rendben lesz. Szurkol neked, nektek mindenki!
szia, ne izgulj, mert nekem is azt mondta a doki ez csak formaság ez a vizsgálat.Egyáltalán nem ad pontos választ, föleg ha elozo este zsiros meg fuszeres etelt ettel.Szoval majd a doki az ultrahangon megnyugtat :-)
Szia! Minden rendben lett végül? :)

Pénteken töltöm a 32. hetet ma voltam ultrahangon és 2030gramm a baba súlya. Az nem sok?

Legjobb válasz: Nem. Nekem is ennyi volt, 39.hétre született 3405 grammal

Nem. Nekem is ennyi volt, 39.hétre született 3405 grammal
Az enyém a 33-on volt 2790g. Ma kellett volna érkeznie, de még nem akar kibújni.
Én ma voltam UH-on, 35 hetesen és 2600 g-ot mondtak, elõtte a 30 hetesen voltam akkor 1900 g volt
Szia, nem sok. 32. héten 1900 gramm volt a babám súlya, a 36. hetesen meg 2500 grammot mértek, ezek soha nem pontos adatok sok minden függ az orvos tapasztalatától, a géptõl is, 10-20% tévedés simán lehet plusz-mínuszban, ahogy nekem a doki elmagyarázta. Fejméret mekkora volt?
Tökéletes! - Adjon a Jó Isten sok erõt és boldogságot hozzá!!!
Szia, soha nem pontos teljesen egy ilyen mérés. A csontok méretébõl saccolja a súlyt, nem veszi figyelembe a lágyrészek tényleges mennyiségét. Az unokaöcsémet majd 4 és fél kilóra saccolták szülés elõtt, végül 4 kiló alatt született. Nagy, csontos baba volt, hosszú, nagy kézzel, nagy lábakkal, viszont kivolt az összes bordája :) . A csontozata alapján saccolják meg.
Nem, egyátalán. én például 4360g-mal születtem.
az en lanyom is pont ekkora volt, aztan 42 hetre szuletett 3360gr, es 56centisen! :) Egyebkent nem mervado, pont a napokban beszeltem egy anyukaval aki 32 hetes ultrahangos szinten ilyen erteket kapott, majd egy het mulva koraszulese volt, es 1kg felett volt csak valamivel a baba! El se hittem mikor mondta.Majdne 1kg hogy tevedheta gep?
Nem
Ha addig nem lábal ki belõle akkor igen !
Én 38 hetes vagyok és pont aktuális a téma, mert az oviban járvány van. Rákérdeztem a nõdokinál az nst-n de még csak nem is hallottak róla. Aztán pont ma kérdeztem meg a házidokit õ azt mondta, hogy a parvo vírus (általában így vagy 5. betegségként ismerik a dokik a lepkehimlõt max a gyerekorvosok)az elsõ trimeszterben lehet veszélyes azoknál akik még nem estek át rajta akkor sem feltétlenül okoz bajt. Most nekem már akkor sem lenne bajom, vagyis a babámnak, ha a lányom történetesen elkapná (beteg valami vírus de még nem tudni mi). Azt is mondta amikor rámutattam, hogy az óvónõk milyen rémtörténetes linkeket mutogatnak, hogy az internes öndiagnosztizálást sosem szerette. Szóval engem totál megnyugtatott, ha ezek után ideges vagy akkor azért kérdezz rá a dokidnál (csak ne lepkevírusként említsd med, hanem 5. betegségként vagy parvo vírusként)
A kérdező hozzászólása: En is ugy olvastam, meg a gyerekorvos is azt mondta, hogy az elso 2 honapban lehet veszelyes kismamakra es a magzatra. Csak kivancsi voltam mas milyen informacioval rendelkezik errol. Koszonom!
Nem aggódsz te kicsit elõre a dolgokon??
A kérdező hozzászólása: de igen az elsõ terhességemnél annyira fájt már elõre parázok 4 napon.....
A 12 hetes uh a mérvadó, aszerint néznek mindent.

Ma voltam ctg-n és a papiron egy rész bevan karikázva és azt mondták h ott bevolt szükülve. Ez mit jelent? pénteken töltöm a 40. hetet.

Legjobb válasz: Hogy a gyerek szívgörbéje lapos, azaz leginkább nem mozgott épp semmit, és ezért abból nem tudnak következtetni semmire. Nem gáz. Utalhat arra, hogy már nincs helye a bébinek, de ez a 40. héten reális.

Hogy a gyerek szívgörbéje lapos, azaz leginkább nem mozgott épp semmit, és ezért abból nem tudnak következtetni semmire. Nem gáz. Utalhat arra, hogy már nincs helye a bébinek, de ez a 40. héten reális.

Pénteken töltöm a 41 hetemet, de a babóca nem akkar előjönni. Mivel tudnám megíndítanni természetessen a szülést?

Már nagyon fárasztó ez a várakozás.Az orvostól június 10-ig kaptam haladékot,utánna indítják be.Az els? babával is szülést indítottak,de nagyon félek t?le.Kedd délutántól péntek délután lett meg.Már a szex sem segít,a fürdés sem.Már lehet csak a csodára számíthatok.Köszike a válaszokat.

Legjobb válasz: Beszélgess a babóval, koncentrálj rá erõsen! A lépcsõzést kihagytad? Ha igen, akkor még azt próbáld meg, és este, még szerelmeskedjetek egyet. Drukkolok! 37 hetes k. mami

Beszélgess a babóval, koncentrálj rá erõsen! A lépcsõzést kihagytad? Ha igen, akkor még azt próbáld meg, és este, még szerelmeskedjetek egyet. Drukkolok! 37 hetes k. mami
A kérdező hozzászólása: Köszike a választ, még a lépcsõt kipróbálom.Beszélgettem vele már nagyon sokat, de semmi.Már kezdem azt hinni hogy a magnéziumtól van ez így.32 hetessen nagy görcsim voltak, magnéziumot szedtem a 38-ik hétig az orvos utasítására.Most meg tegnap voltam Uh és teljessen zárt a méhszáj.Kicsit elvagyok keseredve, úgy irigylem akinek megindul a szülés magától, vagy elfolyik a magzatvize.
Hát igen! Azt a magnéziumot már hamarabb le kellett volna tenni, ha ráadásul az elsõ szülésedet is indították. Én a 36. hét óta nem szedem, nyitva a külsõ méhszájam, és terhelésre a belsõ is nyiladozik, folyamatosan görcsölgetek, 2-es érettségû a lepényem, ezért nem szedtük tovább a magnéziumot. Az orvosom is úgy látta, hogy jöhet a baba, mi a hétvégén kezdjük a praktikákat bevetni: szex, lépcsõ, és anyai sugallatok a babának, hogy már nagyon várjuk! 1. válaszoló
Szia! Próbáldd ki a málnalevél teát, hátha segít. Én a 3-ik babámmal vagyok a 37-ik hétben, most kezdtem el inni, tehát még nem tudom, hogy hatásos-e, de sokan ajánlották. Persze olyan is volt, aki azt mondta, hogy felesleges, semmi hatása, de ha nem árt akkor én iszom, mivel mindkét gyerekem túlhordtam.Ezért is meg tudlak érteni.A másodikkal nekem megvárták a 42 hét végét, de akkor is teljesen zárt és éretlen volt a méhszáj, a baba pedig nagyon fenn volt. Nekem sem vált be semmilyen praktika, sem sex, sem lépcsõzés, torna...stb...szóval semmi:((( Sajna meg is kellett császározni, mert nagyon rosszul volt, és tiszta mekonium volt a magzatvízem. Most ezt nagyon szeretném elkerülni, mármint a császárt, úgyhogy erõsen bízom a teában, de azt se bánom, ha csak a hitem segít:) )))És ugye sajna császár után nem indíthatnak szülést, tehát ha nem leszünk ügyesek, akkor sajna muszáj megint vágni. Nem hiszem, hogy a magnézium okozná, mert igaz hogy 36 héttõl már ellenjavallt szedni, de szerintem gyorsan kiürül a szervezetbõl.Nekem legalábbis mikor abbahagyom, pár nap múlva már láb, és egyéb görcseim vannak.Mert ugye ezért nem szabad szülés elõtt már, mert görcsoldó hatása van. Sok sikert, minden jó, könnyû és gyors szülést üdv.
a málnalevél teára már késö.Szerintem amúgy sem sokat ér.Èn ittam, mégis 5 nappal túlhordtam a lányomat, és nehéz hosszú szüésem volt.próbálj jó nagyokat sétálni, egyszerre 10-15 gugolást megcsinálni, persze nem megeröltetni magad.Utánna le´pcsözés.Nekem ez vált be.
A kérdező hozzászólása: Én is gondolkoztam a málnalevélteán, de a junius 9-10 már itt van hamar.És én ugy tudom hogy a málnalevélteát a 36-ik héttõl lehet inni.Szerintem ha innám akkor 5 nap alatt nem csinál semmit.Már az is bosszant hogy nagyon dagad mindenem.Ma megpróbálom a lépcsõzést, meg 3 alkalommal a szexet, lehet segít.Nekem is az elsõ baba 42 hétre jött.Én már rábízom magam a jóistenre, vagy csodát várok.Nagyon szépen köszönöm mindenkinek hogy válaszolt.Boldog babavárást.
én is türelmetlen voltam már a 39.héten és elég erõs jóslofájásim voltak. Fogatam magam és elkezdtem futni a kerbe otthon és lépcsõztem. este egy forró zuhany után 1óra mulva már a szülõszobán várt rám egy 2órás szülés:) A sex nekünk se jött be. jah és ha lent van a babád (leszállt a pocak) akkor a gugolás is jó mert könyebben megrepedhet a magzatburok. (szülésznõk mondták)
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat, megfogom próbálni.De a pocakom sajnos még a helyén van.Hát nemtudom lessz-e a héten szülés.Szerintem megint indítanni fognak.Megyek veszek egy meleg fûrdõt, lehet segítt.

38 hetes kismama vagyok. Méhszájam egy ujjnyira van nyitva. Pénteken töltöm a 39 hetet, a dokim burokrepesztéssel indítaná a szülést, semmilyen különösebb oka nincs, csak hogy már elég érett a baba, hogy kijöjjön. Nem tudom, hogy bele menjek-e?

Elsõ babámat mindenféle indítás nélkül szültem. Félek, hogy itt máshogy lesz, ha burokrepesztéssel indul a szülés. Véleményeket szeretnék, hogy akinek volt ilyen az mennyiben más. Köszi

Legjobb válasz: Nem bízol a dokidban? Õ látja mennyire érett a lepény, ellátja -e a babát. Inkább szülesszen meg, mint hogy valami baj legyen. Valamennyire már nyitva lehetsz, mert csak akkor tud burkot repeszteni. Abszolút nem fáj, olyan mintha elfolyna a magzatvized spontán otthon, majd jönnek a fájások...

Nem bízol a dokidban? Õ látja mennyire érett a lepény, ellátja -e a babát. Inkább szülesszen meg, mint hogy valami baj legyen. Valamennyire már nyitva lehetsz, mert csak akkor tud burkot repeszteni. Abszolút nem fáj, olyan mintha elfolyna a magzatvized spontán otthon, majd jönnek a fájások...
Az a baj, hogy ilyenkor egy "célzott vizsgálattal" úgy meg tudnak piszkálni, hogy beindul. :(
Szegeden. De persze nem kötelezõ, és nem is biztos, csak ha a vizsgálat alapján úgy látja, hogy lehet. Én az elsõt 38 hetesen szültem, a doki azt mondta ez a baba még hamarabb fog jönni, most 38+2 vagyok. Nem tudom, én is tartok tõle.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, azt hiszem nem megyek bele, jöjjön akkor amikor a baba szeretné. :-) Utolsó válaszoló és te melyik kórházba fogsz szülni?
Én is pont így vagyok, akkor kell bemennem, amikor a 39. hetet töltöm. Most 2 ujjnyira vagyok nyitva. Az elsõ babámmal elfolyt a magzatvizem 38 hetesen, rá 24 órára született meg. Most azt mondta a doki, hogy majd megnézi a méhszájat, és ha alkalmas rá, akkor megindítja a szülést. Nekem is vannak aggályaim, a legjobb lenne, ha pont akkor indulna be magától, amikor amúgy is mennem kell.
Akkor mégiscsak a maga kényelme miatt akar indítani. :(
károkat nem okozna az biztos de hagy örüljön még a baba
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Én is így gondolom, hogy minek beavatkozni, ha nem muszáj.Nem megy szabadságra, éppen ügyelni fog aznap, gondolom így kényelmesebb, mint ha az éjszaka közepén hívnám. Egyébként maximálisan megvagyok az orvossal elégedve, az elsõ babát is nála szültem és nagyon jó szakember, csak most ezzel a burokrepesztéssel elbizonytalanított.
Nekem is az ugrott be, hogy biztos nyaralni megy.... Ha nem indokolja semmi, túlérett lepény stb. akkor én nem engedném.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Semmivel nem vehetne rá engem a doki bármiféle beavatkozásra, ami nem szükséges. Nem megy véletlenül szabadságra hamarosan és azért akarja? A természet tudja, mikor kell jönni annak a babának 38-39 hetesen még csak nem is beszélhetünk arról, hogy túl soká lenne bent. Mivel nem elsõ baba, az sem gond, ha nagyobb a mérete, meg tudod azt szépen szülni. Én nem egyeznék bele. Szerencsére az én dokim természetesség párti, így nála ez fel sem merült soha. Harmadik babával babával viszont a kórházi protokoll miatt befektettek a betöltött 41. héten. A fõorvos (nem az én orvosom) megvizsgált és kérdezte, hogy mit szólnék egy burokrepersztéshez, mert szerinte akkor hamar meglenne a baba. Én nemet mondtam. 3 nappal késõbb spontán indult a szülés, 1 óra 40 perces gyönyörû szülés volt (a baba pedig 4 kg feletti, de könnyebb volt így is megszülni, mint a kisebb súlyú babáimat) Persze mivel saját orvosod, így nehéz lehet "ellenállni", de azért arra biztatlak, hogy mielõtt bárhogyan is beavatkozik, kérdezd ki, és magyarázza el neked (elfogadható módon), hogy miért csinálja amit csinál. Legjobbakat!
Megértem, hogy türelmetlenül várod már a végét és a kisbabád érkezését, de én nem egyeznék bele a helyedben. Szerintem max a dokidnak lenne kényelmesebb ha most szülnél... Minden nappal csak erõsödik a baba odabent, 39. héten még minek közbeavatkozni ha egészségügyileg semmi nem indokolja?
én hagynám a természetre nem értem miért kell beavatkozni, ha nem indokolt, ja hogy õ vezesse le, õ kapja a lét, egyes orvosok meg arra mennek, hogy pár óra alatt meglegyen, ne húzza az idejüket. csak a 42. héttõl számítana túlhordásnak.
hát, ha más ok nincs, csak hogy akár már kint is lehetne, akkor én azért meggondolnám. az a legjobb, ha természetes módon indul meg a szülés. a baba jönni fog, ha elérkezik az ideje. én a helyedben beszélnék az aggályaimról a dokival. ha tényleg ez lenne a jó, akkor mondjon több indokot, gyõzzön meg téged.
Nekem a 41. héten ajánlotta fel a doki, mert semmi jele nem volt hogy ki akarna jönni. Én akkor belementem, szerencsére, mert mikor megszületett kiderült hogy baktériumfertõzése lett a méhben, 26 óráig inkubátorban volt, 5 napig antibiotikumot kapott. Szóval nálunk azért már ideje is volt, és örülök hogy nem maradt bent még pár napot. A 39. héten azért én még nem indítanám, megvárnám legalább a 40. hetet.

Ha már a 6. héttől iszonyat rosszul vagyok és pénteken töltöm a 11. -et akkor vajon mennyit kell még szenvednem?

Folyamatosan az émelygés, hányás, gyengeség, rossz közérzet, gyomorégés. Egyszer?en undorodom mindent?l, mert mindent koszosnak és büdösnek érzek.. nagyon nem bírom már.. Egyáltalán elmúlik ez az undor valaha?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a 11. héttõl kezdõdtek a rosszullétek, és a 16. betöltött héten egy csaposra abba maradtak. Minden nap hánytam 5 héten keresztül, általában este, a "rekordom" napi 4... kitartást, remélem, már nem tart sokáig! :) 22hkm

Szia! Nekem a 11. héttõl kezdõdtek a rosszullétek, és a 16. betöltött héten egy csaposra abba maradtak. Minden nap hánytam 5 héten keresztül, általában este, a "rekordom" napi 4... kitartást, remélem, már nem tart sokáig! :) 22hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, köszönöm, köszönöm!!! :)
még egy hét és vége! nekem is a 6. hétben reggeltõl estig hányinger és a 12. héten elvágták. bár nem vagyunk egyformák, de jobban leszel hamarosan biztosan. kitartást
Ugyanígy éreztem, mint te, de elõször a 12. másodszor a 14. héten múlt el, kitartás!!!
Az elsõvel 6. Hèten kezdõdtek a rosszul lètek, ès Pont ahogy te, iszonyatosan szenvedtem. Aztàn a 11.hèt vègèn s Azon kaptam magam, hogy kìvànom a pizzàt. Na innentõl semmi bajom nem volt. Ami megmardt, csupàn Annyi volt, hogy, a wc fertõtlenìtõ szagàt nem bìrtam, gondolom az àllandò hànyinger, öklendezès, hànyàs miatt. Ìgy azt lecserèltem màst illatùra, ès utàna tènyleg semmi nem zavart, pedig èn sem tudtam elkèpzelni, hogy valaha fogok mèg jòìzûen enni, ès nem èmelyegni minden szagtòl. N a màsodikkal nem voltam ilyen szerencsès, nemhogy 6. hèttõl, handle elsõ pillanattòl rosszul voltam, ès ez kitartott egèsz a 22. hètig.
A kérdező hozzászólása: :( Arra számítottam, hogy kapok egy kis erõt.. de úgy látom nem csak én szenvedem meg ennyire.. Hát akkor tûrni..tûrni...
Szia, nekem a 7-ik héttöl kezdödtek és a 17-ik hétig tartott! 25 hetes km
Én is akkortól voltam rosszul. 14-15-dik hétben csillapodott és most a 20-dik környékén már csak nagyon ritkán érzem 1-1 percre, hha vmi nagyon durva szag van, de egybõl el is múlik.
Hát sok jóval én se tudlak kecsegtetni. Én a 7-16. hétig hánytam. 0-24-be, állandóan.Napi 6-8x. Borzasztó volt. Fogytam is 8 kg-ot. :( Ugyhogy kitartás, hátha nemsokára megszünik!! 36 hkm
Én sem tudlak bíztatni..Én is a 6. héttõl voltam rosszul, úgy ahogy te a nap 24 órájában. Én még a 20. héten is így szenvedtem, de ez nem jelenti azt hogy te is fogsz, hisz minden ember más.Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Hehe :) ..ütöm a rekordodat.. és tényleg egycsapásra elmúli majd és ami most elviselhetetlen szag az újra fel sem fog tûnni? még elég hihetetlennek tûnik így..
Hát bíztatni nem tudlak, csak annyit mondok, hogy legyél türelmes. Minden nõ másként reagál. Én pl. az elsõ terhességem alatt egy pillanatig sem voltam rosszul, a másodiknál kb. a 3-4. héttõl a 12. hétig nem tudtam megenni semmit, szó szerint semmit. Csak vajas kenyéren éltem, mert minden étel szagától öklendeztem. Viszont van olyan barátnõm is, aki mind a 9 hónapot végig hányta. Úgyhogy nyugodj meg, legyél türelmes, azért nagyobb részben a 12. hétig bezárólag ez megszûnik!
kitartás!nincs sok már, én is 11 hetes leszek holnap :)

Ezen a héten pénteken töltöm a 27. hetemet, és minden nap bekeményedik a pocakom, fáj a derekam, és enyhe menstruációs fájásom van! Olyan mintha megjönne érzés. Mit jelenthet ez?

Legjobb válasz: semmit. biztos a front, nekem napi vagy 20 x is keményedik. Szedj magnesii citricit, az jó, a magne b6 azt szart sem ér, és pihenj. 28 hetes

semmit. biztos a front, nekem napi vagy 20 x is keményedik. Szedj magnesii citricit, az jó, a magne b6 azt szart sem ér, és pihenj. 28 hetes

Pénteken töltöm a 41. hetet, ha nem lesz meg addig, befektetnek! Mivel próbálkozzak? A sex eddig nem vált be!

Köszönöm szépen

Legjobb válasz: Talán beválik nálad is, egy próbát megér. Én megbeszéltem a fiammal, hogy ha elérte a nõvére születési méreteit, akkor jöjjön, elõbb ne. :) De aztán jött a kánikula, vizesedtem, szóval elegem volt és betöltöttük a 39. hete is. Lefeküdtem, a pocakomra tettem a keze, megsimogattam, és megkértem, hogy most már jöjjön, ha õ is jónak látja, már nem izgat a centi, meg a kiló...aznap éjjel született, minden elõzmény nélkül. Egyébként a hossza bõven megvolt, csak a súlya volt 100 grammal kevesebb, mint a tesónak.

Talán beválik nálad is, egy próbát megér. Én megbeszéltem a fiammal, hogy ha elérte a nõvére születési méreteit, akkor jöjjön, elõbb ne. :) De aztán jött a kánikula, vizesedtem, szóval elegem volt és betöltöttük a 39. hete is. Lefeküdtem, a pocakomra tettem a keze, megsimogattam, és megkértem, hogy most már jöjjön, ha õ is jónak látja, már nem izgat a centi, meg a kiló...aznap éjjel született, minden elõzmény nélkül. Egyébként a hossza bõven megvolt, csak a súlya volt 100 grammal kevesebb, mint a tesónak.
Semmit, mert olyan frontok vannak, hogy nemsokára szülni fogsz!:D
Nem igazán gyakorlati tanácsot tudok adni, de hátha segít. Én egy héttel túlhordtam, és már be is fektettek. Aznap éjszaka nem tudtam aludni a kórházban és arra gondoltam, vajon milyen lesz a kicsi arca, milyen színû a szeme, a haja, milyen a kis orra, füle, stb. És reggelre megszületett :-) Nem tudom, mennyire játszott ez közre, de nekem bevállt. (amúgy már én is mindent próbáltam elõtte)
A kérdező hozzászólása: Már napok óta nem alszom én sem! Sokszor eszembe jut nekem is, kire fog hasonlítani, milyen lesz, mekkora! De semmi! Pedig már beszélünk is hozzá, de nagyon makacs :) Köszönöm szépen
Én hegyet másztam, lépcsõztem, de hasztalan. Azért kipróbálhatod, hátha neked segít. :) Viszont vett a doki egyik este magzatvíz mintát, 10 perc múlva kezdõdtek a fájások...
Hát én próbálkozhattam, amivel akartam, mindkét gyerekemet pontosan 11 nap túlhordás után, oxitocinos indítással szültem meg, és mindkettõnél be is fektettek a betöltött 41. héten. Próbálkozhatsz még csípõs étellel, nagy sétával, de én így utólag azt mondom, ha nem akar jönni, nem jön. Bár a szülésznõm azt mondta, ilyen esetben az anyuka nem "tudja" elengedni a babát. Hát...én eléggé el akartam már engedni, mert utálok kórházban lenni:)
A kérdező hozzászólása: Magzatvíz vizsgálatom volt hétfõn, eredményt nem hozott! Hiába beszélünk neki, jól érzi benn magát! Lépcsõzni nem tudok, mert nincs hol :) Ma takarítottam, csak, hogy csináljak valamit! A dokim azt javasolta, dolgozgassak! Vágtam füvet, kapáltam, gereblyéztem, de semmi! Pedig elég nagy a kert :) Köszönöm szépen!
Én tapétáztam az egyikkel, a másikkal meg tzatzikit ettem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!