Találatok a következő kifejezésre: Pénteken töltöm a (22 db)

Az AFP 0, 5-0, 25-ig jó állítólag!
Szia. Ne legyél elkeseredve, mert nagyon pontatlan tud lenni az afp. Külföldön már sok helyen nem is alkalmazzák emiatt. Ha rossz lett az eredményed az még nem jelenti azt, hogy baj van. Ha nem pont akkor voltál vérvételen amikor ideális lett volna máris rosszabb az eredményed. de ezt a védõnõ és az orvos is elmondja. Ha valami mégis gyanús nekik, akkor újabb vizsgálatot kérnek. Szóval fel a fejjel.
Ne legyél elkenõdve.Az Afp 0, 7-2, 5-ig jó, de ez nem jelent semmit.(MOM) A többi adatot nem ismerem, nekem csak a mom, és az átlag volt mérve. Egy a lényeg, nekem is alacsony volt, én is voltam genetikai Uh-on, és nem is kellett volna mennem, annyira minden oké volt.Nem tudnak rá magyarázatot adni, de még a genetikus is azt mondta eléggé bizonytalan vizsgálat az Afp.Szval fel a fejjel, járj a végére, mert te is úgy leszel nyugodt, de hidd el biztos minden oké-ez a vizygálat már sokmindenkit kikészített feleslegesen.Nem érdemes -minden jót nektek!!
Nekem most mondták, hogy nagyon sok minden befolyásolhatja. Pl.: a fûszeres kaja meg ilyesmi, és ezt egy genetikus mondta. Fel a fejjel, minden rendben lesz. Szurkol neked, nektek mindenki!
szia, ne izgulj, mert nekem is azt mondta a doki ez csak formaság ez a vizsgálat.Egyáltalán nem ad pontos választ, föleg ha elozo este zsiros meg fuszeres etelt ettel.Szoval majd a doki az ultrahangon megnyugtat :-)
Szia! Minden rendben lett végül? :)
Nem aggódsz te kicsit elõre a dolgokon??
A kérdező hozzászólása: de igen az elsõ terhességemnél annyira fájt már elõre parázok 4 napon.....
A 12 hetes uh a mérvadó, aszerint néznek mindent.

Ma voltam ctg-n és a papiron egy rész bevan karikázva és azt mondták h ott bevolt szükülve. Ez mit jelent? pénteken töltöm a 40. hetet.

Legjobb válasz: Hogy a gyerek szívgörbéje lapos, azaz leginkább nem mozgott épp semmit, és ezért abból nem tudnak következtetni semmire. Nem gáz. Utalhat arra, hogy már nincs helye a bébinek, de ez a 40. héten reális.

Hogy a gyerek szívgörbéje lapos, azaz leginkább nem mozgott épp semmit, és ezért abból nem tudnak következtetni semmire. Nem gáz. Utalhat arra, hogy már nincs helye a bébinek, de ez a 40. héten reális.

Pénteken töltöm a 41 hetemet, de a babóca nem akkar előjönni. Mivel tudnám megíndítanni természetessen a szülést?

Már nagyon fárasztó ez a várakozás.Az orvostól június 10-ig kaptam haladékot,utánna indítják be.Az els? babával is szülést indítottak,de nagyon félek t?le.Kedd délutántól péntek délután lett meg.Már a szex sem segít,a fürdés sem.Már lehet csak a csodára számíthatok.Köszike a válaszokat.

Legjobb válasz: Beszélgess a babóval, koncentrálj rá erõsen! A lépcsõzést kihagytad? Ha igen, akkor még azt próbáld meg, és este, még szerelmeskedjetek egyet. Drukkolok! 37 hetes k. mami

Beszélgess a babóval, koncentrálj rá erõsen! A lépcsõzést kihagytad? Ha igen, akkor még azt próbáld meg, és este, még szerelmeskedjetek egyet. Drukkolok! 37 hetes k. mami
A kérdező hozzászólása: Köszike a választ, még a lépcsõt kipróbálom.Beszélgettem vele már nagyon sokat, de semmi.Már kezdem azt hinni hogy a magnéziumtól van ez így.32 hetessen nagy görcsim voltak, magnéziumot szedtem a 38-ik hétig az orvos utasítására.Most meg tegnap voltam Uh és teljessen zárt a méhszáj.Kicsit elvagyok keseredve, úgy irigylem akinek megindul a szülés magától, vagy elfolyik a magzatvize.
Hát igen! Azt a magnéziumot már hamarabb le kellett volna tenni, ha ráadásul az elsõ szülésedet is indították. Én a 36. hét óta nem szedem, nyitva a külsõ méhszájam, és terhelésre a belsõ is nyiladozik, folyamatosan görcsölgetek, 2-es érettségû a lepényem, ezért nem szedtük tovább a magnéziumot. Az orvosom is úgy látta, hogy jöhet a baba, mi a hétvégén kezdjük a praktikákat bevetni: szex, lépcsõ, és anyai sugallatok a babának, hogy már nagyon várjuk! 1. válaszoló
Szia! Próbáldd ki a málnalevél teát, hátha segít. Én a 3-ik babámmal vagyok a 37-ik hétben, most kezdtem el inni, tehát még nem tudom, hogy hatásos-e, de sokan ajánlották. Persze olyan is volt, aki azt mondta, hogy felesleges, semmi hatása, de ha nem árt akkor én iszom, mivel mindkét gyerekem túlhordtam.Ezért is meg tudlak érteni.A másodikkal nekem megvárták a 42 hét végét, de akkor is teljesen zárt és éretlen volt a méhszáj, a baba pedig nagyon fenn volt. Nekem sem vált be semmilyen praktika, sem sex, sem lépcsõzés, torna...stb...szóval semmi:((( Sajna meg is kellett császározni, mert nagyon rosszul volt, és tiszta mekonium volt a magzatvízem. Most ezt nagyon szeretném elkerülni, mármint a császárt, úgyhogy erõsen bízom a teában, de azt se bánom, ha csak a hitem segít:) )))És ugye sajna császár után nem indíthatnak szülést, tehát ha nem leszünk ügyesek, akkor sajna muszáj megint vágni. Nem hiszem, hogy a magnézium okozná, mert igaz hogy 36 héttõl már ellenjavallt szedni, de szerintem gyorsan kiürül a szervezetbõl.Nekem legalábbis mikor abbahagyom, pár nap múlva már láb, és egyéb görcseim vannak.Mert ugye ezért nem szabad szülés elõtt már, mert görcsoldó hatása van. Sok sikert, minden jó, könnyû és gyors szülést üdv.
a málnalevél teára már késö.Szerintem amúgy sem sokat ér.Èn ittam, mégis 5 nappal túlhordtam a lányomat, és nehéz hosszú szüésem volt.próbálj jó nagyokat sétálni, egyszerre 10-15 gugolást megcsinálni, persze nem megeröltetni magad.Utánna le´pcsözés.Nekem ez vált be.
A kérdező hozzászólása: Én is gondolkoztam a málnalevélteán, de a junius 9-10 már itt van hamar.És én ugy tudom hogy a málnalevélteát a 36-ik héttõl lehet inni.Szerintem ha innám akkor 5 nap alatt nem csinál semmit.Már az is bosszant hogy nagyon dagad mindenem.Ma megpróbálom a lépcsõzést, meg 3 alkalommal a szexet, lehet segít.Nekem is az elsõ baba 42 hétre jött.Én már rábízom magam a jóistenre, vagy csodát várok.Nagyon szépen köszönöm mindenkinek hogy válaszolt.Boldog babavárást.
én is türelmetlen voltam már a 39.héten és elég erõs jóslofájásim voltak. Fogatam magam és elkezdtem futni a kerbe otthon és lépcsõztem. este egy forró zuhany után 1óra mulva már a szülõszobán várt rám egy 2órás szülés:) A sex nekünk se jött be. jah és ha lent van a babád (leszállt a pocak) akkor a gugolás is jó mert könyebben megrepedhet a magzatburok. (szülésznõk mondták)
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat, megfogom próbálni.De a pocakom sajnos még a helyén van.Hát nemtudom lessz-e a héten szülés.Szerintem megint indítanni fognak.Megyek veszek egy meleg fûrdõt, lehet segítt.

Ha már a 6. héttől iszonyat rosszul vagyok és pénteken töltöm a 11. -et akkor vajon mennyit kell még szenvednem?

Folyamatosan az émelygés, hányás, gyengeség, rossz közérzet, gyomorégés. Egyszer?en undorodom mindent?l, mert mindent koszosnak és büdösnek érzek.. nagyon nem bírom már.. Egyáltalán elmúlik ez az undor valaha?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a 11. héttõl kezdõdtek a rosszullétek, és a 16. betöltött héten egy csaposra abba maradtak. Minden nap hánytam 5 héten keresztül, általában este, a "rekordom" napi 4... kitartást, remélem, már nem tart sokáig! :) 22hkm

Szia! Nekem a 11. héttõl kezdõdtek a rosszullétek, és a 16. betöltött héten egy csaposra abba maradtak. Minden nap hánytam 5 héten keresztül, általában este, a "rekordom" napi 4... kitartást, remélem, már nem tart sokáig! :) 22hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, köszönöm, köszönöm!!! :)
még egy hét és vége! nekem is a 6. hétben reggeltõl estig hányinger és a 12. héten elvágták. bár nem vagyunk egyformák, de jobban leszel hamarosan biztosan. kitartást
Ugyanígy éreztem, mint te, de elõször a 12. másodszor a 14. héten múlt el, kitartás!!!
Az elsõvel 6. Hèten kezdõdtek a rosszul lètek, ès Pont ahogy te, iszonyatosan szenvedtem. Aztàn a 11.hèt vègèn s Azon kaptam magam, hogy kìvànom a pizzàt. Na innentõl semmi bajom nem volt. Ami megmardt, csupàn Annyi volt, hogy, a wc fertõtlenìtõ szagàt nem bìrtam, gondolom az àllandò hànyinger, öklendezès, hànyàs miatt. Ìgy azt lecserèltem màst illatùra, ès utàna tènyleg semmi nem zavart, pedig èn sem tudtam elkèpzelni, hogy valaha fogok mèg jòìzûen enni, ès nem èmelyegni minden szagtòl. N a màsodikkal nem voltam ilyen szerencsès, nemhogy 6. hèttõl, handle elsõ pillanattòl rosszul voltam, ès ez kitartott egèsz a 22. hètig.
A kérdező hozzászólása: :( Arra számítottam, hogy kapok egy kis erõt.. de úgy látom nem csak én szenvedem meg ennyire.. Hát akkor tûrni..tûrni...
Szia, nekem a 7-ik héttöl kezdödtek és a 17-ik hétig tartott! 25 hetes km
Én is akkortól voltam rosszul. 14-15-dik hétben csillapodott és most a 20-dik környékén már csak nagyon ritkán érzem 1-1 percre, hha vmi nagyon durva szag van, de egybõl el is múlik.
Hát sok jóval én se tudlak kecsegtetni. Én a 7-16. hétig hánytam. 0-24-be, állandóan.Napi 6-8x. Borzasztó volt. Fogytam is 8 kg-ot. :( Ugyhogy kitartás, hátha nemsokára megszünik!! 36 hkm
Én sem tudlak bíztatni..Én is a 6. héttõl voltam rosszul, úgy ahogy te a nap 24 órájában. Én még a 20. héten is így szenvedtem, de ez nem jelenti azt hogy te is fogsz, hisz minden ember más.Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Hehe :) ..ütöm a rekordodat.. és tényleg egycsapásra elmúli majd és ami most elviselhetetlen szag az újra fel sem fog tûnni? még elég hihetetlennek tûnik így..
Hát bíztatni nem tudlak, csak annyit mondok, hogy legyél türelmes. Minden nõ másként reagál. Én pl. az elsõ terhességem alatt egy pillanatig sem voltam rosszul, a másodiknál kb. a 3-4. héttõl a 12. hétig nem tudtam megenni semmit, szó szerint semmit. Csak vajas kenyéren éltem, mert minden étel szagától öklendeztem. Viszont van olyan barátnõm is, aki mind a 9 hónapot végig hányta. Úgyhogy nyugodj meg, legyél türelmes, azért nagyobb részben a 12. hétig bezárólag ez megszûnik!
kitartás!nincs sok már, én is 11 hetes leszek holnap :)

Ezen a héten pénteken töltöm a 27. hetemet, és minden nap bekeményedik a pocakom, fáj a derekam, és enyhe menstruációs fájásom van! Olyan mintha megjönne érzés. Mit jelenthet ez?

Legjobb válasz: semmit. biztos a front, nekem napi vagy 20 x is keményedik. Szedj magnesii citricit, az jó, a magne b6 azt szart sem ér, és pihenj. 28 hetes

semmit. biztos a front, nekem napi vagy 20 x is keményedik. Szedj magnesii citricit, az jó, a magne b6 azt szart sem ér, és pihenj. 28 hetes

Pénteken töltöm a 41. hetet, ha nem lesz meg addig, befektetnek! Mivel próbálkozzak? A sex eddig nem vált be!

Köszönöm szépen

Legjobb válasz: Talán beválik nálad is, egy próbát megér. Én megbeszéltem a fiammal, hogy ha elérte a nõvére születési méreteit, akkor jöjjön, elõbb ne. :) De aztán jött a kánikula, vizesedtem, szóval elegem volt és betöltöttük a 39. hete is. Lefeküdtem, a pocakomra tettem a keze, megsimogattam, és megkértem, hogy most már jöjjön, ha õ is jónak látja, már nem izgat a centi, meg a kiló...aznap éjjel született, minden elõzmény nélkül. Egyébként a hossza bõven megvolt, csak a súlya volt 100 grammal kevesebb, mint a tesónak.

Talán beválik nálad is, egy próbát megér. Én megbeszéltem a fiammal, hogy ha elérte a nõvére születési méreteit, akkor jöjjön, elõbb ne. :) De aztán jött a kánikula, vizesedtem, szóval elegem volt és betöltöttük a 39. hete is. Lefeküdtem, a pocakomra tettem a keze, megsimogattam, és megkértem, hogy most már jöjjön, ha õ is jónak látja, már nem izgat a centi, meg a kiló...aznap éjjel született, minden elõzmény nélkül. Egyébként a hossza bõven megvolt, csak a súlya volt 100 grammal kevesebb, mint a tesónak.
Semmit, mert olyan frontok vannak, hogy nemsokára szülni fogsz!:D
Nem igazán gyakorlati tanácsot tudok adni, de hátha segít. Én egy héttel túlhordtam, és már be is fektettek. Aznap éjszaka nem tudtam aludni a kórházban és arra gondoltam, vajon milyen lesz a kicsi arca, milyen színû a szeme, a haja, milyen a kis orra, füle, stb. És reggelre megszületett :-) Nem tudom, mennyire játszott ez közre, de nekem bevállt. (amúgy már én is mindent próbáltam elõtte)
A kérdező hozzászólása: Már napok óta nem alszom én sem! Sokszor eszembe jut nekem is, kire fog hasonlítani, milyen lesz, mekkora! De semmi! Pedig már beszélünk is hozzá, de nagyon makacs :) Köszönöm szépen
Én hegyet másztam, lépcsõztem, de hasztalan. Azért kipróbálhatod, hátha neked segít. :) Viszont vett a doki egyik este magzatvíz mintát, 10 perc múlva kezdõdtek a fájások...
Hát én próbálkozhattam, amivel akartam, mindkét gyerekemet pontosan 11 nap túlhordás után, oxitocinos indítással szültem meg, és mindkettõnél be is fektettek a betöltött 41. héten. Próbálkozhatsz még csípõs étellel, nagy sétával, de én így utólag azt mondom, ha nem akar jönni, nem jön. Bár a szülésznõm azt mondta, ilyen esetben az anyuka nem "tudja" elengedni a babát. Hát...én eléggé el akartam már engedni, mert utálok kórházban lenni:)
A kérdező hozzászólása: Magzatvíz vizsgálatom volt hétfõn, eredményt nem hozott! Hiába beszélünk neki, jól érzi benn magát! Lépcsõzni nem tudok, mert nincs hol :) Ma takarítottam, csak, hogy csináljak valamit! A dokim azt javasolta, dolgozgassak! Vágtam füvet, kapáltam, gereblyéztem, de semmi! Pedig elég nagy a kert :) Köszönöm szépen!
Én tapétáztam az egyikkel, a másikkal meg tzatzikit ettem.

Kéthét mulva szerdán töltöm a 12 hetet, de a dokim csak kedden és pénteken van. Melyik nap menjek?

Kedden 11 hetes és 6 napos leszek pénteken meg 12 hetes és 3 napos melyik nap menjek? 12 hetesen rendelt vissza a nögyogyászom. Köszönöm szépen!

Legjobb válasz: Igazából teljesen mindegy. Akkor menj amikor jónak látod, az hogy kedd vagy péntek, nem fog változtatni semmin.

Igazából teljesen mindegy. Akkor menj amikor jónak látod, az hogy kedd vagy péntek, nem fog változtatni semmin.
ezt a vizsgálatot a 9-13-ik hét között kell elvégezni. ezért mondják 12-iken jöjjön vissza. de igazibol a 12+3-n mennék.
be kell tölteni a 12.hetet de magán doki nem szokott ebbõl problémát csinálni és megnéz 1-2nppal elõtte is
Én is pénteken mennék a helyedben.Én mikor voltam 11+5hetesen és nem csinált Uh, mivel nem töltöttem még be a 12.hetet.Most pénteken megyek akkor már 13+1hetes leszek.Szerintem az apár nap már nem számit.:)
Elsõ vagyok. Nálam a dokim mondta hogy az a pár nap nem oszt vagy szoroz a dolgon. Akkor inkább pénteken menj.
A kérdező hozzászólása: Köszi.Második válaszolo te miért pénteken mennél?Azért talán mert akkor már betöltöttem a 12 hetet?
A kérdező hozzászólása: Köszi.Nem magándokihoz megyek. De nem birom majd kivárni a pénteket és tuti elmegyek kedden:) azt hittem nagy jelentösége van ennek a pár napnak.
Szia!Én hétfõn leszek 12 hetes és az én dokim hétfõn és szerdán rendel ezért én megkérdeztem tõle, hogy mikor menjek. Azt mondta, hogy a 12. hetet be kell töltenem de nem szabad elérni a 13.-at.Ezért én szerdán megyek hozzá. A helyedben pénteken mennék. Minden jót!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi, oké pénteken megyek.

Szerintetek még sokat fogok hízni? Sokat híztam eddig? 8 hetesen 73 kg voltam, most pénteken töltöm be a 28 hetet és 81 kg vagyok.

Legjobb válasz: én már sajnos 10 kg-nál járok :S ebbõl 3 a legutóbbi egy hónapban. gondolom a karácsonyi kajadömping :S én holnap töltöm a 28. hetet.

én már sajnos 10 kg-nál járok :S ebbõl 3 a legutóbbi egy hónapban. gondolom a karácsonyi kajadömping :S én holnap töltöm a 28. hetet.

Mivel töltitek a péntek estét?

Sokan ilyenkor bulizni mennek akik otthon maradtak micsinálnak?

Legjobb válasz: internet, alvás tanulás még

internet, alvás tanulás még
gyakori
Jelenleg aggódom a beteg kisfiamért, hogy nyugodtan aludjon és már ne legyen rosszul.... (hányós hasmenéses vírust kapott...) :( Ha Õ is úgy akarja, akkor hamarosan megyek aludni, az elmúlt éjjel 3 órát sikerült csak. :( Régen, amikor még járhattam bulizni, akkor is itthon voltam pénteken, én szombatonként jártam haverokkal sörözni, meg néha diszkóba is. :) 30/N
gyakorizok. Amúgy olvasok, netezek, néha, nagyon ritkán tanulok is.
Én gyakorizok, párom angolozik. Holnap buli. 37/L.
Éppen internet, de egyébként 4 gyerek mellett itthon.
23:24, honnan tudjam, hogy tényleg az. Egyébként van két másik regem is, 97 és 98%-al. Az egyik 24 éves nõ 1 gyerekkel, elvált, a másik 42 gyerek nélkül, de férjjel. Amikor idióta választ adok azt felpontozzák, ha õszinte vagyok azt lepontozzák. Érdekes emberek járnak ide.
Ami azt illeti a százalékod alapján valóban csak röhögni jársz ide, nekem ezzel semmi bajom, legalább szórakoztat, na de kérlek, pont egy anyukát találtál be?
én sörözök haveromnál, meg vizipipázunk, de jelenleg unatkozok, ezért néztem fel ide :D
Lassan fél 12 basszus... Süteményeket sütök, illetve majd most nokedlit fogok szaggatni. Rövid, pár perces szüneteim vannak csak. Tudsz jobbat annál, mint hogy itt "randalírozzak", és jókat röhögjek a válaszokon?
Ja, én megteremtettem magamnak, kösz. :-( Nem nézted ki belõlem...
Képesek vagytok egy ilyen kérdésen belül vitatkozni? Lassan fél 12 basszus...
:DDDD Ezzel sajnos egyetértek, de azért néha vannak jó napok amikor egész valóságos a hely. Szóval nem mindenki tökéletes és nem tér el a szituáció a valóságtól.
Én meg mindig õszinte vagyok. Mi a francnak kamuzzak? Röhögni anélkül is tudok...
78% Ne légy már ennyire naív. Megint csak azt tudom mondani mint a másik kérdéshez. Akik itt válaszolnak azoknak sosem volt egyéjszakás kalandjuk, a kis mellett szeretik, tökéletes a családi életük, nem voltak soha részegek és a férjük egy hatkezû háztartási gép, aki még a gyerekekre is képes vigyázni.
* mellet, bocsánat :D
Sosem volt egyéjszakás kalandom, a páromnak sem. Kis mellem van, nem tökéletes a családi életem, de odafigyelünk és tökéletesitjük folyamatosan, voltam részeg és a férje sokat segit, még a gyerekekre is képes vigyázni. Most akkor naiv vagyok??? Nem hinném. Szóval most akkor mi értelme hazudozni itt? Mert az nem derült ki nekem...
Arra akartam kilyukadni, hogy nem kell mindent komolyan venni, mert az élet 99%-ban a gyk szöges ellentéte.Tehát vagy az élet, vagy a gyksok közül valamelyik szépít. Nem mondom, hogy mindenki, de olvastad a 31%-ost :D 24 éves, 42 éves, most meg 65 :D
Nem baj, legalább itt õszintének tûnik...
Fogalmam sincs hány éves, férfi vagy nõ, de tényleg szórakoztató jelenség, akárhány kérdésnél olvastam a válaszait vigyorogtam :D
23:06-osnak: a Dunán ment az elsõ 2 rész. Háborús történet. Szerintem jövõhét pénteken is lesz.
23:10, a 37 éves lányoknak állítólag nem elég ha belül ejnstejn, kívül dölon vagyok, hanem kell az anyagi biztonság is.
Én tanulok, olvasok, gyk, zene, meg gondolkozom.
37/L, 65 éves fiú vagyok, talizunk?
Most értem haza munkából. Szerintem megnézek egy filmet, és alszok.
netezek, gyakorizok, unatkozok......nem nagy program:)
Internet, zene hallgatás, fürdés, film nézés amin rendszerint alszol :) Nem járok bulizni...az nem az én stílusom :) :D 16/L
Ma tanultam, hulla fáradt vagyok, holnap vizsgázom a másik sulimban (OKJ-s). 21/N
Nézem a Közeléeb Kínáhozot a Duna Autonómián, utána visszakapcsolok a Kusturica filmre.
65/F: nem, mivel szerinted 20 felett már nem nagy élmény a szex és pláne nem öröm kétszázadszor ugyanarra a nõre rámászni. Nem azonos az igényünk sajnos...
Tanulás látástól vakulásig..jó is ez a vizsgaidõszak..
22:47, aki 37 évesen lánynak tartja magát, az mindig felizgat.
Kár, hogy a szex meg nem érdekel téged. Érdekes kettõsség...
Szánom magam itthon ülve hogy nem mentem el bulizni. Am tv, net, csak úgy unalomûzésként. Ha ezt is megunom, befejezem az utolsó 200 oldalt az idióta romantikus-vámpiros könyvembõl.
22:47, hol megy Kusturica film? Melyiken és mi?
22:56, intellektuálisan izgat fel. Mellékesen jó nyugdíjam van.
ja, megtaláltam, underground imádoom
Nekem meg jó fizetésem. De hogy jön ez ide???
Pihenek (: Most végeztem a céges munkáimmal...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!