Találatok a következő kifejezésre: Pénteken töltöm 41 hetemet, (2 db)

Pénteken töltöm a 41. hetet, ha nem lesz meg addig, befektetnek! Mivel próbálkozzak? A sex eddig nem vált be!

Köszönöm szépen

Legjobb válasz: Talán beválik nálad is, egy próbát megér. Én megbeszéltem a fiammal, hogy ha elérte a nõvére születési méreteit, akkor jöjjön, elõbb ne. :) De aztán jött a kánikula, vizesedtem, szóval elegem volt és betöltöttük a 39. hete is. Lefeküdtem, a pocakomra tettem a keze, megsimogattam, és megkértem, hogy most már jöjjön, ha õ is jónak látja, már nem izgat a centi, meg a kiló...aznap éjjel született, minden elõzmény nélkül. Egyébként a hossza bõven megvolt, csak a súlya volt 100 grammal kevesebb, mint a tesónak.

Talán beválik nálad is, egy próbát megér. Én megbeszéltem a fiammal, hogy ha elérte a nõvére születési méreteit, akkor jöjjön, elõbb ne. :) De aztán jött a kánikula, vizesedtem, szóval elegem volt és betöltöttük a 39. hete is. Lefeküdtem, a pocakomra tettem a keze, megsimogattam, és megkértem, hogy most már jöjjön, ha õ is jónak látja, már nem izgat a centi, meg a kiló...aznap éjjel született, minden elõzmény nélkül. Egyébként a hossza bõven megvolt, csak a súlya volt 100 grammal kevesebb, mint a tesónak.
Semmit, mert olyan frontok vannak, hogy nemsokára szülni fogsz!:D
Nem igazán gyakorlati tanácsot tudok adni, de hátha segít. Én egy héttel túlhordtam, és már be is fektettek. Aznap éjszaka nem tudtam aludni a kórházban és arra gondoltam, vajon milyen lesz a kicsi arca, milyen színû a szeme, a haja, milyen a kis orra, füle, stb. És reggelre megszületett :-) Nem tudom, mennyire játszott ez közre, de nekem bevállt. (amúgy már én is mindent próbáltam elõtte)
A kérdező hozzászólása: Már napok óta nem alszom én sem! Sokszor eszembe jut nekem is, kire fog hasonlítani, milyen lesz, mekkora! De semmi! Pedig már beszélünk is hozzá, de nagyon makacs :) Köszönöm szépen
Én hegyet másztam, lépcsõztem, de hasztalan. Azért kipróbálhatod, hátha neked segít. :) Viszont vett a doki egyik este magzatvíz mintát, 10 perc múlva kezdõdtek a fájások...
Hát én próbálkozhattam, amivel akartam, mindkét gyerekemet pontosan 11 nap túlhordás után, oxitocinos indítással szültem meg, és mindkettõnél be is fektettek a betöltött 41. héten. Próbálkozhatsz még csípõs étellel, nagy sétával, de én így utólag azt mondom, ha nem akar jönni, nem jön. Bár a szülésznõm azt mondta, ilyen esetben az anyuka nem "tudja" elengedni a babát. Hát...én eléggé el akartam már engedni, mert utálok kórházban lenni:)
A kérdező hozzászólása: Magzatvíz vizsgálatom volt hétfõn, eredményt nem hozott! Hiába beszélünk neki, jól érzi benn magát! Lépcsõzni nem tudok, mert nincs hol :) Ma takarítottam, csak, hogy csináljak valamit! A dokim azt javasolta, dolgozgassak! Vágtam füvet, kapáltam, gereblyéztem, de semmi! Pedig elég nagy a kert :) Köszönöm szépen!
Én tapétáztam az egyikkel, a másikkal meg tzatzikit ettem.

Pénteken töltöm a 41 hetemet, de a babóca nem akkar előjönni. Mivel tudnám megíndítanni természetessen a szülést?

Már nagyon fárasztó ez a várakozás.Az orvostól június 10-ig kaptam haladékot,utánna indítják be.Az els? babával is szülést indítottak,de nagyon félek t?le.Kedd délutántól péntek délután lett meg.Már a szex sem segít,a fürdés sem.Már lehet csak a csodára számíthatok.Köszike a válaszokat.

Legjobb válasz: Beszélgess a babóval, koncentrálj rá erõsen! A lépcsõzést kihagytad? Ha igen, akkor még azt próbáld meg, és este, még szerelmeskedjetek egyet. Drukkolok! 37 hetes k. mami

Beszélgess a babóval, koncentrálj rá erõsen! A lépcsõzést kihagytad? Ha igen, akkor még azt próbáld meg, és este, még szerelmeskedjetek egyet. Drukkolok! 37 hetes k. mami
A kérdező hozzászólása: Köszike a választ, még a lépcsõt kipróbálom.Beszélgettem vele már nagyon sokat, de semmi.Már kezdem azt hinni hogy a magnéziumtól van ez így.32 hetessen nagy görcsim voltak, magnéziumot szedtem a 38-ik hétig az orvos utasítására.Most meg tegnap voltam Uh és teljessen zárt a méhszáj.Kicsit elvagyok keseredve, úgy irigylem akinek megindul a szülés magától, vagy elfolyik a magzatvize.
Hát igen! Azt a magnéziumot már hamarabb le kellett volna tenni, ha ráadásul az elsõ szülésedet is indították. Én a 36. hét óta nem szedem, nyitva a külsõ méhszájam, és terhelésre a belsõ is nyiladozik, folyamatosan görcsölgetek, 2-es érettségû a lepényem, ezért nem szedtük tovább a magnéziumot. Az orvosom is úgy látta, hogy jöhet a baba, mi a hétvégén kezdjük a praktikákat bevetni: szex, lépcsõ, és anyai sugallatok a babának, hogy már nagyon várjuk! 1. válaszoló
Szia! Próbáldd ki a málnalevél teát, hátha segít. Én a 3-ik babámmal vagyok a 37-ik hétben, most kezdtem el inni, tehát még nem tudom, hogy hatásos-e, de sokan ajánlották. Persze olyan is volt, aki azt mondta, hogy felesleges, semmi hatása, de ha nem árt akkor én iszom, mivel mindkét gyerekem túlhordtam.Ezért is meg tudlak érteni.A másodikkal nekem megvárták a 42 hét végét, de akkor is teljesen zárt és éretlen volt a méhszáj, a baba pedig nagyon fenn volt. Nekem sem vált be semmilyen praktika, sem sex, sem lépcsõzés, torna...stb...szóval semmi:((( Sajna meg is kellett császározni, mert nagyon rosszul volt, és tiszta mekonium volt a magzatvízem. Most ezt nagyon szeretném elkerülni, mármint a császárt, úgyhogy erõsen bízom a teában, de azt se bánom, ha csak a hitem segít:) )))És ugye sajna császár után nem indíthatnak szülést, tehát ha nem leszünk ügyesek, akkor sajna muszáj megint vágni. Nem hiszem, hogy a magnézium okozná, mert igaz hogy 36 héttõl már ellenjavallt szedni, de szerintem gyorsan kiürül a szervezetbõl.Nekem legalábbis mikor abbahagyom, pár nap múlva már láb, és egyéb görcseim vannak.Mert ugye ezért nem szabad szülés elõtt már, mert görcsoldó hatása van. Sok sikert, minden jó, könnyû és gyors szülést üdv.
a málnalevél teára már késö.Szerintem amúgy sem sokat ér.Èn ittam, mégis 5 nappal túlhordtam a lányomat, és nehéz hosszú szüésem volt.próbálj jó nagyokat sétálni, egyszerre 10-15 gugolást megcsinálni, persze nem megeröltetni magad.Utánna le´pcsözés.Nekem ez vált be.
A kérdező hozzászólása: Én is gondolkoztam a málnalevélteán, de a junius 9-10 már itt van hamar.És én ugy tudom hogy a málnalevélteát a 36-ik héttõl lehet inni.Szerintem ha innám akkor 5 nap alatt nem csinál semmit.Már az is bosszant hogy nagyon dagad mindenem.Ma megpróbálom a lépcsõzést, meg 3 alkalommal a szexet, lehet segít.Nekem is az elsõ baba 42 hétre jött.Én már rábízom magam a jóistenre, vagy csodát várok.Nagyon szépen köszönöm mindenkinek hogy válaszolt.Boldog babavárást.
én is türelmetlen voltam már a 39.héten és elég erõs jóslofájásim voltak. Fogatam magam és elkezdtem futni a kerbe otthon és lépcsõztem. este egy forró zuhany után 1óra mulva már a szülõszobán várt rám egy 2órás szülés:) A sex nekünk se jött be. jah és ha lent van a babád (leszállt a pocak) akkor a gugolás is jó mert könyebben megrepedhet a magzatburok. (szülésznõk mondták)
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat, megfogom próbálni.De a pocakom sajnos még a helyén van.Hát nemtudom lessz-e a héten szülés.Szerintem megint indítanni fognak.Megyek veszek egy meleg fûrdõt, lehet segítt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!