Találatok a következő kifejezésre: Pénteken szexeltünk barátommal, (4 db)

Pénteken a barátommal pettingeltünk, és a makkja becsúszott a hüvelyembe. Nem szexeltünk, nem élvezett belém, csak a makkján lehetett előváladék. Szedem a yadine fogamzásgátlót, csak kicsit aggódom. Lehet probléma, terhes lehetek?

Két éve szedem a yadine-t,az aktuális levél felét szedtem be eddig,egy tabletta se maradt ki és úgy emlékszem mindegyiket közel azonos időpontban vettem be.

Legjobb válasz: jaaaaj ne féljetek már állandóan. ha szeded akkor nem lesz gond akkor se ha telever tejcsivel, sõt még ha 2 napot kihagysz akkor sincs para. amúgy meg ha megfogansz pereld be a céget és megvan a gyerek egyetemi tandíjja

jaaaaj ne féljetek már állandóan. ha szeded akkor nem lesz gond akkor se ha telever tejcsivel, sõt még ha 2 napot kihagysz akkor sincs para. amúgy meg ha megfogansz pereld be a céget és megvan a gyerek egyetemi tandíjja
dehogy terhes xd ott írod h fogamzásGÁTLÓ a gyerek nem is élvezett belé és az elõváladéktól nem lehet így, h tabit szed... uristen
Miért kell szexelnie valakinek, akinek annyi esze sincs, mint egy marék porcelánlepkének, de komolyan??? Én is yadine-t szedek, képzeld. Fogamzásgátlónak hívják, a bõrszépítés, stb. csak mellékhatás, de nem arra való kimondottan. Atyaúristen. Egyébként igen, terhes vagy. A helyedben kérném az idõpontot az abortuszra.
[link]
Igen felelõsségteljes orvos lehet, aki csak úgy látatlanba rendszeres felír hormon tartalmú gyógyszereket egy kislánynak. Sose kerüljek a keze közé.
Ezzel a sztorival több probléma is van, a legnagyobb, hogyha egy orvos azt mondja, hogy a fogamzásgátló nem véd a teherbeeséstõl, akkor vagy nem orvos, vagy nem fogamzásgátló, vagy szimplán a szemedbe hazudik. Egyik eset sem szívet melengetõ. Az pedig megítélés kérdése, hogy ilyen probléma miatt szükséges-e hormontartalmú készítménnyel (gyógyszerrel) tömnöd a szervezeted. Mondjuk az az én hü.yeségem, hogy miért nem értik meg a nõk, hogy a tabletta nem beállítja a menstruációt, hanem leállítja azt.
valszeg nem akarja h szexelj xd mert a yadine az jó !! a bõrre ink. mást szoktak.. ( tapasztalat ) de nem kell para ! hormonokat szedni már 16év alatt durva ! nagyon nagyon durva. de terhességtõl véd !
A kérdező hozzászólása: elnézést, rosszul írtam..a kozmetikus tanácsára, de az a családtagom orvos, így õ váltja ki nekem a 3hónapos gyógyszert.
"egy családtagom íratta fel kozmetikussal a bõröm miatt" Gratulálok a családtagodnak és a kozmetikusodnak! Kozmetikussal fogamzásgátlót felíratni, mindenféle kivizsgálás nélkül! Ez szép! És ha éppen trombózisra vagy hajlamos vagy valamilyen májproblémád van, akkor meg kapsz egy mélyvénás trombózist vagy felmondja a májad a szolgálatot?
Kozmetikus nem írhat fel fogamzásgátlót!!!
Megkérdezhetem, hogy miért szedsz fogamzásgátlót? Ha rendesen szeded, minden elõírást betartasz, akkor ha beléd is élvezett volna se leszel terhes! Azért fogamzásgátló, mert arra szolgál, hogy ne legyen terhes a szedõje! Azért nagyon-nagyon ritka, hogy valaki rendesen, minden elõírást betartva legyen terhes fogamzásgátló mellett! De ha ennyire nem vagy tisztában a dolgokkal, akkor felesleges 2 éve hormonokkal tömnöd a szervezetedet!
A kérdező hozzászólása: 19:06-egy családtagom íratta fel kozmetikussal a bõröm miatt, azt mondta eltûnnek tõle a pattanásaim és beállítja a menstruációmat, de a teherbe eséstõl nem véd meg úgyhogy ha csak a tablettát szedem, ne éljek nemi életet.De hát a betegtájékoztatóban is benne van, hogy a teherbeesés megelõzésére szolgál, akkor lehet csak el akart riasztani a szextõl(ami azért lenne érthetõ mert 16évesen kezdtem el szedni).
Nem kell paraznod. Nyugi nem lesz baj.:)
2 éve boyt szedsz és nem tudod mire való???
H a rendszeresen szeded a fogamzásgátlót, nem valószínû, hogy terhes leszel. Jó fogamzásgátló mellett még beleélvezés esetén sem esel teherbe. A nejem majdnem 8 évig szedte, nem lett terhes egyszer sem. Azután, mikor gyereket szerettünk volna, jöttek sorban a gyerekek, nem volt semmi fennakadás. De nem vagyok szakértõ, csak "túlokos". :)
14 év alatt nem kéne felnõtteset játszani
A tablettát azért találták ki, hogy más fogamzásgátló módszert ne kelljen használni, így ha rendesen szeded a fogamzásgátlót, akkor nagyon-nagyon kicsi az esélye a terhességnek. De ha még ezzel sem vagy tisztában, akkor miért szeded?
nem xd FOGAMZÁSGÁTLÓ, benne van a nevében :D pesrze nem 100%osan véd ez sem de ha beléd sem évezett, akkor nem ! még ha beléd is évezne akkor os kevés lenne az esélye a bajnak.2éve szedem én is a yadine t de áttértem egy olcsóbbikra de ugyan az a hatóanyaga ! az idõ pont meg annyi, hogy jó ha idõbe vezsed be de az a lényeg h 12órán belül legyen ! terhes nem leszel nyugi ! ha megkérdezhetem eddig mire szedted a tabit ? ( csak azért kérdezem mert hogy ilyet kérdezel : ) remélem tudtam segíteni !
bement a makktya? ezek szerint még nem vágta be a lompit?
Túl h*lye vagy hozzá. Semmi pánik. Az amõbák nem esnek teherbe.
ki van csukva...nyugi
A kérdező hozzászólása: az utolsót a 12:02-esre értem
A kérdező hozzászólása: jajj de aranyos vagy utolsó^^ köszönöm szépen^^ majd megfontolom ^^
de lehetsz terhes, ismerek olyat, aki tabletta mellett, 4, 5 hónapig azt sem tudta, hogy terhes, mert mindig normálisan megjött neki, rákszûrésen meg megkérdezte a doki, hogy tudja-e, hogy 4, 5 hónapos terhes? 2 kg-ot hízott összesen a csaj persze az esélyed, hogy menzesz elõtti nap peteérésed volt + gumi mellett került be hímivarsejt a hüvelyedbe gyakorlatilag 0 amúgy meg csinálj egy rohadt 400 Ft-os terhességi tesztet és akkor legalább meg is bizonyosodsz róla ;)
Te ne szívasd már szegényt te gyökér! Nincs semmi para...az én barátnõm volt, hogy alig vérzett. Ha megjön, mind1 hány napig, akkor nem vagy terhes, hisz a te esetedben mitõl lennél? :D Azt meg nem árt ha tudnod, hogy sokkal sokkal jobb gumi nélkül, mind neked mind a párodnak...úgyhogy fontold meg azt a tutira menést.
A kérdező hozzászólása: ez komoly? :O ugye nem...
Elso, ne b.szd mar at a fejet... Terhes vagy. A szokasosnal 2-3 nappal rovidebb menzesz a terhesseg nyilvanvalo jele.
A kérdező hozzászólása: jolvan köszi^^ bár jövõhéten megyek nõgyógyászhoz és iratok tablettát^^ és akkoris csak óvszerrel fogok szexelni^^ tutira akarok menni :D
amúgy marha élvezetes lehet a szex, hogy agyonaggódod, : óvszer+ kihúzza + még gyógyszert is akarsz :S
A fogamzásgátló sem nyujt mint semmisem!!de nyugodj meg nem vagy terhes!!ha idegeskedsz azzal nem lesz jobb!
Szia! Ha fél éve szedsz tabit, nem lehet elvileg semmi baj. Csak akkor nem hatásos, ha elfelejtetted bevenni vagy ha szedtél valami gyógyszert mellette és az csökkentette esetleg a hatását. Ha nem, ne izgulj, mert védve vagy!
ott a 100% kimaradt!!
Ha fél éve szeded a tablettát és minig rendesen megjött a gyógyszermentes szünetben, akkor ki van zárva, hogy terhes legyél!

Terhes lehetek-e? Szexeltünk a barátommal pénteken, és szex közben kilyukadt az óvszer bennem. (De még nem ment el. )

Kivette és kicseréltük másikra->nem is ezzel van a baj hanem azzal h bennem lyukadt ki és nagyon félek h terhes lettem miatta ( a menszesz után 8. napon voltam pénteken)

Legjobb válasz: Ha a menszesz elsõ napjától számítottad a 8. napot akkor nem vagy terhes. Ha a menszesz elmúlásától számítottad a 8. napot, akkor menj orvoshoz!

Ha a menszesz elsõ napjától számítottad a 8. napot akkor nem vagy terhes. Ha a menszesz elmúlásától számítottad a 8. napot, akkor menj orvoshoz!
Azt szokták mondani, hogy a ciklus egyik napján sem 0 a teherbeesés esélye. Szóval elméletben lehetsz.
az elõzõ válasz írója vagyok és kihagytam, hogy akkor is lehetsz terhes ha nem ment el benned, mert jöhet elõváladék is, amiben már lehetnek hímivarsejtek. Igaz, hogy 8. napon kisebb az esély, meg kevesebb hímivarsejtnek is kisebb esélye van teherbe ejteni téged, mintha elment volna benned, de én nem bíznám a szerencsére... Biztos, hogy orvoshoz mennék
Hagyjátok már az elméletet :D Elméletbe Szûzmária is terhes lett valahogy, pedig hozzá se értek, errõl ennyit. Nyugi, nem vagy terhes ;) Sok mindennek kell összejönnie egy babához jó idõben jó helyen...
Elméletileg lehetsz, de elég kicsi az esélye.Jó szakaszban voltál(8.napon).
Ha tényleg nem ment el benned, akkor nem.
A kérdező hozzászólása: Olvastam h amit használtunk óvszer(lifestyle ultre thin)nem spermicides:SAz esemény utáni tabi meg nekem nagyon drága(16 vok)!
06-80-201-466 Ez egy ingyenes zöld szám a sürgõsségi fogamzásgátlással kapcsolatban. De továbbra is hangsúlyozom, szerintem igen kevés az esélyed a terhességre.
72 órán belül kell bevenni. Csak szakorvos írhatja fel. (nõgyógyászati ügyelet) Úgy 5000-7000 Ft között van.
A kérdező hozzászólása: De már elség sok idõ elmúlt és honnan szerehetnék esemény utánit?!!!Megpróbálok nem stresszelni, de elég nehéz lesz!
Ha jól tudom az óvszerek ma már spermicid anyaggal vannak bevonva, ezért szerintem nagyon- nagyon csekély a terhességre az esély. Gyakorlatilag 0. De egy esemény utáni tablettával is megnyugtathatod magad, csak hogy ne kelljen a menstruációdig izgulni .
Ne stresszeld magad, én is mindig azt csináltam, aztán már az összes tünetet is produkáltam... Nem vagy terhes. Nyugodj meg.
nyugi, nagyon kicsi az eselye
lehetsz mert 1. spontan ovulacio. a ciklus barmelyik napjan fenall az eselye (persze neha nagyobb, neha kisebb) 2. az elovaladek is tartalz(hat) spermiumokat szoval lehetni lehetsz de nem valoszinu. eleg jo esellyel megusztad.
A kérdező hozzászólása: amikor megjött attól számítottam a 8. napot!De nagyon stresszelek ettõl....csak erre tudok gondolni!
Hagyd a francba. Várd a menzeszt úgy, ahogy szoktad, ne idegeskedj, mert akkor késni fog, el is maradhat. Hihetetlen, de pszichésen nagyon tudod befolyásolni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!