Találatok a következő kifejezésre: Pénteken megyek uh-ra (12 db)

18 hetes kismamik hogy érzitek magatokat, mekkora a babótok, mi lesz a baba neme? Én pénteken megyek uh-ra, remélem megmutatja magát! Jobb oldalon, mélyen tapadt a méhlepényem ezért sokat kell pihennem, csak nagyon uncsi!

Legjobb válasz: Szia!Én pénteken voltam uh-on.Minden rendben.És végre megmutatta magát.KISLÁNY:-)) Még a nyelvét is kinyújtotta rám.A doki csinált is róla képet.22 cm és 260gramm.Jól vagyok csak ez a nagy meleg eléggé kikészit.Pihenj sokat és drukkolok hogy megmutassa magát a babód.

Szia!Én pénteken voltam uh-on.Minden rendben.És végre megmutatta magát.KISLÁNY:-)) Még a nyelvét is kinyújtotta rám.A doki csinált is róla képet.22 cm és 260gramm.Jól vagyok csak ez a nagy meleg eléggé kikészit.Pihenj sokat és drukkolok hogy megmutassa magát a babód.
Sziasztok!Én ma voltam uh-on(18+1), sajnos nem mutatta meg magát.Faros a picurunk így rajta csücsült a micsodáján:) A méretei:BPD:42 mm, FL:23 mm.Amúgy minden rendben, jól vagyunk:) Becsült súlyt felénk ennyi idõsen még nem mondanak.
Bizony, létezik. :) Sok sikert a babóhoz!
A kérdező hozzászólása: köszi a választ! :-) megnyugodtam kicsit.A Clostitól hányingerem volt.Hiába nem szedem 3 napja, a hányinger még megvan.De gondolom ez is lehet a hormontól...
Lehet, hogy megmondják már. Elvileg lehetséges.
Nekem 14 hetesen nem volt UH, a 16 hetes UH-on meg nem tudták megmondani a nemét, mert pont olyan szögben feküdt a babám, hogy nem lehetett látni. A 20 hetes UH-on mutatta meg magát.

2het mulva hetfön leszek 12hetes, nem baj ha elötte heten penteken megyek uh-ra? Vissza fognak hivni a következö heten vagy megcsinaljak par nappal elöbb is?

Legjobb válasz: Persze, hogy megcsinálják, nem fognak visszahívni emiatt. Ennyire nem fognak ragaszkodni a pontos idõhöz. Az a pár nap nem számít.

Persze, hogy megcsinálják, nem fognak visszahívni emiatt. Ennyire nem fognak ragaszkodni a pontos idõhöz. Az a pár nap nem számít.
Szia!Én is hamarabb mentem a 12 hetes UH-ra, 11+3 napos voltam.Nem volt gond.Szépen meg lehetett mérni így is a babát.Boldog baba várást kívánok! 19 hetes
Az AFP 0, 5-0, 25-ig jó állítólag!
Szia. Ne legyél elkeseredve, mert nagyon pontatlan tud lenni az afp. Külföldön már sok helyen nem is alkalmazzák emiatt. Ha rossz lett az eredményed az még nem jelenti azt, hogy baj van. Ha nem pont akkor voltál vérvételen amikor ideális lett volna máris rosszabb az eredményed. de ezt a védõnõ és az orvos is elmondja. Ha valami mégis gyanús nekik, akkor újabb vizsgálatot kérnek. Szóval fel a fejjel.
Ne legyél elkenõdve.Az Afp 0, 7-2, 5-ig jó, de ez nem jelent semmit.(MOM) A többi adatot nem ismerem, nekem csak a mom, és az átlag volt mérve. Egy a lényeg, nekem is alacsony volt, én is voltam genetikai Uh-on, és nem is kellett volna mennem, annyira minden oké volt.Nem tudnak rá magyarázatot adni, de még a genetikus is azt mondta eléggé bizonytalan vizsgálat az Afp.Szval fel a fejjel, járj a végére, mert te is úgy leszel nyugodt, de hidd el biztos minden oké-ez a vizygálat már sokmindenkit kikészített feleslegesen.Nem érdemes -minden jót nektek!!
Nekem most mondták, hogy nagyon sok minden befolyásolhatja. Pl.: a fûszeres kaja meg ilyesmi, és ezt egy genetikus mondta. Fel a fejjel, minden rendben lesz. Szurkol neked, nektek mindenki!
szia, ne izgulj, mert nekem is azt mondta a doki ez csak formaság ez a vizsgálat.Egyáltalán nem ad pontos választ, föleg ha elozo este zsiros meg fuszeres etelt ettel.Szoval majd a doki az ultrahangon megnyugtat :-)
Szia! Minden rendben lett végül? :)

31 hetes terhes vagyok első babával.24 hetesen a 4D-n azt mondta az orvos, hogy koponyafekvésű a baba. Most megyek pénteken 32 hetes uh-ra. Mennyi az esély rá, hogy koponyafekvésű maradt a babám azóta is?

Gyakran érzem, hogy erőseket rugdos a mellem alatti részen.Akkor az a lába lehet? Másik kérdésem, hogy ha 36.hétig nem fordul be a a baba akkor császároznak?

Legjobb válasz: Ha erõseket rúg a melled alatt, akkor valószínû koponyafekvésû még mindig. Attól, hogy a 36. hétig nem fordul be, még nem császároznak, az utolsó pillanatban is befordulhat.

Ha erõseket rúg a melled alatt, akkor valószínû koponyafekvésû még mindig. Attól, hogy a 36. hétig nem fordul be, még nem császároznak, az utolsó pillanatban is befordulhat.
Én a 26. héten voltam 4D-n és nekem is koponyavégû volt. Rá is kérdeztem, hogy megfordulhat-e még, de nekem azt mondta a szonográfus, hogy ilyenkor már nem igen fordulnak át, maradnak koponyavégûnek. Ha a melled alatt érzed erõsebben rugdosni, akkor valószínûleg ott vannak a lábai. Ha a 36. hétig nem fordul be, akkor még nem biztos, hogy császár lesz, mert még az utolsó pillanatban is megfordulhat.

Ha a vasárnap vagy hétfőn volt a Pé- m és pénteken megyek hüvelyi UH-ra, akkor lát mát valamit a doki? Látja, hogy sikerült e?

Legjobb válasz: szerintem,nem,bár jó lenne mert tegnap volt PÉ-m és jövõ kedden megyek dokihoz..

szerintem, nem, bár jó lenne mert tegnap volt PÉ-m és jövõ kedden megyek dokihoz..
Azt nem, h sikerült-e teherbe esned, max. annyit, h megrepedt-e a tüszõd és hogy ideális volt-e a méhnyálkahártya vastahsága.
A babát leghamarabb 1-2 héttel a vérzés kimaradása után láthatja UH-n, addig ugyanis túl kicsi.

16 hetes vagyok és pénteken megyek 4d uh-ra. Ha jól fekszik, ilyenkor már látható a baba neme?

Legjobb válasz: Ha szerencséd van, akkor látszani fog. Nekem nem volt szerencsém, és azóta sincs, már a 27. héten vagyunk. De mindegy, legkésõbb decemberben megtudjuk, hogy fiúcska vagy lányocska :) a lényeg, hogy nincs semmi baja :) Minden jót, és sok szerencsét!!!

Ha szerencséd van, akkor látszani fog. Nekem nem volt szerencsém, és azóta sincs, már a 27. héten vagyunk. De mindegy, legkésõbb decemberben megtudjuk, hogy fiúcska vagy lányocska :) a lényeg, hogy nincs semmi baja :) Minden jót, és sok szerencsét!!!
Én is 16 hetesen mentem el, én megkértem a manóm, hogy tessék megmutatni anyunak és apunak ki is õ :) A felvétel azzal kezdõdött, hogy felhúzta a lábacskáit és büszkén mutogatta a kukacát :) Miután jól végezte a dolgát, elbújt a méhlepényem mögé és végig aludta a 20 perces felvételt :) Majd írd le mit tapasztaltál! Boldog Babavárást!
Ha úgy fekszik, akkor igen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Remélem szerencsém lesz, majd megírom mi volt.
Nekunk a 16 hetes sima uh-n megmutatta!Azzal kezdte a doki, h "latom a nagy fiat!"....es azota sem titkolozik, minden egyes alkalommal megmutataja. Ha szerencsed lesz tuti latszani fog! Sok sikert! 27 hetes pocakos
A kérdező hozzászólása: Voltam, nagyon aranyos volt, igaz mindig takarta az arcát :) És az eredményt saját szememmel láttam , kisfiú :)

19 hetes kismama vagyok. Kb.2 napja keményedik a pocakom ez normális? A babám már 1 hete mocorog rendszeresen. A keményedés okozhat valami problémát? Pénteken megyek genetikai UH-ra. Jelezzem az ottani orvosnak?

Legjobb válasz: Kicsit korai még a keményedés, jelezd az orvosnak, minél hamarabb nézess egy méhszájat is, egy esetleges nyiladozás miatt!

Kicsit korai még a keményedés, jelezd az orvosnak, minél hamarabb nézess egy méhszájat is, egy esetleges nyiladozás miatt!
Mindenképpen mond meg a dokinak és ha eddig nem szedtél Magne B6-ot akkor kezd el szedni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!