Találatok a következő kifejezésre: Pénteken lesz hogy (87 db)

Ha ma voltam ultrahangon és azt mondta, hogy 24 mm-es tüsző látható, akkpr ha péntaken leszünk együtt az már késő? Mikor van a tüszőrepedés?

Legjobb válasz: Ezt nem tudom megmondani, hogy pontosan mikor lesz csak találgatni lehet. Én tegnap voltam uh-on és nekem van egy 23mm-es domináns tüszõm és a doki azt mondta, hogy szerinte még két-három napig nem reped meg. Ezért kell holnap is mennem uh-ra, hogy megnézze megrepedt-e már. És szerintem nem késõ a pénteki együttlét.

Ezt nem tudom megmondani, hogy pontosan mikor lesz csak találgatni lehet. Én tegnap voltam uh-on és nekem van egy 23mm-es domináns tüszõm és a doki azt mondta, hogy szerinte még két-három napig nem reped meg. Ezért kell holnap is mennem uh-ra, hogy megnézze megrepedt-e már. És szerintem nem késõ a pénteki együttlét.

Pénteken lesz az évfordulónk a férjemmel, ő meg tegnap azt mondja hogy pénteken megy a sógorához?

Amikor én mondtam neki hogy akkor van az évfordulón hogy lehet ilyen bunkó napok óta err?l beszélünk stb akkor állítja hogy nem elfelejtette csak én fújom fel a dolgokat! Szerintetek?

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy valami meglepetésre készül, és ezzel tereli el a figyelmedet?:O Párom is csinált ilyet az évfordulónkon, úgy volt, hogy jön hozzánk aznap, lemondta, mert más, fontos dolga akadt. Begõzöltem, nem álltam szóba vele, majd aznap este beállított hozzánk:-) Kiderült, hogy elõtte be kellett ugrania oda, ahonnan az ételt rendelte:D 24/N

Nem lehet, hogy valami meglepetésre készül, és ezzel tereli el a figyelmedet?:O Párom is csinált ilyet az évfordulónkon, úgy volt, hogy jön hozzánk aznap, lemondta, mert más, fontos dolga akadt. Begõzöltem, nem álltam szóba vele, majd aznap este beállított hozzánk:-) Kiderült, hogy elõtte be kellett ugrania oda, ahonnan az ételt rendelte:D 24/N
Lehet, hogy csak direkt piszkál, mert valami meglepetést akar neked. Legalább is az én párom szokott így szívatni poénból:) ) Ha nem, akkor bunkó! És nem, nem te fújod fel a dolgot.
Emiatt nem tudod abba hagyni a sírást? akkor miért egy olyanhoz mentél, akibõl nem tudod kinézni hogy meglep? vagy akinek fontosabb a sógora?
Hányadik évfordulótök lesz, hogy hetekig errõl kell beszélni, és nagy ünneplést csapni? Miért ne mehetne el a sógorához, ha dolga van ott. Estére készíthetsz egy vacsorát, esetleg valami italt, sz bõven elegendõ. Mi csak a 25 évfordulónkat ünnepeltük meg együtt a családdal. A többit nem.
Simán lehet hogy összekeverte a napokat, szombat is munkanap lesz ugye, ez is bezavarhat. Nem kell hisztizni, mond meg neki hogy rosszul esne ha elfelejtené és hogy szeretnéd, ha nem aznap találkozna a sógorával hanem máskor.
Akkor kérj kárpótlást tõle:) Én is keverem néha a napokat, hiába fontosak számomra a dátumok. Vagy mond meg neki, hogy mondja le a dolgot.
Ez annyira szomorú. Az én szüleim is így vannak. Apám leszar minden évfordulót, ünnepet. Anya meg reménykedik és sír. Nehéz beismerni, de tudom, hogy nem szereti anyát. Gyûlölöm az apámat!
A kérdező hozzászólása: Nem sajnos nem lehet... Ismerem annyira! Azt mondja hogy azért mondta a sógorának hogy jó a péntek mert nem gondolkozott a napokon!
Túl érzékeny vagy... Egyet értek egy korábbi válaszolóval: még nõi szemmel is hiszti amit csinálsz. :S
Szerintem meg egyáltalán nem hiszti. Az évfordulóját minden normális egymást szeretõ pár megünnepli. Még úgy is, ha nekem nem annyira fontos, de tudom, hogy a páromnak az. Csupán egy kis figyelmesség.
De már lemondta a találkozót és kiderült, hogy vett elõre ajándékot, de a kérdezõnek már nincs kedve az egészhez. Ez a hiszti, nem az, amit elõször írt.
Problem? Nem mehet egy 2 órára aznap sehova, vagy mi???
Talán jobban járna a sógorával. Kiszabadulna a hisztis óvónénitõl.:) )))
Te jó Isten, ezért bõgni? akkor szólj ha a 10.-et is elfelejti, bár szerintem olyan nem is lesz....látszik semmi gondod nincs.
Ne haragudj, de ez még nõi szemmel is hiszti.
ilyenkor örülök azért, hogy az én párom nem egy idióta hisztis 3, 14csa .... nevetséges, a francokat kell ezen remegni, meg aggodalmaskodni...
A kérdező hozzászólása: Már le mondta a találkozót, ajándékot is vett! Tudom hogy készült rá, de engem annyira nagyon nagyon meg bántott... nem tudom abba hagyni a sírást, már nincs kedvem az egészhez...
A kérdező hozzászólása: 6. Lesz és mi mindig megünnepeljük kettesbe!
Olyan hisztit képesek kivágni egyes nõk, és KIERÕLTETNI mindenféle idióta dátum megünneplését, ami rajtuk kívül a kutyát sem érdekli. "hogy lehet ilyen bunkó" Aki meg a saját férjét bunkózza, arról meg van a véleményem!! Ha hozzámentél egy "bunkóhoz" akkor te is egy bunkó vagy !!

Ha pénteken lesz mensim, akkor már biztos, hogy nem jött össze a baba (2 hete voltunk együtt)?

Legjobb válasz: Miért, vannak elõjeleid, hogy nem fog megjönni? Ha pénteken, ahogy kell megjön, akkor nyílván nem sikerült.

Miért, vannak elõjeleid, hogy nem fog megjönni? Ha pénteken, ahogy kell megjön, akkor nyílván nem sikerült.


A legjobb barátnőm szülinapi zsúrja pénteken lesz, de nem tudom mit vegyek neki vagy, hogy mit készítsek? ! 12 éves lány. (péntek 2012 02.10)

Legjobb válasz: Készíts neki például fotóalbumot, a saját, közös képeitekkel, mindegyikhez idézetet, vagy saját aranyköpést, megjegyzést fûzni :)

Készíts neki például fotóalbumot, a saját, közös képeitekkel, mindegyikhez idézetet, vagy saját aranyköpést, megjegyzést fûzni :)
A kérdező hozzászólása: Arra már nincs idõm!Valami egyszerûbbet!
Milyen koszorúcska?
A kérdező hozzászólása: Ez ilyen bál szerû, minden 9.osztályba van.
Ez valami fürdõruhás medencés buli?

Pénteken lesz két hete, hogy kiírtak táppénzre, mehetek már holnap (csütörtök) a táppénzes papíromért vagy csak pénteken adják ki?

Legjobb válasz: Szia! Nekem soha nem adják oda egy nappal elõbb sem. Azt mondják azért mert terhes vagyok, és bármikor kórházba kerülhetek, és arra az idõre nem adhatnak táppénzt, és ha leadod a papírt az gáz. Boldog babavárást, szép ünnepeket.

Szia! Nekem soha nem adják oda egy nappal elõbb sem. Azt mondják azért mert terhes vagyok, és bármikor kórházba kerülhetek, és arra az idõre nem adhatnak táppénzt, és ha leadod a papírt az gáz. Boldog babavárást, szép ünnepeket.
Szia! Én kéthetente megyek a házidokihoz, mindig ugyan akkor.Szoval te is péneken menjél!!
Szia! Engem a nõgyógyász vett fel táppénzre már a 10. héttõl és hozzá is járok a táppénzes papírért. A munkahelyemen minden hó 25-ig kell leadni a papírt. Én mindig csak havonta egyszer megyek úgy hogy 25-ig le tudjam adni. Nem járok 2 hetente, mondták is, hogy nem fontos egyszerre is ide tudják adni, elõre viszont én sem kaptam meg soha. (nehogy közbe valami baj legyen) Mindegy mikor mész érte mert de jobb minél késõbb, mert addig a dátumig számolják el a pénzedet. Nekem volt hogy teljes hónapra kaptam, volt hogy kevesebb mint egy hónapra. 32 hetes pocis
Szia!Én három hetente jártam elösször, aztán azt mondták négy hetente ráérek, és így is megyek!Pénteknél elöbb biztos nem kapod meg!

Jövő pénteken lesz a kresz vizsgám (elmélet) nagyon félek, mi lesz ott? Hányan leszünk 1 terembe vizsga biztos is lesz? Az eredményt mikor mondják meg? Hogy készültetek fel?

köszi a választ!

Legjobb válasz: kb 20-30 fõ lesz ott, lesz vizsgabiztos is. számítógépen lesznek kérdések, ugyanúgy, mint a megvehetõ szoftveren, amikor befejezed, azonnal meglátod az eredményt.

kb 20-30 fõ lesz ott, lesz vizsgabiztos is. számítógépen lesznek kérdések, ugyanúgy, mint a megvehetõ szoftveren, amikor befejezed, azonnal meglátod az eredményt.
Egy terembe kb. 15 fõ vizsgázó van. Egymás mellett ültök, a gépek monitorai el vannak választva, így nem látod a másik a kérdéseit és válaszait. Egy vizsgabiztos ül a központi gépnél, akinél rögtön befut a jelzés, hogy mi az eredményed, de elõtte már te is látod, mert ahogy végeztél, rögtön kiírja, hogy mi lett. Legalábbis Pomázon így ment a vizsga. Ne félj, nincs miért! Én is rettegtem, aztán mégsem esznek embert! :) Ha ne adj' Isten nem sikerül, annyiszor mész, ahányszor akarsz. Olvasd a könyved és csinálgass a gépen próbateszteket vagy a tesztkönyvben találomra. Biztos sikerülni fog, szurkolok!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! nem mutattak semmit! nagyon félek:D remélem átmegyek:) )
ne izgulj!bizti hogy sikerül!
12:01-es vagyok... Hát pedig illõ lett volna megmutatni azt a vizsgaprogramot... legalább megmutatni...:P nálunk utolsó órán azon lehetett gyakorolni... Nekem megvan a program valahol azthiszem, de valamit kellett trükközni, hogy fusson:P Ha gondolod, írj egy e-mailt megpróbálok segíteni!
A kresz vizsga mindenütt az országban pontosan ugyanúgy zajlik, amit már elõttem is leírtak. Minden kérdésre 1 perced van, ami nagyon sok idõ! Inkább gondold végig kétszer a dolgokat, ne izgulj! Figyelj a buktatókra (pl.: megkülönböztetõ vagy figyelmeztetõ jelzés, mit lehet elõzni az elõzni tilosnál, mit nem, stb...) Ha a gyakorló progival jó sokat gyakorolsz, akkor nem érhet meglepi. Én annyit gyakoroltam, hogy a végén az egész tesztet 6-7 perc alatt megcsináltam nulla hibával, a végén már rutinból nyomtam. A vizsgám is 100% lett. A kresz-t egyébként azért érdemes jól megtanulni, mert a forgalmi vizsgán majd fontos lesz, hogy gyorsan fel tudd mérni a szitukat, ez viszont csak a szabályok ismeretében lehetséges...

20. héten járó kismamik hogy érzitek magatokat? én most pénteken leszk 21 hetes és hát nagy az izgalom.

Már túlvagyunk a félid?n hamar elment de majd szerintem innen belassul, ti dolgoztok? Ha igen milyen munkakörben és mennyit, meddig?Mekkora a pocakotok?

Legjobb válasz: Szia.Én holnap leszek 20hetes,és már 3éve nem dolgozom:-),mert itthon vagyok a kisfiammal aki már 2.5éves.A "tesó"is kisfiú lesz,és igen már látszik a pocakom,nem nagy de nagyobb mint az elsõ babával volt ennyi idõsen.Már kb. a 16.héttõl érzem mozogni,de igazán minden nap csak kb.2hete.Rosszullét nem volt,nincs is rá idõm,hogy magammal foglalkozzak,a kisfiam kitölti az összes idõmet.Ilyenkor szundizik du.akkor van idõm magamra,meg pihizek.Nagyon gyorsan elrepült ez a 20hét,kb.2kg híztam eddig.És te?Mit vártok? Üdv

Szia.Én holnap leszek 20hetes, és már 3éve nem dolgozom:-), mert itthon vagyok a kisfiammal aki már 2.5éves.A "tesó"is kisfiú lesz, és igen már látszik a pocakom, nem nagy de nagyobb mint az elsõ babával volt ennyi idõsen.Már kb. a 16.héttõl érzem mozogni, de igazán minden nap csak kb.2hete.Rosszullét nem volt, nincs is rá idõm, hogy magammal foglalkozzak, a kisfiam kitölti az összes idõmet.Ilyenkor szundizik du.akkor van idõm magamra, meg pihizek.Nagyon gyorsan elrepült ez a 20hét, kb.2kg híztam eddig.És te?Mit vártok? Üdv
Sziasztok én ma töltöttem be a 19.hetet, a hasamat már ismerõsök megjegyzik, sajnos már 7kg-t híztam, pedig vigyázok. Én itthon vagyok.Nekem nagyon gyorsan eltelt ez az idõ, remélem a másik fele is ilyen gyorsan elszalad majd!:-)
Szia!Én vasárnap lépek a 20.hétbe.A babám is meg én is jól vagyunk.Bár én a 12.hétig nagyon szenvedtem.Folyamatos rosszul létek, hányinger. Kislány lesz a drágám.A 17.héttõl mocorog folyamatosan.Pont ilyen tájban szokott ébredni és este 9-ig érzem õt, aztán gondolom megint alszik.Én nem dolgozom, amint kiderült, hogy kismama vagyok(6 hetes), beteg állományban vagyok.Fizikai munkát végzek, ládákat emelgetek és állok egész nap, és a levegõ sem éppen egy kismamának való. És ti jól vagytok? Tudjátok már milyen nevet adtok a babátoknak?
Én csütörtökön leszek 21 hetes, sajnos a párom hazahozott valami vírust, azzal szenvedek, én sem dolgozom, a kisfiammal vagyok itthon, most lesz 2 éves, nekem a pocakom nagyobb mint az elõzõ terheségemnél, egyébként jól érzem magam magam, sokat ficánkol a baba, így gondolom õ is.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok elõször is köszönöm a válaszokat!Én 3 kilót híztam eddig mondjuk alapból nem vagyok egy sovány alkat de már látszik a pici szépen kerekedek.Sajnos a nemét még midíg nem tudjuk de a nevek már megvannak lány: Édes Katrin fiu: Édes Dominik.Rosszuléteim szerencsére nem voltak semmi csak egyszer volt hogy megszédültem és hányingerem lett na onnan tudtam is már hogy baba van másnap megcsináltam a tesztet és hát igen baba volt biztonság kedvéért csináltam még azon kívül 2õt és bejelentkeztem az orvoshoz!:) Mi nagyon szeretnénk ha kislány lenne bár a megérzésem az hogy fiu lessz.De mindeggy mert ha egészséges akkor semmi más nem számít.Én a 17. héttõl érzem a bébibogyót mocorogni bár most hogy volt ez a melegebb idõ egy kicsit be volt lassulva de mindíg adott magáról jelet:) Ti vettetek már valamit a picinek?Nekünk már lassan minden megvan már csak cumisüveg sterilizálót kell vennünk meg még pár textílpelust ja és még ki kell festenünk majd a babaszobát.
13:27-es vagyok Igen vásárolgattunk egy két dolgot.Néhány rucit és kis cipõt vettünk, meg egy nagyon aranyos játszószõnyeget, és egy cumit is.De a nagyobb dolgokat még nem, de lassan.Március elején szeretnénk 4D-re menni, utána gondoltuk, hogy akkor komolyabban neki állunk vásárolgatni. Akkor te mindenbõl olyan színt vettél ami kislánynak és kisfiúnak is jó?
A kérdező hozzászólása: igen minden holmi amit vettem a babócának az uniszex de nekem a babakocsi a kedvencem nagyon jó nagy és könnyü spot kocsivá illetve mózeskosarassá is állítható teljesen dönthetõ elõröl hátulról tolható és hát igazából nekiálltunk már nagyon az elején vásárolni mert egybe nagyon sok kiadás lett volna így amikor bejött egy kis pénz vettünk valamit.ruhákból nem kelett sokat venni mert nõvérem is uniszexet vett mindenbõl így nagyon sok olyan ruhálya van amit rá sem adott unokahúgomra azt odaadja de végül is mindenbõl új van a pocaklakónak.még kell vennem karmolás elleni kiskesztyût addigra mire megszületik:) vettem 2 db cumit az egyik az tommy tippee a másik avent illetve ugyan úgy cumisüveget is de azt halottam hogy a tommy tippee az nagyon jó mert olyan mint az anyai mell és így a cicirõl sem szokik le:) egy darabig

SEGÍTSETEK, most pénteken lesz a felvételi és teljesen bepánikoltam, általában hogy zajlik? (többi lent)

6 évfolyamosat irok,nem jártam el?készít?re,nem lesz ciki,hogy nem ismerek senkit?éss adnátok stresszre tippeket??

Legjobb válasz: naaaaa nem izgulunk... :) én is mentem felvételire. kétszer is. (6. 8.) ha csak úgy mész neki, hogy semmi célod (nem mindenáron akarsz hatosztályos lenni) akkor tényleg nem érdemes izgulni. ha szeretnél, nem ártott volna csinálni pár feladatsort, de erre tanulni nem igazán lehet, szóval nem indulsz (nagy)hátrányból.:D azzal ne foglalkozz, hogy nem ismersz senkit, nem is lesz sok idõd beszélgetni velük. bemész egy terembe, leülsz, VIGYÉL VALAMI AZONoSÍTÓT, kiosztják, megírod, aztán csókolom! :D erõpróbának nem rossz, legalább felkészülsz a 8-osra és már rutinus leszel. (én is így csináltam) :) sok szerencsét! és nopara :D

naaaaa nem izgulunk... :) én is mentem felvételire. kétszer is. (6. 8.) ha csak úgy mész neki, hogy semmi célod (nem mindenáron akarsz hatosztályos lenni) akkor tényleg nem érdemes izgulni. ha szeretnél, nem ártott volna csinálni pár feladatsort, de erre tanulni nem igazán lehet, szóval nem indulsz (nagy)hátrányból.:D azzal ne foglalkozz, hogy nem ismersz senkit, nem is lesz sok idõd beszélgetni velük. bemész egy terembe, leülsz, VIGYÉL VALAMI AZONoSÍTÓT, kiosztják, megírod, aztán csókolom! :D erõpróbának nem rossz, legalább felkészülsz a 8-osra és már rutinus leszel. (én is így csináltam) :) sok szerencsét! és nopara :D
A kérdező hozzászólása: Nagyon hasznos volt a válasz köszönöm szépen! A ruhacsipeszelés zseniális (a többi is:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!