Találatok a következő kifejezésre: Pénteken kellett megjönnie, de még mindíg (9 db)

Hogyha elvileg 6. án kellett volna megjönnie de még mindig nem jött és múlthét pénteken együtt voltam a párommal, amikor védekeztünk (gumival) de nem vagyok benne biztos hogy minden rendben volt, mennyi az esélye hogy terhes lennék?

Ha mégis terhes lennék, lennének már tünetei? Vagy ezt kimutatná már teszt? Mert érzem hogy feszül a mellem, ami mindig szkott mielött megjön de nemtudom hogy ez amiatt van-e.az a baj hogy nagyon izgulós vagyok ilyen téren és egyszerüen nem tudok megnyugodni.

Legjobb válasz: Szerintem semmi esélye terhességnek.Tünetekhez még korai lenne az idõpont.Inkább mensit jelez a mellfeszülés.terhesség jelei kb.:2 hét elteltével vannak a szex után.

Szerintem semmi esélye terhességnek.Tünetekhez még korai lenne az idõpont.Inkább mensit jelez a mellfeszülés.terhesség jelei kb.:2 hét elteltével vannak a szex után.
Szex után két héttel érdemes elõször tesztelni, a többi terhességi tünet meg csak jóval ezek után várható. Ilyenkor még semmi jele, akkor sem, ha megfogantál.
Nyugi biztos minden rendben volt. Nem vagy terhes!
Ha szabályos a ciklusod és úgy késik, akkor hetekkel ezelõtt eshettél csak teherbe, nem a múlt pénteken védekezés mellett. Azt nem írtad, elõtte mikor voltatok együtt. De ha nem tudsz megnyugodni, miért nem tesztelsz?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) szerensére megnyugodhattam, tegnap megjött, viszont azt hiszem egy orvost muszáj lesz felkeresnem.

Pénteken kellett volna megjönnie, de még mindíg semmi. Hányingerem van, néha szúró fájdalmat érzek a hasam alján, mellem néha érzékeny, sokat vagyok éhes, van, nehezen bírom az erősebb illatot, szagot. Már biztos, hogy terhes vagyok?

A teszetet még nem mertem megcsinálni, mert félek a csalódástól.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem babás vagy, gratulálok! :-)) Lehetõség szerint gyorsan vegyél egy tesztet, és a reggeli elsõ vizeletbõl csináld is meg. Ha netán negítv, ne keseredj el, 2-3 nap múlva csinálj egy másikat! Ha+, akkor kérj egy idõpontot a dokidtól! Gratulálok, sok sikert! :-)))

Szia! Szerintem babás vagy, gratulálok! :-)) Lehetõség szerint gyorsan vegyél egy tesztet, és a reggeli elsõ vizeletbõl csináld is meg. Ha netán negítv, ne keseredj el, 2-3 nap múlva csinálj egy másikat! Ha+, akkor kérj egy idõpontot a dokidtól! Gratulálok, sok sikert! :-)))
Hajrá! Ne félj csinálj tesztet! Tuti terhes vagy, meglátod pozitív lesz! Bízz benne, pozitív gondolatok, pozitív dolgokat vonzanak magukhoz!!!
Gratula! Babás vagy!

Volt egy pici vérzésem múlt hét előtti pénteken, meg aznap este zuhanyozás közben is egy kevés, de azóta semmi. A mensimnek 20-án kellett volna megjönnie, ma már 27-e van, de még mindig semmi.Ennek ellenére lehetek terhes?

Fájnak a melleim kissé puffadt vagyok.Kérlek adjaok tanácsot,nagyon félek,hogy teherbe estem.

Legjobb válasz: Igen lehetsz terhes, mivel ahogy én kiveszem a szavaidból, ez csak csepegés volt inkább, mint mensi... Teszteltél már? Duzzadt, érzékeny mellek és a puffadás lehet a terhesség jele! én azt javaslom, hogy tesztelj mihamarabb, 7 napos késésnél már tutti kimutatná! ha meg negatív legalább megnyugodhatsz! Majd írd meg mi lett az eredmény!

Igen lehetsz terhes, mivel ahogy én kiveszem a szavaidból, ez csak csepegés volt inkább, mint mensi... Teszteltél már? Duzzadt, érzékeny mellek és a puffadás lehet a terhesség jele! én azt javaslom, hogy tesztelj mihamarabb, 7 napos késésnél már tutti kimutatná! ha meg negatív legalább megnyugodhatsz! Majd írd meg mi lett az eredmény!
Én a helyedben vennék egy tesztet, ezt már kimutatja, ha meg nincs baba akkor megnyugodhatsz. A pici vérzés lehetett beágyazódási vérzés is, mikor volt a peteérésed nem tudod? mert onnan számolj 14 napot akkor kell megjönnie! majd írd meg az eredményt!

Lehetek terhes? Fogamzásgátlót szedek, szerdán végeztem az első adaggal. Pénteken, max. Szombaton kellett volna megjönnie, de még ma sem. Rendesen szedtem mindig. A gyógyszert csak a 20. ( utolsó előtti) tablettánál "teszteltük" a párommal.

Mindenhol azt olvastam, és orvos is azt mondta, hogy 2 hét után már biztosan véd a fogamzásgátló. Utánaolvastam, és el?fordulhat, hogy a tabletta menstruáció kimaradást eredményez, s?t olyan bejegyzésre is akadtam, akinek szintén az els? hónapban volt kimaradása. Volt már valakinek hasonló esete? Ugye nagyon valószín?tlen a terhesség?

Legjobb válasz: Sok embernél nincs úgy, hogy a szünet 2.3. napján jön meg. A fõ, hogy a szünetben jöjjön meg, nekem speciel mindig 5. nap este jön meg.

Sok embernél nincs úgy, hogy a szünet 2.3. napján jön meg. A fõ, hogy a szünetben jöjjön meg, nekem speciel mindig 5. nap este jön meg.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat! remélem igazad lesz esetemben is!
Nyugi :) Elõször én is nagyon paráztam, fõleg hogy mi 8. napon teszteltünk, mert enyém elméletben elsõ szemtõl véd. De azóta is fél éve megjön az 5. napon :D
A kérdező hozzászólása: sikerült picit megnyugtatnod:)

Lehet még baba? Pénteken kellett volna megjönnie a menszesznek, de eddig még semmi. Péntekig minden nap azt éreztem, hogy bármikor megjöhet.

Tegnaptól viszont nagyon fáj a mellem. Ilyet még nem éreztem. Most este teszteltem és negatív lett. Nemértem. Duphaston szedek és utána 1 héten belül meg kell jönni, de mégsem jött. Lehet korán teszteltem?

Legjobb válasz: én meg téged nem értelek. Minek tesztelsz most este..?????? rá van írva hogy reggeli vizelet!!! Most elpazarékoltál egy tesztet és szerintem a jelek babára utalnak...tesztelj, de még az is lehet hogy olyan alacsony a hcg-d, hogy holnap sem mutatja még a reggeli sem.A dokinak pedig szólj hogy babát szeretnél...mire is kaptad a duphastont??

én meg téged nem értelek. Minek tesztelsz most este..?????? rá van írva hogy reggeli vizelet!!! Most elpazarékoltál egy tesztet és szerintem a jelek babára utalnak...tesztelj, de még az is lehet hogy olyan alacsony a hcg-d, hogy holnap sem mutatja még a reggeli sem.A dokinak pedig szólj hogy babát szeretnél...mire is kaptad a duphastont??
A kérdező hozzászólása: Nagyon rendszertelen volt a ciklusom.Peteérés serkentésére kaptam clostilbegyt, peteéréskor tüszõrepesztõ injekciót és a beágyazodás segítésére a duphastont. A tesztem bármely napszakban használható!Az igaz, hogy a reggeli a tuti, de már nem bírtam várni.2 éve várok a pozitív tesztre.Most felcsillant a remény, ezért teszteltem most.
Nagyon ugy tunik babas vagy de tenyleg reggel tesztelj az elso vizeletbol.Es ha tudnal varni meg egy ket napot az biztosabb lenne..sok sikert!
Szia! Én is péntekre nem vártam. Még aznap reggel teszteltem Clearblu- val és egy olcsóbb tipusúval. Mindkettõ pizitív lett. Talán azért mutatta ki ilyen korán, mert a 10-11. nap környékén volt peteérésem. A hõm pedig 36.9 volt napok óta. Sok sikert!
Veled még sosem fordult elõ, hogy késett? Mirt? Mert izgulsz...
A kérdező hozzászólása: De volt már olyan hogy késett 1-2 napot de nem majdnem egy hetet
Ha megfelelõen védekeztetek, nincs mitõl félni. Csak egy pár napot, késik, de az belefér. F.
ha nem lyukadt ki a gumi, akkor semmi gáz nincsen:)
A kérdező hozzászólása: hát nem lyukadt ki a gumi mert mindig leelenörizte hogy minden rendben van e..... csak már lassan 1 hete késik...

Miért nem jön meg a mensim? Pénteken kellett volna megjönnie, egy nagyon pici barnás vér volt. Szombaton egész nap mindjárt megfog jönni érzés de ez elmúlt. Azóta nagyon gyengén fájdogál a hasam. Mindíg védekeztünk gumival. Szerintetek terhes vagyok?

Legjobb válasz: Ha hasznaltatok gumit, es nem szakadt el, nem lehetsz terhes, mert nem juthatott be sperma. Lehet, hogy azert nem jott meg meg, mert raparaztal, hogy terhes vagy.

Ha hasznaltatok gumit, es nem szakadt el, nem lehetsz terhes, mert nem juthatott be sperma. Lehet, hogy azert nem jott meg meg, mert raparaztal, hogy terhes vagy.
Szia! Az a biztos, ha csinálsz egy tesztet, akkor megnyugszol!

Pénteken kellett volna megjönnie, ma vasárnap van. Kedden voltam nőgyógyásznál. Kivizsgált, hüvelyi ultrahang, meg minden, de nem mondta, h terhes lennék. Most akkor teherbe estem?

még nem láthatta vagy csak késik?!

Legjobb válasz: Az orvos még nem látja uh-on sem a beágyazódás folyamatát, hiszen a vizsgálat a nem várt menzi elõtt történt. Csinálj egy tesztet és ha baba miatt késik, akkor az kimztatja!

Az orvos még nem látja uh-on sem a beágyazódás folyamatát, hiszen a vizsgálat a nem várt menzi elõtt történt. Csinálj egy tesztet és ha baba miatt késik, akkor az kimztatja!
A kérdező hozzászólása: de ha várandós lennék akkor amikor orvosnál voltam lettem volna 4 hetes, szoval annak már látszódnia kellett volna, nem?!

Pénteken kellett volna megjönnie a mensimnek, de késik. Viszont azóta, már 6. napja görcsölök, mint amikor meg akar jönni és barnás-pirosas pecsétlés is van. Mit tegyek, hogy megjöjjön végre normálisan?

És ma orvoshoz is megyek, mert van valami peteérés és sárgatest problémám. Ráadásul eddig 27-28 naposak voltak a ciklusaim, ez a mostani meg a 33. napom. Mit mondjak a dokinak, most akkor ma megvan, vagy nincs? A pecsételés is már a mensi?

Legjobb válasz: Szia! Hát Te semmit ne mondj a dokinak, majd õ megmondja, mi ez az egész. Õ ért ehhez!

Szia! Hát Te semmit ne mondj a dokinak, majd õ megmondja, mi ez az egész. Õ ért ehhez!
Azt mondd, amit ide leírtál.
A kérdező hozzászólása: Megvizsgált és felnyomott valamilyen kenõcsöt. Ettõl már a vizsgálat közben jól megjött. (Tök ciki volt nekem.) Viszont nem olyan erõs, mit szokott lenni. Hm. Ezt mondjuk nem bánom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!