Találatok a következő kifejezésre: Pénteken kellett megjönnie, de még (17 db)

Pénteken belém ment el a barátom, tegnap kellett volna megjönnie, de még semmi. Most féljek vagy ne?

Most akkor mi van?Egyáltalán lehet hogy akkor hirtelen pé-sem volt??

Legjobb válasz: A mondás azt tartja, hogy jobb félni mint megijedni. A teherbe esésnek nincs túl nagy esélye, de teljes biztonsággal kizárni sem lehet. Egy napos késésbõl még egyébként sem lehet semmi rendkívüli következtetést levonni.Próbálj ne túlságosan parázni, mert azzal a késésre rá teszel még egy lapáttal. Ha szerencséd van meg fog jönni, de ha nincs az ellen sem tudsz már tenni semmit.

A mondás azt tartja, hogy jobb félni mint megijedni. A teherbe esésnek nincs túl nagy esélye, de teljes biztonsággal kizárni sem lehet. Egy napos késésbõl még egyébként sem lehet semmi rendkívüli következtetést levonni.Próbálj ne túlságosan parázni, mert azzal a késésre rá teszel még egy lapáttal. Ha szerencséd van meg fog jönni, de ha nincs az ellen sem tudsz már tenni semmit.
Várhatóan csak késik picit. De mindenre van élõ példa, a ciklus végén is teherbe lehet esni! Várj még és ha nem jön meg, csinálj tesztet 2 hét múlva. Esemény utánihoz már késõ van sajna.

Lehetek terhes? Fogamzásgátlót szedek, szerdán végeztem az első adaggal. Pénteken, max. Szombaton kellett volna megjönnie, de még ma sem. Rendesen szedtem mindig. A gyógyszert csak a 20. ( utolsó előtti) tablettánál "teszteltük" a párommal.

Mindenhol azt olvastam, és orvos is azt mondta, hogy 2 hét után már biztosan véd a fogamzásgátló. Utánaolvastam, és el?fordulhat, hogy a tabletta menstruáció kimaradást eredményez, s?t olyan bejegyzésre is akadtam, akinek szintén az els? hónapban volt kimaradása. Volt már valakinek hasonló esete? Ugye nagyon valószín?tlen a terhesség?

Legjobb válasz: Sok embernél nincs úgy, hogy a szünet 2.3. napján jön meg. A fõ, hogy a szünetben jöjjön meg, nekem speciel mindig 5. nap este jön meg.

Sok embernél nincs úgy, hogy a szünet 2.3. napján jön meg. A fõ, hogy a szünetben jöjjön meg, nekem speciel mindig 5. nap este jön meg.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat! remélem igazad lesz esetemben is!
Nyugi :) Elõször én is nagyon paráztam, fõleg hogy mi 8. napon teszteltünk, mert enyém elméletben elsõ szemtõl véd. De azóta is fél éve megjön az 5. napon :D
A kérdező hozzászólása: sikerült picit megnyugtatnod:)

Hogyha elvileg 6. án kellett volna megjönnie de még mindig nem jött és múlthét pénteken együtt voltam a párommal, amikor védekeztünk (gumival) de nem vagyok benne biztos hogy minden rendben volt, mennyi az esélye hogy terhes lennék?

Ha mégis terhes lennék, lennének már tünetei? Vagy ezt kimutatná már teszt? Mert érzem hogy feszül a mellem, ami mindig szkott mielött megjön de nemtudom hogy ez amiatt van-e.az a baj hogy nagyon izgulós vagyok ilyen téren és egyszerüen nem tudok megnyugodni.

Legjobb válasz: Szerintem semmi esélye terhességnek.Tünetekhez még korai lenne az idõpont.Inkább mensit jelez a mellfeszülés.terhesség jelei kb.:2 hét elteltével vannak a szex után.

Szerintem semmi esélye terhességnek.Tünetekhez még korai lenne az idõpont.Inkább mensit jelez a mellfeszülés.terhesség jelei kb.:2 hét elteltével vannak a szex után.
Szex után két héttel érdemes elõször tesztelni, a többi terhességi tünet meg csak jóval ezek után várható. Ilyenkor még semmi jele, akkor sem, ha megfogantál.
Nyugi biztos minden rendben volt. Nem vagy terhes!
Ha szabályos a ciklusod és úgy késik, akkor hetekkel ezelõtt eshettél csak teherbe, nem a múlt pénteken védekezés mellett. Azt nem írtad, elõtte mikor voltatok együtt. De ha nem tudsz megnyugodni, miért nem tesztelsz?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) szerensére megnyugodhattam, tegnap megjött, viszont azt hiszem egy orvost muszáj lesz felkeresnem.

Tegnap kellett volna megjönnie, de még semmi. Van vki így, ki mit érez? Nekem tegnap egész nap fájt a hasam alja, ma már nem annyira. Lehet ebből még baba? Tesztelni még nem mertem, majd pénteken.

Legjobb válasz: Szió!Remélem neked össze jön és baba van a dologban:)nekem 5 napot késett, amit nem szokott és tegnap reggel megjött,sajnos:(Nagyon sok tünetet éreztem ami babára utalt és ráadásul ezek még most is meg vannak. Drukkolok neked a + teszthez!

Szió!Remélem neked össze jön és baba van a dologban:) nekem 5 napot késett, amit nem szokott és tegnap reggel megjött, sajnos:(Nagyon sok tünetet éreztem ami babára utalt és ráadásul ezek még most is meg vannak. Drukkolok neked a + teszthez!
Tegnapra nemvártam.. aztán wc-re mentem bekukkantottam egy kis vattabucival.. valami véres-nyákos cucc van de egyéb semmi... harmadik baba lenne.. utsó mensinek még elmenne ez a kis vérzés ha nem jönne meg rendesen.. de nemmtudom mi van.. a pocak néha szurkál.. de ennek akkor is így kell lennie ha van baba, ha nincs.. így volt a két elõzõ babámnál is. én sem akarok korán tesztelni.. sajnos nem vagyok optimista.. de te legyél az!! drukkolok nekünk:)
Szerintem tesztelj! Nekem is tegnap kellett volna jönnie és pozi lett!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok. Én még nem merek. Várok péntekig, remélem nekem is összejön.
szia! ugyanígy vagyok, ma egész nap mindjárt megjön érzés, testápoló szerû folyás hétfõtõl és érzékeny mellek, de ez a mensi elõtt is lehet, tesztelni csak hétvégén fogok ha nem jön meg addig! drukkolok!

Pénteken kellett volna megjönnie, de még mindíg semmi. Hányingerem van, néha szúró fájdalmat érzek a hasam alján, mellem néha érzékeny, sokat vagyok éhes, van, nehezen bírom az erősebb illatot, szagot. Már biztos, hogy terhes vagyok?

A teszetet még nem mertem megcsinálni, mert félek a csalódástól.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem babás vagy, gratulálok! :-)) Lehetõség szerint gyorsan vegyél egy tesztet, és a reggeli elsõ vizeletbõl csináld is meg. Ha netán negítv, ne keseredj el, 2-3 nap múlva csinálj egy másikat! Ha+, akkor kérj egy idõpontot a dokidtól! Gratulálok, sok sikert! :-)))

Szia! Szerintem babás vagy, gratulálok! :-)) Lehetõség szerint gyorsan vegyél egy tesztet, és a reggeli elsõ vizeletbõl csináld is meg. Ha netán negítv, ne keseredj el, 2-3 nap múlva csinálj egy másikat! Ha+, akkor kérj egy idõpontot a dokidtól! Gratulálok, sok sikert! :-)))
Hajrá! Ne félj csinálj tesztet! Tuti terhes vagy, meglátod pozitív lesz! Bízz benne, pozitív gondolatok, pozitív dolgokat vonzanak magukhoz!!!
Gratula! Babás vagy!

Lehet még baba? Pénteken kellett volna megjönnie a menszesznek, de eddig még semmi. Péntekig minden nap azt éreztem, hogy bármikor megjöhet.

Tegnaptól viszont nagyon fáj a mellem. Ilyet még nem éreztem. Most este teszteltem és negatív lett. Nemértem. Duphaston szedek és utána 1 héten belül meg kell jönni, de mégsem jött. Lehet korán teszteltem?

Legjobb válasz: én meg téged nem értelek. Minek tesztelsz most este..?????? rá van írva hogy reggeli vizelet!!! Most elpazarékoltál egy tesztet és szerintem a jelek babára utalnak...tesztelj, de még az is lehet hogy olyan alacsony a hcg-d, hogy holnap sem mutatja még a reggeli sem.A dokinak pedig szólj hogy babát szeretnél...mire is kaptad a duphastont??

én meg téged nem értelek. Minek tesztelsz most este..?????? rá van írva hogy reggeli vizelet!!! Most elpazarékoltál egy tesztet és szerintem a jelek babára utalnak...tesztelj, de még az is lehet hogy olyan alacsony a hcg-d, hogy holnap sem mutatja még a reggeli sem.A dokinak pedig szólj hogy babát szeretnél...mire is kaptad a duphastont??
A kérdező hozzászólása: Nagyon rendszertelen volt a ciklusom.Peteérés serkentésére kaptam clostilbegyt, peteéréskor tüszõrepesztõ injekciót és a beágyazodás segítésére a duphastont. A tesztem bármely napszakban használható!Az igaz, hogy a reggeli a tuti, de már nem bírtam várni.2 éve várok a pozitív tesztre.Most felcsillant a remény, ezért teszteltem most.
Nagyon ugy tunik babas vagy de tenyleg reggel tesztelj az elso vizeletbol.Es ha tudnal varni meg egy ket napot az biztosabb lenne..sok sikert!
Szia! Én is péntekre nem vártam. Még aznap reggel teszteltem Clearblu- val és egy olcsóbb tipusúval. Mindkettõ pizitív lett. Talán azért mutatta ki ilyen korán, mert a 10-11. nap környékén volt peteérésem. A hõm pedig 36.9 volt napok óta. Sok sikert!

Szerintetek ha pénteken kellett volna megjönni-e és nem jött meg, de a pénteki teszt negatív akkor van még remény a babaára?

Nagyon várjuk már a babót:)

Legjobb válasz: Már miért ne lenne esély? Nem feltétlenül mutatja ki teszt a nem várt napján még a terhességet. Holnap már nyugodtan csinálhatsz egy újat, ha terhes vagy, az már jóval nagyobb valószínûséggel mutatni fogja. De ha nagyon késõn jött össze a baba, mert olyan is elõfordulhat, akkor akár lehet 1 hét késésnél lesz pozitív a teszt.

Már miért ne lenne esély? Nem feltétlenül mutatja ki teszt a nem várt napján még a terhességet. Holnap már nyugodtan csinálhatsz egy újat, ha terhes vagy, az már jóval nagyobb valószínûséggel mutatni fogja. De ha nagyon késõn jött össze a baba, mert olyan is elõfordulhat, akkor akár lehet 1 hét késésnél lesz pozitív a teszt.
A kérdező hozzászólása: nem vettem tesztet mert ma reggelre 37-rõl 36, 5-re esett a hõm (így is még az alaphõ felett van....)úgyhogy várom, h megjöjjön.... kedves utolsó szurkolok :)
szia én mára nem vártam, reggeli teszt negatív! :( még én is reménykedek ;)
A kérdező hozzászólása: csak az a fura nekem ebben az egészben, hogy ma reggelre kezdett el fájni a mellem és egyre nehezebbnek érzem õket.krémes, fehér folyásom van amit nem tudok mire vélni mert soha nem szokott mensi elõtt lenni. nekem annó 1, 5 hét után csináltam tesztet akkor majdnem leugrott olyan 2 csík lett rajta habár akkor nem is gondoltam, h terhes lehetek, még azt is elfelejtettem, hogy mikor kell megjönnie
Ameddig nem jön meg, addig van remény! Csak nyugi!
Nalam elso terhessegnel egy het utan, masodiknal 6 nap utan lett csak pozitiv a teszt. Varj par napot szerintem, tudom nehez.:)
Természetesen lehet! Drukkolok! Majd írj hogy mi lett az eredmény. :)
Amíg nem jön meg, addig van remény. Drukk ! :-D
A kérdező hozzászólása: akkor holnap veszek tesztet reggel és megcsinálom
A kérdező hozzászólása: kedden reggelre megjött....

Menses 5 nappal hamarabb? Most pénteken kellett volna megjönnie, de vasárnap reggel jött, 23 napra. Soha nem volt még ilyen.

És olyan furi, mert fáj a hasam, de nem görcsölt, ahogy szokott, hanem inkább szurkált, de még ma is szurkál, pedig másnapra már meg se szoktam érezni, hogy megvan. Mintha kevesebb lenne a vérzés is, de ami jön az vér, vagy barnás, szóval nem rózsaszín vagy ilyesmi. Mit?l lehet?

Legjobb válasz: Ja és még annyi, hogy a melleim iszonyatosan fájtak, de nem múlt el még most sem.

A kérdező hozzászólása: Ja és még annyi, hogy a melleim iszonyatosan fájtak, de nem múlt el még most sem.
Elõfordulhat, hogy pl sokat idegeskedtél a hónapban és ezért elõbb jött meg. Vagy szimplán még nem vagy elég idõs ahhoz hogy rendszeresre beálljon!
önmagában, hogy 23 napra jött meg az nem gond lehet egy felfázás pl. lehet tényleg még rendszertelen a ciklusod, nem írod mennyi ideje menstruálsz stb te tudod mi, mennyire nem szokásos az esetedben, megnyugtatni csak egy nõgyógyász tud, keresd fel

Volt egy pici vérzésem múlt hét előtti pénteken, meg aznap este zuhanyozás közben is egy kevés, de azóta semmi. A mensimnek 20-án kellett volna megjönnie, ma már 27-e van, de még mindig semmi.Ennek ellenére lehetek terhes?

Fájnak a melleim kissé puffadt vagyok.Kérlek adjaok tanácsot,nagyon félek,hogy teherbe estem.

Legjobb válasz: Igen lehetsz terhes, mivel ahogy én kiveszem a szavaidból, ez csak csepegés volt inkább, mint mensi... Teszteltél már? Duzzadt, érzékeny mellek és a puffadás lehet a terhesség jele! én azt javaslom, hogy tesztelj mihamarabb, 7 napos késésnél már tutti kimutatná! ha meg negatív legalább megnyugodhatsz! Majd írd meg mi lett az eredmény!

Igen lehetsz terhes, mivel ahogy én kiveszem a szavaidból, ez csak csepegés volt inkább, mint mensi... Teszteltél már? Duzzadt, érzékeny mellek és a puffadás lehet a terhesség jele! én azt javaslom, hogy tesztelj mihamarabb, 7 napos késésnél már tutti kimutatná! ha meg negatív legalább megnyugodhatsz! Majd írd meg mi lett az eredmény!
Én a helyedben vennék egy tesztet, ezt már kimutatja, ha meg nincs baba akkor megnyugodhatsz. A pici vérzés lehetett beágyazódási vérzés is, mikor volt a peteérésed nem tudod? mert onnan számolj 14 napot akkor kell megjönnie! majd írd meg az eredményt!
Igen, mindkét verzió lehetséges.
A kérdező hozzászólása: Kérlek minél többen válaszoljatok!!
Nekem ilyenkor mindig az idegeskedés miatt, késõbb jön meg. De szurkolok, hogy terhes legyél!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!