Találatok a következő kifejezésre: Pénteken kellett megjönnie, de (28 db)

Szerintetek ha pénteken kellett volna megjönni-e és nem jött meg, de a pénteki teszt negatív akkor van még remény a babaára?

Nagyon várjuk már a babót:)

Legjobb válasz: Már miért ne lenne esély? Nem feltétlenül mutatja ki teszt a nem várt napján még a terhességet. Holnap már nyugodtan csinálhatsz egy újat, ha terhes vagy, az már jóval nagyobb valószínûséggel mutatni fogja. De ha nagyon késõn jött össze a baba, mert olyan is elõfordulhat, akkor akár lehet 1 hét késésnél lesz pozitív a teszt.

Már miért ne lenne esély? Nem feltétlenül mutatja ki teszt a nem várt napján még a terhességet. Holnap már nyugodtan csinálhatsz egy újat, ha terhes vagy, az már jóval nagyobb valószínûséggel mutatni fogja. De ha nagyon késõn jött össze a baba, mert olyan is elõfordulhat, akkor akár lehet 1 hét késésnél lesz pozitív a teszt.
A kérdező hozzászólása: nem vettem tesztet mert ma reggelre 37-rõl 36, 5-re esett a hõm (így is még az alaphõ felett van....)úgyhogy várom, h megjöjjön.... kedves utolsó szurkolok :)
szia én mára nem vártam, reggeli teszt negatív! :( még én is reménykedek ;)
A kérdező hozzászólása: csak az a fura nekem ebben az egészben, hogy ma reggelre kezdett el fájni a mellem és egyre nehezebbnek érzem õket.krémes, fehér folyásom van amit nem tudok mire vélni mert soha nem szokott mensi elõtt lenni. nekem annó 1, 5 hét után csináltam tesztet akkor majdnem leugrott olyan 2 csík lett rajta habár akkor nem is gondoltam, h terhes lehetek, még azt is elfelejtettem, hogy mikor kell megjönnie
Ameddig nem jön meg, addig van remény! Csak nyugi!
Nalam elso terhessegnel egy het utan, masodiknal 6 nap utan lett csak pozitiv a teszt. Varj par napot szerintem, tudom nehez.:)
Természetesen lehet! Drukkolok! Majd írj hogy mi lett az eredmény. :)
Amíg nem jön meg, addig van remény. Drukk ! :-D
A kérdező hozzászólása: akkor holnap veszek tesztet reggel és megcsinálom
A kérdező hozzászólása: kedden reggelre megjött....

Lehet még baba? Pénteken kellett volna megjönnie a menszesznek, de eddig még semmi. Péntekig minden nap azt éreztem, hogy bármikor megjöhet.

Tegnaptól viszont nagyon fáj a mellem. Ilyet még nem éreztem. Most este teszteltem és negatív lett. Nemértem. Duphaston szedek és utána 1 héten belül meg kell jönni, de mégsem jött. Lehet korán teszteltem?

Legjobb válasz: én meg téged nem értelek. Minek tesztelsz most este..?????? rá van írva hogy reggeli vizelet!!! Most elpazarékoltál egy tesztet és szerintem a jelek babára utalnak...tesztelj, de még az is lehet hogy olyan alacsony a hcg-d, hogy holnap sem mutatja még a reggeli sem.A dokinak pedig szólj hogy babát szeretnél...mire is kaptad a duphastont??

én meg téged nem értelek. Minek tesztelsz most este..?????? rá van írva hogy reggeli vizelet!!! Most elpazarékoltál egy tesztet és szerintem a jelek babára utalnak...tesztelj, de még az is lehet hogy olyan alacsony a hcg-d, hogy holnap sem mutatja még a reggeli sem.A dokinak pedig szólj hogy babát szeretnél...mire is kaptad a duphastont??
A kérdező hozzászólása: Nagyon rendszertelen volt a ciklusom.Peteérés serkentésére kaptam clostilbegyt, peteéréskor tüszõrepesztõ injekciót és a beágyazodás segítésére a duphastont. A tesztem bármely napszakban használható!Az igaz, hogy a reggeli a tuti, de már nem bírtam várni.2 éve várok a pozitív tesztre.Most felcsillant a remény, ezért teszteltem most.
Nagyon ugy tunik babas vagy de tenyleg reggel tesztelj az elso vizeletbol.Es ha tudnal varni meg egy ket napot az biztosabb lenne..sok sikert!
Szia! Én is péntekre nem vártam. Még aznap reggel teszteltem Clearblu- val és egy olcsóbb tipusúval. Mindkettõ pizitív lett. Talán azért mutatta ki ilyen korán, mert a 10-11. nap környékén volt peteérésem. A hõm pedig 36.9 volt napok óta. Sok sikert!

Menses 5 nappal hamarabb? Most pénteken kellett volna megjönnie, de vasárnap reggel jött, 23 napra. Soha nem volt még ilyen.

És olyan furi, mert fáj a hasam, de nem görcsölt, ahogy szokott, hanem inkább szurkált, de még ma is szurkál, pedig másnapra már meg se szoktam érezni, hogy megvan. Mintha kevesebb lenne a vérzés is, de ami jön az vér, vagy barnás, szóval nem rózsaszín vagy ilyesmi. Mit?l lehet?

Legjobb válasz: Ja és még annyi, hogy a melleim iszonyatosan fájtak, de nem múlt el még most sem.

A kérdező hozzászólása: Ja és még annyi, hogy a melleim iszonyatosan fájtak, de nem múlt el még most sem.
Elõfordulhat, hogy pl sokat idegeskedtél a hónapban és ezért elõbb jött meg. Vagy szimplán még nem vagy elég idõs ahhoz hogy rendszeresre beálljon!
önmagában, hogy 23 napra jött meg az nem gond lehet egy felfázás pl. lehet tényleg még rendszertelen a ciklusod, nem írod mennyi ideje menstruálsz stb te tudod mi, mennyire nem szokásos az esetedben, megnyugtatni csak egy nõgyógyász tud, keresd fel

Tegnap kellett volna megjönni, de már péntek óta tudom, hogy terhes vagyok, mert pozitiv a teszt. De mégis szúrkál a hasam néha. Mi lehet ez?

Néha olyan érzésem van,hogy megakar jönni, de mégsem jön meg, szerencsére, de azért félek. Az orvos azt mondta,hogy amig nem vérzek addig nincs baj. Ti is voltatok így????

Legjobb válasz: Igen szerintem rengetegen így vagyunk vele.Nekem is olyan volt mintha meg akarna jönni.Ne félj természetes.34 hetes km

Igen szerintem rengetegen így vagyunk vele.Nekem is olyan volt mintha meg akarna jönni.Ne félj természetes.34 hetes km
Szia 13 hetes kismama vagyok és nekem is így volt meg kelett volna jönnie de én már tudtam hogy nem fog mert valami nekem megsúgta hogy vegyek egy tesztet vettem is 2 õt és mind a kettõ pozitív lett szerencsére nagyon örültem neki keress fel egy nõgyógyászt kb akkor 4 hetes vagy most sok sikert és örömteli babavárást
A kérdező hozzászólása: köszönöm a biztatást, már felhivtam a nõgyógyászomat, azt mondta hogy jelentkezzek ha baj van...remélem nem lesz...
Amikor terhes lettem én egyáltalán nem gondoltam volna.Pont idõre jelentkezett az érzés, hogy meg fog jönni, nyilalgatott a hasam alja, a cicim is feszült.Biztos voltam benne, hogy megjön csak már megint rendetlenkedik és késik pár napot, de nem így lett.Pozitívat teszteltem..most lesz 2 éves a kisfiam.
Igen, mindkét verzió lehetséges.
A kérdező hozzászólása: Kérlek minél többen válaszoljatok!!
Nekem ilyenkor mindig az idegeskedés miatt, késõbb jön meg. De szurkolok, hogy terhes legyél!

Hogyha elvileg 6. án kellett volna megjönnie de még mindig nem jött és múlthét pénteken együtt voltam a párommal, amikor védekeztünk (gumival) de nem vagyok benne biztos hogy minden rendben volt, mennyi az esélye hogy terhes lennék?

Ha mégis terhes lennék, lennének már tünetei? Vagy ezt kimutatná már teszt? Mert érzem hogy feszül a mellem, ami mindig szkott mielött megjön de nemtudom hogy ez amiatt van-e.az a baj hogy nagyon izgulós vagyok ilyen téren és egyszerüen nem tudok megnyugodni.

Legjobb válasz: Szerintem semmi esélye terhességnek.Tünetekhez még korai lenne az idõpont.Inkább mensit jelez a mellfeszülés.terhesség jelei kb.:2 hét elteltével vannak a szex után.

Szerintem semmi esélye terhességnek.Tünetekhez még korai lenne az idõpont.Inkább mensit jelez a mellfeszülés.terhesség jelei kb.:2 hét elteltével vannak a szex után.
Szex után két héttel érdemes elõször tesztelni, a többi terhességi tünet meg csak jóval ezek után várható. Ilyenkor még semmi jele, akkor sem, ha megfogantál.
Nyugi biztos minden rendben volt. Nem vagy terhes!
Ha szabályos a ciklusod és úgy késik, akkor hetekkel ezelõtt eshettél csak teherbe, nem a múlt pénteken védekezés mellett. Azt nem írtad, elõtte mikor voltatok együtt. De ha nem tudsz megnyugodni, miért nem tesztelsz?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) szerensére megnyugodhattam, tegnap megjött, viszont azt hiszem egy orvost muszáj lesz felkeresnem.

Pénteken belém ment el a barátom, tegnap kellett volna megjönnie, de még semmi. Most féljek vagy ne?

Most akkor mi van?Egyáltalán lehet hogy akkor hirtelen pé-sem volt??

Legjobb válasz: A mondás azt tartja, hogy jobb félni mint megijedni. A teherbe esésnek nincs túl nagy esélye, de teljes biztonsággal kizárni sem lehet. Egy napos késésbõl még egyébként sem lehet semmi rendkívüli következtetést levonni.Próbálj ne túlságosan parázni, mert azzal a késésre rá teszel még egy lapáttal. Ha szerencséd van meg fog jönni, de ha nincs az ellen sem tudsz már tenni semmit.

A mondás azt tartja, hogy jobb félni mint megijedni. A teherbe esésnek nincs túl nagy esélye, de teljes biztonsággal kizárni sem lehet. Egy napos késésbõl még egyébként sem lehet semmi rendkívüli következtetést levonni.Próbálj ne túlságosan parázni, mert azzal a késésre rá teszel még egy lapáttal. Ha szerencséd van meg fog jönni, de ha nincs az ellen sem tudsz már tenni semmit.
Várhatóan csak késik picit. De mindenre van élõ példa, a ciklus végén is teherbe lehet esni! Várj még és ha nem jön meg, csinálj tesztet 2 hét múlva. Esemény utánihoz már késõ van sajna.

Mit gondoltok? Múlt pénteken kellett volna megjönnie, de nem jött.

Múlt pénteken kellett volna megjönnie, de nem jött. Szombaton els? pisib?l teszteltem (25-össel)

Legjobb válasz: Szia! Teszteltél ma? Milyen lett?

Na mi újság??? Teszteltél már?? Tûkön ülök!!! :) ) Nagyon szorítok!!!!!!
Na mi újság? Megcsináltad a tesztet?
A kérdező hozzászólása: Még nem teszteltem ma sem.... korán reggeltõl dolgozok. Ma délután már rászánom magam... Sose szokott késni. Olyan nagy csalódás, ha 1 csíkos lesz a teszt...ettõl félek kicsit.
Szia! Teszteltél ma? Milyen lett?
A kérdező hozzászólása: Nem teszteltem...nem merek :(
Miért nem mersz? Ma sem teszteltél? Szokott késni máskor is? Mert ha nem, akkor tesztelj! :)
szerintem vard meg a holnap reggelt es elso vizeletbol csinald meg
Szerintem is már mutatnia kellene, remélem sikerült!!! Drukkolok!!
Szia! Korán reggel is lehet tesztelni, és az elsõ vizeletbõl nagyobb az esély, hogy kimutatja a teszt! Szóval tesztelj! Vagy ha már túl vagy rajta, várjuk az eredményt! :)
szerintem reggel tesztelj egyet :) szoritok nektek

Mitől késhet? Múlt pénteken kellett volna megjönnie, de nem jött. Minden jel megvan nagyon is erősen, has- mellfájás, folyás. Tesztet /Gábriel/ szerdán csináltam, erős negatív.

De csodálkoztam is volna, mert védekezünk (óvszerrel) 2 vetélésen és két császáron vagyok túl, mindig teljesen visszaállt a dolog, és 1-2 napnál sose késett többet. 10 hónapja szültem,kb. féléve jött meg el?ször, azóta is szinte napra pontosan, peteérésem szintén mindig rendben volt. Most utoljára ugyan nem voltak jelei, ha jól emlékszem.

Legjobb válasz: lehet a változókor is...van akinél már ilyen fiatalon jelentkezik, lehet a stressz miatt is és vérzészavarok jelentkezhetnek jó vagy rosszindulatú elváltozásoknál is. Nagyon sokmindentõl lehet nem kell a legrosszabra gondolni. Lehet h szedsz olyan gyógyszert is amitõl felborult a hormonháztartás. Ha nyugtalan vagy emiatt akkor keresd fel az orvosod amikor tudod.

lehet a változókor is...van akinél már ilyen fiatalon jelentkezik, lehet a stressz miatt is és vérzészavarok jelentkezhetnek jó vagy rosszindulatú elváltozásoknál is. Nagyon sokmindentõl lehet nem kell a legrosszabra gondolni. Lehet h szedsz olyan gyógyszert is amitõl felborult a hormonháztartás. Ha nyugtalan vagy emiatt akkor keresd fel az orvosod amikor tudod.
A kérdező hozzászólása: Beteg nem voltam, különös stressz nem ért.

4, 5 hét körüli állapotos lehetek (3 pozi teszt) és menzi szerű derékfájásom van és eléggé bő folyásom. Pénteken kellett volna megjönnie, de nem:D. Ez normális ilyenkor? Vagy kezdjek el félni, hogy meg fog jönni?

Legjobb válasz: Nyugi nyugi!Én is ilyet éreztem!3 pozi teszt szerintem már nem hazudik:-)))Gratula a babócihoz:-)))Vigyázz magadra pihenjél....3. gyerekét váró anyuka:-)))

Nyugi nyugi!Én is ilyet éreztem!3 pozi teszt szerintem már nem hazudik:-)))Gratula a babócihoz:-)))Vigyázz magadra pihenjél....3. gyerekét váró anyuka:-)))
nekem 23.-án kellett megjönnie, van + tesztem is, ugyanúgy érzek, mint te... folyamatosan fájdogál a hasam, szinte nem is tudok nem odafigyelni. volt 2 vetélésem már, ezért fokozottan félek, minden pisilésnél aggódva figyelem, hogy nincs-e valami baj :( amúgy ezek a fájdalmak normálisak, de ugyanúgy fájdogál ha baj van akkor is, úgyhogy a legjobb kiiktatni a figyelést, mert csak ezzel foglalkozunk majd napokon kerszetül, sõt éjjel még inkább... szorítsunk egymásnak, hogy csak a növekedés miatt fájdogáljunk :) ))
nekem mindkét terhesség elején így volt :) és van már 2 egészséges gyönyörû gyermekem. gratulálok! :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a nyugtató szavakat! Sokat segítettetek! Nekem is volt már vetélésem és épp ezért túl kombinálom a tüneteket. Gratulálok nektek is és jó egészséget!
Nekem is ugyanezek voltak a tünetek :) Gratulálok!! Nekem még hetekkel késõbb is elõjött a mindjárt megjön érzés és volt gyenge derékfájdalom is, de gond szerencsére sosem volt. Úgyhogy ne ijedj meg, ha hasonlót tapasztalsz késõbb is.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Köszönöm a nyugtató szavakat:) Amióta írjátok, hogy normális azóta már nem figyelem annyira és jobban is érzem magam:)
szia, a 2. vagyok. nekem azóta semmi, csak tegnap émelyegtem a szagoktól, de mára már az sem... aggódok, ha nincsenek tünetek, mert félek, hogy megint csak nem sikerült rendesen... a hasszuri az megvan, de bármi is lehet az...
A kérdező hozzászólása: Ma beszéltem a nõdoki barátunkkal és annyit mondott, hogy felejtsem el a tünetek figyelését, mert az minden nap változik és higgyek a tesztnek, fõleg, hogy ma megcsináltam a negyediket és az is pozi és a legközelebbi biztos dolog az amikor a nõdoki is azt mondja, hogy minden ok. Jövõ héten megyek dokihoz a méhen kívüli terhesség kizárása végett. így ne aggódj, lesz még elég tünet és sokszor fogod ezt az idõszakot hiányolni a 9 hó alatt:) Még egyszer gratulálok nektek:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!