Találatok a következő kifejezésre: Pénteken kellett megjönnie, (49 db)

Szerintetek ha pénteken kellett volna megjönni-e és nem jött meg, de a pénteki teszt negatív akkor van még remény a babaára?

Nagyon várjuk már a babót:)

Legjobb válasz: Már miért ne lenne esély? Nem feltétlenül mutatja ki teszt a nem várt napján még a terhességet. Holnap már nyugodtan csinálhatsz egy újat, ha terhes vagy, az már jóval nagyobb valószínûséggel mutatni fogja. De ha nagyon késõn jött össze a baba, mert olyan is elõfordulhat, akkor akár lehet 1 hét késésnél lesz pozitív a teszt.

Már miért ne lenne esély? Nem feltétlenül mutatja ki teszt a nem várt napján még a terhességet. Holnap már nyugodtan csinálhatsz egy újat, ha terhes vagy, az már jóval nagyobb valószínûséggel mutatni fogja. De ha nagyon késõn jött össze a baba, mert olyan is elõfordulhat, akkor akár lehet 1 hét késésnél lesz pozitív a teszt.
A kérdező hozzászólása: nem vettem tesztet mert ma reggelre 37-rõl 36, 5-re esett a hõm (így is még az alaphõ felett van....)úgyhogy várom, h megjöjjön.... kedves utolsó szurkolok :)
szia én mára nem vártam, reggeli teszt negatív! :( még én is reménykedek ;)
A kérdező hozzászólása: csak az a fura nekem ebben az egészben, hogy ma reggelre kezdett el fájni a mellem és egyre nehezebbnek érzem õket.krémes, fehér folyásom van amit nem tudok mire vélni mert soha nem szokott mensi elõtt lenni. nekem annó 1, 5 hét után csináltam tesztet akkor majdnem leugrott olyan 2 csík lett rajta habár akkor nem is gondoltam, h terhes lehetek, még azt is elfelejtettem, hogy mikor kell megjönnie
Ameddig nem jön meg, addig van remény! Csak nyugi!
Nalam elso terhessegnel egy het utan, masodiknal 6 nap utan lett csak pozitiv a teszt. Varj par napot szerintem, tudom nehez.:)
Természetesen lehet! Drukkolok! Majd írj hogy mi lett az eredmény. :)
Amíg nem jön meg, addig van remény. Drukk ! :-D
A kérdező hozzászólása: akkor holnap veszek tesztet reggel és megcsinálom
A kérdező hozzászólása: kedden reggelre megjött....
Nálam valahogy így kezdõdött. Vegyél egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: Az-az igazság, hogy vettem tegnap egyet, de negatív lett! ilyenkor mi a helyzet várjak még vele?
Lehet, hogy késõbb volt peteérésed és ezért negatív. Hogyha pár nap múlva sincs semmi, akkor érdemes mégegyszer tesztelni.
Vegyél egy tesztet, az "biztosabb".

Lehet még baba? Pénteken kellett volna megjönnie a menszesznek, de eddig még semmi. Péntekig minden nap azt éreztem, hogy bármikor megjöhet.

Tegnaptól viszont nagyon fáj a mellem. Ilyet még nem éreztem. Most este teszteltem és negatív lett. Nemértem. Duphaston szedek és utána 1 héten belül meg kell jönni, de mégsem jött. Lehet korán teszteltem?

Legjobb válasz: én meg téged nem értelek. Minek tesztelsz most este..?????? rá van írva hogy reggeli vizelet!!! Most elpazarékoltál egy tesztet és szerintem a jelek babára utalnak...tesztelj, de még az is lehet hogy olyan alacsony a hcg-d, hogy holnap sem mutatja még a reggeli sem.A dokinak pedig szólj hogy babát szeretnél...mire is kaptad a duphastont??

én meg téged nem értelek. Minek tesztelsz most este..?????? rá van írva hogy reggeli vizelet!!! Most elpazarékoltál egy tesztet és szerintem a jelek babára utalnak...tesztelj, de még az is lehet hogy olyan alacsony a hcg-d, hogy holnap sem mutatja még a reggeli sem.A dokinak pedig szólj hogy babát szeretnél...mire is kaptad a duphastont??
A kérdező hozzászólása: Nagyon rendszertelen volt a ciklusom.Peteérés serkentésére kaptam clostilbegyt, peteéréskor tüszõrepesztõ injekciót és a beágyazodás segítésére a duphastont. A tesztem bármely napszakban használható!Az igaz, hogy a reggeli a tuti, de már nem bírtam várni.2 éve várok a pozitív tesztre.Most felcsillant a remény, ezért teszteltem most.
Nagyon ugy tunik babas vagy de tenyleg reggel tesztelj az elso vizeletbol.Es ha tudnal varni meg egy ket napot az biztosabb lenne..sok sikert!
Szia! Én is péntekre nem vártam. Még aznap reggel teszteltem Clearblu- val és egy olcsóbb tipusúval. Mindkettõ pizitív lett. Talán azért mutatta ki ilyen korán, mert a 10-11. nap környékén volt peteérésem. A hõm pedig 36.9 volt napok óta. Sok sikert!

Pénteken kellett volna megjönni. Mi lehet ez?

Minden nap jön pisilés közben egy kis rózsaszínes de inkább barnás valami.De tényleg kevés. Vagy 5 napja mindjárt megjön azt érzem. De a mai teszt negatív? Lehet hormonprobléma lépett fel?

Legjobb válasz: Nekem 3 nap késéssel már tuti pozi tesztet tartottam a kezemben!!!

Nekem 3 nap késéssel már tuti pozi tesztet tartottam a kezemben!!!

Mi lehet ez? Pénteken kellett volna megjönnie a "nemvártnak", helyette már szerda óta rózsaszínes folyásom van, néha görcsöléssel. Terhesteszt sajnos negatív.

Legjobb válasz: Lehet a beágyazódás jele is a tüneted. Így elképzelhetõ, hogy még korán teszteltél. A hétvégén csinálj újat, hátha akkor már azt mutatja, amit szeretnél. Szorítok neked :D

Lehet a beágyazódás jele is a tüneted. Így elképzelhetõ, hogy még korán teszteltél. A hétvégén csinálj újat, hátha akkor már azt mutatja, amit szeretnél. Szorítok neked :D
A kérdező hozzászólása: Már két tesztet is csináltam így nem sok reményem van már. Bár a 3 éves lányomnál sem mutatta ki két teszt a terhességet. :)

Pénteken kellett volna megjönnie, mert nov.23-án látott a doki megrepedt tüszőt. A ma esti tesztem negatív. Miért nem jön meg?

Lehet, hogy nem érett meg a tüsz? eléggé és úgy repedt meg? De akkor is meg kellett volna jönnie rá 14 napra nem?

Legjobb válasz: Sajnos megjött.

A kérdező hozzászólása: Sajnos megjött.

Érdemes tesztelnem? Pénteken kellett volna megjönnie, minimális barnázásom van.

Nem tudom mi lehet ez, ma már mintha bal odalt lent fájdogálna a hasam.

Legjobb válasz: szerintem tesztelhetsz de mindenképp reggeli elsõ pisibõl,szoritok neked!amugy sokaktol hallok olyat hogy a szervezet emlékszik mikor kellene menstruálnod és talán attol volt a barnázás,majd ird meg mi lett

szerintem tesztelhetsz de mindenképp reggeli elsõ pisibõl, szoritok neked!amugy sokaktol hallok olyat hogy a szervezet emlékszik mikor kellene menstruálnod és talán attol volt a barnázás, majd ird meg mi lett

Mit gondoltok? Múlt pénteken kellett volna megjönnie, de nem jött.

Múlt pénteken kellett volna megjönnie, de nem jött. Szombaton els? pisib?l teszteltem (25-össel)

Legjobb válasz: Szia! Teszteltél ma? Milyen lett?

Na mi újság??? Teszteltél már?? Tûkön ülök!!! :) ) Nagyon szorítok!!!!!!
Na mi újság? Megcsináltad a tesztet?
A kérdező hozzászólása: Még nem teszteltem ma sem.... korán reggeltõl dolgozok. Ma délután már rászánom magam... Sose szokott késni. Olyan nagy csalódás, ha 1 csíkos lesz a teszt...ettõl félek kicsit.
Szia! Teszteltél ma? Milyen lett?
A kérdező hozzászólása: Nem teszteltem...nem merek :(
Miért nem mersz? Ma sem teszteltél? Szokott késni máskor is? Mert ha nem, akkor tesztelj! :)
szerintem vard meg a holnap reggelt es elso vizeletbol csinald meg
Szerintem is már mutatnia kellene, remélem sikerült!!! Drukkolok!!
Szia! Korán reggel is lehet tesztelni, és az elsõ vizeletbõl nagyobb az esély, hogy kimutatja a teszt! Szóval tesztelj! Vagy ha már túl vagy rajta, várjuk az eredményt! :)
szerintem reggel tesztelj egyet :) szoritok nektek

Mitől késhet? Múlt pénteken kellett volna megjönnie, de nem jött. Minden jel megvan nagyon is erősen, has- mellfájás, folyás. Tesztet /Gábriel/ szerdán csináltam, erős negatív.

De csodálkoztam is volna, mert védekezünk (óvszerrel) 2 vetélésen és két császáron vagyok túl, mindig teljesen visszaállt a dolog, és 1-2 napnál sose késett többet. 10 hónapja szültem,kb. féléve jött meg el?ször, azóta is szinte napra pontosan, peteérésem szintén mindig rendben volt. Most utoljára ugyan nem voltak jelei, ha jól emlékszem.

Legjobb válasz: lehet a változókor is...van akinél már ilyen fiatalon jelentkezik, lehet a stressz miatt is és vérzészavarok jelentkezhetnek jó vagy rosszindulatú elváltozásoknál is. Nagyon sokmindentõl lehet nem kell a legrosszabra gondolni. Lehet h szedsz olyan gyógyszert is amitõl felborult a hormonháztartás. Ha nyugtalan vagy emiatt akkor keresd fel az orvosod amikor tudod.

lehet a változókor is...van akinél már ilyen fiatalon jelentkezik, lehet a stressz miatt is és vérzészavarok jelentkezhetnek jó vagy rosszindulatú elváltozásoknál is. Nagyon sokmindentõl lehet nem kell a legrosszabra gondolni. Lehet h szedsz olyan gyógyszert is amitõl felborult a hormonháztartás. Ha nyugtalan vagy emiatt akkor keresd fel az orvosod amikor tudod.
A kérdező hozzászólása: Beteg nem voltam, különös stressz nem ért.

4, 5 hét körüli állapotos lehetek (3 pozi teszt) és menzi szerű derékfájásom van és eléggé bő folyásom. Pénteken kellett volna megjönnie, de nem:D. Ez normális ilyenkor? Vagy kezdjek el félni, hogy meg fog jönni?

Legjobb válasz: Nyugi nyugi!Én is ilyet éreztem!3 pozi teszt szerintem már nem hazudik:-)))Gratula a babócihoz:-)))Vigyázz magadra pihenjél....3. gyerekét váró anyuka:-)))

Nyugi nyugi!Én is ilyet éreztem!3 pozi teszt szerintem már nem hazudik:-)))Gratula a babócihoz:-)))Vigyázz magadra pihenjél....3. gyerekét váró anyuka:-)))
nekem 23.-án kellett megjönnie, van + tesztem is, ugyanúgy érzek, mint te... folyamatosan fájdogál a hasam, szinte nem is tudok nem odafigyelni. volt 2 vetélésem már, ezért fokozottan félek, minden pisilésnél aggódva figyelem, hogy nincs-e valami baj :( amúgy ezek a fájdalmak normálisak, de ugyanúgy fájdogál ha baj van akkor is, úgyhogy a legjobb kiiktatni a figyelést, mert csak ezzel foglalkozunk majd napokon kerszetül, sõt éjjel még inkább... szorítsunk egymásnak, hogy csak a növekedés miatt fájdogáljunk :) ))
nekem mindkét terhesség elején így volt :) és van már 2 egészséges gyönyörû gyermekem. gratulálok! :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a nyugtató szavakat! Sokat segítettetek! Nekem is volt már vetélésem és épp ezért túl kombinálom a tüneteket. Gratulálok nektek is és jó egészséget!
Nekem is ugyanezek voltak a tünetek :) Gratulálok!! Nekem még hetekkel késõbb is elõjött a mindjárt megjön érzés és volt gyenge derékfájdalom is, de gond szerencsére sosem volt. Úgyhogy ne ijedj meg, ha hasonlót tapasztalsz késõbb is.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Köszönöm a nyugtató szavakat:) Amióta írjátok, hogy normális azóta már nem figyelem annyira és jobban is érzem magam:)
szia, a 2. vagyok. nekem azóta semmi, csak tegnap émelyegtem a szagoktól, de mára már az sem... aggódok, ha nincsenek tünetek, mert félek, hogy megint csak nem sikerült rendesen... a hasszuri az megvan, de bármi is lehet az...
A kérdező hozzászólása: Ma beszéltem a nõdoki barátunkkal és annyit mondott, hogy felejtsem el a tünetek figyelését, mert az minden nap változik és higgyek a tesztnek, fõleg, hogy ma megcsináltam a negyediket és az is pozi és a legközelebbi biztos dolog az amikor a nõdoki is azt mondja, hogy minden ok. Jövõ héten megyek dokihoz a méhen kívüli terhesség kizárása végett. így ne aggódj, lesz még elég tünet és sokszor fogod ezt az idõszakot hiányolni a 9 hó alatt:) Még egyszer gratulálok nektek:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!