Találatok a következő kifejezésre: Pénteken kellene fehér (2 db)

Ha sűrű fehér folyásom van akkor esetleg lehet baba a dologban? Jövőhéten pénteken kellene megjönnie. Elméletileg 22 én volt peteérésem.30-31 naposak a ciklusaim. A peteérés napján és előtt is együtt voltunk a párommal.

Legjobb válasz: Nem ennek még ha sikerült is, semmi köze hozzá. Azelõtt a nap elõtt, amikor meg kéne jönnie még nem okoz semmilyen tünetet, ha terhes vagy, mindegy mit olvasol ezen az oldalon. Ha 22-én volt peteérésed, akkor ez csak simán az utána lévõ folyás, ami lehet, hogy kicsit erõsebb. Nagyon nincs értelme itt kérdéseket sem felteni, sem olvasgatni, mert csak álmatlan éjszakáid lesznek tõle. Hidd el, hogy a legbiztosabb jel, amit magadon észlelhetsz, az az, hogyha elmarad a mestruációd. És az elmarad az azt jelenti, hogy elmarad. Ha kicsit megjön és egyre erõsödik, akkor nem marad el. Ha sokat idegeskedsz, akkor késni fog. Ha bármilyen tüneted lesz, legyen az folyás, hasfájás, hányinger vagy akármi, akkor az csak az elmaradt menzesz után jön, amikor már amúgy is tudni fogod, hogy mitõl van.

Nem ennek még ha sikerült is, semmi köze hozzá. Azelõtt a nap elõtt, amikor meg kéne jönnie még nem okoz semmilyen tünetet, ha terhes vagy, mindegy mit olvasol ezen az oldalon. Ha 22-én volt peteérésed, akkor ez csak simán az utána lévõ folyás, ami lehet, hogy kicsit erõsebb. Nagyon nincs értelme itt kérdéseket sem felteni, sem olvasgatni, mert csak álmatlan éjszakáid lesznek tõle. Hidd el, hogy a legbiztosabb jel, amit magadon észlelhetsz, az az, hogyha elmarad a mestruációd. És az elmarad az azt jelenti, hogy elmarad. Ha kicsit megjön és egyre erõsödik, akkor nem marad el. Ha sokat idegeskedsz, akkor késni fog. Ha bármilyen tüneted lesz, legyen az folyás, hasfájás, hányinger vagy akármi, akkor az csak az elmaradt menzesz után jön, amikor már amúgy is tudni fogod, hogy mitõl van.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszodat, és tökéletesen igazad van :) csak nagyon kattog az agyam :( és muszáj volt. hogy írjak.
Még nem is lehetsz terhes ha 2én volt peteérésed meg még sem kezdõdhetett a beágyazódás ha egyáltalán megtermékenyült a petesejt.
22én
A kérdező hozzászólása: mikor kezdõdhet a beágyazódás?
Ovu utan 7-10 nap es meg vagy 3-5 napig eltart amig beagyazodik. Nekem 19-en volt ovum, es semmit nem erzek, neha estenkent szurkal a hasam. Majd hetvegen tesztelek!:)
A kérdező hozzászólása: én megvárom amíg eljön az a nap hogy meg kéne jönnie

Pénteken kellene nem(megjönnie), fehér folyásom van, ami ilyenkor már nem szokott. lehetséges, hogy baba van a dologban?

Legjobb válasz: Én már félek tesztet venni, már 8 hónapja próbálkozunk és már többet költöttem tesztre mint amennyit együtt voltunk:)) Majd ha késik legalább 1 hetet,akkor veszek. Én is drukkolok neked, remélem neked nagyobb szerencséd lesz.

A kérdező hozzászólása: Én már félek tesztet venni, már 8 hónapja próbálkozunk és már többet költöttem tesztre mint amennyit együtt voltunk:) ) Majd ha késik legalább 1 hetet, akkor veszek. Én is drukkolok neked, remélem neked nagyobb szerencséd lesz.
ápr. 4-én nem kellene megjönnie? Sajnos van még arra esélyed, hogy megjöjjön, de reméljük, hogy sikerült és nem fog megjönni! :) Grukkolok!
szia, nekem is pénteken (nem!!!) kellene megjönnie, vagy szombat esetleg, és nekem is bõ fehér folyásom van.rosszul nem vagyok, néha picit "érzem " a cicijeimet, de ennyi. meg ma és tegnap majd elaaludtam menés közben is. vagy ez csak a front??? szurkolok magunknak. én pénteken csinálok tesztet. te???
ennyire ne keseredjetek el. lehet baba. nagyon is .Fõleg fehér folyással.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!