Találatok a következő kifejezésre: Pénteken indulunk a (4 db)

Anyukák, akiknek mindent később kezdett a babájuk! 17 hósom pénteken indult el, egyenlőre átlagban 4 lépést, néha többet. Mennyi idő még, hogy tényleg menjen?

Még annyi, hogy egyenl?re úgy indul el, hogy lerakom a földre a lábamnak támasztva, és onnan találja meg az egyensúlyt, majd szépen el kezd totyogni. Az még nem megy, hogy valami mellett feláll és hívásra jön.

Legjobb válasz: az én fiam is 17 hósan indult el de õ úgy hogy elõbb önállóan fel állt. kapaszkodásból való felálláskor csak kapaszkodva volt hajlandó menni. most 19 hós és már ügyes de még nem szalad van hogy seggre csücsül. türelem :)

az én fiam is 17 hósan indult el de õ úgy hogy elõbb önállóan fel állt. kapaszkodásból való felálláskor csak kapaszkodva volt hajlandó menni. most 19 hós és már ügyes de még nem szalad van hogy seggre csücsül. türelem :)
Ugye milyen kis ügyi? Kèt hèt ès fut:) 1.- es voltam.
Szia! Ne haragudj az off-ért, de muszáj megkérdeznem, mert kicsit aggódok már... már 9 hónapos a kisfiam, de nem kúszik-mászik, még csak próbálkozik... nálatok hogy volt? Vitted gyógytornára? Tényleg ne haragudj, h. válasz helyett kérdezek! Gondolom, neked több tapasztalatod van, hogyan fejlesszem...
Egy-két hét és fog õ menni, csak gyakoroljatok! A fiam is 16 hós múlt, mire járt.
A kérdező hozzászólása: ha valami mellett feláll, akkor amellett megy, nem engedi el. Meg ha van valami a közelében, akkor azt megfogja. Akkor megy, ha a szoba közepén engedem el, és nincs mit megfognia. Mondjuk ma ment 5 lépést, majd megállt, lerakta a kezét, utána felegyenesedett és még 1 lépést megtett, úgyhogy ez már haladás. Fog õ szaladni. :-) Mászni is 1 évesen kezdett.
A kérdező hozzászólása: Azóta egyre bátrabban megy, van, hogy elengedi amit fog. Ügyesedik.
A kérdező hozzászólása: 5 hetes kora óta járunk korai fejlesztõbe, ott mondták, hogy mit csináljak, és mit ne. Pl. nem hintázhat meg csúszdázhat, amíg nem jár stabilan. Nem lehet kézen fogva vezetni. Õ is 9 hónaposan kezdett kúszni, ami még nagyon jó volt, csak utána a mászás indult késõn. Közben télen 3 hónapig nem vittem, mert folyton hõemelkedése volt, és nem tudták, hogy mitõl, így nem mertem közösségbe vinni. Ezalatt lassult le a fejlõdése.

4 év után 2 hete elhagyott a barátnőm, most pénteken indulok egy külföldi félévre egy olyan országba, ahol még soha nem jártam; hogy tudnám kezelni ezt a helyzetet?

Ott csak olyan ismerőseim lesznek, akiket nem kedvelek, és egyébként meg elég visszahúzódó vagyok és nehezen barátkozok. Nem tudom, hogyan lehetne jó nekem ez a félév.

Legjobb válasz: Ezt egy tökéletes alkalom arra, hogy az életedben egy teljesen uj alapokon álló új kezdetet csinálj. Ilyen helyetekbõl szokott sok-sok jó dolog történni.

Ezt egy tökéletes alkalom arra, hogy az életedben egy teljesen uj alapokon álló új kezdetet csinálj. Ilyen helyetekbõl szokott sok-sok jó dolog történni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Szeretném ezt tenni, de fogalmam sincs, hogy hogyan!
2 Kizárod a múltat. Tudatosan csak elõre nézel, se jobbra, se balra. Kitûzöd a célt, és végig csinálod.Ha jön a múltal kapcsolatos gondolat, azonnal zárod és tereled a figyelmet másra.
Ennél jobb körülményeket nem is kívánhatnál szakítás utánra. Csak magaddal kell törõdnöd, nem ismer senki, csomó új ember körülötted. Itt a tökéletes alkalom, hogy túllépj a volt barátnõdön, másrészt arra is nagyon jó lesz ez a félév, hogy kicsit nyitottabbá válj. A barátkozás hidd el könnyen fog menni, mert gondolom ott is sok programot fognak szervezni direkt a külföldi diákoknak a helyiek, ti ott "egzotikusak" lesztek, mindenki kérdezgetni fog a hazátokról, stb. Ráadásul te is kérdezgetheted õket, milyen az XY tanár, merre vannak a termek, mit lehet ott sportolni. Ha bekerülsz egy focicsapatba, már legalább 10 haverod lesz, akik további ismerõseiknek tudnak bemutatni. Egyszóval ne rinyálj, ez az új lehetõségek idõszaka lesz :) Sok sikert a tanulmányaidhoz, és felejtsd el ezt a "hogyan lehetne jó" hozzáállást :D

Pénteken indulunk Sartira a Dina apartmanházba! Jó szálláshely?

Legjobb válasz: sajnos nekem is ez a tapasztalatom!!!gyrost szerettün volna enni a párommal ,és nagy tanakodás közepette megszolalt a büfés srác magyarul!nem tudom de én sem voltam elájulva!a part szép szó sem rolla de......

sajnos nekem is ez a tapasztalatom!!!gyrost szerettün volna enni a párommal , és nagy tanakodás közepette megszolalt a büfés srác magyarul!nem tudom de én sem voltam elájulva!a part szép szó sem rolla de......
Igen, de csak akkor, ha egész görögországi nyaralásod alatt magyarokat akarsz csak látni... Sartit ellepték a magyarok, szemetes a part, magyarosított kaják, magyarul beszélõ görögök... A Dina apartmanházban nem voltam, de jónak tûnt... De mint mondom én soha többet nem akarok menni Sartira.
Aki külföldre megy, annak pedig a minimum volna, hogy utánanéz kicsit, hogy pontosan hová készül. Sarti baromi jó hely, de ha 100%osan görög helyre akartok menni, arra tényleg nem megfelelõ, de a tájékozódás hiányában csak magatokat okolhatjátok.
Mi is pénteken indulunk Sartira viszont a Fotinii apartman házba megyünk. Milyen utazási irodával mentek?
Szia! Bár már eltelt 4 év a kérdésed kiírása óta, megírnád a tapasztalataidat? Mi is ebbe az apartmanba megyünk a hónap végén. Köszönöm.


Kinek mikor indult be a szülés, miután elment a nyákdugó? és hogy indult be? Pénteken elment három részletbe, és azóta semmi!

Legjobb válasz: Nekem is három részletbe ment el, de három különbözõ napon. Kb. 2-2,5 hét telt el és elfolyt a magzatvíz. De nekem 3 héttel hamarabb jött a baba a vártnál. Szerintem már nem sok lehet hátra neked sem. Én úgy tudom szülés elõtt 2-3 héttel távozik a nyákdugó. Könnyû szülést!!! 4 hetes anyuka

Nekem is három részletbe ment el, de három különbözõ napon. Kb. 2-2, 5 hét telt el és elfolyt a magzatvíz. De nekem 3 héttel hamarabb jött a baba a vártnál. Szerintem már nem sok lehet hátra neked sem. Én úgy tudom szülés elõtt 2-3 héttel távozik a nyákdugó. Könnyû szülést!!! 4 hetes anyuka
A kérdező hozzászólása: köszönöm! hát remélem addig nem kell várni, mert már holnap leszek 38 hetes!minden jót!
Szia! Nekem délelõtt 10 körül és délben két részletben elment a nyákdugó, este 10-kor elsõ fájásom meg is érkezett! Boldog babavárást! Üdv 6 hós baba anyucija
nekem a nyákdugó közvetlenül a szülés elõtt 1 órával ment el, aztán a magzatviz és már jött is a baba. 2 gyermekes anyuka
Nekem az elsõ szülésemnél a burokrepesztés után ment el.A másodiknál 1 héttel a szülés elõtt, de indítottak mert betöltöttem a 42 hetet.A harmadiknál szintén nem ment el, csak a vajúdás közben a kórházban. Minden jót, könnyû szülést.
Nekem 10 nappal késõbb lett meg a babám, mint ahogy a nyákdugó elkezdett távozni.
Nekem hétfõi napon délelõtt ment el és attól kezdve rendszertelenül, de jöttek a fájások.39 hetes voltam a második babával, így szerdán egy nagy labdával rásegítettem, hogy beinduljon a szülés.Csütörtök reggel megérkezett a fiam.
Szia! Nekem a nyákdugó kb két nap alatt ment el részletekben, aztán rá másfél héttel folyt el a magzatvíz és rá 5 óra 55 percre megszületett a kislányom! Most 3, 5 hónapos. :D
A 14:11-es válaszoló vagyok: 38+2 hetesen szültem. :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!