Találatok a következő kifejezésre: Pénteken barnázással megjött (2 db)

Én csinálnék egy tesztet a helyedben!
A kérdező hozzászólása: Mibõl gondolod, hogy tesztet kéne csinálnom? Mit jelenthet a szorító érzés?
Nekem is volt az elsõ fiamnál egy köztes (szintén 2 napos) vérzésem, és azt hittem mensi. Hát, nem az volt. A szorító érzést mindhárom terhességemnél éreztem (érzem), csak épp én most a bal petefészkemnél. Ha mégsem terhesség, akkor viszont a nõdokiddal kéne konzultálnod, és kérned egy hüvelyi uh-ot, mert elõfordulnak olyan ciszták, amik ilyen tünetet produkálnak, de ezek általában rendre felszívódnak. Ezért gondoltam úgy, hogy elõtte a terhességet kéne/nem kéne kizárni.
A kérdező hozzászólása: Novemberben mûtöttek policisztával. Lehetséges lenne, hogy újra kialakult?
Kár találgatni, vegyél egy tesztet elõbb és nézd meg. Utána ha nega akkor doki! Ha pozi akkor is lassan doki! :)

Nem értem mi van velem!? Múlt pénteken megjött 4 napi barnázás után. Hétfőn szinte semmi nem volt, kedden nagy fájdalmak közepette megint, azóta semmi. Ma testápoló szerű folyás, hasszurkálással.

Ja és még annyi, hogy semmilyen folyásom se szokott lenni, se barna, se fehér!

Legjobb válasz: Nálam is ez volt, közvetlen mensi után sûrû fehér folyás, hasszurka, tegnapelõtt pozitívat teszteltem, ezért szinte biztos hogy a peteérésem ennyire elõrecsúszott és meg is fogant a bébi mensi után közvetlen! A mensink is nagyon megeggyezik, mert nekem is alig volt aztán 1 nap szinte ömlött majd megint 1 nap alig.... Viszont nekem decemberben missed-ab om volt, és ez a mensi volt közvetlen az elsõ mûtét után.

Nálam is ez volt, közvetlen mensi után sûrû fehér folyás, hasszurka, tegnapelõtt pozitívat teszteltem, ezért szinte biztos hogy a peteérésem ennyire elõrecsúszott és meg is fogant a bébi mensi után közvetlen! A mensink is nagyon megeggyezik, mert nekem is alig volt aztán 1 nap szinte ömlött majd megint 1 nap alig.... Viszont nekem decemberben missed-ab om volt, és ez a mensi volt közvetlen az elsõ mûtét után.
Vegyél egy terhestesztet, lehet, hogy kisbabád lesz!:)
A kérdező hozzászólása: Jó lenne, ha baba lenne a dologban, de nem reménykedem! Majd jövõ héten veszek egy tesztet, csak olyan rossz csalódni! Gratula a babádhoz! :) )
A kérdező hozzászólása: Ma viszont már semmilyen folyásom se volt! Néha szurkál a hasam még, de csak alig érezhetõ...
A kérdező hozzászólása: Sajna nega lett a teszt!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!