Találatok a következő kifejezésre: Pénteken nem megjönnie a (40 db)

A kérdező hozzászólása: köszönöm csajok!
Nagyom halkan gratulálok! Reméljük minden rendben lesz, most már biztos hogy kismama vagy:)
Ha pozitív a teszt, akkor biztos, hogy terhes vagy. De a koraterhesség idõszaka rizikós még, tudd, hogy az elsõ 12 hétben (de fõleg az elsõ 6-7 hétben) sok minden történhet, így óvatosan örülj. Nem bántásból írtam, én múlt kedden teszteltem pozit elõször, és én is óvatosan örülök. Jobb nem örülni annyira elõre, és picit csalódni, mint biztosra venni a dolgot, és óriásit csalódni. Egy doki mondta nekem régebben, hogy a terhesség az elsõ pár hétben egy lehetõség, amibõl vagy lesz baba vagy nem.
már most kimutatta? akkor biztos hamarabb volt az ovud. halkan gratulálok, de azt tudnod kell, hogy nem tanácsos ilyen hamar tesztelni, mert csalódás lehet a vége, lehet, hogy spontán vetéléssel végzõdik a dolog, és megjön. :( de szorítok, hogy maradjon meg!!!!
az elsõ 12 hét rizikós nagyon... de azért gratulálok nektek! vigyázz nagyon magadra, szedj vitamint, ne emelj nehezet, a zuhanyzást részesítsd elõnyben (azt sem forró vizzel)... de ezeket majd a doki is elmondja :)

Pénteken kellett volna NEM megjönnie a vérzésemnek. Pozitív lett a tesztem! Baj ha nincs folyásom?

Nem jött meg szerencsére a vérzésem és pozitív a terhességi tesztem.

Legjobb válasz: Nekem sem volt folyásom, sõt a mellem is hol nagyon érzékeny volt hol nem. Ha pozitív a teszt akkor várandós vagy.

Nekem sem volt folyásom, sõt a mellem is hol nagyon érzékeny volt hol nem. Ha pozitív a teszt akkor várandós vagy.
Nekem egyik terhességemnél sem volt folyásom. Sõt. Semmiféle tünetem nem volt. Semmi gond nem volt.
Minden terhesség más. Azért mert sokaknál van nálad lehet nem lesz. Nekem sem volt az elsõ napokban mikor megtudtam, úgy pár hónapra talán 3 hónapra de már nem emlékszem annyira akkor növekedett meg a váladék. Ne figyeld kinek milyen tünete volt és ne keresd magadon azokat, neked lehet nem lesz vagy tök más. Én sosem hánytam, körülöttem meg mindenki. Örülj, hogy nincs semmi kellemetlen tüneted, de még nagyon fiatal a terhességed, nyugi azért valami tüneted biztos lesz. Nekem a puffadás volt az elsõ, de lehet neked más lesz :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, nagyon aranyosak vagytok! Meg is nyugtattatok!!! ;)
Elsõ terhességem alatt sosem volt ilyen gondom. A másodiknál kapásból beszedtem egy jó kis gombát és végig erõs folyásom volt, nem egyszer már azt hittem, magzatvíz. Még nagyon kicsi a terhesség, az, hogy most még nincs semmi, nem jelenti azt, hogy egy héttel, hónappal, trimeszterrel késõbb sem lesz. Ne aggódj, pihenj, vigyázz magadra, most ez a legfontosabb! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönööööm, nagyon ariii vagy ;) Olyan jó, h így megnyugtattatok!! Kösziii Szép napot!! ;)

Pénteken (kéne nem) megjönnie! A ciklusaim 27 naposak! Azt vettem észre magamon hogy pár napja a bal mellem annyira érzékeny hogy majd leszakad! Valami bajom lehet? Vagy összejöhetett a baba?

Ilyen még nem volt eddig hogy ennyire fájt volna! Folyásom nincs pedig mensi elött 2-3 nappal már barnázni szoktam!

Legjobb válasz: Ha nincs semmi mensis akkor lehet baba. :-) voltál dokinál a barnázgatás miatt? Nekem is van azért kérdem

Ha nincs semmi mensis akkor lehet baba. :-) voltál dokinál a barnázgatás miatt? Nekem is van azért kérdem
A kérdező hozzászólása: Szia! Nem voltam mert nekem mindig ilyen szokott lenni mielött megjön!

5 napja fent van a hom 37 felet. Penteken nem kellene megjonnie. Jo jel ez hogy font van a ho?

Amelett nagyon faradt vagyok,faj a derekam,a hasam alja tompan faj sokat,a fejem is tobbet faj mint alltalaban,neha nem vagyok ehes neha pedig ehen halok!!!Szerintetek lehet baba?Mar reg ota vannak ezek a jeleim(kb.2 hete).Van Clear blue tesztem de meg varok.

Legjobb válasz: Mármint jövõ pénteken kéne nem megjönni? Nekem szerdán, és ugyanilyen tüneteggyüttesem van. De a hõ sajna nem mond semmit ebben az esetben, mert amikor megjön akkor szokott leesni, addig általában fent van. Az utal babásodásra, ha menszi helyett a hõ még mindig fent marad. Úgyhogy én is várnék a teszttel a helyedben legalább péntekig. De nagyon drukkolok !!!

Mármint jövõ pénteken kéne nem megjönni? Nekem szerdán, és ugyanilyen tüneteggyüttesem van. De a hõ sajna nem mond semmit ebben az esetben, mert amikor megjön akkor szokott leesni, addig általában fent van. Az utal babásodásra, ha menszi helyett a hõ még mindig fent marad. Úgyhogy én is várnék a teszttel a helyedben legalább péntekig. De nagyon drukkolok !!!
A hõ tényleg nem mond semmit. Az viszont tuti nem a babának a jele ha 2 hete vannak ilyen tüneteid, hiszen a jelek csak azután jelentkeznek hogy a HCG megemelkedik a szervezetben. Vagyis ha elég magas, akkor kimutatja a teszt is a terhességet. Beágyazódás után, ami kb most történhet ha megfogant a baba. Viszont tüszõrepedés után 15 nappal jelentkezik a menstruáció, azaz ha még 5 napod van, akkor 10 napja volt kb a peteérésed. Ha azóta érzed furán magad, akkor lehet hogy csak PMS (ez a menstruáció elõtti tünetegyüttes) van a dologban.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat!Igen jovo het peteken nem kellene megjonie(20-an). De en arra is gyanakszom hogy nem e az elozo menszim elott vagy utan par nappal lett baba!!!Nem en lennek az elso! De meg varok!!! Tenleg koszi a valaszokat!

Pénteken (nem) kellene megjönnie de ma (már hétfőn? ) némi barnázás jelentkezik. Most akkor meg fog jönni vagy ez lehet a baba előjele?

Legjobb válasz: Nekem a barnázás a menzi elõjele szokott lenni. Ha nálad is elõfordult már a ciklusod vége felé, akkor ez most lehet, hogy nem baba, de péntekig még bármi lehet.

Nekem a barnázás a menzi elõjele szokott lenni. Ha nálad is elõfordult már a ciklusod vége felé, akkor ez most lehet, hogy nem baba, de péntekig még bármi lehet.
úúristen a gumit kiszedted már?????nem attól fáj?? xD
Ha nem ment el benned (és tényleg nem, nem csak letagadja) akkor nem igazán. A srácnak pedig mond meg ne nagyzoljon, vegyen egyel kisebb gumit, ami nem esik le róla.
A kérdező hozzászólása: Kivettumk azonnal nem maradt bennt -, -
A babanak meg 9 honap mulva kell megjonnie.
akkor esik le a gumi ha kicsi a szerszám és vagy elélvezett és lelankadt neki kicsúszott a gumiból de ezt neki észre kellett volna vennije pancser a srác használj gyógyszert ha kicsi a szerszáma egyébként neked legalább jo volt?
Ha nem ment el akkor zéró az esély. A mostani gumiknak a síkosítása már spermicides (olvasd el a tájékoztatót, ott fel szokták tüntetni) szóval duplán védve vagy.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a normalis, ertelmes valaszokat.
A halvany csik is csik, tehat babat varsz!gratulalok!
gratulálok! halvány csík is csík. jól teszed ha pénteken már mész is dokihoz! "a férjem azt mondta ha akarjhuk akkor ott van!" ezt nem értem
A kérdező hozzászólása: ha akarjuk látni a csíkot akkor ott, mi pedig akarjuk így hát ott van, õ már a harmadik baba lenne. sajnos decemberben elhalt egy babánk, most nagyon félek.
Nekem is ilyen halvány második csíkom van. Én 1 hét múlva csinálok tesztet megint, addig szerintem, te se görcsölj rajta feleslegesen, és ha nem jön meg, akkor remény is van! Volt már, akinek ott volt a halvány 2. csík, mégsem volt baba! Én is pont ezért nem élem bele magam, mert csalódni sokkal-sokkal rosszabb lesz! De drukkolok neked, majd írd meg, hogy mi lett!
Halvány csík is csík, de ne keseredj el, ha a doki még nem lát semmit. Nekem annak idején Keddi nap délután lett erõs 2 csíkom (így utólag számolva pont 4 hetes terhes voltam). Aztán pénteken mentem dokihoz és még nem látott petezsákot, csak "valami mintha kezdene tisztulni ott..., de ez még bármi lehet". Aztán 1 hétre rá, már 16 mm-s petezsákom volt. Szóval, még nem biztos hogy látni fogja a terhességet. 13 hetes kismama
nekem is halvany volt mind, es most 10hetes vok:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszikat a mai már erõsebb is lett holnap doki szorítsatok
gratulálok a 2 csíkhoz!Az már baba lesz!
beszélj vele...
ilyen módszer nincs.
Hát lenne rá módszer, de ne akarj kórházba kerülni... Minek akarod késleltetni? Ha dugni akarsz valakivel, azt lehet késõbb is, ha meg a pasi késõbb már nem akarna, akkor az annyit is ért, ne pazarold rá a becsületed.
Van görbéd? Fent van a hõd?
A kérdező hozzászólása: Mit jelent az, hogy fent van e a hõm???
A reggeli ébredési hõmérsékletedet méred? Ha igen, annak magasabbnak kell lenni, mint az alaphõnek.
A kérdező hozzászólása: Máshogy nem lehet megtudni, hogy terhes vagyok e??
Egyébként reggelibõl megpróbálhatsz tesztelni.:) Szorítok:)
Úgy értem reggeli vizeletbõl.

Csütörtök-pénteken kellett volna nem megjönnie. Még nem jött. Mi a véleményetek a görbémről? Mikor teszteljek?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3b186afd272ed82cd2c290..

Legjobb válasz: Szerintem nem is jó helyre húzta ba az ovudat. Most már nyugodtan csinálhatsz tesztet, már ki kellene mutatni, ha baba van.

Szerintem nem is jó helyre húzta ba az ovudat. Most már nyugodtan csinálhatsz tesztet, már ki kellene mutatni, ha baba van.
Szerintem sem jó helyre húzta be. Most kellett volna megjönnie a mensidnek. Szerintem holnap tesztelj, és persze írj hogy mi lett az eredmény. :)
Nagyon szép a görbéd. Ha van otthon teszted, reggel nyugodtan tesztelhetsz. Ha nincs, holnap feltétlenül vegyél és kedd reggel tesztelj! Drukkolok! Eredményt feltétlenül írd meg!
Nekem is volt már ilyen görbém. Szerintem 4 nap múlva ne várd.
A kérdező hozzászólása: Ma nem tudtam tesztelni, mert nem volt otthon, de majd veszek és holnap tesztelek.Mald meglátjuk!Írok holnap, hogy mi van.Ez a mai. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3b186afd272ed82cd2c290..
Szerintem az babó lesz:) ) Írj mindenképpen!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Ma reggel teszteltem sajnos - .Erre ráadásul véreztem is egy kicsit rgge, de egyenlõre ennyi volt. A hõm nem esett le, úgyhogy nagyon nem tudom mi lesz, de majd kiderül.
A kérdező hozzászólása: Ja ez a mai görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3b186afd272ed82cd2c290..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!