Találatok a következő kifejezésre: Pénteken nem megjönnie a (38 db)

A kérdező hozzászólása: köszönöm csajok!
Nagyom halkan gratulálok! Reméljük minden rendben lesz, most már biztos hogy kismama vagy:)
Ha pozitív a teszt, akkor biztos, hogy terhes vagy. De a koraterhesség idõszaka rizikós még, tudd, hogy az elsõ 12 hétben (de fõleg az elsõ 6-7 hétben) sok minden történhet, így óvatosan örülj. Nem bántásból írtam, én múlt kedden teszteltem pozit elõször, és én is óvatosan örülök. Jobb nem örülni annyira elõre, és picit csalódni, mint biztosra venni a dolgot, és óriásit csalódni. Egy doki mondta nekem régebben, hogy a terhesség az elsõ pár hétben egy lehetõség, amibõl vagy lesz baba vagy nem.
már most kimutatta? akkor biztos hamarabb volt az ovud. halkan gratulálok, de azt tudnod kell, hogy nem tanácsos ilyen hamar tesztelni, mert csalódás lehet a vége, lehet, hogy spontán vetéléssel végzõdik a dolog, és megjön. :( de szorítok, hogy maradjon meg!!!!
az elsõ 12 hét rizikós nagyon... de azért gratulálok nektek! vigyázz nagyon magadra, szedj vitamint, ne emelj nehezet, a zuhanyzást részesítsd elõnyben (azt sem forró vizzel)... de ezeket majd a doki is elmondja :)

Pénteken (kéne nem) megjönnie! A ciklusaim 27 naposak! Azt vettem észre magamon hogy pár napja a bal mellem annyira érzékeny hogy majd leszakad! Valami bajom lehet? Vagy összejöhetett a baba?

Ilyen még nem volt eddig hogy ennyire fájt volna! Folyásom nincs pedig mensi elött 2-3 nappal már barnázni szoktam!

Legjobb válasz: Ha nincs semmi mensis akkor lehet baba. :-) voltál dokinál a barnázgatás miatt? Nekem is van azért kérdem

Ha nincs semmi mensis akkor lehet baba. :-) voltál dokinál a barnázgatás miatt? Nekem is van azért kérdem
A kérdező hozzászólása: Szia! Nem voltam mert nekem mindig ilyen szokott lenni mielött megjön!

5 napja fent van a hom 37 felet. Penteken nem kellene megjonnie. Jo jel ez hogy font van a ho?

Amelett nagyon faradt vagyok,faj a derekam,a hasam alja tompan faj sokat,a fejem is tobbet faj mint alltalaban,neha nem vagyok ehes neha pedig ehen halok!!!Szerintetek lehet baba?Mar reg ota vannak ezek a jeleim(kb.2 hete).Van Clear blue tesztem de meg varok.

Legjobb válasz: Mármint jövõ pénteken kéne nem megjönni? Nekem szerdán, és ugyanilyen tüneteggyüttesem van. De a hõ sajna nem mond semmit ebben az esetben, mert amikor megjön akkor szokott leesni, addig általában fent van. Az utal babásodásra, ha menszi helyett a hõ még mindig fent marad. Úgyhogy én is várnék a teszttel a helyedben legalább péntekig. De nagyon drukkolok !!!

Mármint jövõ pénteken kéne nem megjönni? Nekem szerdán, és ugyanilyen tüneteggyüttesem van. De a hõ sajna nem mond semmit ebben az esetben, mert amikor megjön akkor szokott leesni, addig általában fent van. Az utal babásodásra, ha menszi helyett a hõ még mindig fent marad. Úgyhogy én is várnék a teszttel a helyedben legalább péntekig. De nagyon drukkolok !!!
A hõ tényleg nem mond semmit. Az viszont tuti nem a babának a jele ha 2 hete vannak ilyen tüneteid, hiszen a jelek csak azután jelentkeznek hogy a HCG megemelkedik a szervezetben. Vagyis ha elég magas, akkor kimutatja a teszt is a terhességet. Beágyazódás után, ami kb most történhet ha megfogant a baba. Viszont tüszõrepedés után 15 nappal jelentkezik a menstruáció, azaz ha még 5 napod van, akkor 10 napja volt kb a peteérésed. Ha azóta érzed furán magad, akkor lehet hogy csak PMS (ez a menstruáció elõtti tünetegyüttes) van a dologban.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat!Igen jovo het peteken nem kellene megjonie(20-an). De en arra is gyanakszom hogy nem e az elozo menszim elott vagy utan par nappal lett baba!!!Nem en lennek az elso! De meg varok!!! Tenleg koszi a valaszokat!

Pénteken (nem) kellene megjönnie de ma (már hétfőn? ) némi barnázás jelentkezik. Most akkor meg fog jönni vagy ez lehet a baba előjele?

Legjobb válasz: Nekem a barnázás a menzi elõjele szokott lenni. Ha nálad is elõfordult már a ciklusod vége felé, akkor ez most lehet, hogy nem baba, de péntekig még bármi lehet.

Nekem a barnázás a menzi elõjele szokott lenni. Ha nálad is elõfordult már a ciklusod vége felé, akkor ez most lehet, hogy nem baba, de péntekig még bármi lehet.
A halvany csik is csik, tehat babat varsz!gratulalok!
gratulálok! halvány csík is csík. jól teszed ha pénteken már mész is dokihoz! "a férjem azt mondta ha akarjhuk akkor ott van!" ezt nem értem
A kérdező hozzászólása: ha akarjuk látni a csíkot akkor ott, mi pedig akarjuk így hát ott van, õ már a harmadik baba lenne. sajnos decemberben elhalt egy babánk, most nagyon félek.
Nekem is ilyen halvány második csíkom van. Én 1 hét múlva csinálok tesztet megint, addig szerintem, te se görcsölj rajta feleslegesen, és ha nem jön meg, akkor remény is van! Volt már, akinek ott volt a halvány 2. csík, mégsem volt baba! Én is pont ezért nem élem bele magam, mert csalódni sokkal-sokkal rosszabb lesz! De drukkolok neked, majd írd meg, hogy mi lett!
Halvány csík is csík, de ne keseredj el, ha a doki még nem lát semmit. Nekem annak idején Keddi nap délután lett erõs 2 csíkom (így utólag számolva pont 4 hetes terhes voltam). Aztán pénteken mentem dokihoz és még nem látott petezsákot, csak "valami mintha kezdene tisztulni ott..., de ez még bármi lehet". Aztán 1 hétre rá, már 16 mm-s petezsákom volt. Szóval, még nem biztos hogy látni fogja a terhességet. 13 hetes kismama
nekem is halvany volt mind, es most 10hetes vok:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszikat a mai már erõsebb is lett holnap doki szorítsatok
gratulálok a 2 csíkhoz!Az már baba lesz!
beszélj vele...
ilyen módszer nincs.
Hát lenne rá módszer, de ne akarj kórházba kerülni... Minek akarod késleltetni? Ha dugni akarsz valakivel, azt lehet késõbb is, ha meg a pasi késõbb már nem akarna, akkor az annyit is ért, ne pazarold rá a becsületed.
Van görbéd? Fent van a hõd?
A kérdező hozzászólása: Mit jelent az, hogy fent van e a hõm???
A reggeli ébredési hõmérsékletedet méred? Ha igen, annak magasabbnak kell lenni, mint az alaphõnek.
A kérdező hozzászólása: Máshogy nem lehet megtudni, hogy terhes vagyok e??
Egyébként reggelibõl megpróbálhatsz tesztelni.:) Szorítok:)
Úgy értem reggeli vizeletbõl.

Csütörtök-pénteken kellett volna nem megjönnie. Még nem jött. Mi a véleményetek a görbémről? Mikor teszteljek?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3b186afd272ed82cd2c290..

Legjobb válasz: Szerintem nem is jó helyre húzta ba az ovudat. Most már nyugodtan csinálhatsz tesztet, már ki kellene mutatni, ha baba van.

Szerintem nem is jó helyre húzta ba az ovudat. Most már nyugodtan csinálhatsz tesztet, már ki kellene mutatni, ha baba van.
Szerintem sem jó helyre húzta be. Most kellett volna megjönnie a mensidnek. Szerintem holnap tesztelj, és persze írj hogy mi lett az eredmény. :)
Nagyon szép a görbéd. Ha van otthon teszted, reggel nyugodtan tesztelhetsz. Ha nincs, holnap feltétlenül vegyél és kedd reggel tesztelj! Drukkolok! Eredményt feltétlenül írd meg!
Nekem is volt már ilyen görbém. Szerintem 4 nap múlva ne várd.
A kérdező hozzászólása: Ma nem tudtam tesztelni, mert nem volt otthon, de majd veszek és holnap tesztelek.Mald meglátjuk!Írok holnap, hogy mi van.Ez a mai. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3b186afd272ed82cd2c290..
Szerintem az babó lesz:) ) Írj mindenképpen!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Ma reggel teszteltem sajnos - .Erre ráadásul véreztem is egy kicsit rgge, de egyenlõre ennyi volt. A hõm nem esett le, úgyhogy nagyon nem tudom mi lesz, de majd kiderül.
A kérdező hozzászólása: Ja ez a mai görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3b186afd272ed82cd2c290..
Nemvárt után tesztelj
nekem sem jött össze hamar a fiam, én annyira megkavartam magam, hogy minden hónapban éreztem ezt/azt, és amikor tényleg babás voltam nem ismertem fel az alapvetõ tüneteket sem, minden hónapban, amikor babás lettem akkor is ugyanúgy latolgattam az esélyeket/tüneteket. most a második gyerekkel próbálkozunk, nekem is azon a napon van a nem vártam, mint neked és most úgy érzem nem jött össze, de még tegnap is bõvebb volt a folyásom, és azt hiszem, hogy hiába mértem LH-val az ovulációt még akár most is "randizhatnak" bennem a sejtek, szóval bár egyelõre én inkább a nemre szavazok nem temetem ezt a hónapot, pláne nem generálok tüneteket. a teszt az nagyon kori szinte lehetetlen, hogy még akár a véredben legyen valami, gondolj csak bele, lehet, hogy még nálad is csak most zajlik a megtermékenyülés, vagy most utazik a sejtcsomó a méhedbe, ez elsõ gyereknél én nagyon hamar hánytam egyet (szex után másnap reggel), de az igazi kismama tünetek csak a nem várt körül jelentkeztek, és nekem még egy nap késéssel is negatív volt a tesztem! három nap múlva lett csak pozitív!
mi 3-4 hónapig próbálkoztunk, mire összejött a férjemmel. mindig meg voltam gyõzõdve, hogy már sikerült, mert ez a bajom, vagy az...sajnos annyira akartam, hogy már a panaszokat is bemeséltem magamnak. végül, a nászutunkon végre össze is jött. semmi stressz, csak lazulás és pihenés volt. de már alig vártam, hogy tesztelhessek. napok lassan teltek, de a nemvárt napot megvártam, és mikor nem jött meg, másnap egybõl megcsináltam a tesztet. pozitív lett, egy õrült halovány csík "bizonyította"..:) Azóta megszületett kisfiam, most 7, 5 hónapos.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:) :S hát próbálok nem görcsölni...némelyik napon sikerül is..de aztán eszembe jut és wááá:S de türelmes leszek:)
így van, ez lehet simán pszichoszomatikus. próbáld meg nagyon lazán kezelni, esetleg ne is gondolj rá (tudom, az marha nehéz). tudod: akarásnak nyögés a vége - és itt most nem a szülûszobai nyögésrõl van szó :) ha görcsölsz, azt a szervezeted krízishelyzetnek érzékeli, és nem fog teherbe esni.
Szerintem nagyon korán teszteltél, mert még csak most "történhetett" meg a beágyazódás.Én is akkorra nem várom, de semmi tünetem.Neked azért drukkolok!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ:) remélem minden oké lesz mindannyiótoknak...szorítok:) és persze azért is h ne jöjjön pénteken az a bizonyos nemvárt...
Szia! Nekem jövõhét szerdán "nem" kell megjönnie és én is alig bírom addig!Nem akarlak elkeseríteni, de nekem már most van a 4. hónap(1 éve próbálkozunk és már sajnos 2 vetélésem is volt korábban), amikor ugyanezeket érzem és mégis negatív a teszt mindig!!!Komolyan, most jövök rá, hogy pszichésen mi mindenre képes az ember! Amúgy ha babás vagy szerintem még nem mutatja ki a teszt! Mindenképp várd meg a péntek reggelt! Szorítok!:)
A kérdező hozzászólása: nem voltam ill vagyok beteg...csak hányingerrel küszködöm már egy ideje...meg a melleim is nagyok és érzékenyek...kis fejfájás is volt meg menszi szerû pici görcsök...volt má egy vetélésem és emiatt félek:(
persze, lehetsz babás! de nagyon korai volt a teszt!
ezek szerint két hete történt az aktus, vagy még régebben. ez alapján a tesztnek már ki kéne mutatnia a pozitív eredményt. a reggeli hányinger azonban nem közvetlenül a terhesség elsõ napjain jelentkezik. nem voltál/ vagy influenzás, vagy más gyomorfertõzés veszélye nem áll fent?
A kérdező hozzászólása: oké csak olyan nehéz kivárni:(lassan telnek a napok...de õszinmtén remélem hogy sikerül:)
Én is jövõhét péntekre nem várom!A teszt még nagyon korai!!Gondolj csak bele:Az ovutól számított 6-7 napig vándorol a megtermékenyített pete a méh üregéig.A beágyazódás sem 1-2 óra, hanem 4-5 nap!!!(Ezt élettan könyvben olvastam, de a neten is pont ugyanezt.)Tehát: az ovutól számított 11-12. napon már megtörtént a beágyazódás, és onnantól lehet esetleg már pozitív a teszted.szóval korai vlot.Én mindenképpen megvárom, amíg kimarad(BÁRCSAK így lenne, mert már régóta próbálkozunk).Ha nem bírsz addig várni, legalább kb. keddig bírd ki!!Remélem mindketten bízhatunk a sikerben!!!Meg persze mindenki, aki babára vágyik!!

Pénteken (nem) kellene megjönnie a mensimnek. Ha hétfőn reggel tesztelek Lilly tesztel, akkor már kimutathatja a terhességet?

Peteérésem a 13-14.napokon volt (ovu teszttel), a ciklusom mindig 28 napos.

Legjobb válasz: igen ki

igen ki
Úgy tudom, hogy a teszt a beágyazódást követõen kb 8-10 nappal mutat nagy valószínûséggel értékelhetõ eredményt, mert akkor jelenik meg olyan mennyisgében egy bizonyos hormon a szervezetben. Elõtte lehet, hogy nem kapsz biztos eredményt.
Kimutathatja, de ha negativ se keseredj el, mert pl nekem elég késõn mutatta ki mindkét terhességemet. Sok sikert!!! :o)
A kérdező hozzászólása: Sajnos negatív lett :-( Pénteken újra próbálkozom, remélem akkor már két csíkot fogok látni :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!