Találatok a következő kifejezésre: Pénteken nem majd (21 db)

Iszoníyatosan fájnak a melleim, meg vannak duzzadva, nagyon érzékeny a mellbimbóm ha hozzáér a ruha, mensiszerű görcseim vannak napok óta és a derekam is majd le szakad. Péntekre nem várom. Lehet, hogy sikerült végre teherbe esnem?

Nem h?mér?zök,de szakad a víz rólam éjjelente,nappalról nem is beszélve.Péntekre nem várom. Ez az els? clostys hónapomSzerintetek?

Legjobb válasz: nem tudom. majd pénteken tesztelj egyet.

nem tudom. majd pénteken tesztelj egyet.
Szia!Ezek a tünetek jó jelek lehetnek, én pont így voltam már a nem vár elõtt 1, 5 héttel és most babát várok!! :D Megy a drukk, majd írd meg mi lett!
Csinálj tesztet!
Nekem egy hete kesik , en is penteken csinalok tesztet, ha addig nem jon meg. Nekem is éles hasszur kat erzek, de nem merem magam beleélni , mertt mar jartam igy , es vegül megjött . Meg fel is vaygok fazva egy kicsit. Hat szurkolok....
miért vársz péntekig? nem lenne már jó tudni az eredményt fõleg ha + lenne?? tesztelj és írd meg. 2 kisfiú anyuja
Nem értem... miért vársz péntekig???
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Azért várok péntekig, mert máskor is késett pár napot. Csak akkor barna folyástól kezdve minden volt, ami azt jelenthette, hogy meg fog jönni. Most pedig nincs semmi tünetem. Nem akarom beleélni magam és inkább a biztosra megyek.
Értem. De én a helyedben már ma tesztelnék, 5 nap késésnél, ha baba van, már a délutáni vizeletbõl is kimutatja a teszt!
Szia! Együtt érzek Veled. Igaz, nekem kb.10 napja késik. Aznap csináltam tesztet mikor meg kellett volna jönnie, de az negatív lett. Így már nagyon nemis merek csinálni. Nekem is volt hasszurka az alhasamban. Hát drukkolok Neked, Nekünk :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos úgy néz ki, hogy oda a remény: 1 hét késés után negatív teszt és világos barna folyás. :((((((
Második valaszolo vagyok. Nagyon sajnaálom , en holnap csinalok tesztet

5 hónapja vagyunk együtt, mondta, hogy menjek föl hozzá pénteken.. Akar majd valamit, vagy nem?

5 hónapja vagyunk együtt,mondta,hogy menjek föl hozzá pénteken(még nem voltam náluk) és nem tudom hogy akar-e vmit...furcsán beszél mintha akarná (most nem csak a szexre gondolok...) sztetek készüljek?? amugy szüz vagyok még..

Legjobb válasz: Ha valakik 5 hónapja járnak, azok általában haza szokták vinni a barátjukat/bnõjüket. Ez nem biztos, hogy jelent valamit... lehethogy csak úgy érzi, hogy ideje bemutatni a családjának, vagy megmutatni a házat/lakást, ahol él. De mivel bármi megeshet, sztem készülj... abból nem lehet semmi baj.:D

Ha valakik 5 hónapja járnak, azok általában haza szokták vinni a barátjukat/bnõjüket. Ez nem biztos, hogy jelent valamit... lehethogy csak úgy érzi, hogy ideje bemutatni a családjának, vagy megmutatni a házat/lakást, ahol él. De mivel bármi megeshet, sztem készülj... abból nem lehet semmi baj.:D
A tapizás még elmegy sztem...:D A petting sztem 5 hónap után egy 15 éves lánynál nem tuti. De ha biztos vagy benne, hogy szeretnéd, akkor lehet. Csak vigyázz, hogy ne fajuljon a dolog...
Petting csak ésszel! Mert ha elbénáztok vmit, petting alatt is teherbe lehet esni. Azt remélem tudod, hogy az elõváladék is veszélyes és ha sperma került a kezére és azzal ujjaz, meglepi érhet 9 hónap múlva. A péniszét se engedd a hüvelyed közelébe. Azért gumi legyen nálad, ha elveszítenétek a fejeteket. Arra figyelj, hogy semmi körülmények között ne engedd behatolni gumi nélkül azzal a címszóval, hogy majd kiveszi, mielõtt elmegy. 1. A fertõzések miatt. 2. Az elõváladékban is lehet sperma, amitõl teherbe is lehet esni szépen. Jártak már így jópáran! Azzal is légy tisztában, ha pettingelni kezdetek, nagy valószínûséggel hamar (pár hónapon belül) megkívánjátok a szexet és tovább fogtok lépni, ha nem tudtok nemet mondani egymásnak. Viszont, ha türelmes a párod, akkor akár 1 évet is képes várni. Szerény meglátásom szerint az volna a helyes, de te tudod, mit csinálsz. Amúgy hány éves a párod?
Bocs, látom már, 17.
hogy érted, hogy mást? tapizás? petting?
Csak akkor feküdj le vele, ha készen állsz rá. Bár én a helyedben 15 évesen nem tenném, de te tudod.
Szerintem kérdezd meg, mit szeretne. 5 hónap után már nyugodtan kérdezheted. Amúgy én nem mennék fel így hozzá. Miért nem hozzád mentek elõször?
Nincs ilyen erkölcsi parancsolat, hogy a lányhoz kell járni. Ha már sokszor volt nálad a fiú, és a szüleid is ismerik õt - akkor elnézhetsz hozzá is. De jó lenne még elõre megbeszélni, nehogy elveszítse a fejét. Ha már ott tartotok, akkor gumi legyen nálad! Ha nincs, akkor NE ENGEDD!!!
14:35-ös vagyok.16:24-es hozzászóló... Ha olyan béna a gyerek, 17 évesen, hogy spricc, aztán abban turkál, Sõt! utána még bele is dugja az ujját a lány hüvelyébe, az tényleg megérdemel egy sárga lapot...Ha vannak ekkora suttyók, nem szabad velük kikezdeni... Am f/22 vagyok
hat en nem ertek 1-et azzal h.nem lehet menni 1 fiuhoz..milyen korban eltek..gondolom nem fogja letamadnii...amugy mi a baratom lakasan sokszor talizunk de meg nem fekudtem le vele/18L
A kérdező hozzászólása: amugy nem fogok még lefeküdni vele... max petting amit hagyok
A kérdező hozzászólása: nem járok oda :) a fiú már nagyon sokszor volt itt én még egyszer sem :) de köszi
Elméletileg eleinte mindig a fiúnak kell a lányhoz járnia. Legalábbis az Erkölcs így tartja, és sokan mások is. Én a helyedben nem tenném. 15 évesen egy 17 éves sráccal járni az oké, de az alapján, hogy egy weboldalon kérdezed meg, mit tegyél, nem vagy készen arra, amit sejtesz, hogy történni fog. Még ne! F/18
1. Már bocs, de vannak olyan bénák, hogy bár a lány elégíti ki a fiút, mégis kerül sperma vmilyen módon a fiú kezére, és megujjazza a barátnõjét, tehát nagyon is valós veszély, hogy petting során is teherbe lehet esni! Nem egy ilyen kérdést tettek már fel itt... 2. Ha elolvastátok volna, nem azt írtam, hogy minden petting szexbe fajul rövid idõn belül. Hanem azt, hogy nagy valószínûséggel a felek megkívánják egymást és gyakran nehéz megmaradni "csak" a pettingnél, de vannak, akik 1 évet is képesek várni.
meg fog ba..ni nincs evvel semmi baj!!!!!!
szerintem jelent valamit ha a fiú meghív magához. de sztem készülj=P 5hónap után szerintem ha tényleg szeretitek egymást a petting az elfogadható. viszont azzal szerintem várj még, h lefeküdjetek.
A kérdező hozzászólása: voltunk már nálunk csak anyum állandóan benyitott :S xD
Mi is másfél évet vártunk a sexxel és rengeteget pettingeltünk elötte:D:D, ugyh nincs mitõl tartanod...de 15 éves vagy , sztem a pettinget sem kell egybõl terítékre venni..vagyis hát ha még semmi nem volt..akkor pl nem kell orállal kezdeni...
13:10 az nem igaz, hogy ha elkezdtek pettingelni pár hónap után szexelnek mert nem bírják.Mi a párommal több mint 1 és fél évig csak pettingeltünk és utána feküdtünk le egymással.
Kedves 13:10-es:) A pettignél nem önnön magát izgatja, szóval ha ott valaki kézimunkázni fog, az a kedves kérdezõ hölgy...Az csak maszturbálás, ha a tag kiveri magának, utána meg megujjazza a bnõjét...Mellesleg pettingbe minen belefér, kivéve a tényleges behatolást...:)
A kérdező hozzászólása: KÖSZI A VÁLASZOKAT!!:) :) :) :)
A kérdező hozzászólása: hát most igy eszébe jutott hogy bemutasson engem?:Dhát nemtom...am pettingre gondoltam
A kérdező hozzászólása: de mást engedjek..??a szexre lehet hog még tényleg nem vaok készen:S
szerintem semmiképpen se engedd neki, lehet hogy csak ki akar használni...
A kérdező hozzászólása: Ja és a felvagyok puffadva és melleim is nöttek!
A kérdező hozzászólása: Csak nehéz várnai nagyon mert nemtudom hogy mire gondoljak:(! Olyan lassan mennek ilyenkor a napok:(! De várok mást nemtudok tenni ha bennt van akkor pár nap és kiderül:D! Drukkolok én is mindenkinek aki probálkozik a babyvel:) ! Mikor teszteljek leghamarabb?
A hõmérõzés se 100% mert nekem pl. volt, h reggel 37 volt aznap délelõtt mégis megjött.Ilyenkor nem sokat lehet tenni, mint várni, Én is épp ezt csinálom.:-)Drukkolok!
Kétesélyes a dolog, mert a mensis görcs jelenthet babát és mensit is sajna.Ha csak pénteken lenne esedékes, akkor mindenképpen várj még a teszteléssel legalább szombatig.Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: a hömet nemtudom mérni sajnos mert össze vissza dolgozom:(! Tegnap reggel mértem 36, 8 volt az jo?
A kérdező hozzászólása: Most pénteken kéne megjönnie amit nem várok! Most is érzem a derekam hogy fáj! Bizakodhatok hátha baba lesz?
Most pénteken (11-én) nem kéne megjönnie, vagy már múlt pénteken. Azt írtad, h. "semmi nem jött meg". Ha múlt pénteken volt esedékes és nem jött meg, bizakodhatsz és már tesztelhetsz is, ha csak most pénteken esedékes, várj még a teszttel, de bármi lehet. Hajrá!
Szerintem elképzelhetõ, hogy terhes vagy! Ha nem jön meg tesztelj! Drukkolok!
A hõdet méred? HOgy áll? Azt lenne jó tudni! Sokat elárul!
Igen! Tudom mire gondolsz amikor azt mondod, hogy nehéz várni, és a napok is nehez telnek! Én is így vagyok! Légy türelmes, foglald el magad! Meglátod, milyen "hamar" telnek úgy a napok! Szorítok neked! Kívánom, hogy baba legyen a dologban!

Pénteken (nem) kell majd megjönnie, de a mikroszkóp nem mutatott páfrányt ebben a hónapban. Ma reggel megmértem a hőm 37, 2 volt. Volt peteérésem?

Vagy a h? akkor is felmegy, ha nincs peteérés? Beteg nem vagyok!

Legjobb válasz: Nekem egy egészségügyis dolgozo ismerösöm azt mondta,hogy fiatal korba nincs olyan valakinek nincs peteérése,legfeljebb nem mindig veszi észre.Én is ebben a cipöben járok,szoval van remény.nekem még mindig alacsony a höm,pedig ez a 19 napom.(28ciklus)szerintem nem befolyásolja a hö.

Nekem egy egészségügyis dolgozo ismerösöm azt mondta, hogy fiatal korba nincs olyan valakinek nincs peteérése, legfeljebb nem mindig veszi észre.Én is ebben a cipöben járok, szoval van remény.nekem még mindig alacsony a höm, pedig ez a 19 napom.(28ciklus)szerintem nem befolyásolja a hö.
Lehet hogy volt, hiszen felment a hõd! Persze van olyan hogy felmegy a hõ mégsincs peteérés, de ez ritka! Szóval minden megtörténhet! Még babás is lehetsz akár!
Szia! Nekem sem mutat páfrányosat a mikroszkóp. Tegnap csináltam Lh tesztet, ami pozitív lett, ma reggelre felment a hõm, de a mikroszkópon semmi. Szóval nem tudom mennyire megbízható. A dokim is azt mondta, hogy õ nem tartja semmire, inkább az LH teszt. Szóval szerintem simán lehetett pé-ed! :o) Sok sikert!!!!

2, 5 hónapos fiam múlthét pénteken fordult először hasról oldalra, majd hátra. De azóta nem akar. Volt valakinél ilyen? Mikor fog ezután elkezdeni forogni? Vagy egyáltalán ennyi idősen mit várhatok el tőle?

Pénteken többször is megcsinálta egymás után, és láthatóan nagyon élvezte, jókat mosolygott. De azóta ha hasra teszem inkább csak hisztizik, nem tudom, hogy az idő miatt túl fáradt lenne-e (mert engem is álmosít) vagy ez így normális-e.

Legjobb válasz: persze hoyg fog, sok baba van igy. Sok baba az utoló pillanatban csinálja meg amikro kora szerint kéne. Egyszer megmutatja hogy örüljön a szülõ, aztán jó ideig semmi. Igy is elég korán csinálta a babád más babák azért általában késöbb fordulnak. Majd fogja még csinálni. Hogy mikor mit kell ELVILEG csinálnia arrol van sok info a neten. De azt ne felejtsd el hogy ök kis emberek nem gépek és ök nem olvassák azt hogy mikor mit kéne csinálniuk. Van aki késöbb csinál bizonyos dolgot van aki elöbb. Egyik baba ül már 6 hónaposan és 10 hónaposan jár a másik meg még 9 hónaposan sem ül stabilan egyedül.

persze hoyg fog, sok baba van igy. Sok baba az utoló pillanatban csinálja meg amikro kora szerint kéne. Egyszer megmutatja hogy örüljön a szülõ, aztán jó ideig semmi. Igy is elég korán csinálta a babád más babák azért általában késöbb fordulnak. Majd fogja még csinálni. Hogy mikor mit kell ELVILEG csinálnia arrol van sok info a neten. De azt ne felejtsd el hogy ök kis emberek nem gépek és ök nem olvassák azt hogy mikor mit kéne csinálniuk. Van aki késöbb csinál bizonyos dolgot van aki elöbb. Egyik baba ül már 6 hónaposan és 10 hónaposan jár a másik meg még 9 hónaposan sem ül stabilan egyedül.
Szia, nyugi fogja még csinálni, nem is kevésszer! :) Inkább örülj, hogy ilyen hamar már próbálkozott vele!

1 honap alatt 8kg? nem veszélyes? Pénteken megyek orvoshoz, hát kiváncsi leszek, hogy mit mond. A vérnyomásom, nem tudom még mennyi, majd ott megméretem, eddig alacsony szokott lenni.

24 héten 55kg.voltam,most vagyok 28.ik hétben 63.szerintetek?

Legjobb válasz: Szia! Hát nemtudom, kicsit sok szerintem. Én 2 hónap alatt szedtem fel 8 kg-ot, elõtte semmit, most vagyok 27 hetes, de engem így is leszúrt a védõnõ, és szénhidrát szegény diétát javasolt... A vérnyomásom 100/60 a kezdetek óta. A terheléses cukorvizsgálatod eredménye milyen lett? Mert ha az jó, akkor úgy gondolom túl nagy baj nem lehet, maximum szülés után lesz nehezebb leadni a kilókat. Azért kiváncsi vagyok mit mond az orvosod, megírod majd? Kellemes babavárást:)

Szia! Hát nemtudom, kicsit sok szerintem. Én 2 hónap alatt szedtem fel 8 kg-ot, elõtte semmit, most vagyok 27 hetes, de engem így is leszúrt a védõnõ, és szénhidrát szegény diétát javasolt... A vérnyomásom 100/60 a kezdetek óta. A terheléses cukorvizsgálatod eredménye milyen lett? Mert ha az jó, akkor úgy gondolom túl nagy baj nem lehet, maximum szülés után lesz nehezebb leadni a kilókat. Azért kiváncsi vagyok mit mond az orvosod, megírod majd? Kellemes babavárást:)
Szia!Nekem 1. gyermekkel sikerült 5 hét alatt a 8 kiló:) Vizeletem rendben volt(sem fehérje sem genny..)és a vérnyomás is !Összesen a végére 23 kg jött fel, a védõnõ riogatott mindennel, a doki azt mondta rendben vagyok:) Júniusban világra jött Levente és én márciusban 24 kg mínuszban voltam:) ))A szopi segített leadni mindent!!!!A lábaid nem dagadnak?Talán vizesedni kezdtél!Egyél almát az vízhajtó!!!Egy barátnõmnek almanapokat javasolt a doki és bevált!Amúgy én elég keveset mozogtam akkor és mindent megettem ami elém keveredett:)
A kérdező hozzászólása: 2 hete voltam cukorvizsgálaton, éhgyomorra 3, 6, cukros lötyi után, 5, 6.szóval azzal nincs gond.én a toxémiátol tartok jobban.de eddig folyamatosan hiztam, havi, 2-3 kg-kat.most nem tudom, miez hirtelen, és még mi lessz.még az utolso 3 honap.de végülis mindennap édességet eszek az étkezések között, de ezt most megprobálom elhagyni, remélem sikerül.
uthrogestan szedése mellett semmi rételme a 21. napi vérvételnek.
de, ki fog hatni. Nem te kérdeztél már tegnap is ezzel kapcsolatban? ott leírtam hogy tök felesleges elmenned mert ha tudjátok hogy volt ovu, akkor csak annyi értelme van a 21. napi vérvételnek hogy a doki írjon-e fel progit vagy ne. Azt meg már ugye szeded..

Pénteken hozom el a kiskutyámat, hogyan kezdjem majd annak a nevelését, h ne hangoskodjon, ha nem vagyunk otthon?

Olvastam ilyeneket a cerberoson, h ott kell hagyni egy szó nélkül, és nem sírva fakadva elbúcsúzni, és akkor hamar elfogadja, h majd jövök. Ez igaz?

Legjobb válasz: Fokozatosan kell az egyedülléthez szoktatni. Elõször csak a szobában, percekre, ha nyugodt, visszamész, jutalomfalat. Fokozatosan egyre hosszabb idõt lehet egyedül hagyni. Egyébként igen, nem szabad tõle elköszönni. És amikor megérkezel, akkor is figyelmen kívül kell hagyni és csak késõbb magadhoz hívni.

Fokozatosan kell az egyedülléthez szoktatni. Elõször csak a szobában, percekre, ha nyugodt, visszamész, jutalomfalat. Fokozatosan egyre hosszabb idõt lehet egyedül hagyni. Egyébként igen, nem szabad tõle elköszönni. És amikor megérkezel, akkor is figyelmen kívül kell hagyni és csak késõbb magadhoz hívni.
Nekünk szálkás tacsink van és 2 hete hoztuk haza.Csak egy rossz szokása van, rágja a papucsokat és akár még a lábamról is leszedi! Nagyon aranyos kiskutya elsõ éjjelt végig sírta, de nehogy bemenj hozzá, mert azt fogja hinni, ha sír akkor odamész és ebbõl rendszert fog csinálni. Azóta ahogy bezárom, fél percet sír de utána hallgat egész éjjel, mert megszokta hogy hijába sír nem jön senki és ebbe belenyukszik. Sok sikert!
Úgy értve, hogy a rágókákkal legyen bezárva a kennelbe vagy egyéb helységbe ahol nem tud nagy kárt tenni.
Szobakennel, vagy rágnivaló-hegyek egy nem túl féttõs helyiségbe bezárva.
Ha most 8 hetes a kutya, akkor készülj fel hogy 9 nap alatt nem lesz szobatiszta és a 8 óra egyedül az neki nagyon sok.
A kérdező hozzászólása: Hát azt tudom, h a rágcsálás az vele jár... már csak abban reménykedem, h nem a vadiúj beépített szekrényt nézi ki magának...
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor lesz 9 napom rá h fokozatosan felépítsem a 8 órás távollétet :D Úgy érzem ez kihívás lesz a javából! Drukkoljatok! Szerencsére a szomszédok jófejek...
A kérdező hozzászólása: Köszi utolsó :) Azt hiszem ezt már be is buktuk, mert bevittük a kosarát a hálóba, mert a kemény, szõrösszívû, minek nekünk kutya, macsó párom közölte, h megszakad a szíve és imádja, és hozzuk be a kosarát, ne sírjon kint XD
Mi "szadisták" voltunk. Délután jött a kutyus és 1 óra ismerkedés után pár percre magára hagytuk. Másnap megint, egyre több idõre. 1 hét után egész délelõtt egyedül volt már. A rágcsálást nem tudod elkerülni, ha sok játéka, rágókája van akkor sem. Vannak rombolósabb kutyák, vannak akik "áldott jó lelkek". Nekünk "csak" a papirdoboz az ellenség, ha azt meglátja milliméteres cafatokra tépi. Hiába, mindenkinek van valami dilije :)
A kérdező hozzászólása: 14:30 Nagyon kedves tõled, h alapjáraton hülyének nézed az embert... Tudom, h 8 óra sok neki, de sajnos nem vehetek ki 3 hónap szabadságot, ezt gondolom minden kiskutya túléli, aki új környezetbe kerül.

Pénteken vesztettem el a szűzességem a barátommal. Mondta hogy tuti mert a gumi is véres volt. Szombaton nem volt semmi ma meg vérzek de nem ugy mint amikor menstruálásnál és még megjönnie se kell hanem majd csak 30ikán. Mitől vérzek?

Legjobb válasz: Szexelsz, de fogalmad sincs a fogalmakról. Attól, mert nem véreztél volna még elveszted a szûzességed, mert dugtatok. A szûzhártya átszakadása nem egyenlõ a szûzesség elvesztésével.

Szexelsz, de fogalmad sincs a fogalmakról. Attól, mert nem véreztél volna még elveszted a szûzességed, mert dugtatok. A szûzhártya átszakadása nem egyenlõ a szûzesség elvesztésével.
a vérzés az egyé fûgõ lehet hog te olyan vagy aki joban vérzik enyi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!