Találatok a következő kifejezésre: Pénteken, hogyan a (443 db)

Tudtad, hogy a maja naptár vége péntek 13ra esik?

Legjobb válasz: amikor elsõnek olvastam más helyen, utánanéztem :) De így nem és az úgy van, hogy Tudtad, hogy szilveszter pénte 13-ra esik?

amikor elsõnek olvastam más helyen, utánanéztem :) De így nem és az úgy van, hogy Tudtad, hogy szilveszter pénte 13-ra esik?
A Maják úgy tudom fekete mágusok voltak. Emberáldozatokkal is végezték a szertartásaikat. Engem nem érdekel az õ világvégi jóslatuk, max. az õ leszármazottaikat érheti valamilyen katasztrofális természeti csapás. Esetleg cunami, vagy földrengés..
Elsö vagyok, bocs félreolvastam, nem is kicsit :$
Karácsony is péntek 13 volt.
azxd
ja az volt de lehet a névnapom arra esik márc. 13 na h hívnak?
Krisztián :D
Csak a tévhit elkerülése végett: Amúgy 22-re jósolják a világvégét..
nem 2254-re

Ki tudja azt hogy vajon szabadkán hétköznap pénteken mekkora a piac? árulnak pénteken a legtöbben vagy csak hétvégén van nagy piac? érdemes megkockáztatni a pénteki kimenetelt?

Legjobb válasz: van piac, nyugodtan mehetsz hétköznap is! persze hétvégén jönnek a legtöbben, de én akkor nem szeretek menni, mert nagy a tömeg!

van piac, nyugodtan mehetsz hétköznap is! persze hétvégén jönnek a legtöbben, de én akkor nem szeretek menni, mert nagy a tömeg!
Mi szombaton voltunk pár éve, de akkor sem volt egy nagy durranás. Legalábbis mi nagyobb piacra számítottunk, mert annyit beszéltek róla. Alig vettem valamit, egy pulcsi, egy farmer kb....nem volt érdemes annyit autózni...
3 éve voltam utoljára de annyi agresszív cigó volt aki ha nem vásároltál tõle elkezdett qva anyázni meg köpködni. Nem vettük meg tõlük az összefestékezett kabátot azt vagy 5-en indultak ránk miatta, még jó, hogy ott félnek a rendõröktõl és épp jöttek így nem ért több atrocitás. Volt vagy 3-4 csarnok amikben csak ez a kisebbség volt jelen de a többiben is voltak jócskán. Nem ér annyit az egész, látok itthon is eleget belõlük nem megyek ki még ott is ezeket kerülgetni !
Jézusom utolsó hozzászóló.... Nem bánt azon a piacon senki senkit... esetleg ha nagyon szerencsétlen voltál.. Pénteken is van jó piac. Bármikor mehetsz, csak hétfõn ne, mert akkor nincsenek eladók.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat régebben én sokszor voltam de mostanába nem igazán én sem tapasztaltam ilyet dehát lehet vagy ezek szerint mások igen akor pénteken is érdemes kimenni köszönöm mindenkinek


Szerintetek van rá esély, hogy pénteken megkapjuk a CsP-t?

Legjobb válasz: Semmi. Pénteken utalnak, hétfõn fogod megkapni.

Semmi. Pénteken utalnak, hétfõn fogod megkapni.
csak hétfõn lesz számlán a pénz
Minden hónap 1. munkanapján utalnak.Így a 2. munkanapon érkezik meg a számlára.Úgy, hogy tuti nem!!!
második vagyok, idén ezeken a napokon utalnak 02.01, 03.01, 04.01, 05.02, 06.01, 07.01, 08.01, 09.01, 10.03, 11.02, 12.01
szintén 2 es vagyok, most néztem a naptárt, hogy nem is jók a dátumok.
Pénteken utalnak így csak hétfõn lesz rajta. 4 gyerkõc anyukája
Úgy kell szervezned az órarendedet, hogy pénteken ne legyen órád.
hát neked az megy:D Én szarrá tanulom magam, örülök, ha egy szakot elvégzek és ha nem éjfélkor fekszem le a hülye házik miatt. A jövõ hetem 4 zh-ból és két házileadásból áll(egyenként olyan 4 órát el lehet vele lenni), de drukkolok neked azért :)

Pénteken lesz az évfordulónk a férjemmel, ő meg tegnap azt mondja hogy pénteken megy a sógorához?

Amikor én mondtam neki hogy akkor van az évfordulón hogy lehet ilyen bunkó napok óta err?l beszélünk stb akkor állítja hogy nem elfelejtette csak én fújom fel a dolgokat! Szerintetek?

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy valami meglepetésre készül, és ezzel tereli el a figyelmedet?:O Párom is csinált ilyet az évfordulónkon, úgy volt, hogy jön hozzánk aznap, lemondta, mert más, fontos dolga akadt. Begõzöltem, nem álltam szóba vele, majd aznap este beállított hozzánk:-) Kiderült, hogy elõtte be kellett ugrania oda, ahonnan az ételt rendelte:D 24/N

Nem lehet, hogy valami meglepetésre készül, és ezzel tereli el a figyelmedet?:O Párom is csinált ilyet az évfordulónkon, úgy volt, hogy jön hozzánk aznap, lemondta, mert más, fontos dolga akadt. Begõzöltem, nem álltam szóba vele, majd aznap este beállított hozzánk:-) Kiderült, hogy elõtte be kellett ugrania oda, ahonnan az ételt rendelte:D 24/N
Lehet, hogy csak direkt piszkál, mert valami meglepetést akar neked. Legalább is az én párom szokott így szívatni poénból:) ) Ha nem, akkor bunkó! És nem, nem te fújod fel a dolgot.
Emiatt nem tudod abba hagyni a sírást? akkor miért egy olyanhoz mentél, akibõl nem tudod kinézni hogy meglep? vagy akinek fontosabb a sógora?
Hányadik évfordulótök lesz, hogy hetekig errõl kell beszélni, és nagy ünneplést csapni? Miért ne mehetne el a sógorához, ha dolga van ott. Estére készíthetsz egy vacsorát, esetleg valami italt, sz bõven elegendõ. Mi csak a 25 évfordulónkat ünnepeltük meg együtt a családdal. A többit nem.
Simán lehet hogy összekeverte a napokat, szombat is munkanap lesz ugye, ez is bezavarhat. Nem kell hisztizni, mond meg neki hogy rosszul esne ha elfelejtené és hogy szeretnéd, ha nem aznap találkozna a sógorával hanem máskor.
Akkor kérj kárpótlást tõle:) Én is keverem néha a napokat, hiába fontosak számomra a dátumok. Vagy mond meg neki, hogy mondja le a dolgot.
Ez annyira szomorú. Az én szüleim is így vannak. Apám leszar minden évfordulót, ünnepet. Anya meg reménykedik és sír. Nehéz beismerni, de tudom, hogy nem szereti anyát. Gyûlölöm az apámat!
A kérdező hozzászólása: Nem sajnos nem lehet... Ismerem annyira! Azt mondja hogy azért mondta a sógorának hogy jó a péntek mert nem gondolkozott a napokon!
Túl érzékeny vagy... Egyet értek egy korábbi válaszolóval: még nõi szemmel is hiszti amit csinálsz. :S
Szerintem meg egyáltalán nem hiszti. Az évfordulóját minden normális egymást szeretõ pár megünnepli. Még úgy is, ha nekem nem annyira fontos, de tudom, hogy a páromnak az. Csupán egy kis figyelmesség.
De már lemondta a találkozót és kiderült, hogy vett elõre ajándékot, de a kérdezõnek már nincs kedve az egészhez. Ez a hiszti, nem az, amit elõször írt.
Problem? Nem mehet egy 2 órára aznap sehova, vagy mi???
Talán jobban járna a sógorával. Kiszabadulna a hisztis óvónénitõl.:) )))
Te jó Isten, ezért bõgni? akkor szólj ha a 10.-et is elfelejti, bár szerintem olyan nem is lesz....látszik semmi gondod nincs.
Ne haragudj, de ez még nõi szemmel is hiszti.
ilyenkor örülök azért, hogy az én párom nem egy idióta hisztis 3, 14csa .... nevetséges, a francokat kell ezen remegni, meg aggodalmaskodni...
A kérdező hozzászólása: Már le mondta a találkozót, ajándékot is vett! Tudom hogy készült rá, de engem annyira nagyon nagyon meg bántott... nem tudom abba hagyni a sírást, már nincs kedvem az egészhez...
A kérdező hozzászólása: 6. Lesz és mi mindig megünnepeljük kettesbe!
Olyan hisztit képesek kivágni egyes nõk, és KIERÕLTETNI mindenféle idióta dátum megünneplését, ami rajtuk kívül a kutyát sem érdekli. "hogy lehet ilyen bunkó" Aki meg a saját férjét bunkózza, arról meg van a véleményem!! Ha hozzámentél egy "bunkóhoz" akkor te is egy bunkó vagy !!

A cowboy Pénteken bemegy a városba.3 napig ott marad, majd Pénteken tér haza! Hogy lehetséges ez?

Csak az írjon aki tényleg tudja a helyes megfejtést lécci...és normális válaszokat:P köszönöm! :)

Legjobb válasz: akkor eltaláltam? 2 napig tart az út? xd

akkor eltaláltam? 2 napig tart az út? xd
hááát hogy még 4 napot ott marad
péntek a ló neve :P
de azis lehetne hogy 2 napig tart az út xd
A kérdező hozzászólása: Öhm..hát bocsánat már nemazér de én baromi ritkán vagyok ezen az oldalon...nem látom mit írnak ki és hányszor..! amúgy meg semmi .Icarly-ból vagy mibõl nem szedtem ...:S ezt az egyik ismerõsöm írta ki facebookra és nemtudja senki a megfejtést azért írtam ide ki hátha itt tudja valaki de azt mondja a barátom h nem az a megfejtés hogy péntek a ló neve ...ezért írtam ide ki...azért elõbb kérdezz aztán puffogj hogy honnan írtam ki...-.-
és amúgymeg....az a megfejtés...pff...nézd meg googleba, mert a barátod..-.-"
A kérdező hozzászólása: te meg menj azt ásd el magad..direkt kiírtam h normális válaszokat...ha nem ahhoz szólsz hozzá akkor minek írsz egyáltalán?
A kérdező hozzászólása: és ha te meg már kiírtad? minek írtad ki?? ott a google ....a google a barátod...-.-""

Örülsz, hogy a Megasztárt át tették péntekre és így mindkét tehetségkutatót nézheted? : )

Legjobb válasz: Áttették péntekre? Hm... X-Faktor annyira nem érdekel, nekem jó volt szombaton is a Megasztár. Szóval mindegy :)

Áttették péntekre? Hm... X-Faktor annyira nem érdekel, nekem jó volt szombaton is a Megasztár. Szóval mindegy :)
Én az x-faktort nézem, így mindegy...
Az internet és a megállítható/visszatekerhetõ/felvehetõ tévé idejében miért gondolkodtok ilyeneken?
Nem örülök neki. Gondolom nem lesz vége mire a másikon kezdõdik a Vámpírnaplók:S
Én az x-faktort jobban szeretem és mindig azt választottam de nézném a Megasztárt is. Ezután mind a 2õt fogom nézni legalább barátnõmmel együtt vagyok addig is mert õ inkább Megasztárt szereti:) Meg azért is örülök h pénteken van a Megasztár mert péntekenként sosincs valami normális film. Vagyis én nagyon nem szeretem az olyan sorozatokat. Szal én nagyon örülök hogy pénteken van:)
Eddig se néztem a Megasztárt, ezután se fogom.
Én örülök neki.
:D hát nem sújt le a hír, de eddig se néztem, és nem hiszem hogy ezután fogom
Annyira örülök neki, hogy elmondani nem lehet. Eddig teljes letargiában voltam, komolyan már az öngyilkosságon is gondolkoztam, de most visszatért az életkedvem.
A kérdező hozzászólása: igen át tették :) mert az RTL nem volt hajlandó át tenni :)
Kedves utolsó! Szerinted hazai viszonylatban mennyi háztartásban van arra lehetõség, amit te említettél?

Elképzelhető az, hogy a pénteken csinált 5 centis, tarkón lévő tetoválásom mára már teljesen begyógyult? Pénteken elmehetek szoliba?

Ez a tetoválásom,nem tudom milyen mikor teljesen begyógyult,de eddig ha hozzáértem lehetett érezni h érdes,meg kidülemszik,de most ha hozzáérek aztsem tudom h hol van,mert nem érzem.És am meddig kell kenni?

Legjobb válasz: Nem vagyok szakértõ, de szerintem a szolizással még várj egy kicsit.

Nem vagyok szakértõ, de szerintem a szolizással még várj egy kicsit.
A kérdező hozzászólása: 100as csövek lennének a szoliban
Dehogy mehetsz !Min egy hónapig ne érje nap, és szoli
Illetve mehetsz, de takard/ragszd le
Szerintem jobb, ha még vigyázol rá. Nehogy baj legyen, a barna bõr nem ér annyit.

Egy pár kérdéssel ezelőtt írtam, hogy magas volt a vérnyomásom+fehérje a vizeletben! Péntekre beküldött a védőnő a kórházba vérvételre, hogy nehogy toxémia legyen! Ugye addig nem lehet semmi baj?

azért péntekre küldött,mert annak hétf?n lesz eredménye,és az én dokim hétf?n van kórházba,mert akkor rendel ott. és így akkor meg tudom neki mutatni a papírt!!! csak hogy magánba meg szerdán van,és most addig ne várjak,meg most azért,hogy ránéz egy papírra,ne adjak már 9.000 ft-ot!

Legjobb válasz: hát én elmennék szerdán vagys ma ha lehet, mert nem csak rádnéz...de péntekig se valszínû h baj lesz..de én mennék ma

hát én elmennék szerdán vagys ma ha lehet, mert nem csak rádnéz...de péntekig se valszínû h baj lesz..de én mennék ma
nem ijesztgetésbõl írom!!, de szerintem keresd fel a dokidat mihamarabb, mert lehet baj hétfõig. adj neki ekvesebb pénzt vagy ne is adj, elvégre vészhelyzetrõl van szó!! nekem csak a vérnyomim ment fel egyik reggel, de már rögtön rám rakták az egy napos vérnyomás figyelõt, utána pedig kaptam a vérnyomáscsökkentõ gyógyszert, fehérje nem is volt a vizeletben. szerintem jobb ezzel vigyázni
Telefonon nem tudod utolérni? Én hasonló esetben simán felhívtam és kérdeztem.
hivd fel telefonon. ez amugy nem jelent rogton toxemiat, bar elofordulhat, ahogy minden. en 24.en vettem eszre, hogy vizesedek, raalltam a merlegre es +5 kilot mutatott. a hirtelen hizas is a toxemia tunete, beparaztam, hivtam a nodokim, és megnyugtatott..3 nap mulva (tegnap) elmentem hozza, es tenyleg nem volt semmi baj. ha azt mondja korhaz, szó nelkul megyek. a magandokik nagy elonye, hogy barmikor zaklathatod oket, és igenis hivd fel. ha azt mondja, hogy korhaz, indulsz. ha azt mondja nyugi, akkor tobbet pihensz, és nem idegeskedsz. tudom, hogy a toxemia nem jatek, de ha nincs gond, es aggodsz, az se tesz jót! ne gondolj a legrosszabbra.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!