Találatok a következő kifejezésre: Péntek óta a (120 db)

Péntek óta a párommal folyton egy babán dolgozunk, de sajnos peteérésem már volt, és ma jött meg. Ennek ellenére, hogy ma megjött (elég kevés vérzéssel) lehetek babás?

Egyébként úgy hallottam, hogy az orgazmus spontán peteérést okozhat :)))

Legjobb válasz: Igen. Lehetsz terhes. Van beágyazódási vérzés. De ha már megvolt a peteérésed, akkor elég kevés rá az esély.

Igen. Lehetsz terhes. Van beágyazódási vérzés. De ha már megvolt a peteérésed, akkor elég kevés rá az esély.
Mensi elejõl számítva a következõ elejéig mérjük a ciklust. Ennek a közepe körül szokott lenni az ovuláció 13-15 nap körül. Ez elég tuti, hogy kinek mikor mitõl van spontán peteérése, azt mi nem tudjuk. Szerintem nem sok esélye van, hogy baba lett. De sok sikeres próbálkozást nektek ! Érdemes lehet venni ovu tesztet, és legalább másnaponta próbálni reggelente.Így megtudod mikor van peteérésed, és mehet a menet.
A kérdező hozzászólása: :) Köszi :)

Nemtudom megnézni péntek óta a műsorokat az rtlmost.hun. Másnál is van ilyen?

Legjobb válasz: Sajnos én 2 hete nem tudom visszanézni a mûsorokat, és már nagyon bosszant a dolog.

Sajnos én 2 hete nem tudom visszanézni a mûsorokat, és már nagyon bosszant a dolog.
A kérdező hozzászólása: na most az exploreren sikerült megnéznem.... elég kiborito, hogy mindig variálnom kell. bár ezért is van 3 böngészöm.probáld ki te is, ugy néz ki valamelyiken csak müködik....

Ha beteg a gyerkőcöd nappal meddig hagyjátok aludni? Kisfiam péntek óta beteg. Egyébként nem alszik már nappal. Csak ugye péntek óta. Simán alszik 2, 5-3 órát is. Most is alszik már fél 2 óta.

Legjobb válasz: Én nem keltem fel, igaz így lesz vagy 10 óra mire este elaszik. Normál esetben 3-kor mindég fel szoktam ébreszteni, már ha alszik havonta 1x :-) Oviban sem alszik el.

A kérdező hozzászólása: Én nem keltem fel, igaz így lesz vagy 10 óra mire este elaszik. Normál esetben 3-kor mindég fel szoktam ébreszteni, már ha alszik havonta 1x :-) Oviban sem alszik el.
Betegen addig hagyom aludni a gyerekem, ameddig õ akar. Ki kell pihenniük a betegséget. Ha álmos had aludjon, inkább mint bágyadtan ücsörögjön. A lányom rendszerint kialussza a betegségeit, tehát neki jót tesz ilyenkor a sok alvás, én nem ébresztgetem ilyenkor.
mikor a nagylányom beteg képes még most is egész nap aludni soha nem keltettem fel õket ha aludtak akkor jobban gyorsabban gyógyultak mindig
Addig hagyom, ameddig akarja. Egyébként betegen nálunk ilyenkor még az esti lefekvés ideje sem tolódik el, max. fél órát. Sokszor már olyan bágyadt fürdésre, hogy utána õ maga kéri, hogy menjen fel aludni. Nálunk nem is lehetne azt csinálni, hogy nem hagyom elaludni, mert ülve is képes lenne beájulni az alvásba.
Betegséget ki kell aludni, ezért örülök ha alszik ilyenkor, nem keltem fel.

Péntek óta (4 napja) fáj a fejem miért?

Próbáltam masszíroztatni, pénteken vettem be gyógyszert, mit kellene még csinálnom?Ma reggel is fejfájásra keltem. Az egész fejem mintha nehéz lenne..... :(

Legjobb válasz: pénteken vettel be gyógyszert,ma hetfö van..ha folyamatosan faj én egy nap kettõt szednek,vagy rá van irva hogy szedd.

pénteken vettel be gyógyszert, ma hetfö van..ha folyamatosan faj én egy nap kettõt szednek, vagy rá van irva hogy szedd.
alacsony v.ny. csak úgy is lehet, nem kell ahhoz ok.. Ez a rossz idõ is ronthat rajta amúgy. Nekem is alacsony általában 85-105 között mozog.Szédülést fejfájást , rossz közérzetet okozhat. Még hormonálisan is lehet.Figyeld nem e a menstruáció környékén, (elõtte, közbe utána )vagy e nagyon rosszul, mert akkor összefügghet.
A kérdező hozzászólása: XD hihi május 17én jött meg a mensim, és 5 nap mulva elmult. 25 körül együtt voltunk a párommal, de lehetetlen h terhes legyek
Honnan tudod, hogy lány?
Nem lehet, hogy terhes vagy?
A kérdező hozzászólása: 23
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Elmentem templomba, és ittam egy kávét.... :) Kicsit jobb már...már csak attol h elmentem kicsit itthonrol :) Mitöl lehet alacsony a vérnyomásom?
Hát az bizony igen alacsony. Kávé, egy kis mozgás, esetleg energiaital feljebb viheti a vérnyomásod.
A kérdező hozzászólása: ettem, ittam rendesen, de most hogy mondod megmértem a vérnyomásom..... 105/60 és a pulzusom 60.
Ettél, ittál rendesen? Vérnyomást tudsz esetleg mérni-nem túl magas vagy túl alacsony?
Szerintem sincs különösebb oka. Lehet, hogy a közeledõ frontot érzed, vagy éppen csak görcsöl az egyik izmod. Majd elmúlik, ha meg nem, menj orvoshoz.

6 hetes kismama vagyok és péntek óta vérezgetek és alvadt vér is szokott távozni. Még pénteken bementem a kórházba az ügyeletre de uh-gal nem láttak semmi bevérzést, haza küldtek. Mit csináljak?

Ma még mindig ugyanazok a panaszaim és még hozzá mensi szer? görcsök is szoktak lenni. De viszont nem olyan er?s, alig érezhet?. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Vissza az ügyeletre,remélhetõleg másik orvos lesz.Szívhang volt?

Vissza az ügyeletre, remélhetõleg másik orvos lesz.Szívhang volt?
Elsõ vagyok.Nagyon sajnálom... :( Azt hiszem most hiába mondanék bármit is. Együtt érzek veled.
Ha megígérted hogy írsz miért nem teszed? Itt szorítunk érted, de nem tudjuk mi lett Veled?
Szia! Amig ilyen tüneteid vannak igyál körömvirág-palástfûteát egy kicsit erõsebben.Az elsõ adagot, fél csészével reggel éhgyomorra, a többit/Naponta 2-3x/Apránként fogyaszd!Ha egészséges a kisbabád, akkor semmi baj nem lesz, normálisan folytatódik a terhesség! Kivánom, hogy minél elõbb rendben legyenek a dolgaid!
Vérzés esetén nem szoktak hazaengedni, legalábbis Szegeden! Nincs magánorvosod, akihez eddig is jártál? Ne hagyd rá!
Juteszembe hat hetes babánál még nem is nagyon van szívhang, de mozgás vagy bármi más jelentheti az életjelet.Illetve a bimanuális vizsgálat. Szurkolok, jelentkezz majd .
A kérdező hozzászólása: Rendben.Ha végeztem akkor írok.Köszönöm mégegyszer.
Ne kockáztass, és ne maradj bizonytalanságba! Menj be most rögtön ügyetletre! Inkább nézzenek meg! Ne idegeskedj! Szorítok nagyonmés írj ha végeztél!!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm mindenkinek az együttérzést.Valóban nehéz és magamat hibáztatom amiért itthagyott. Tudom, hogy nemtehetek róla, de valamiért ez az érzés van bennem.2 hét múlva lesz szövettani eredmény.Remélem hamar túl leszek ezeken a gondolatokon és próbálom magam mindig elfoglalni.Mégegyszer köszönöm mindenkinek.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok.Tegnap este engedtek ki, addig megfigyeltek.A terhesség elhalt. :-( Ma megyek vissza 8-ra és megcsinálják a mûtétet.Lelkileg most teljesen padlón vagyok. Köszönöm, hogy szorítottatok nekünk.
A kérdező hozzászólása: szia! Köszönöm a gyors választ. Nem volt még akkor.Nagyon félek.:-(
nagyon sajnálom ami veled történt! sok kitartást a mai naphoz, és az elkövetkezendõ hónaphoz! Gondolj arra h talán beteg volt a pici és azért hagyott itt! remélem nemsokára eljön a te idõd is és lesz egy gyönyörû pici babád! Kitartás!! Szorítok érted!!
Szia! Nagyon sajnálom a történteket, remélem minél elõbb sikerül majd egy újabb baba!! Gyors felépülést, jó egészséget!

A cowboy Pénteken bemegy a városba.3 napig ott marad, majd Pénteken tér haza! Hogy lehetséges ez?

Csak az írjon aki tényleg tudja a helyes megfejtést lécci...és normális válaszokat:P köszönöm! :)

Legjobb válasz: akkor eltaláltam? 2 napig tart az út? xd

akkor eltaláltam? 2 napig tart az út? xd
hááát hogy még 4 napot ott marad
péntek a ló neve :P
de azis lehetne hogy 2 napig tart az út xd
A kérdező hozzászólása: Öhm..hát bocsánat már nemazér de én baromi ritkán vagyok ezen az oldalon...nem látom mit írnak ki és hányszor..! amúgy meg semmi .Icarly-ból vagy mibõl nem szedtem ...:S ezt az egyik ismerõsöm írta ki facebookra és nemtudja senki a megfejtést azért írtam ide ki hátha itt tudja valaki de azt mondja a barátom h nem az a megfejtés hogy péntek a ló neve ...ezért írtam ide ki...azért elõbb kérdezz aztán puffogj hogy honnan írtam ki...-.-
és amúgymeg....az a megfejtés...pff...nézd meg googleba, mert a barátod..-.-"
A kérdező hozzászólása: te meg menj azt ásd el magad..direkt kiírtam h normális válaszokat...ha nem ahhoz szólsz hozzá akkor minek írsz egyáltalán?
A kérdező hozzászólása: és ha te meg már kiírtad? minek írtad ki?? ott a google ....a google a barátod...-.-""

Péntekre nem várom! Ma eléggé görcsölt a hasam, nehéznek érzem ott a méhem körül és a melleim fájnak, tegnap este alig tudtam aludni! Ez lehet a hideg front miatt és hogy babát várok? Vagy pedig már most érezhetem hogy meg fog jönni a mensi?

Legjobb válasz: Ez még nem biztos jele a babának. Szerdától már csinálhatsz egy -egy tesztet reggelente ha gondolod. Ha baba van akkor lehet már fogja mutatni, persze ha az érzékeny tesztet használod vagy a digitális Clearblue-t ( mondjuk az utóbbit inkább csütörtök vagy péntek mivel elég húzós ára van ) De sima 10es teszttel már próbálkozhatsz szerintem. Szorítok :) Majd írd meg mi lett

Ez még nem biztos jele a babának. Szerdától már csinálhatsz egy -egy tesztet reggelente ha gondolod. Ha baba van akkor lehet már fogja mutatni, persze ha az érzékeny tesztet használod vagy a digitális Clearblue-t ( mondjuk az utóbbit inkább csütörtök vagy péntek mivel elég húzós ára van ) De sima 10es teszttel már próbálkozhatsz szerintem. Szorítok :) Majd írd meg mi lett
Én is péntekre nem várom.20.án volt ovum.Ma reggeli elsõ pisibõl pozit teszteltem 20-as érzékenységûvel.Szerintem holnap reggel már tesztelhetsz.
Sziasztok! Én sajna lecsúsztam az ovumról, mert nyaralni vtunk és itthon hagytam az "ovu mérõ" pakkot.:D Elméletileg nekem is 20-21 kellett vna lennie, de 19tõl már halványultak a tesztek...Úh én olyan 16.-19.közé tettem...A ciklusom szerint nekem szombaton kéne megjönnie, de ovu szerint valamikor mostanában...29.teszteltem egy negatívat, úh most nem is merek addig amíg a legutolsó idõponthoz viszonyítva nem késik.:( A hasam már egy hete szúrkál és fáj a derekam(bár arra gyanakszom, h felfázhattam.:( )
Kedves utolsó, egy kis biztatásként ( amúgy az elsõ válaszoló vagyok ) , Én egy pár hónapig nézegettem az ovut.. semmi... elmentünk nyaralni, nem vittem ovu tesztet semmit.. és pont akkor jött össze a baba :)

Menjünk orvoshoz, ha péntek óta nem akar megindulni a váladék kisfiam orrából, de hallom, hogy ott van?

Nem tud éjszaka aludni t?le, de csak egy minimálisan folyik az orra, és csak nagyon kevés váladék jön, ha szívom. Azért nem akarok orvoshoz menni, mert ha csak azt mondja, hogy orrszívás, orrcsepp, mi meg ott ültünk 2 órát és még mást is összeszedünk... Viszont félek, nehogy a fülecskéjére húzódjon. Mit tennétek?

Legjobb válasz: Nálunk is ez van:-( Olyan mintha tele lenne, de teljesen üres(én is szívom). Ma leviszem dokihoz,nehogy hurutos legyen.

Nálunk is ez van:-( Olyan mintha tele lenne, de teljesen üres(én is szívom). Ma leviszem dokihoz, nehogy hurutos legyen.
próbáld ki a Sterimar orrspray-t orrszívás elõtt. Tengervizes oldat, így fellazítja a váladékot. Nekünk is így volt, hogy nem jött semmi, de hallottam, hogy szörcsög már orrszívás után is. Ezzel be kell fújni orrszívás elõtt, hagyni egy picit, és utána szívni. Nekünk bevált, így kijött a váladék. Ezen felül én Cebion-t szoktam adni, hamarabb elmúlik! Jobbulást!
Ha nem lázas, akkor lámpázd. Én még amire rájöttem, hogy jó, hogy a sós orrsprayt kb. 10 percig hagyom hatni, elõbb nem szívom, mert nem oldja fel eléggé. Erre kell figyelni és gyönyörûen feloldja a váladékot az orrából. Nem tudom, hogy csinálod, de ha nem így, akkor próbáld ki.

Az apeh leinkasszózott 54 000 ft-ot a céges szláról. Semmi értesítést nem kaptunk. Azt sem tudjuk mi ez. így péntek du már el sem érünk senkit. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Ügyfélkapun az ebev szolgáltatást nézd meg. Ott rajta van, hogy mit vett le, és miért.

Ügyfélkapun az ebev szolgáltatást nézd meg. Ott rajta van, hogy mit vett le, és miért.
Az inkasszóról nem küld értesítést. Nézd meg a folyószámla kivonatot, hogy min van tartozás ami miatt inkasszózhat.
Azt azért kb. tudod, hogy milyen be nem fizetett adód van. Járulék-tartozásod, vagy a febr. 25-ig beküldött SZJA bevallásban jött ki valami befizetendõ, esetleg alkalmazott után szakképzési, vagy éppen ÁFA. Ha van könyvelõd, az ha nem is fillérre, de elképzelhetõ, hogy emlékszik valamire, hívd fel.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat jogos volt az inkasszó, a könyvelõ rájött... õ hibázott, véletlenül az átalakulás elõtti adószámmal, szlaszámmal dolgozott... ez van ...

Jövő pénteken lesz a kresz vizsgám (elmélet) nagyon félek, mi lesz ott? Hányan leszünk 1 terembe vizsga biztos is lesz? Az eredményt mikor mondják meg? Hogy készültetek fel?

köszi a választ!

Legjobb válasz: kb 20-30 fõ lesz ott, lesz vizsgabiztos is. számítógépen lesznek kérdések, ugyanúgy, mint a megvehetõ szoftveren, amikor befejezed, azonnal meglátod az eredményt.

kb 20-30 fõ lesz ott, lesz vizsgabiztos is. számítógépen lesznek kérdések, ugyanúgy, mint a megvehetõ szoftveren, amikor befejezed, azonnal meglátod az eredményt.
Egy terembe kb. 15 fõ vizsgázó van. Egymás mellett ültök, a gépek monitorai el vannak választva, így nem látod a másik a kérdéseit és válaszait. Egy vizsgabiztos ül a központi gépnél, akinél rögtön befut a jelzés, hogy mi az eredményed, de elõtte már te is látod, mert ahogy végeztél, rögtön kiírja, hogy mi lett. Legalábbis Pomázon így ment a vizsga. Ne félj, nincs miért! Én is rettegtem, aztán mégsem esznek embert! :) Ha ne adj' Isten nem sikerül, annyiszor mész, ahányszor akarsz. Olvasd a könyved és csinálgass a gépen próbateszteket vagy a tesztkönyvben találomra. Biztos sikerülni fog, szurkolok!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! nem mutattak semmit! nagyon félek:D remélem átmegyek:) )
ne izgulj!bizti hogy sikerül!
12:01-es vagyok... Hát pedig illõ lett volna megmutatni azt a vizsgaprogramot... legalább megmutatni...:P nálunk utolsó órán azon lehetett gyakorolni... Nekem megvan a program valahol azthiszem, de valamit kellett trükközni, hogy fusson:P Ha gondolod, írj egy e-mailt megpróbálok segíteni!
A kresz vizsga mindenütt az országban pontosan ugyanúgy zajlik, amit már elõttem is leírtak. Minden kérdésre 1 perced van, ami nagyon sok idõ! Inkább gondold végig kétszer a dolgokat, ne izgulj! Figyelj a buktatókra (pl.: megkülönböztetõ vagy figyelmeztetõ jelzés, mit lehet elõzni az elõzni tilosnál, mit nem, stb...) Ha a gyakorló progival jó sokat gyakorolsz, akkor nem érhet meglepi. Én annyit gyakoroltam, hogy a végén az egész tesztet 6-7 perc alatt megcsináltam nulla hibával, a végén már rutinból nyomtam. A vizsgám is 100% lett. A kresz-t egyébként azért érdemes jól megtanulni, mert a forgalmi vizsgán majd fontos lesz, hogy gyorsan fel tudd mérni a szitukat, ez viszont csak a szabályok ismeretében lehetséges...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!