Találatok a következő kifejezésre: Péniszemen fel huzni a (7 db)

Péniszemen fel tudom huzni a bört, ugy is marad amig merev kemény. Egy kicsit meg van görbülve, az baj? Ha masztizok nem birom 4 percnél tovább, mit tegyek?

25 éves vagyok még shoha nem volt barátn?m

Legjobb válasz: Nem probléma, hiszen sokféle pénisz létezik. Ha tovább szeretnéd nyújtani a maszturbálást, akkor mielõtt elmennél, állj le egy kicsit utána folytasd és így tovább. Ezzel egy idõ után elérheted h tovább bírd.

Nem probléma, hiszen sokféle pénisz létezik. Ha tovább szeretnéd nyújtani a maszturbálást, akkor mielõtt elmennél, állj le egy kicsit utána folytasd és így tovább. Ezzel egy idõ után elérheted h tovább bírd.
léteznek különféle gyakorlatok a PC izom erõsítésére amivel megakadályozhatod az ejakulációt... végülis multiorgazmus férfiaknak:) Kegel gyakorlatnak nevezik (van nõi kegel gyakorlat is de az neked nem kell:) )) biztos van anyag a neten. Görbület meg természetes gyakorobb a görbe mint az egyenes, mûtéttel megoldható am csak 100-120E ha jól tudom:) ) de ha mûködik akkor nincs gond vele üdv
A kérdező hozzászólása: Hálásan köszönöm minden kedves válaszadónak a tanácsotok 100%ban hasznos volt
A bõrt valójában nem húzni, hanem hátra görgetni kell . Merev állapotban már kis szükületet jelez.A többi magyarázatot majd priviben .
Az, hogy olyan, mintha felgörgetnéd, az bizony teljesen normális, ne is aggódj miatta :) Az viszont, hogy mereven már nem megy hátra, az kevésbé normális, de lehet rajta javítani :) Mennyire nem megy egyébként?

Ez mitől lehet? Nyugalmi állapotban simán fel tudom húzni a fitymát a péniszemen, de merev állapotban szinte egyáltalán nem.

Régebben voltam már vele orvosnál is,olyan 7-8 éves korom környékén,és akkor csinált rajta valami bemetszést de pontosan nem tudom mit. Ez akkor most fitymasz?kület? Mit tegyek vele?:S

Legjobb válasz: Vissza a dokihoz....

Vissza a dokihoz....
A kérdező hozzászólása: Értem.Köszi a gyors választ :S

SOS amikor áll a péniszem akkor nem birom a bőrt fel huzni h ne fájjon, miért!?

Vagy esetleg erösebben kell??vagy amikor bedugom a csajnak utána fel birom??vagy sokszor gyengéden?

Legjobb válasz: Nem ciki elmenni. Az a ciki, ha teljes korulmetelest vegeznek, mert sok lelkiismeretlen doki kepes ra, hogy gyorsan "egy csapassal megoldja" a bajt. Probald tagitani, kremet lehet iratni erre. Ha nem megy, akkor az orvos bemetszest ejthet, vagy plasztikazhat, esetleg reszlegesen metelhet is.... de a teljes korulmetelest NE HAGYD, mert azzal en is nagyon rosszul jartam.

Nem ciki elmenni. Az a ciki, ha teljes korulmetelest vegeznek, mert sok lelkiismeretlen doki kepes ra, hogy gyorsan "egy csapassal megoldja" a bajt. Probald tagitani, kremet lehet iratni erre. Ha nem megy, akkor az orvos bemetszest ejthet, vagy plasztikazhat, esetleg reszlegesen metelhet is.... de a teljes korulmetelest NE HAGYD, mert azzal en is nagyon rosszul jartam.
Hali ismét! Nincs mit, szívesen, ha ezzel sikerül vmit megoldani... :-) Tehát akkor hátramegy a fityma merev állapotban a makkod mögé, de onnan vissza nem tudod húzni fel...ugye? A fékproblémát, letapadást akkor ki is zárhatjuk. Azt azonban még mindig nem árultad el, hogy a fitymád hosszabb, mint a makkod vége? Túlmegy rajta? Nincs a fitymád végén véletlenül ilyen "összebolytosodás", ami a fitymád vége fölött közvetlenül összeszûkül (vagy sem)? Ha nem megy vissza merev állapotban, akkor szorítja a makkodat az alatti árokban, vagy vhol? A 15 után az az "5" (15-5cm) az micsoda? Üdv: EE
MÁr bocs de ha bedugod csajba akkor semmi t nem fog engeni ( ez enm olyan mmint a nadrág gumi !!) Menj el urulógushoz és akkor ott max elvégez egy ma már rutinmûtétnek számítõ fitymafék izét :) Üdv : Ð
valószinü hogy fitymaszükületed van.vagy rövid a fitymaféked.jobban teszed ha elmész urologushoz, minél elöbb.én is voltam.tudom hogy szarügy, decsak egyszer kell átesned rajta, jobbik esetben
Hali! Sztem a gyáva emberek tartják cikinek elmenni az urológushoz. Az egészséges önbizalommal rendelkezõ fiúkés férfiak nyelnek egyet, és szembenéznek a problémával. Ami a te problémádat illeti, néhány keresztkérdés. _ Neked a fitymád egyáltalán nem jön le a makkodról? Abszolút nem húzható hátra? _ Ha hátrahúzható, akkor mennyire jön le a makkról? Vissza is megy? _ Milyen hosszú a fitymád? Túlmegy a makkod végén? Nincs a végén véletlenül ilyen "összebolytosodás", ami a fitymád vége fölött közvetlenül összeszûkül (vagy sem)? _ Amikor hátrahúzod a fitymát, akkor van esetleg egy húrszerûség a húgycsõnyílásod alatt közvetlenül, ami a fitymádban ér véget? (Fitymafék=Kantár) Ameddig a fityma lejön, mennyire feszül a húr? Hátra tud menni a fitymád rendesen a makk mögé anélkül, hogy feszülne, vagy túlfeszülne (fájna) a féked? _ Pontosítanád a fenti zöld kifejtõsrészben feltett kérdéseid mindegyikét? Így számomra többféle módon értelmezhetõek a kérdéseid... _ Hány éves vagy? Milyen magas és milyen testalkat? Üdv: EE
A kérdező hozzászólása: kÖSZ MIND2!TUDOM H CIKINEK SZÁMIT!!DE AKKOR LEGALÁBB HASZNÁLHATOM!!éS AMUGY NEM VOLT CIKI ELMENNI???
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm utolsó!! 15éves 176cm 70kg És amikor áll(15-5cm)Hátra birom a makra huzni csak onnan tovább nem!! nagyon köszönöm mind3 nagyon rendesek vagytok!
Meg kell vizsgáltatni a párod nyálát. Még a végén leszárad tõle a péniszed.
A kérdező hozzászólása: Arra gondoltam mikor orálisan csinálja
Én is!
Sûrûbben kellene hátrahúzkodni , mert végül valóban szûkület lép fel .Hátrahúzáskor hajszálrepedések keletkeznek, ezért csipi a víz , vagy a nyál .
A kérdező hozzászólása: köszi végre egy értelmes válasz, csak ugy szimplán huzogassam naponta töbször vagy hogy érted
Ez valószínûleg már fitymaszûkület. Amikor a szûkült részt visszahúzod, az erõltetéstõl a bõr sérül/berepedezik, ezért csípi a víz is. Amikor ez kezd meggyógyulni, a szûkület ismételten kialakul. Ha ez sokszor megtörténik, a fityma még jobban összeszûkülhet! Nézesd meg orvossal!
A kérdező hozzászólása: ahogy irtam is 2-3 hetente, köszi a segitséget
Én arra gyanakszom, hogy gomba, mindketten nézessétek meg magatokat a legközelebbi bõr- és nemibeteggondozóban.
nyomás vissza a suliba nyelvtanórára!
Az autód felnijeire is két gumit teszel?
Ha több gumit húzol rá nagy valószínûséggel kiszakad a súrlódás miatt... Szóval nem ajánlom!
jön az magától és nem.
Próbáld ki élesben, és figyeld a srác arcának reakcióit. Torzult lesz, de nem a fájdalomtól :)
Ha feláll, akkor a makkról automatikusan felhúzódik a bõr is és egyáltalán nem fájdalmas ha erre gondoltál 29/F
A kérdező hozzászólása: Neki nem megy hátra automatikusan a bõr. Kézzel rásegítünk, de ha nem nedves a pénisze, akkor kissé nehezen, és enyhe fájdalommal jár neki a hátrahúzás.. De ha nedves, akkor simán megy hátra. Ez most mitõl van, baja lehet?
Valószínû kiskorában nem húzgálta eleget rajta a bõrt, megoldás: segítesz neki szájjal felhúzni, vagy töbet húzgálja lankadtan!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!