Találatok a következő kifejezésre: Pécsi vagyok. hetes vagyok és még (2 db)

Pécsi vagyok. 6 hetes vagyok és még nem választottam magándokit! Két orvost ajánlottak:Dr Várnagy Ákos/klinika/ Dr. Labossa Gusztáv /megyei kórház/ Melyiket válasszam? Melyik kórházban jobb szülni?

Köszönöm a segitségeket!

Legjobb válasz: Én 18 hetes (szintén pécsi) kismama vagyok. A két orvost, akit írtál, sajnos nem ismerem; de én a Megyeibe járok. Az orvosom Dr. Varga Tamás, teljesen meg vagyok vele elégedve (orvosilag és emberileg is)! Amúgy a Megyeit is csak dicsérni tudom! Ha van kérdésed, emailben tudok válaszolni.

Én 18 hetes (szintén pécsi) kismama vagyok. A két orvost, akit írtál, sajnos nem ismerem; de én a Megyeibe járok. Az orvosom Dr. Varga Tamás, teljesen meg vagyok vele elégedve (orvosilag és emberileg is)! Amúgy a Megyeit is csak dicsérni tudom! Ha van kérdésed, emailben tudok válaszolni.
Szia én vidéki vagyok de Pécsen fogok szülni a megyeiben. A Dr.Labossához járok magánrendelésre és remélem nála fogok szülni is. Én teljes mértékben meg vagyok elégedve vele nyudodt szívvel tudom ajánlani neked is! De neked kell eldöntened, még az elején vagy a terhességnek ha nam szimpatikus a doki nyugodtan átmehetsz másikhoz. Szerintem a megyei kórház sem rossz, nem kell órákat várni a vérvételnél sem. Boldog babavárást! 33 hetes kismama
szia .én vidékrõl járok Pécsre a Várnagy dokihoz.Nagyon merem ajánlani.a legmesszemenõkig mindenben segít és nagyon emberséges.És persze jó orvos.Messze van Pécs de akkor is utazok. Megéri

Kb.20 hetes terhes vagyok, még nem voltam ultrahangon, kit ajánlotok Pécsen a Megyeiben akihez viszonylag könnyű bejutni, kedves és nem magánrendelés?

Sajnos rajtam kívülálló okok miatt nem tudtam még orvoshoz menni, de most sürg?sen kéne, de épp ezért félek, hogy nagyon le fog szídni, ezért kérem a segítségeteket. El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Le lehet pontozni,de szerintem borzasztóan felelõtlen vagy!

Le lehet pontozni, de szerintem borzasztóan felelõtlen vagy!
Terhesgondozáson voltál már? Az Uh-ot akkor is megcsinálják, ha nincs dokid. Ne húzd az idõt, menj el. Már ígyis lemaradtál egy pár szûrõvizsgálatról, amit idõben kellett volna elvégezni.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem voltam, külföldön voltam, aztán költözés, még nem találtam jó dokit és félek. Igaz, az UH-t bárki megcsinálja, de én mégis félek akárkihez elmenni...:(
Nem tudom pécsen hogy mûködik ez a rendszer, de itt debrecenben elõször el kell menni a körzeti nõgyógyászhoz és õ ad beutalót UH-ra, a 12 és az azt követõkre, vérvételre, belgyógyászatra stb. De mivel neked ez lesz az elsõ azt bárhol, bárki megcsinálja. Ne izgulj, mond el a dokinak , hogy miért nem tudtál hamarabb menni. Vagy megérti, vagy nem.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi, csak éljem túl, holnap kiderül...:)
Na, voltál? Túlélted? Amúgy az utolsó válaszolónak tényleg igaza van. De ezen már úgysem tudsz változtatni. Végülis van aki késõbb veszi észre, hogy terhes és mégis egészséges gyereket szül. Drukkolok neked, hogy minden jól menjen. elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek aki válaszolt, sajnos nem tudtam írni mert nem volt netem. Szerencsére minden rendben, 24 hetes egészséges kisfiú:) A héten megyek újra dokihoz, szerintem maradok ennél, õ már úgyis leszúrt egyszer, tudja mi a helyzet. Már csak a védõnõt kéne elintéznem, csak az a baj, hogy már nem Pécsen lakom, viszont itt szeretnék szülni. Nem tudom mit csináljak. Kár hogy nem lehet védõnõt választani, a családban szinte mindenki az...:(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!