Találatok a következő kifejezésre: Pécsi vagyok. hetes (7 db)

Pécsi vagyok. 6 hetes vagyok és még nem választottam magándokit! Két orvost ajánlottak:Dr Várnagy Ákos/klinika/ Dr. Labossa Gusztáv /megyei kórház/ Melyiket válasszam? Melyik kórházban jobb szülni?

Köszönöm a segitségeket!

Legjobb válasz: Én 18 hetes (szintén pécsi) kismama vagyok. A két orvost, akit írtál, sajnos nem ismerem; de én a Megyeibe járok. Az orvosom Dr. Varga Tamás, teljesen meg vagyok vele elégedve (orvosilag és emberileg is)! Amúgy a Megyeit is csak dicsérni tudom! Ha van kérdésed, emailben tudok válaszolni.

Én 18 hetes (szintén pécsi) kismama vagyok. A két orvost, akit írtál, sajnos nem ismerem; de én a Megyeibe járok. Az orvosom Dr. Varga Tamás, teljesen meg vagyok vele elégedve (orvosilag és emberileg is)! Amúgy a Megyeit is csak dicsérni tudom! Ha van kérdésed, emailben tudok válaszolni.
Szia én vidéki vagyok de Pécsen fogok szülni a megyeiben. A Dr.Labossához járok magánrendelésre és remélem nála fogok szülni is. Én teljes mértékben meg vagyok elégedve vele nyudodt szívvel tudom ajánlani neked is! De neked kell eldöntened, még az elején vagy a terhességnek ha nam szimpatikus a doki nyugodtan átmehetsz másikhoz. Szerintem a megyei kórház sem rossz, nem kell órákat várni a vérvételnél sem. Boldog babavárást! 33 hetes kismama
szia .én vidékrõl járok Pécsre a Várnagy dokihoz.Nagyon merem ajánlani.a legmesszemenõkig mindenben segít és nagyon emberséges.És persze jó orvos.Messze van Pécs de akkor is utazok. Megéri

Pécsen a Megyeiben a 12. hetes UH hasi, vagy hüvelyi?

Az apuka is szívesen jönne, de hüvelyi UH-ra nem tudom hogy lehet-e, illetve arra nem is igazán szeretném ha bejönne.

Legjobb válasz: szia! hogy Pécsen hogy van, azt sajnos nem tudom, de általánosságban: a 12. uh az utolsó hüvelyi, azután már mindig hasit fognak csinálni, kivéve ha valami nem indokolja az elõzõt. Az apuka is bemehet elvileg minden ultrahangra, függetlenül attól, hogy az hasi-e vagy sem. De ne aggódj, a hüvelyi sem rossz ha ott van, a fejednél ül, nem a lébadnál, ésa monitort fogja fürkészni nem azt hogy hova mit dug a szonográfus. Ne vedd el ezt a közös élményt magatoktól, olyan nagy csoda látni a növekvõ csodátok! :) Minden jót!!!!! És gyönyörû heteket :)

szia! hogy Pécsen hogy van, azt sajnos nem tudom, de általánosságban: a 12. uh az utolsó hüvelyi, azután már mindig hasit fognak csinálni, kivéve ha valami nem indokolja az elõzõt. Az apuka is bemehet elvileg minden ultrahangra, függetlenül attól, hogy az hasi-e vagy sem. De ne aggódj, a hüvelyi sem rossz ha ott van, a fejednél ül, nem a lébadnál, ésa monitort fogja fürkészni nem azt hogy hova mit dug a szonográfus. Ne vedd el ezt a közös élményt magatoktól, olyan nagy csoda látni a növekvõ csodátok! :) Minden jót!!!!! És gyönyörû heteket :)

12-hetes pocis vagyok! Már elintéztem minden vizsgálatot, pl:ekg, vérvétel, vizelet, fogorvos. De a kiskönyvemet nemrég kaptam meg. Ugy hogy ezekröl a vizsgálatokról nincs pecsét benne. Nagy baj?

Legjobb válasz: Nem baj, sõt nálunk a védõnõ kifejezetten mondta, hogy csak ezekkel a leletekkel mehetünk a kiskönyvért. Aztán õ szépen beírta a megfelelõ helyre a vizsgálatok eredményeit. 39 hetes

Nem baj, sõt nálunk a védõnõ kifejezetten mondta, hogy csak ezekkel a leletekkel mehetünk a kiskönyvért. Aztán õ szépen beírta a megfelelõ helyre a vizsgálatok eredményeit. 39 hetes


Genetikai uh. A kérdésem a következő, 17 hetes pécsi kismama vagyok, az afp eredményem 22, 8, a mom 6.8 lett. Ez tényleg nagyon rossz?

Egyébként a megyeibe járok. Kicsit megijesztettek hogy rossz az eredményem, most töltöttem be a 35-öt.6-án megyek uh-ra a klinikára, ez mivel másabb mint amit a megyeiben csinálnak? Ez az ugynevezett genetikai uh? Tanácsadásra is kell kérjek id?pontot, ezt ma mondták.

Legjobb válasz: Ez tényleg nagyon magas. A lényeg hogy meglegyen a genetikai UH, és ott látható igazán hogy van-e valami gond, vagy hogy minden rendben van. Igazából az AFP szokott rossz eredményt adni, ha rossz idõpontban veszik le ( pl. nekem az elsõ kisfiamnál a 16 héten a másodiknál a 18-dik héten vették le, ahány ház annyi szokás.... ) A genetiki UH után okosabb leszel. Szorítok hogy minden rendben legyen!!!

Ez tényleg nagyon magas. A lényeg hogy meglegyen a genetikai UH, és ott látható igazán hogy van-e valami gond, vagy hogy minden rendben van. Igazából az AFP szokott rossz eredményt adni, ha rossz idõpontban veszik le ( pl. nekem az elsõ kisfiamnál a 16 héten a másodiknál a 18-dik héten vették le, ahány ház annyi szokás.... ) A genetiki UH után okosabb leszel. Szorítok hogy minden rendben legyen!!!
szia ugyan olyan lesz az UH vizsgálat, csak a klinikán egy modern UH gép van, az jobb mint ami a megyeibe van, nekem anno azt mondta a dokim, ne aggódj nem lesz semmi baj, majd írd meg hogy mi volt
HA A 12.HÉTEN VETTEK TÕLED KOMBINÁLT TESZTET, ÉS AZ JÓ LETT, AKKOR NEM KELL AGGODNI AZ AFP MIATT.SZERINTEM.ATTÓL FÜGGETLENÜL NEM A LEGTÖKÉKETESEBB AZ EREDMÉNY. NE AGGÓDJ, REMÉ LJÜK TÉVES RIASZTÁS! 27+1 KM
Szia! Szerintem ha az UH-n minden rendben, akkor nem lesz gond. Az AFP-rõl én is azt hallottam hogy nem igazán megbízható és elavult vizsgálati módszer. A magzatvíz mintavételnek bár papírforma szerint nem nagy a vetélési aránya, én mégis már sok olyan nõvel találkoztam, akik ezért veszítették el a kisbabájukat. Ha nem tudsz pihenni, akkor pedig sajnos még nagyobb ennek a veszélye. :( Én valószínûleg nem vállalnám, de ezt Neked kell eldöntened!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! köszönöm mindenkinek a válaszokat!!! Csütörtökön megyünk, úgyhogy utána mindenképp jelentkezek!!!
Szia! Tényleg ne aggódj, a rossz eredmény lehet attól hogy nem pont akkor vették le a vért, amikor kellett volna. Én egyébként úgy hallottam hogy ez az egyik legmegbízhatatlanabb vizsgálat! Szurkolok hogy minden rendben legyen veletek! Egyébként én is a Megyeibe járok, jövõ héten megyek AFP-re. A 18 hetes UH-t mindenkinek a Klinikán csinálják, mert ott egy sokkal korszerûbb gép van! Majd írj hogy mi újság!!!
Bocs, most néztem hogy elmultál, 35, ne izgulj, majd írj , hogy mi volt:) 26 hetes km
Szia, ez elég alacsony, nekem az afp 29 a mom meg 0, 71 volt és irány a genetika, 40 körül kéne lennie az afp nek, a momnak , meg 0, 9 asszem. de ott megnyugtattak, hogy egy nap vagy huszan mennek ezzel a problémával, és csak kevésnél találnak , tényleg komolyabb problémát. Attól is függ, hogy te hány éves vagy.Nekem azt mondta a doki , mivel az arcát nem látták, hogy nem kell magzatvizet venni, mert A 21 ÉVEMMEL NAGYON KEVÉS ESÉLY VAN A DOWN-KORRA, CSAK 3-DIKÁN CSINÁLNAK BENT EGY SZÍV UH-OT MERT SOK LETT A MAGZATVIZEM., NE IZGULJ:) ))
szia.az eredmény tényleg nem jó, de hát hallottunk már sok téves eredményrõl.Én is a megyeibe járok.a tanácsadáson nekem csak felajánlották az amniocentézist, mert én meg 36 vagyok.Nekem nem volt muszáj, de elvégeztettem, 2 hét múlva postázták az eredményt, amibe beleírják a baba nemét.Nem kell még megijedni, újabb vizsgálatok várnak rád.
Szia! Én írtam az utolsó választ (meg valamelyiket elõzõt is). Megvolt az afp vizsgálat, nekem alacsony lett: afp-16 mom-0, 55. Ma voltam a 18. heti genetikai UH-n a klinikán, ott mindent rendben találtak, de azért elküldtek genetikai tanácsadásra. Te voltál? Ha igen mit csináltak? Volt ott is UH vizsgálat vagy vérvétel? Remélem veletek minden rendben és nálunk sem lesz semmi gond!

Kb.20 hetes terhes vagyok, még nem voltam ultrahangon, kit ajánlotok Pécsen a Megyeiben akihez viszonylag könnyű bejutni, kedves és nem magánrendelés?

Sajnos rajtam kívülálló okok miatt nem tudtam még orvoshoz menni, de most sürg?sen kéne, de épp ezért félek, hogy nagyon le fog szídni, ezért kérem a segítségeteket. El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Le lehet pontozni,de szerintem borzasztóan felelõtlen vagy!

Le lehet pontozni, de szerintem borzasztóan felelõtlen vagy!
Terhesgondozáson voltál már? Az Uh-ot akkor is megcsinálják, ha nincs dokid. Ne húzd az idõt, menj el. Már ígyis lemaradtál egy pár szûrõvizsgálatról, amit idõben kellett volna elvégezni.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem voltam, külföldön voltam, aztán költözés, még nem találtam jó dokit és félek. Igaz, az UH-t bárki megcsinálja, de én mégis félek akárkihez elmenni...:(
Nem tudom pécsen hogy mûködik ez a rendszer, de itt debrecenben elõször el kell menni a körzeti nõgyógyászhoz és õ ad beutalót UH-ra, a 12 és az azt követõkre, vérvételre, belgyógyászatra stb. De mivel neked ez lesz az elsõ azt bárhol, bárki megcsinálja. Ne izgulj, mond el a dokinak , hogy miért nem tudtál hamarabb menni. Vagy megérti, vagy nem.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi, csak éljem túl, holnap kiderül...:)
Na, voltál? Túlélted? Amúgy az utolsó válaszolónak tényleg igaza van. De ezen már úgysem tudsz változtatni. Végülis van aki késõbb veszi észre, hogy terhes és mégis egészséges gyereket szül. Drukkolok neked, hogy minden jól menjen. elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek aki válaszolt, sajnos nem tudtam írni mert nem volt netem. Szerencsére minden rendben, 24 hetes egészséges kisfiú:) A héten megyek újra dokihoz, szerintem maradok ennél, õ már úgyis leszúrt egyszer, tudja mi a helyzet. Már csak a védõnõt kéne elintéznem, csak az a baj, hogy már nem Pécsen lakom, viszont itt szeretnék szülni. Nem tudom mit csináljak. Kár hogy nem lehet védõnõt választani, a családban szinte mindenki az...:(

Pécsen a Szülészeti klinikán 16 hetes vérvételre mindegy, hogy melyik nap megyek mármint hétköznap, mondjuk akár pénteken is mehetnék vagy csak a keddi nap lehet menni?

Legjobb válasz: ha ez még nem a cukorterheléses vérvétel, akkor mindegy elõtte a terhes ambulancián adnak a vérvételhez papírokat, ott jelentkezz

ha ez még nem a cukorterheléses vérvétel, akkor mindegy elõtte a terhes ambulancián adnak a vérvételhez papírokat, ott jelentkezz

A Pécsi Szülészeti Klinikán milyen babacsomagot adnak (Felicitas vagy Bonita) és mostanság mi található benne, mert úgy tudom szinte minden nap változik a tartalma? 35 hetes km.

Legjobb válasz: mindkettõt.Prospektusok.Pampers pelenka,sudocream fényképtartó.Domestos.Jonsons fürdetõ.Neogranormon kenõcs.Van amelyikben cumi is van.Sör.

mindkettõt.Prospektusok.Pampers pelenka, sudocream fényképtartó.Domestos.Jonsons fürdetõ.Neogranormon kenõcs.Van amelyikben cumi is van.Sör.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!