Találatok a következő kifejezésre: Pécsen van nögyógyász (9 db)

Pécsen van olyan nögyógyász magánorvost akinek van UH is a rendelöjében?

Nem akarok ultrahangra a kórházba járni....Köszi

Legjobb válasz: Hát én nem tudok róla. De az édesanyák útján a klinikán is van Uh (10.000 Ft) meg a Citrom utcában is (15.000 Ft). Ha még magán rendelésre is járnál akkor számold még hozzá a doki díját is. Én is jártam magán rendelésre de a Megyeibe küldött Uh-ra a dokim mert õ ott orvos. Nem bízol a kórházba? Lehet kérni hogy ki mikor rendel Uh-n és ahoz adnak idõpontot akihez te szeretnél menni. Megyeiben Fábián Zoltánt nem ajánlom...sõt õt még a recepciós sem ajánlotta. Bárki más Ok! Üdv: 22 hetes kismama pécsrõl

Hát én nem tudok róla. De az édesanyák útján a klinikán is van Uh (10.000 Ft) meg a Citrom utcában is (15.000 Ft). Ha még magán rendelésre is járnál akkor számold még hozzá a doki díját is. Én is jártam magán rendelésre de a Megyeibe küldött Uh-ra a dokim mert õ ott orvos. Nem bízol a kórházba? Lehet kérni hogy ki mikor rendel Uh-n és ahoz adnak idõpontot akihez te szeretnél menni. Megyeiben Fábián Zoltánt nem ajánlom...sõt õt még a recepciós sem ajánlotta. Bárki más Ok! Üdv: 22 hetes kismama pécsrõl
Én dr Banó Lászlóra esküszöm, õ a Veress Endre Sztkban rendel, ott van magánrendelõje is. A rendelõben nincs , de az intézetben van uh. A magánrészét nem ismerem, én sztkban jártam hozzá, érdemes felkereni, isteni orvos.
A kérdező hozzászólása: Köszi az infót! Csak kiváncsi voltam!Szerinted a Megyeibe jobb szülni vagy az Édesanyákútjaiba? Neked ki az orvosod??? Mert én még nem döntöttem el hogy kihez járjak...még csak 6 hetes vagyok! Én is pécsi!

Pécsen hol van nőgyógyászat?

Legjobb válasz: Gondolom a kórházban.

Gondolom a kórházban.


Pécsi nőgyógyász dr. Várnagy Ákos magánrendelése mikor van és mennyiért?

Legjobb válasz: Szia. Pakson járok hozzá magánrendelésre, imádom, iszonyatosan jó orvos. Minden hónap 3. péntekén délután rendel itt Pakson, 7000Ft a magánrendelés. Ha bármi kérdésed van írj privátot, szívesen segítek, ha tudok:)

Szia. Pakson járok hozzá magánrendelésre, imádom, iszonyatosan jó orvos. Minden hónap 3. péntekén délután rendel itt Pakson, 7000Ft a magánrendelés. Ha bármi kérdésed van írj privátot, szívesen segítek, ha tudok:)

Dr Várnagy Ákos pécsi nőgyógyásznak van magánrendelése?

Ha van, hol és mikor rendel? Mennyibe kerül egy vizsgálat? Még nem vagyok kismama, rendes megbízható n?dokit keresek.

Legjobb válasz: Van igen. A klinikán rendel keddenként, egy alkalom 7000 Ft. Csak ajánlani tudom. Ha gondolod, írj privit. (Persze, ha még aktuális.)

Van igen. A klinikán rendel keddenként, egy alkalom 7000 Ft. Csak ajánlani tudom. Ha gondolod, írj privit. (Persze, ha még aktuális.)

Van jó és nem drága nőgyógyász (magándoki) Pécsen?

Legjobb válasz: Én ajánlom Banó Lászlót, a Veress Sztkban rendel sztk ban és magánban is. Sztkban is õrült kedves, én is oda jártam hozzá, nem fizettem neki soha. A megyeiben Hartmann TAmásnál jártam, nekem szimpi volt, bár azt mondják vannak rossz napjai, én nem találkoztam, csak jó napjaival:-)

Én ajánlom Banó Lászlót, a Veress Sztkban rendel sztk ban és magánban is. Sztkban is õrült kedves, én is oda jártam hozzá, nem fizettem neki soha. A megyeiben Hartmann TAmásnál jártam, nekem szimpi volt, bár azt mondják vannak rossz napjai, én nem találkoztam, csak jó napjaival:-)
én dr schunk erzsébethez járok, 6000 ft nála egy magánrendelés

Ki jó nőgyógyász Pécsen? Az enyém nyugdíjba ment, azóta sem tudom kihez járjak. Rendszeresen van gyulladásom és cisztám, olyan kellene aki alaposan vizsgál és UH-ban is jártas. Magánrendelés nem érdekel, csak általános.

Most azért is nagyon aktuális, mert az exem elfelejtette közölni hogy HPV-s és nem voltam 2 éve sz?résen, ha kiderül, hogy méhnyakrákom van, akkor kell egy jó orvos, aki rendesen kezel.

Legjobb válasz: Ajánlani tudom Dr.Hartmann Tamást. Az Édesanyák úti szülészeten dolgozik. Nõvéremet most mûtötte, jó fej és precíz, odafigyel a betegekre.

Ajánlani tudom Dr.Hartmann Tamást. Az Édesanyák úti szülészeten dolgozik. Nõvéremet most mûtötte, jó fej és precíz, odafigyel a betegekre.

Dr Veszprémi Bélának (pécsi nőgyógyász) van esetleg szakrendelése?

Legjobb válasz: Hétfõ-szerda 17-19 ig.Tel:72/222-895.

Hétfõ-szerda 17-19 ig.Tel:72/222-895.
A kérdező hozzászólása: Ez nem magánrendelés?
Nemhiszem de ezen a telefonszámon kérdezd meg.Rengetegen ismerik nagyon jó orvos érdemes felkeresni.Ezen az oldalon is volt már róla szó.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!

Olyan pécsi nőgyógyászt keresek, akinek a magánrendelőjében van ultrahang, jó szakember és még normális is. Tudom magas elvárás, de hátha mégis?

3 vetélés után a negyedik terhességem is veszélyben, és a Klinikán egyáltalán nem foglalkoznak velem, pedig mind a hárommal oda jártam! :(

Legjobb válasz: Szia! Várnagy Ákosnál jártál már? Igaz, hogy az õ magánrendelõjében nincs uh, és õ is a klinikán dolgozik. Én maximálisan meg vagyok vele elégedve. Jó szakember, és nagyon normális!

Szia! Várnagy Ákosnál jártál már? Igaz, hogy az õ magánrendelõjében nincs uh, és õ is a klinikán dolgozik. Én maximálisan meg vagyok vele elégedve. Jó szakember, és nagyon normális!
Dr. Banó László. Sokadik orvos, akit felkerestem, vetélések miatt, mert nem tudta senki, mi bajom van. Nem kedveskedik a végtelenségig, nem udvarol, de udvarias, nyílt, egyenes, korrekt, kedves ember, és elsõ vizsgálatok alkalmával megmondta, mi a problémám. Bár sztk-ra járok hozzá, mindig saját magához ír be ultrahangra is, sosem ad ki a kezébõl. Maximálisan ajánlani tudom!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Akikhez eddig a klinikára jártam, már sajnos nincsenek ott. (Kerecsényi, Mánfai, Wilhelm)Várnagy Ákosnál még nem voltam. Hol lehet elérni? Rendes? Az sztk-ban azonnal néznek UH-val?
A kérdező hozzászólása: Amúgy teljesen el vagyok keseredve, 41 évesen 2 év alatt 3 vetélés, 0 baba, és most ez a terhesség is elmenõben...
Elsõ vagyok. Én Kaposvárról járok hozzá. 3 év sikertelen próbálkozás, és idiótábbnál idiótább orvosok után nagy megkönnyebbülés volt, hogy rátaláltam. Fél év alatt terhes lettem, 1 hónapon belül megszületik a kisfiunk. Nagyon rendes doki, érdekli amit mondasz neki, odafigyel rád, emlékszik a kórelõzményekre, és mindig biztat. Kedves, szimpatikus, fiatal. Õ is mindig szakrendelésen csinálja az h-t, de még egyszer sem fordult elõ, hogy amikor uh-ra kellett mennem, akkor nem õ volt ott. Szóval csak dícsérni tudom. Ha gondolod írj privátban, válaszolok, ha van kérdésed, és a számát is megadom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!