Találatok a következő kifejezésre: Pécsen melyik jó (12 db)

Pécsen melyik nyelviskola jó és olcsó is viszonylag? Mennyi idő alatt tudnék megtanulni németül, hogy a középfokú nyelvvizsgát le tudjam tenni?

Legjobb válasz: Szia! Én az Alma nyelviskolában tanultam 4 félévet, jó volt, de nyelvvizsgára nem mentem el. Szerintem én nem tudtam haladni a csoporttal, így jóval kevesebbet tudtam, mint amennyit kellett volna tudni ennyi idõ alatt. Egyszóval nekem is kellene most a nyelvvizsga, így magántanárhoz fogok járni.

Szia! Én az Alma nyelviskolában tanultam 4 félévet, jó volt, de nyelvvizsgára nem mentem el. Szerintem én nem tudtam haladni a csoporttal, így jóval kevesebbet tudtam, mint amennyit kellett volna tudni ennyi idõ alatt. Egyszóval nekem is kellene most a nyelvvizsga, így magántanárhoz fogok járni.
A kérdező hozzászólása: Az Alma nyelviskolát én is nézegettem, mert olcsóbb. Köszönöm a választ. :)

Pécsen melyek azok a bizományik ahol bevesznek használt számítógép alkatrészeket jó áron?

Legjobb válasz: Kereskedõk házába van egy pc bontós üzlet én jó pár éve ott adtam el tápegységet, és videokártyát is.

Kereskedõk házába van egy pc bontós üzlet én jó pár éve ott adtam el tápegységet, és videokártyát is.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, a PC bontó már nem létezik, de tény van hasonló helyette. A Hungária úton nincs ilyen bizományi?

Pécsen milyen JÓ nyelv sulik vannak? Ti melyiket ajánlanátok?

Természetesen az ár se lenne mindegy. Ha tudnátok mondani valami jó, de még is elfogadható árú nyelvsulit, nagyon megköszönném.


Pécsen melyik fotóst ajánlanátok aki jól és jó árban dolgozik?

Szeretnék magamról egy képsorozatot csináltatni,amolyan önbizalom erősítés képen és persze a párom részére. Mindig is szerettem volna pár profi és ízléses képet.Mostanában sok ismerősöm volt ilyen fotózáson,csak sajnos nem Pécsen. Olyan fotós kéne,ahol jók a hátterek,nem retusál túl,van esetleg sminkese,kellékek,egyszóval egy mindennel jól ellátott fotós.

Pécsen melyik a jó 4D ultrahang? Mennyivel elöbb kell bejelentkezni?

21 hetes kismama

Legjobb válasz: Szia! Én a citrom utcaiban voltam, és csak ajánlani tudom. Fõleg Dr Vízer Miklóst. Elõtte 2 héttel jelentkeztem be. Drágább, mint a klinikán, de jobban odafigyelnek az emberre, nagyon rendesek.

Szia! Én is a Citrom utcába vagyok bejelentkezve. 2 héttel elõbb kell bejelentkezni. Azt mondták, ugy a 23-28 hét között a legjobb elmenni. Ráérsz még! Boldog babavárást! 23 hetes kismami
Szia! Én a citrom utcaiban voltam, és csak ajánlani tudom. Fõleg Dr Vízer Miklóst. Elõtte 2 héttel jelentkeztem be. Drágább, mint a klinikán, de jobban odafigyelnek az emberre, nagyon rendesek.
egyáltalán nem vagy elkésve, csak nyugodtan telefonálj oda, fogsz kapni bõven idõpontot!
Pécsett 2 helyen van 4 D, a klinikán és a Citrom utcában (ez ugyanaz, mint az Irgalmasok úti, mert a bejárat a Citrom felõl van, de a rendelõ az Irgalmasokra néz). én voltam mindkét helyen, a klinikán 10 ezer, a Medisonban 15 ezer. egyébként ugyanazok a dokik vizsgálnak a magánklinikán (Medison), mint a szülészeti klinikán! annyi, hogy a Medisonban bõrfotelben várakozhatsz. én mindkét helyre 1-2 héten belül kaptam idõpontot! erõszakosnak kell lenni, ne hagyd magad lerázni! különben a 28-32 hét között ajánlják a vizsgálatot. egy pécsi 34 hetes kismama:)
A klinika az az Édesanyák úti klinika? Szóval érdemes már a 14. héten beirakozni? Hányadik héten érdemes elmenni 4d-re?
Ajaj!! Egy kicsit el vagy késve!!!! Három hónappal elõre kell bejelentkezni, hacsak nincs nagyon nagy mázlid, hogy valaki az utolsó pillanatban visszamondja!! Én 14 hetes vagyok, és szeptember 15-ére kaptam már csak idõpontot pont ma!! Én a klinikára járok, ott ez így megy, a többit nem tudom!! kellemes babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszi!!!!!
Medison a neve, 72/532-132 a szám. Jó mozizást:)
A kérdező hozzászólása: A citrom utcainak mi a neve és a telefonszáma?
A kérdező hozzászólása: Köszi! A klinikára semmiképp nem akarok menni! Az irgalmasok útján és a citrom utcában is van 4D-s ultrahang! Én azokra gondoltam és úgy tudom oda ráér 1 hónappal elöbb kérni idöpontot és késö estig lehet menni!
Sziasztok.Nemsokára én is megyek u.h-ra.Kérdésem, hogy a "klinika"..., az édesanyák utcai klinika?És ott mennyibe is kerül, és az összegben benne van a kép is a picirõl, vagy cd-t is kapok??Egy telefonszámot tudna valaki adni?És még a citrom utcai érdekelne, ott hogy mûködik, és mindkettõnél mennyi idõre kapok idõpontot?Valaki aki tudja, irja le nekem mindkét hejrõl az infókat, nagyon kéne.Köszönöm:-)Niki...
Szia! Mi fürödtünk a Balatonban is, és strandon is. Csokonyavisontára, Nagyatádra jártunk.
9 hónaposan már bárhova beviheted a babád. A neten keresgélj, minden fürdõ fennt van , részletes térképpel leírással. És hogy hol van? : http://www.197.hu Én a természetes vizeket preferálom.
A kaposvárit azért ajánlom, mert ott nyugodtan bemehetsz te is a babával a gyermek medencébe. Van olyan hely mint például Gunaras ahol ez nem engedik meg.
mi barcsra szoktunk menni de ár nem vagyok baba :) az szerintem nagyon jó strand csak sok a cigány :(
A kérdező hozzászólása: Vagy inkább természetes vizet válasszunk(balato, orfüi to)?
A kérdező hozzászólása: Ezeken a helyeken még nem voltunk milyenek árban és mennyire vannak messze pécstöl?Milyen medencék vannak?
Nagy Lajos
Deák
A kérdező hozzászólása: Te valamelyik diákja vagy? Megköszönném a véleményedet egy kicsit bõvebben a nyelvoktatásról.
Szia.Én a Babitsot ajánlanám.Most kezdtem a kilencediket , angolban középhaladó szinten vagyok, de németet teljesen kezdõ szinten tanulom.Elég rendesen tanuljuk, de mondta a tanárnõnk, hogy heti három órában csak az alapfokú nyelvvizsgáig fogunk eljutni.Szerintem ez az angollal is így lehet, de persze nem csak a tanóráktól függ.
A kérdező hozzászólása: Köszi az infót, a Babitsra már én is gondoltam, de azt hallottam, hogy a reál tárgyakat nagyon szigorúan veszik, ez viszont sajnos nem az erõsségem.... Mi a véleményed, a nyelvi osztályokban is erõsnek kell lenni pl. matekból, kémiából, fizikából? Elõre is köszi
Ank gimi. Mondjuk én 10.-es vagyok, szintén németet tanultam elsõ nyelvként, ezért emelt németre jöttem, 5 németünk van, 3 angolunk. Emelt angolon meg fordítva van: 5 angol, 3 német. A reál tárgyak nem olyan erõsek...szerintem.
ÉN a Széchenyibe járok. Van emelt nyelv szak is, de akármilyen szakra mész tudsz választani 2. idegen nyelvet :) Nálunk általánoson 4 emelt nyelv + 3 kezdõ nyelv van ( esetemben angol + olasz) de ugyan ez van a német - angollal. Csak ajánlani tudom az iskolát :) a nyelvtanárnõ azt mondta, hogy negyedik év végére közép szintû nyelvvizsgákat szoktak letenni olaszból, gondolom az andol is hasonló Ha bármi kérdésed lenne nyugodtan írj privátba :)
Gyõr
Ezek közül pécs a legszebb és a legnagyobb, de gyõrbe legjobb a munkalehetõség.
ezek közül sztem györ. sopronba zárnak be az üzletek , szórakozóhelyek, nincs pénz.legalabbis én igy hallottam. gyõr még mindig jó.pécs sztem csöves.
A kérdező hozzászólása: Meg megélhetés szempontjából, meg munkalehetõségbõl is!!
A kérdező hozzászólása: Keszthely?:)
Keszthely inkább csak nyáron jó a turizmus miatt. Veszprém is elég tuti, vagy például Mosonmagyaróvár is jó.
Gyõri vagyok, és ez jó!
Balaton mellett jó lakni bár Keszthelytõl messze van a fõváros, de ott a vííííííz, amúgy Gyõr is jó és járhatsz a kézimeccsekre.
A kérdező hozzászólása: Sümeg?
Sümegen mit akarsz??? annyi hogy közel van a balaton semmi más. Budapest a legjobb!
Budapest, ott él 2000000 ember.
Hála az égnek élet mindenütt van a felsorolt városok közül, de minden városban van több temetõ is. De mivel te életet kerestél, ezért mind jó választás.
Én soproni vagyok . Munkalehetõség van , itt van , , szinte egy köpésre '' Ausztria . Boltok azért vannak (pl. Pláza , Alphapark , Family Center ). Itt a VOLT Fesztivál , ha bulizni akarsz ... :D ^^
Én is Gyõrt ajánlom, a belváros nagyon szép (megközelíti Pécsét) egymást érik a fesztiválok, és munkalehetõség is akad bõven.
Körmend
Pécs!!
Én pécsi vagyok, szerintem van élet, munkalehetõséget nem nagyon tudok :D úgyhogy pécset ajánlom :)
A kérdező hozzászólása: Nagykanizsa, illetve Zalaegerszeg? Eddig Gyõr a legszimpatikusabb :)
Sümegen van egy vár és van wellness hotel is, ha ott szeretnél nyaralni, vannak programlehetõségek, de ott élni nem biztos, h nagyon izgalmas, bár a levegõje kétségtelenül jobb, tisztább, mint a fõvárosé, vagy más nagy városoké.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!