Találatok a következő kifejezésre: Pécsen hova babaúszásra (2 db)

Pécsen hova érdemes vinni kisbabát babaúszásra? Van erről valami tapasztalat?

Még lenne pár konkrét kérdésem is. Ha valakinek van err?l tapasztalata, véleménye arra kiváncsi lennék. A válaszokat el?re is köszönöm. Mennyibe kerül? Mennyi id?s kortól érdemes vinni? Elég a piciknek úszópelus, vagy esetleg kell baby fürd?ruha?

Legjobb válasz: én nem járok babaúszásra, de egy ismerõsöm igen és tõle hallottam Pécsett 3 helyrõl: Hotel Kikelet, Hullámfürdõ, és a Bánki Donát u. Ált. Isk.-ban. A Bánkiba járnak az ismerõsömék, nagyon szeretik, neten nem nagyon hirdetik magukat (oktató: Arató Zoltán, ha felhívod a sulit, biztos adnak elérhetõséget).

én nem járok babaúszásra, de egy ismerõsöm igen és tõle hallottam Pécsett 3 helyrõl: Hotel Kikelet, Hullámfürdõ, és a Bánki Donát u. Ált. Isk.-ban. A Bánkiba járnak az ismerõsömék, nagyon szeretik, neten nem nagyon hirdetik magukat (oktató: Arató Zoltán, ha felhívod a sulit, biztos adnak elérhetõséget).
Mi a Bánkiba járunk. Õszintén nem túl nagy a tisztaság, de a társaság szuper és csak 1400 Ft volt egy alkalom, gyerekenként. Tehát akárhányan bemehettek és 1, 5 óra alatt annyit vagytok bent, amennyit bír a baba. Mi 5 hónaposan kezdtünk, de már kicsit késõ volt. 3 hónaposan ajánlják, az oltás után, ha jól tudom....Azóta egyedül merítjük a víz alá az 1 éves lányunkat és ha meghallja az uszis videót, már vigyorog. :) ui: elég az úszó pelus, dm-ben olcsón beszerezhetõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!!

Pécsen hova mehetünk babaúszásra? És mi kell hozzá?

Pl. én azt hallottam, kell valami orvosi igazolás, hogy egészséges a baba. Meg amúgy mit kell magunkkal vinni (úszó pelus kell, vagy milyen). 5 hónaposan még nem kés? elkezdeni? Amíg hideg volt, nem akartam. Mennyibe kerül ez kb.?

Legjobb válasz: A Kenguru magazinban hirdetik a Hullám Fürdõt, és a Wellness Villában (itt a víz se klóros, ha jól tudom). Ajánlom a www.babauszas.com-ot

A Kenguru magazinban hirdetik a Hullám Fürdõt, és a Wellness Villában (itt a víz se klóros, ha jól tudom). Ajánlom a http://www.babauszas.com-ot


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!