Találatok a következő kifejezésre: Pécsen hol venni (214 db)

Pécsen hol lehet, vagy hol érdemes használt mobil telefont venni?

Egy kissrácnak lenne ajándékba akinek autizmushoz hasonló betegsége van.A telefonon csak a játék a lényeg,hosszú ideig lefoglalja magát vele.

Legjobb válasz: Esetleg kis méretü játékkonzol is érdekelne,illetve a hely ahol ilyet használtan lehet venni Pécsen.

A kérdező hozzászólása: Esetleg kis méretü játékkonzol is érdekelne, illetve a hely ahol ilyet használtan lehet venni Pécsen.
Kereskedok hazaban, az emeleten.

Pécsen hol lehet venni VANS ERA cipőt?

Sziasztok! Holnap mennék pécsre vans cipőt venni..pontosan fekete vans era cipőt, mert kaposvári vagyok és itt sehol sincs. Pécsen merre találok ilyen cipőt? :)

Legjobb válasz: Elvileg itt: Humanic - Pécs Plaza 7631 Pécs, Megyeri út 76.

Elvileg itt: Humanic - Pécs Plaza 7631 Pécs, Megyeri út 76.
Meg az Árkádban is talán.
árkád, office. ott mindenféle vans van.
A kérdező hozzászólása: húú köszönöm a válaszokat! :)

Pécsen hol érdemes esküvői arany karika gyürüt venni? Vett már valaki? Hol olcsó?

Legjobb válasz: Minden bizonnyal Pécsen többen is vannak, akik vettek már karikagyûrût. :) Nem tudom, van-e ott Orex, de ha van, ott nézzetek szét. Kb. 20 ezer Ft darabja, mérettõl függõen.

Minden bizonnyal Pécsen többen is vannak, akik vettek már karikagyûrût. :) Nem tudom, van-e ott Orex, de ha van, ott nézzetek szét. Kb. 20 ezer Ft darabja, mérettõl függõen.
utolsó vagyok. Goldattinak van webáruháza is: http://www.goldatti.hu/index.php
Szia, mi is éppen gyûrûket keresünk :) Nekem ezeket ajánlották-bár még nem volt idõm bemenni-Goldatti (Bem utca) Gold ékszerstúdió Pécs Ferencesek u. 36 Itt vannak szépek, és többen ajánlották, mert már 40e-tõl is vannak egyszerû karikák.
Rendeljetek az ebay-rõl. Kínától Kanadáig mindenhonnan tudtok választani.
A Ferencesek utcája Kórház tér felõli végén van egy hapsi, elég furán beszél, szerintem nem magyar eredetileg, de nála a legolcsóbb. Aranyszív az üzlet neve, szép gyûrûi vannak. Mi szerettünk volna beolvasztatni egy régi családi ékszert a miénkbe, azt csak a Zsolnay szobornál lévõ boltban csinálják meg.
A kérdező hozzászólása: köszi az infót oda is benézek:)
Rengeteg ékszerbolt van, nézzetek be amennyibe csak tudtok! A legtöbb helyen megrendelik, ami tetszik, de nincs méretben. Van pár különlegesebb is, pl. Júlia, és az Árkádban, ill. az Interspar épületében a Siklósi úton, és volt egy nagyon jó még a Király utca elején, egy kis udvarban (vhol a Király Pizzéria körül lehetett hátramenni).
A kérdező hozzászólása: Nah akkor oda is benézek.köszi:)
Mi 60-ért vettük a kettõt. A Centrum áruházban van egy ékszersarok. Nagyon szépek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)
A kérdező hozzászólása: köszii:)

Valaki megmondaná, hogy pécsen hol tudnék Jack Daniels-es pólót venni?

Előre is köszi! :)

Legjobb válasz: Nem pécsi vagyok, de az ország egész területén sûrûn látok ilyet kínaikban, nem is drága, ha nem zavar a származás, nézz körül ott. :)

Nem pécsi vagyok, de az ország egész területén sûrûn látok ilyet kínaikban, nem is drága, ha nem zavar a származás, nézz körül ott. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Pécs nem Somogy megyében van. :)
A kérdező hozzászólása: Jaj.. a például az vagy akart lenni.. Elnézést..:)

Pécsen hol lehet venni CR körömlakkokat?

És kb mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Pécsen konkrétan nem tudom, de fodrászkellékeseknél lehet kapni általában...szerintem neten meg vannak a fodrász kellékesek címei... Nekem mágneses és repedezõs van tõlük, ezek 800 forintosak voltak...a sima lakkot szintén nem tudom sajnos...

Pécsen konkrétan nem tudom, de fodrászkellékeseknél lehet kapni általában...szerintem neten meg vannak a fodrász kellékesek címei... Nekem mágneses és repedezõs van tõlük, ezek 800 forintosak voltak...a sima lakkot szintén nem tudom sajnos...
A kereskedõkházában a földszinten van egy körmös bolt.Ott biztos találsz. Extreme Nails néven van a bolt :)

Pécsen hol lehet jófajta kormányokat venni?

media marktban voltam tegnap, hát vagy nincs a kormányon gomb, vagy kva nehezen fordul el, vagy egyszer?en miniat?r méret?... ár kb 20ezer forint lenne, amit rászánnék. kösz el?re is a válaszokat.

Legjobb válasz: ugyan nem pécsi bolt, de ajánlom az ipon-t, 2.500 forintért lehozzák neked max két nap alatt amit rendelsz, és ha garanciális gond van, akkor azt is intézheted futárral. az áraik pedig a legjobbak az országban. ipon.hu

ugyan nem pécsi bolt, de ajánlom az ipon-t, 2.500 forintért lehozzák neked max két nap alatt amit rendelsz, és ha garanciális gond van, akkor azt is intézheted futárral. az áraik pedig a legjobbak az országban. ipon.hu

Hol lehet Pécs környékén venni sex játékokat?

Gondolok itt, vibrátorra, vibráló tojásra, vagy csak simán didló-ra (m?fasz). Aki tud árat is mondjon, kösz

Legjobb válasz: szekshop boltokban. Pécsen van egy pár. De ha attól félsz, hogy valaki felismer keress egy másik várost és ott menj el ilyen üzletbe.Árat nem tudok. Amit én annak idején kaptam az (3éve) került 9000 Ft-be.

szekshop boltokban. Pécsen van egy pár. De ha attól félsz, hogy valaki felismer keress egy másik várost és ott menj el ilyen üzletbe.Árat nem tudok. Amit én annak idején kaptam az (3éve) került 9000 Ft-be.
Pécs környékén
Kereskedõk háza alagsor, az Uránia közelében is van egy (a 25 emeletes felé mész a mozitól, és balra egy utcában) + a Balokány felé is van 1 hely:) Nagyon sok cucc van, árban változó... Szerintem az Uránia közelében lévõ a legjobb, az eladó csaj nagyon kedves, segít választani, elmondja, hogy melyik mire való (mert van pár cucc amirõl azt sem tudtuk, hogy micsoda, pedig sok mindent láttam már...)
van ott az út ugye mohács felõl, már azért közel az ágoston térhez a külsõ meci felé, na ott van egy sex center nevezetû. az az út amivel szemben a zipernovsky suli van
Hungária út

Pécsen hol tudok venni Bella Happy pelenkát?

Legjobb válasz: Nem tudom van-e Pécsen Tesco, de a mostani akciós újságban van benne, 43 ft/db-ra jön ki és egy törlõkendõ is jár hozzá.

Nem tudom van-e Pécsen Tesco, de a mostani akciós újságban van benne, 43 ft/db-ra jön ki és egy törlõkendõ is jár hozzá.
A kérdező hozzászólása: Igen van 3 is:) Köszönöm, akkor megnézem ott.

Pécsen hol tudunk venni a nagyáruházakon kívűl a medencéhez tisztítószert?

Legjobb válasz: Gondolom Pécsen is van tesco. Ott biztos van.

Gondolom Pécsen is van tesco. Ott biztos van.
A kérdező hozzászólása: A tesco is nagyáruház és ezeknek igen gyér a kínálata

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!