Találatok a következő kifejezésre: Pécsen hol olyan (44 db)

Ezüstöt Pécsen hol tudok eladni? Van olyan ékszerész Pécsen aki ezüstöt vesz?

Van 3 ezüst nyakláncom és el szeretném adi valahol.

Pécsen hol van olyan szolárium ami nagyon jól fog akár 6 perc után is? Sűrgős

van alapszínem,eddig a solisunba jártam de rájöttem hogy az régen sokkal jobb volt már alig járnak szinte oda,mert csak elhasznált csövek vannak állandóan.hol van olyan akár kisebb szoli ami fodrászatban van mondjuk de nagyon jól fog és nem agyonhasznált csövek vannak benne? segítsetek!!!! egy bevált helyet mondjatok ahol mostanában voltatok és jó! köszi

Legjobb válasz: Most a pécs plázában 2 gépnek csõcseréje volt, tuti meg fog fogni!!

Most a pécs plázában 2 gépnek csõcseréje volt, tuti meg fog fogni!!

Pécsen hol van olyan hely, ahol MKB SZÉP kártyával tudok gyrost enni?

Vagy gyros tálat.

Legjobb válasz: Az MKB honlapján is biztos van egy olyan rész, ami a SZÉP kártyával foglalkozik, mint az OTP-s, ahol város szerint meg tudod nézni, hogy hol tudod levásárolni. Már egyre több büfé is elfogadja.

Az MKB honlapján is biztos van egy olyan rész, ami a SZÉP kártyával foglalkozik, mint az OTP-s, ahol város szerint meg tudod nézni, hogy hol tudod levásárolni. Már egyre több büfé is elfogadja.


Hol találok olyan templomot Pécsen, ahol olyan hittant találok, amivel bérmálkozhatom?

Legjobb válasz: és az mire lesz jo neked ha bérmálkodsz jobban találsz magadnak munkát nem hinném vagy több pénzhez jutsz vagy a csajok ere buknak tifelétek nem tom meg mondanád mire jo

és az mire lesz jo neked ha bérmálkodsz jobban találsz magadnak munkát nem hinném vagy több pénzhez jutsz vagy a csajok ere buknak tifelétek nem tom meg mondanád mire jo
Lehet velem van a baj, de nem igazán értem a kérdést. Gondolom, minden plébánián szerveznek hitoktatást, de a legegysdzerûbb, ha bemész a legközelebbi plébábiára és megkérded.
A kérdező hozzászólása: 1, lány vagyok 2, mit érdekel téged? egyébként azért szeretnék, mert érdekel
Szervusz kedves "lány"! Örülök, hogy szeretnéd teljessé tenni a keresztény közösségbe való beavatásodat a Szentlélek ajándékának elnyerésével (hogy azt is tudják mások, hogy mire jó ez). Sok plébánia szervez Pécsett felnõtthittant, amit személyesen és szívesen tudok neked ajánlani, az a Székesegyház vagy a Jézus Szíve (Piusz) plébánia. Bár már nem vagyok pécsi, de ismerem a helyi atyákat, és szívesen válaszolok más kérdésedre is.

Pécsen hol találol olyan iskola melletti munkát ami 16:oo körül lehet menni?

Mert legkésőbb 15:10 kor végzek az iskolában és szeretnék egy kis pénzt keresni. Kerestem is neten de az összes olyan hogy 6 órakkor meg 10 órakkor kezdődik.

Legjobb válasz: Spanom a melódiáknál van és szokott kapni ilyen esti munkákat. Csak figyelni kell és gyorsan lecsapni a lehetõségre. :))

Spanom a melódiáknál van és szokott kapni ilyen esti munkákat. Csak figyelni kell és gyorsan lecsapni a lehetõségre. :) )
Diákszövetkezeten keresztül
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget :) remélem találok valami jót :)
Én a Józsefvárosi Piacon vettem 5500-ért
Bocsi most látom hogy Pécsen Pestet olvastam xD
ÖÖ... talán vásárba.Én is csak a kínait tudnám mondani.Nem tudom hogy a domus-i ázsia centerbe vagy mibe megnézted e már.Ott szerintem nagyobb esély van rá.
Szerintem az árkádban nézd meg. New Yorkerben, C&A-ban, esetleg H&M vagy Takko.
Igazi bõr kabátot, sehol nem fogsz találni 20 alatt. Max mûbõrt, én tavaly 5-6000 ért láttam az ázsiá-ban, hong-kong-ban.
Hát bõrkabátot én csak bõrcuccos boltban vennék, az asszem van az árkádban, bár nem mostanában jártam. :D De bõrkabátot én 18ért olcsónak is mondanám. Mûbõr dzsekit szerintem idén is találsz akármelyik tucatdivatboltban, olyan 8-10ezer szokott lenni. (próbálkozz a new yorkerben és társaiban) Egyéb esetben ajánlom a turikat, nemtudom pécsen van-e bõrturkáló, ott kb. 5ezerért találhatsz egész jókat. Amúgy meg szerintem még várj egy pár hetet, sok helyen még nem tették ki a téli cuccokat szerintem.

Pécsen hol található olyan hely, ahol jógázni lehetne a 25 emeletes közelében?

Legjobb válasz: ha csinos lány vagy, akkor tudok tippet adni:D

ha csinos lány vagy, akkor tudok tippet adni:D
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! :)
Mecsek áruház emeletén tartottak még pár hónapja, szerintem most is van.

Pécsen hol találok olyan kozmetikust, aki vállal intimgyantát?

Kb mennyi ideig marad sima, és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Szabó Gabriella 06702064223 Kertváros

Szabó Gabriella 06702064223 Kertváros
smaragd kozmi, uránváros. 70/6190200 virág a neve. ezeröt-hat-hétszáz körül szoktam fizetni, hónalj, és tottál tottál intim izé. 2 hétig tuti jó, utána kezd visszaerõsödni... bár nekem elég erõs a sünöm :D :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!