Találatok a következő kifejezésre: Pécsen az uti szülészeten a gyermekágyi (1 db)

Pécsen az édesanyák uti szülészeten a gyermekágyi osztályon éjszakára hol vannak a babák, velünk egy szobában vagy külön alszanak?

Legjobb válasz: Szia! Nemrég voltam ott a terhespatológián, és volt egy csajszi velem egy szobában õ már szült ott, és azt mondta,hogy vele lehetett a baba, de õ éjszakára mindig kivitette, mert többen voltak egy szobában, és nem akart mást zavarni. Azóta átadták állatolag az új szülészetet, kíváncsi vagyok milyen. A lényeg, ha szeretnéd, veled lehet a baba.

Szia! Nemrég voltam ott a terhespatológián, és volt egy csajszi velem egy szobában õ már szült ott, és azt mondta, hogy vele lehetett a baba, de õ éjszakára mindig kivitette, mert többen voltak egy szobában, és nem akart mást zavarni. Azóta átadták állatolag az új szülészetet, kíváncsi vagyok milyen. A lényeg, ha szeretnéd, veled lehet a baba.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, más kivitte a gyereket hogy ne zava a többit?
Szia! Én 6 hete szültem ott és a babák az anyukákkal egy szobában vannak.A rooming in ellátásnak köszönhetõen teljes mértékben te látod el a babádat éjjel, nappal. Reggelente kell csak 1-2 órára beadni õket a "közösbe", mert akkor vizitel a gyermekorvos. Persze ha nem vagy jól és úgy érzed , nem tudod ellátni a picit, akkor lehetõséged ven éjszakára beadni. (de attól ne sok jót várj....akkor egész éjjel sírni fog, mert nem nagyon foglalkoznak vele) Nálunk senki nem vitte ki a babáját éjjel és senki sem neheztelt, ha valaki babája végigsírta az éjszakát....
A kérdező hozzászólása: nekem van egy ismerõsõm aki tavaj szült azt mondta hogy éjelre ki vitték a babákat


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Elviekben szeptemberben szülök. Elviekben jo idő lesz végig. Rövid ujjú vagy hosszú ujjú bodykat vegyek babulinak inkább? Mit gondoltok?

6

Ha séta közben néha benyilall a hüvelyembe és van, hogy erős villámlás szerű szurkálást érzek a méhemben, az jelenthet jóslófájást?

Első babám és nem tudom, mekkora fájdalom mit jelent. Mert ezek ilyen apró hirtelen és váratlan, de rövid villámlásszerű nyilallások. Ezeket minek nevezik? :D 35+2 hetes kismama.

9

Szülés óta úsztatok már? Nektek is bemegy a víz ODA?

pancsolás után meg vagy 10 percig folyik, mint ha megjött volna olyan érzés.
pedig szex közben nem tapasztaltuk, h. tágabb lennék...

16

Haza küldhetnek a kórházból egy vajúdó nőt?

Barátnőm jelenleg is kórházban van. nagyon görcsöl már.. és azt mondták neki h holnap lehet hazaküldik... mi van? ilyen van? van már 2 gyerekem ddm nekem ilyet nem mondtak. mi az h haza küldik? h otthon szüljön meg vagy mi? kiakadtam

8

Akik túlhordták a babát, mennyivel engedték, és végül hogy született?

17

Nektek mi volt a legfajdalmasabb a szulesben?

En meg elotte allok, de nem sok van hatra. Kivancsi lennek h akik szultek, melyik resz volt a legfajdalmasabb. Vajudas, tolofajas v gatvarras stb...
Tapasztalatokra lennek kivancsi!

39+4 h km

25

Ha az 1. számú klinikán fogok szülni, akkor az, hogy működik? Kell szülesznőt fogadni? Ha igen mennyiért? És a dokim? Még nem beszéltem vele. Valaki szült a Zsolnai Bertalannál?

11

Sokkal csúnyább?

Arra lennék kíváncsi , hogy Akiknek első terhesség során csíkos lett a hasa, a második vagy harmadik terhesség során sokkal csúnyább lett-e?

5

37 hetesen 2 centire nyitva van a méhszáj, gyakran keményedek sokáig. Aki igy volt meddig húzta?

A fájás kezdetben is fáj? Hogy kell mérni az időt?

8

Érdekelne szült-e valaki idén Dr. Asbóth Ákos szülészorvosnál a Péterfiben? Mennyiért vállalja?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!