Találatok a következő kifejezésre: Pécsen az uti szülészeten a gyermekágyi (1 db)

Pécsen az édesanyák uti szülészeten a gyermekágyi osztályon éjszakára hol vannak a babák, velünk egy szobában vagy külön alszanak?

Legjobb válasz: Szia! Nemrég voltam ott a terhespatológián, és volt egy csajszi velem egy szobában õ már szült ott, és azt mondta,hogy vele lehetett a baba, de õ éjszakára mindig kivitette, mert többen voltak egy szobában, és nem akart mást zavarni. Azóta átadták állatolag az új szülészetet, kíváncsi vagyok milyen. A lényeg, ha szeretnéd, veled lehet a baba.

Szia! Nemrég voltam ott a terhespatológián, és volt egy csajszi velem egy szobában õ már szült ott, és azt mondta, hogy vele lehetett a baba, de õ éjszakára mindig kivitette, mert többen voltak egy szobában, és nem akart mást zavarni. Azóta átadták állatolag az új szülészetet, kíváncsi vagyok milyen. A lényeg, ha szeretnéd, veled lehet a baba.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, más kivitte a gyereket hogy ne zava a többit?
Szia! Én 6 hete szültem ott és a babák az anyukákkal egy szobában vannak.A rooming in ellátásnak köszönhetõen teljes mértékben te látod el a babádat éjjel, nappal. Reggelente kell csak 1-2 órára beadni õket a "közösbe", mert akkor vizitel a gyermekorvos. Persze ha nem vagy jól és úgy érzed , nem tudod ellátni a picit, akkor lehetõséged ven éjszakára beadni. (de attól ne sok jót várj....akkor egész éjjel sírni fog, mert nem nagyon foglalkoznak vele) Nálunk senki nem vitte ki a babáját éjjel és senki sem neheztelt, ha valaki babája végigsírta az éjszakát....
A kérdező hozzászólása: nekem van egy ismerõsõm aki tavaj szült azt mondta hogy éjelre ki vitték a babákat


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

N. Agyon nem szeretnék simán szülni!?

Még a gondolatától is irtózok, undorító és szeretnékék még szülés után is kaszabolt és kitágult hüvely nélkül élni. Van még valaki aki így érez? Nem kérek a sima szülés "szépségéről" kioktatást. Olyanok írjanak akik szerint kobb a császár! Nekem csomó ismerősöm szült császárral és egyiknek se volt semmi gondja, pikk-pakk felépültek. Annyira szeretnék császárt!

147

Mikortól tud az orvos burkot repeszteni?

Úgy értem, hány ujjnyira kell kitágulni hozzá?

5

Mi van akkor, ha valaki nem akar tágulni, és nem adnak neki oxitocint?

Mondjuk pl nincs kórház, vagy 200 évvel ezelőtt, vagy akármi. Akkor x nap alatt szült meg, vagy baj történt? A nő az kitágul egyszer és megszületik a baba?

7

Mi kell a babának a fehérvári kórházba?

2

A debreceni szülészeti klinikáról mi a véleményetek? Milyen a tisztaság, kórtermek stb?

4

Kb.18 évvel ezelőtt szült Magyarországon a legfiatalabb lány kb.12 évesen, egy borsodi kis faluban. Ki volt, mi lett vele, hol lehet ennek utánanézni?

4

úgy hallottam h akinek nagy a pocija azt tágítja alul a dolgokat, tehát könnybben szül a kismama? Igaz lehet?

nekem kicsi pocim van....

13

A Gyulai kórházba rendesek a szülészek és az orvosok, érdemes ott szűlni?

1

Székesfehérvári szülészetre kell hálóing, amiben szülök, vagy adnak? Babának tényleg kell ruhákat vinni, amiben a kórházban lesz?

2

Anyukák Ti is éreztek "irigységet", ha valaki az ismerőseitek közül megszül?

2 kislányom van , még picik ( 2 éves, és fél éves) , mégis, most hogy egy közeli ismerősöm megszült irigység félét érzek, de jó értelemben! - mikor hívott, hogy indulnak szűlni teljesen izgatott lettem, azt éreztem én is át akarom még ezt érezni! Pedig még olyan picúrkák a lányzók , mégis így érzem... azóta is sokat gondolok rájuk, hogy milyen szép időszak előtt állnak ( minden nehézségével persze). Volt - van valaki még így?

15

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!