Találatok a következő kifejezésre: Pécsen az uti szülészeten a gyermekágyi (1 db)

Pécsen az édesanyák uti szülészeten a gyermekágyi osztályon éjszakára hol vannak a babák, velünk egy szobában vagy külön alszanak?

Legjobb válasz: Szia! Nemrég voltam ott a terhespatológián, és volt egy csajszi velem egy szobában õ már szült ott, és azt mondta,hogy vele lehetett a baba, de õ éjszakára mindig kivitette, mert többen voltak egy szobában, és nem akart mást zavarni. Azóta átadták állatolag az új szülészetet, kíváncsi vagyok milyen. A lényeg, ha szeretnéd, veled lehet a baba.

Szia! Nemrég voltam ott a terhespatológián, és volt egy csajszi velem egy szobában õ már szült ott, és azt mondta, hogy vele lehetett a baba, de õ éjszakára mindig kivitette, mert többen voltak egy szobában, és nem akart mást zavarni. Azóta átadták állatolag az új szülészetet, kíváncsi vagyok milyen. A lényeg, ha szeretnéd, veled lehet a baba.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, más kivitte a gyereket hogy ne zava a többit?
Szia! Én 6 hete szültem ott és a babák az anyukákkal egy szobában vannak.A rooming in ellátásnak köszönhetõen teljes mértékben te látod el a babádat éjjel, nappal. Reggelente kell csak 1-2 órára beadni õket a "közösbe", mert akkor vizitel a gyermekorvos. Persze ha nem vagy jól és úgy érzed , nem tudod ellátni a picit, akkor lehetõséged ven éjszakára beadni. (de attól ne sok jót várj....akkor egész éjjel sírni fog, mert nem nagyon foglalkoznak vele) Nálunk senki nem vitte ki a babáját éjjel és senki sem neheztelt, ha valaki babája végigsírta az éjszakát....
A kérdező hozzászólása: nekem van egy ismerõsõm aki tavaj szült azt mondta hogy éjelre ki vitték a babákat

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Melyik szülész dokit ajánlanátok régi MÁV (ÁÉK), vagy a Uzsoki kórház szülészetéről?

7

Dr. Szemán György (Miskolc, Semmelweis) mennyiért vállal egy szülést?

Egyik ismerősöm azt mondta hogy sima szülés fix 80 ezer a császár meg fix 100 ezer. Én úgy tudtam hogy nem mond tarifát, annyit kap amennyit a kismama gondol. Mindenhol azt olvastam hogy nem pénzéhes meg ilyenek. Azt hallottam hogy pesten a vizsgálat 10szeresét illik adni, de ez vidéken valamivel kevesebb. 8000 nála egy vizsgálat és a 10xese valóban 80 ezer. Tud valaki erről valamit? Szült nála valaki mostanság vagy tervezi hogy nála szül? Köszi előre is. :)

7

SOS! Aki Istvánba szült KÁDBAN, hogy vannak az orvosoknál a terhesgondozási árak, meg maga a szülés mennyi? Help!

5

Ha volt fogadott szülésznőtök, ti mennyit fizettetek neki?

4

Normális, hogy 4 nappal a császármetszés után már egyáltalán nincs vérzésem?

Az első napon bő vérzésem volt, aztán 2-3 napig pecsételő, azóta pedig semmi... Az első babával sokáig véreztem, és akkor mondta valaki, hogy az a jó, mert húzódik vissza a méh, tisztul aminek kell. Ehhez képest most szinte semmi vérzésem nem volt. Érdekelne, hogy volt-e másnak is ilyen.

5

Szülés indulhat délután?

azt mondják éjszaka vagy délelőtt kezdődik általában.

10

Hogyan segíthet egy nő a barátnőjének szülés közben?

:) Én megyek be a barátnőmmel szülni, mert a férje nagyon nem szeretne. Második babájuk, de az első majdnem meghalt szülés közben és ez akkora trauma volt apukának, hogy most nem mert bemenni. Engem kértek meg és nagyon szívesen vállaltam. Habár már szültem gyermeket, mégis a tanácsaitokat szeretném kérni. Remélhetőleg természetesen szül és bent tudok lenni, a lehető legtöbb dologgal támogatva.

8

Szült valaki 2013-ban Szegeden Dr. Nagy Lászlónál? Tapasztalatok?

0

Szült valaki rajtam kívül a győri kórházban Dr. Tuba Gyulánál? Mi volt a tapasztalatotok? Ki tudja, lehetséges, hogy lesz a közel jövőben magán rendelése? Illetve fog foglalkozni terhesgondozással?

4

Járt már valaki így?

Arra lennék kíváncsi, hogy járt-e már valaki úgy hogy a párja nem rég új munkahelyen kezdett el dolgozni és nem engedték el mikor az anyukának éppen be indult a szülés így az apuka nem tudott ott lenni?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!