Találatok a következő kifejezésre: Pécsen az uti klinikán (8 db)

Pécsen az édesanyák uti klinikán milyen szobák vannak (hány ágyas, van bent wc, fürdö), van 1 személyes szoba, mennyiért? Hogy döl el ki melyik szobába kerül, érkezési sorend vagy mi alapján? Szekrények vannak mindenkinek és széf (az nem kötelezö? )?

Olvastam hogy pesten + egy két helyen van egyágyas(családi szoba),pécsen is van jo lenne ilyenben lenni ha nem tul drága?!Vagy legalább egy kétágyasba ahol nincs tömegnyomor és átjároház,a hozzátartozok bemehetnek a korterembe (ha lehet olyan irjon aki ott szült)?Köszi a válaszokat elöre is!

Legjobb válasz: Az édesanyákúti klinika elég gáz, de van egy humánus szülõszoba, ha bejutsz jol jársz, ha nem akkor függönyök! Az a rossz a függönyös szülõszobában, hogy amíg fáj mindenes, lehet,hogy aszomszéd ágyon hallgathatod ahogy valaki szül, ez nem túl kellemes. Ha anyagilag megengedheted, akkor válaszd a megyei kórházat, mert ott kicsit szebb a környezet, vagy ha mégjobban megengedheted, mehetsz magánklinikára is, amit nem tudok hol van. Keresd fel a megyei egyik orvosát és akkor vele megbeszélheted.. DR Domány Balázst ajánlom, de a többi doki is nagyon jó fej.szerintem.

Az édesanyákúti klinika elég gáz, de van egy humánus szülõszoba, ha bejutsz jol jársz, ha nem akkor függönyök! Az a rossz a függönyös szülõszobában, hogy amíg fáj mindenes, lehet, hogy aszomszéd ágyon hallgathatod ahogy valaki szül, ez nem túl kellemes. Ha anyagilag megengedheted, akkor válaszd a megyei kórházat, mert ott kicsit szebb a környezet, vagy ha mégjobban megengedheted, mehetsz magánklinikára is, amit nem tudok hol van. Keresd fel a megyei egyik orvosát és akkor vele megbeszélheted.. DR Domány Balázst ajánlom, de a többi doki is nagyon jó fej.szerintem.
A kérdező hozzászólása: igazábol a kortermekre lennék kiváncsi hogy milyenk vannak, mert az orvosom a klinikán dolgozik ezért ott kell szülnöm de a koprtermekrõl és az egész gyerekágyas osztályrol nem sokat hallotam.Mik ma szokások , hány ágyasak a szobák stb. errõl tud valaki irni?
az elsõ válaszoló nagyon le ven maradva! nemrég adták át az új szülészetet, ami gyönyörû, tiszta, új! külön szobákban lehet vajúdni, szülni, sarokkádakkal, sõt van alternatív szülõszoba is.
Szerintem nem gáz a klinika, sõt!Nagyon jó orvosok dolgoznak ott. Szülni bárhol lehet, közben úgysem arra fogsz gondolnii, hogy hú de ronda régi ez a csempe.Mi 3-an voltunk egy szobába és mivel én elõször szültem örültem, hogy meg tudtam valakivel beszélni a dolgaimat, kérdezhettem - ugyanis egyre csak gyûlnek az ember kérdései.Szerintem ok volt minden.
Szerintem sem gáz a klinika, sõt nagyon kultúrált. Én 2 hete szültem, gyönyörûek, hangulatosak az új szülõszobák. A gyermekágyas osztályon van 1 és 2 ágyas szoba is, de többségük 4 ágyas. Az hogy ki hova kerül szerintem az dönti el, hogy melyik kórteremben van hely. Én úgy tudom, hogy fizetõs szoba nincs, nekem legalább is azt mondták. Én mindenkinek csak ajánlani tudom a klinikát.
Szia! Szerintem, ha fogadott dokid van, akkor négy ágyas szobába fogsz kerülni, a többi szobát érkezési sorrendben töltik fel ahogy észrevettem. Az egy ágyas szoba VIP, orvosoknak, közeli ismerõsöknek...:) A hat ágyas szoba sem gáz, engem a függönyös "szülõszoba" sem zavart. De természetes az aggódásod, ezen én is túlestem, mikor az elsõt vártam. Jó lesz minden, hidd el!:)

Pécsen az Édesanyák úti klinikát melyik busszal tudom megközelíteni, és hol kell leszállni, mi a megálló neve?

Legjobb válasz: http://pkzrt.hu/menetrend/pecs/37 37es járat, gyermekkorház...

http://pkzrt.hu/menetrend/pecs/37 37es járat, gyermekkorház...
A kérdező hozzászólása: Hálásan köszönöm! :)

18 hetes UH vizsgálaton lehet képet kérni Pécsen az Édesanyák úti Klinikán?

Csak mert ilyen kötelez? vizsgálaton nem igazán foglalkoznak ilyesmivel...

Legjobb válasz: Igaz én Pesten voltam ilyen kötelezõ vizsgálaton,de nem adtak képet. Kértem,de azt mondták szegény a kórház nincs rá keret. Azóta már van egy 22. hetes 4D-s:-))) Boldog babavárást! 30 hetes km

Igaz én Pesten voltam ilyen kötelezõ vizsgálaton, de nem adtak képet. Kértem, de azt mondták szegény a kórház nincs rá keret. Azóta már van egy 22. hetes 4D-s:-))) Boldog babavárást! 30 hetes km
Szia! Velem olyan bunkón viselkedtek(meg mertem kérdezni, hogy lehet-e esetleg látni a baba nemét-erre a doki:"Örülök, hogy egyáltalán látom a magzatot."-kicsit súlyosabb vagyok, emiatt vastagabb a hasfalam, ami picit nehezíti a dolgot, persze nem lehetetlen!!!), hogy eredetileg én is szerettem volna kérni, de annyira ledöbbentem, hogy el is felejtettem kérni.Remélem Te nem ezt a dokit kapod ki. Amúgy a megyeibe jársz, vagy amúgy is az édesanyákba? Én hála Istennek a megyeibe. 38hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Kedves második válaszoló: Én egy vidéki kórházba járok, Siklósra! De ilyen nagyobb vizsgálatokra be kell menni Pécsre! 12 hetesen a megyeiben voltam, most a 18 hetesre a Klinikára kaptam beutalót! ( a 18 hétbõl lesz 20 is, sajnos csak így volt idõpont, de azt mondták hogy 22 hétig még jó) Szeretnék majd menni 3D-re is, de még nem tudom hova. 26 hét környékére gondoltam, azt ajánlották többen, de a citrom utca és az Édesanyák u.-a közt nagyon megoszlanak a vélemények!
nekem is nagyon rosszak a tapasztalatim errõl a vizsgálatról(én is Pécs, Édesanyák u)futoszalagon nézik a kismamákat, lediktálta az adatokat az asszisztensnek, és kész öltözzön.kint tértem magamhoz h nem mondtak semmit, nem kérdeztem én sem, még a monitort sem forditották felém h lássam...de valahol igaza van a dokimnak amikor ezt emlitettem neki, h ez nem babamozi, itt ha minden rendben van akkor tényleg hamar "kidobják"a kismamákat. ha mindenkinek mesélnének, meg nézegetnék akkor nem tudnának ennyi nõt ill babát megvizsgálni naponta. szoval nem akarlak elkeseriteni, de semmibe ne éld bele magad, inkább pozitivan csalódj:D
Második vagyok. Én a helyedben a Citromba mennék. Igaz drágább, de normálisabban foglalkoznak az emberrel. Mindkét helyen ugyanazok a dokik vannak, de valahogy ott több idõt szánnak az emberre. Én 2szer is voltam 4d-n a Citromban.
Hát én nem tudom. Én is nemrég voltam és nagyon normális volt a doki. Velem szembe volt egy nagy képernyõ ott láttam a babám. Megkérdeztem, hogy fiú vagy lány és mondta, hogy fiú. Még csodálkoztam s mert majdnem lejárt már a rendelés, gondoltam bunkók lesznek. De nem voltak azok. Szóval én nem értem hogy hogy nem láttad a babád.


Ki szült Pécsen, az Édesanyák úti klinikán? Milyenek a csecsemősnővérek? Milyen szabályok vannak?

hányan vagytok/ voltatok egy szobába, veled lehet a bébi?

Legjobb válasz: Szia! Én 2008 februárban szültem ott (és 2010. március végén ismét ott fokok). Alapból semmi bajom nem volt a csecsemõsökkel, de maguktól nem mondanak semmit, így azt tanácsolom, hogy kérdezz, kérdezz, és kérdezz!!! Én a megõrzõ melletti szobában voltam, az 4 ágyas, és nincs külön fürdõszobája, viszont ha nincs semmi baj se Veled, se a babával, akkor rooming-in van egész nap, de a babát bármikor leadhatod a megõrzõbe. Természetesen van olyan szoba is, ahol benn van a fürdõszoba, de én ott nem voltam, nem tudom, hogy a többi szoba hány ágyas. Mondjuk én szombaton reggel szültem, hétfõn délelõtt már hazaengedtek minket. Az a 2 nap nagyon gyorsan eltelt. Ha bármiben tudok még segíteni, írj, akár priviben is.

Szia! Én 2008 februárban szültem ott (és 2010. március végén ismét ott fokok). Alapból semmi bajom nem volt a csecsemõsökkel, de maguktól nem mondanak semmit, így azt tanácsolom, hogy kérdezz, kérdezz, és kérdezz!!! Én a megõrzõ melletti szobában voltam, az 4 ágyas, és nincs külön fürdõszobája, viszont ha nincs semmi baj se Veled, se a babával, akkor rooming-in van egész nap, de a babát bármikor leadhatod a megõrzõbe. Természetesen van olyan szoba is, ahol benn van a fürdõszoba, de én ott nem voltam, nem tudom, hogy a többi szoba hány ágyas. Mondjuk én szombaton reggel szültem, hétfõn délelõtt már hazaengedtek minket. Az a 2 nap nagyon gyorsan eltelt. Ha bármiben tudok még segíteni, írj, akár priviben is.
Szia! Én idén augusztusban szültem a klinikán.Valóban kérdezni kell, mert nem mondanak semmit, sem a szoptatásról, sem a pelusozásról... stb. ez utóbbit én megkérdeztem, mert nem tudtam hogyan kell. Csütörtök reggel szültem és szombat délben már otthon voltam. :S (elég gyors a kiszórás). Rooming in rendszer van, és állítólag leadhatod babát, én az elsõ nap adtam le este a babát, mert hulla voltam, pihennem kellett, de olyan szúrós szemmel néztek rám, hogy az csak... én a megõrzõtõl számított utolsóbam voltam a bejárat mellett, 4 ágyas volt a szoba és saját fürdõvel. Amúgy nagyon szép az osztály, barátságos. Üdv. Jó szülést és babázást!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszaitokat!!!! Én idén januárban a megyeiben szültem és jõvõ juniusban jön majd a picur, úgy hallottam addigra már nem lesz a megyeiben szülészet, ezért érdeklõdtem a klinikáról. remélem nem lesznek ott bunkok, mert a megyeiben volt egy-két csecsemõs nõvér aki iszonyat debil volt.... ki tudtam volna kaparni a szemét, csak nem volt olyan a lelki világom és még õ is rá tett egy lapáttal. köszönöm még egyszer

A szülésznönek is kell adni pénzt (szoktak? )? Nem fogadott szülésznö aki épp ott van! Pécsen fogok szülni az édesanyák uti klinikán, ott mi a szokás? Toth tamás menyit kér a szülésér?

Nem tudom hogy készüljek anyagilag,és jo ha a FÉRJEM ADJA ODA A PÉNZT A DOKIMAK?

Legjobb válasz: A szülésznõnek akkor szoktak,ha fogadott.

A szülésznõnek akkor szoktak, ha fogadott.
Nehéz kérdés a hálapénz mindig szerintem. Kötelezõen nyilván nem kell adnod neki. Viszont az esetek nagy részében (kivételek persze mindenhol vannak) viszont ha problémamentesen zajlik a szülés a dokit az ember nem túl sokat látja, gyakran még akkor sem, ha fogadott. A szülésznõt viszont annál inkább.Õ az aki az elejétõl a végéig jobb esetben "végigkiséri" a szülést, a kismama és a baba útját. Szóval szokás-nem szokás (nem odavalósi vagyok), haa meg vagyok vele elégedve én adnék. Mondjuk nem feltétlen pénzt, lehet az egy ajándékcsomag vagy valami apróság is. Persze tudom, hogy a munkáját végzi és azért kapja a fizetését, de annyira fontos dolog az ember lányának az életében a szülés, hogy a segítségét én valamilyen módon meghálálnám. De nyilván ez csak az én véleményem.
nem tudom aktuális-e még a kérdés, azért válaszolok, ha nem bánod. Én 2006 júliusában szültem nála, végig magánon jártam hozzá (ami akkor 4000 ft/alkalom volt), POSE-tól indult szülés, ami végül császárral ért véget. 20000 ft-ot adtam neki, amikor a varratokat szedte ki, mert úgy éreztem, hogy a magánrendeléssel a szülés egy részét is kifizetem, ezen kívül kapott még egy kb 10e ft értétû ajándékot (azt személyesebbnek éreztem a pénznél) és látszólag örült neki. A napokban fog születni a második babám, ha tehetném, most is õt választanám, nagyon elégedett voltam vele, a vajúdás alatt is szinte végig velünk volt (ez még a régi, függönyös szülõszoba), én inkább a szülésznõt nem láttam sokat (szerencsére, mert nem volt épp szimpi). Könnyû szülést kívánok!(ha még nem vagy túl rajta)

Pécsi Nőgyógyászati klinikán milyen az ellátás szülés előtt és után?

Miket kell vinni a babának szülés után?

Legjobb válasz: Én már majdnem msáfél éve szültem, de azért leírom a tapasztalataimat. Nem volt fogadott orvosom, de nagyon meg voltam elégedve mindennel, már szülés elõtt be kellett feküldjek túlhordás miatt, és az osztályon is odafigyeltek rám. Indított szülésem volt, szülésznõt fogadtam, õ nagyon profi volt, és az ügyeletes orvosok is (jó sokkal találkoztam :)) A gyerekágy sem volt rossz, mert szerencsére az egyik négyágyas szobába kerültem, amihez van külön fürdõ, és az nagyon jó volt. A csecsemõs növérek nagyon le voltak terhelve, de a kérdésekre azért mindig válaszoltak, nem mindig olyan hangnemben, ahogy elvárható lett volna, de a legtöbb kedves volt. Ruhát kapott a lányom, meg volt ott mindenféle minta, amit lehetett használni a pelenkázáshoz, de jó, ha viszel saját pelenkát meg popsitörlõt. Nagyon tudom még ajánlani, hogy vigyél a bimbóvédõt magaddal, mert nekem kellett volna, de csak egyetlen egy volt, ami nagy volt.

Én már majdnem msáfél éve szültem, de azért leírom a tapasztalataimat. Nem volt fogadott orvosom, de nagyon meg voltam elégedve mindennel, már szülés elõtt be kellett feküldjek túlhordás miatt, és az osztályon is odafigyeltek rám. Indított szülésem volt, szülésznõt fogadtam, õ nagyon profi volt, és az ügyeletes orvosok is (jó sokkal találkoztam :) ) A gyerekágy sem volt rossz, mert szerencsére az egyik négyágyas szobába kerültem, amihez van külön fürdõ, és az nagyon jó volt. A csecsemõs növérek nagyon le voltak terhelve, de a kérdésekre azért mindig válaszoltak, nem mindig olyan hangnemben, ahogy elvárható lett volna, de a legtöbb kedves volt. Ruhát kapott a lányom, meg volt ott mindenféle minta, amit lehetett használni a pelenkázáshoz, de jó, ha viszel saját pelenkát meg popsitörlõt. Nagyon tudom még ajánlani, hogy vigyél a bimbóvédõt magaddal, mert nekem kellett volna, de csak egyetlen egy volt, ami nagy volt.

Pécsi klinikán szült vki az összevonás után? Mekkora volt a tumultus a szülőszobán?

Egy nap átlag 10 szülés, a 6 szobára elég soknak t?nik.

Legjobb válasz: Én egy péntek este szültem ott, nem volt tumultus. viszont elõzõ nap bent aludtam a terhespatológián és egy nõ ott szenvedett, vajúdott az osztály folyosóján, plusz a kórteremben, mert nem volt szabad szülõszoba. Sajnos van rá esély, különösen frontok idején nagy a leterhelség.

Én egy péntek este szültem ott, nem volt tumultus. viszont elõzõ nap bent aludtam a terhespatológián és egy nõ ott szenvedett, vajúdott az osztály folyosóján, plusz a kórteremben, mert nem volt szabad szülõszoba. Sajnos van rá esély, különösen frontok idején nagy a leterhelség.

A pécsi klinikán fogok szülni (édesanyák útja). Noncs fogadott dokim, az ügyeletesre bízom magam. Mire számíthatok?

mik a tapasztalatok?

Legjobb válasz: köszi a részletes beszámolót. remélem, nekem is szerencsém lesz.

A kérdező hozzászólása: köszi a részletes beszámolót. remélem, nekem is szerencsém lesz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!