Találatok a következő kifejezésre: Pécsen az uti (29 db)

PÉcs Régió Játékkereskedés merre van kb az árkádtól? Belvárosban van? 7621 Pécs Rákóczi út 66.

vagy esetleg ezek közül melyik van a belvárosban ??nagyon fontos lenne :D cip?s doboz akció miatt el?re is köszönöm Bokor u. Uitz Béla u. Endresz György u Malomvölgyi út 21.

Legjobb válasz: Az Árkád mellett van a Régió : http://s14.postimage.org/fis97mfb5/image.jpg

Az Árkád mellett van a Régió : http://s14.postimage.org/fis97mfb5/image.jpg
A kérdező hozzászólása: ooo nagyon szépen köszönöm :D remélem könnyen megtalálom

Pécsen az Édesanyák úti klinikát melyik busszal tudom megközelíteni, és hol kell leszállni, mi a megálló neve?

Legjobb válasz: http://pkzrt.hu/menetrend/pecs/37 37es járat, gyermekkorház...

http://pkzrt.hu/menetrend/pecs/37 37es járat, gyermekkorház...
A kérdező hozzászólása: Hálásan köszönöm! :)

Hogy tudok Pécsen az Árkádtól eljutni ide:TÜRR ISTVÁN KÉPZÕ és KUTATÓ INTÉZET (Bázis út 10. )?

Legjobb válasz: Szia, hát nincs egyszerû dolgod, ugyanis az úti célod kint van a város határában. Elõször is ki kell menned az Uránvárosi buszvégállomásra, ehhez az Árkádtól a 2, 2/A, 4, 20, 20/A, 21, 27 buszok bármelyikével tudsz eljutni, majd itt várj egy 26-os buszt (kb. fél óránként jár) és azzal menj a Kutató dûlõig.

Szia, hát nincs egyszerû dolgod, ugyanis az úti célod kint van a város határában. Elõször is ki kell menned az Uránvárosi buszvégállomásra, ehhez az Árkádtól a 2, 2/A, 4, 20, 20/A, 21, 27 buszok bármelyikével tudsz eljutni, majd itt várj egy 26-os buszt (kb. fél óránként jár) és azzal menj a Kutató dûlõig.
A kérdező hozzászólása: Én néztem olyat, hogy pl a 15-ös járattal, ami Kõvágószõlõsre megy a Pécs (Patacs) bejárai úton leszállok, és sétálok 20-25 percet, ez lehetséges, így is el lehet jutni oda?
15-ös számú járat nem létezik, de való igaz, hogy a kõvágószõlõsi busszal is ki tudsz menni arra...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen


Pécsen az édesanyák utján a szülészeten a baba születése után meddig kell a szülöszobán maradni megfigyelésen? Szüléshez kell vinni háloinget és utánna ott át lehet öltözmi vagy csak az osztályon?

Ugy tervezem a szülöszobába viszek egy kisebb táskát amibe az ott szükséges dolgokat rakom,de nem tudom háloinget vigyek és hány darabot?szülés után ott lehet zuhanyozni,átöltözni vagy abba a ruhába kell átmenni az osztályra(nem lessz "koszos"?)?Ti mit vittetek aszülöszobára,más is 2 csomagot visz?

Legjobb válasz: A szülõszobába igazán semmit nem kell vinni,a szülés után ált.2 órát tartanak infúzión,addig varrnak,mosnak ésa babát is odaadják.Utánna átvisznek az osztályra.Ált.nem engedik,hogy lábon menj át,mert bármikor összeeshetsz,a táskát ezért a saját szobádba tetesd v.az öltözõbe ahol zuhanyoztatnak szülés elõtt. Van ahol a saját hálóingben kell szülni ,inkább vidéken,Pesten a kórházi köntösben kell. Szerintem még nincs tolófájás csak vajúdsz addig mobil,ha nincs bent akit szeretnél,tusfürdõ és törülközõ+a hálóinged&papucs.

A szülõszobába igazán semmit nem kell vinni, a szülés után ált.2 órát tartanak infúzión, addig varrnak, mosnak ésa babát is odaadják.Utánna átvisznek az osztályra.Ált.nem engedik, hogy lábon menj át, mert bármikor összeeshetsz, a táskát ezért a saját szobádba tetesd v.az öltözõbe ahol zuhanyoztatnak szülés elõtt. Van ahol a saját hálóingben kell szülni , inkább vidéken, Pesten a kórházi köntösben kell. Szerintem még nincs tolófájás csak vajúdsz addig mobil, ha nincs bent akit szeretnél, tusfürdõ és törülközõ+a hálóinged&papucs.
A kérdező hozzászólása: Nincs senki aki tuna irni a pécsi klinikárol, fontos lenne mert 39 hetes multam és bármikor beindulhat a dolog, de nem tudom vigyek a szülöszobára háloinget vagy adnak és utánna ott átöltözhetek vagy az osztályon lehet ésmeddig van ott megfigyelésen az ember?

18 hetes UH vizsgálaton lehet képet kérni Pécsen az Édesanyák úti Klinikán?

Csak mert ilyen kötelez? vizsgálaton nem igazán foglalkoznak ilyesmivel...

Legjobb válasz: Igaz én Pesten voltam ilyen kötelezõ vizsgálaton,de nem adtak képet. Kértem,de azt mondták szegény a kórház nincs rá keret. Azóta már van egy 22. hetes 4D-s:-))) Boldog babavárást! 30 hetes km

Igaz én Pesten voltam ilyen kötelezõ vizsgálaton, de nem adtak képet. Kértem, de azt mondták szegény a kórház nincs rá keret. Azóta már van egy 22. hetes 4D-s:-))) Boldog babavárást! 30 hetes km
Szia! Velem olyan bunkón viselkedtek(meg mertem kérdezni, hogy lehet-e esetleg látni a baba nemét-erre a doki:"Örülök, hogy egyáltalán látom a magzatot."-kicsit súlyosabb vagyok, emiatt vastagabb a hasfalam, ami picit nehezíti a dolgot, persze nem lehetetlen!!!), hogy eredetileg én is szerettem volna kérni, de annyira ledöbbentem, hogy el is felejtettem kérni.Remélem Te nem ezt a dokit kapod ki. Amúgy a megyeibe jársz, vagy amúgy is az édesanyákba? Én hála Istennek a megyeibe. 38hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Kedves második válaszoló: Én egy vidéki kórházba járok, Siklósra! De ilyen nagyobb vizsgálatokra be kell menni Pécsre! 12 hetesen a megyeiben voltam, most a 18 hetesre a Klinikára kaptam beutalót! ( a 18 hétbõl lesz 20 is, sajnos csak így volt idõpont, de azt mondták hogy 22 hétig még jó) Szeretnék majd menni 3D-re is, de még nem tudom hova. 26 hét környékére gondoltam, azt ajánlották többen, de a citrom utca és az Édesanyák u.-a közt nagyon megoszlanak a vélemények!
nekem is nagyon rosszak a tapasztalatim errõl a vizsgálatról(én is Pécs, Édesanyák u)futoszalagon nézik a kismamákat, lediktálta az adatokat az asszisztensnek, és kész öltözzön.kint tértem magamhoz h nem mondtak semmit, nem kérdeztem én sem, még a monitort sem forditották felém h lássam...de valahol igaza van a dokimnak amikor ezt emlitettem neki, h ez nem babamozi, itt ha minden rendben van akkor tényleg hamar "kidobják"a kismamákat. ha mindenkinek mesélnének, meg nézegetnék akkor nem tudnának ennyi nõt ill babát megvizsgálni naponta. szoval nem akarlak elkeseriteni, de semmibe ne éld bele magad, inkább pozitivan csalódj:D
Második vagyok. Én a helyedben a Citromba mennék. Igaz drágább, de normálisabban foglalkoznak az emberrel. Mindkét helyen ugyanazok a dokik vannak, de valahogy ott több idõt szánnak az emberre. Én 2szer is voltam 4d-n a Citromban.
Hát én nem tudom. Én is nemrég voltam és nagyon normális volt a doki. Velem szembe volt egy nagy képernyõ ott láttam a babám. Megkérdeztem, hogy fiú vagy lány és mondta, hogy fiú. Még csodálkoztam s mert majdnem lejárt már a rendelés, gondoltam bunkók lesznek. De nem voltak azok. Szóval én nem értem hogy hogy nem láttad a babád.

Ki szült Pécsen, az Édesanyák úti klinikán? Milyenek a csecsemősnővérek? Milyen szabályok vannak?

hányan vagytok/ voltatok egy szobába, veled lehet a bébi?

Legjobb válasz: Szia! Én 2008 februárban szültem ott (és 2010. március végén ismét ott fokok). Alapból semmi bajom nem volt a csecsemõsökkel, de maguktól nem mondanak semmit, így azt tanácsolom, hogy kérdezz, kérdezz, és kérdezz!!! Én a megõrzõ melletti szobában voltam, az 4 ágyas, és nincs külön fürdõszobája, viszont ha nincs semmi baj se Veled, se a babával, akkor rooming-in van egész nap, de a babát bármikor leadhatod a megõrzõbe. Természetesen van olyan szoba is, ahol benn van a fürdõszoba, de én ott nem voltam, nem tudom, hogy a többi szoba hány ágyas. Mondjuk én szombaton reggel szültem, hétfõn délelõtt már hazaengedtek minket. Az a 2 nap nagyon gyorsan eltelt. Ha bármiben tudok még segíteni, írj, akár priviben is.

Szia! Én 2008 februárban szültem ott (és 2010. március végén ismét ott fokok). Alapból semmi bajom nem volt a csecsemõsökkel, de maguktól nem mondanak semmit, így azt tanácsolom, hogy kérdezz, kérdezz, és kérdezz!!! Én a megõrzõ melletti szobában voltam, az 4 ágyas, és nincs külön fürdõszobája, viszont ha nincs semmi baj se Veled, se a babával, akkor rooming-in van egész nap, de a babát bármikor leadhatod a megõrzõbe. Természetesen van olyan szoba is, ahol benn van a fürdõszoba, de én ott nem voltam, nem tudom, hogy a többi szoba hány ágyas. Mondjuk én szombaton reggel szültem, hétfõn délelõtt már hazaengedtek minket. Az a 2 nap nagyon gyorsan eltelt. Ha bármiben tudok még segíteni, írj, akár priviben is.
Szia! Én idén augusztusban szültem a klinikán.Valóban kérdezni kell, mert nem mondanak semmit, sem a szoptatásról, sem a pelusozásról... stb. ez utóbbit én megkérdeztem, mert nem tudtam hogyan kell. Csütörtök reggel szültem és szombat délben már otthon voltam. :S (elég gyors a kiszórás). Rooming in rendszer van, és állítólag leadhatod babát, én az elsõ nap adtam le este a babát, mert hulla voltam, pihennem kellett, de olyan szúrós szemmel néztek rám, hogy az csak... én a megõrzõtõl számított utolsóbam voltam a bejárat mellett, 4 ágyas volt a szoba és saját fürdõvel. Amúgy nagyon szép az osztály, barátságos. Üdv. Jó szülést és babázást!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszaitokat!!!! Én idén januárban a megyeiben szültem és jõvõ juniusban jön majd a picur, úgy hallottam addigra már nem lesz a megyeiben szülészet, ezért érdeklõdtem a klinikáról. remélem nem lesznek ott bunkok, mert a megyeiben volt egy-két csecsemõs nõvér aki iszonyat debil volt.... ki tudtam volna kaparni a szemét, csak nem volt olyan a lelki világom és még õ is rá tett egy lapáttal. köszönöm még egyszer

Pécsen az Édesanyák útjára mit kell bepakolni a "csomagba" magamnak és a bébinek?

Legjobb válasz: én ott szültem. pelenka, positörlõ a babának magadnak: tisztálkodási szerek, hálóing, köntös, papucs, törölközõ, wc-papír stb... van: babaruha, textilpelus, mellszívó

én ott szültem. pelenka, positörlõ a babának magadnak: tisztálkodási szerek, hálóing, köntös, papucs, törölközõ, wc-papír stb... van: babaruha, textilpelus, mellszívó
pécsi vagy? ha igen, a férjed bármikor be tud ugrani naponta többször is, ha esetleg kell v.mi.
Szia! A bébinek igazából nem kell semmi, csak az amiben hazahozzátok, de azt ráér a párod aznap bevinni, addig kórházi ruhában lesz, ami egy kisingbõl és pólyából áll. Illetve pelenkát és popsitörlõt vigyél, mert ha te teszed tisztába, azt a sajátból kell. Neked kelleni fog több váltás hálóing és fehérnemû, 2 papucs (1 kell külön a zuhanyozáshoz), 2-3 törölközõ, mert rengeteget fogsz kezet mosni, köntös, WC papír, pipere cuccok, papírzsepi, betét, pohár, evõeszköz. Mivel rengeteget kell inni vigyél mentes ásványvizet, valami nassolnivalót, mert irtó rossz a kaja. Ja és a császárosok amíg nem voltak WC-n csak joghurtot és madártejet ehetnek. Hát nálam nem volt joghurt és majd éhen haltam amíg behoztak. Hirtelen most ennyi jut eszembe, de ha valami otthon marad azt majd utólag beviszik. Könnyû szülést kívánok neked! 2, 5 hós kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat!

Meddig várnak a szülésmeginditással a 40. hét után, pécsen az édesanyák utján? A 36. hét utánn nem kell már mennem nögyogyászati vizsgálatra, (magánrendelésre járok) csak nst-re és ultrahangra kell mennem?

Az orvosom mondta hogy hozzá a rendelésre már nem kell mennem csak nst-re és ultrahangra,akkor már nem vizsgál meg?Honnan tudja akkor hogy mennyire nyitott a méhszáj,és ha nem indul meg a szülés a 40. hétig akkor meddig várnak?

Legjobb válasz: Fontos lenne a válasz,nagyon agodok hogy mi lessz,légyszi segitsen aki tud esetleg õ is ott szült és tulhordta a babát?.

A kérdező hozzászólása: Fontos lenne a válasz, nagyon agodok hogy mi lessz, légyszi segitsen aki tud esetleg õ is ott szült és tulhordta a babát?.
én is magándokihoz járok terhesgondozásra, de szülni az ügyeletesnél fogok a klinikán. most 39 hetes vagyok. az én dokim adott egy beutalót arra az esetre, ha terminustúllépés állna fenn, tehát túlhordás. a 41. héten kell befeküdnöm a kórházba, a kiírás után egy héttel. ami számodra még visszavan: 36. heti uh, hüvelykenet-vizsgálat, labor, NST, a 38. héttõl POSE. én hétfõn még elmentem a dokimhoz, hogy megmutassam neki a leleteimet, és hogy nézze meg a méhszájamat. szerintem te is jelentkezz még be hozzá a 38-39. hét körül.

Pécsen az édesanyák uti klinikán milyen szobák vannak (hány ágyas, van bent wc, fürdö), van 1 személyes szoba, mennyiért? Hogy döl el ki melyik szobába kerül, érkezési sorend vagy mi alapján? Szekrények vannak mindenkinek és széf (az nem kötelezö? )?

Olvastam hogy pesten + egy két helyen van egyágyas(családi szoba),pécsen is van jo lenne ilyenben lenni ha nem tul drága?!Vagy legalább egy kétágyasba ahol nincs tömegnyomor és átjároház,a hozzátartozok bemehetnek a korterembe (ha lehet olyan irjon aki ott szült)?Köszi a válaszokat elöre is!

Legjobb válasz: Az édesanyákúti klinika elég gáz, de van egy humánus szülõszoba, ha bejutsz jol jársz, ha nem akkor függönyök! Az a rossz a függönyös szülõszobában, hogy amíg fáj mindenes, lehet,hogy aszomszéd ágyon hallgathatod ahogy valaki szül, ez nem túl kellemes. Ha anyagilag megengedheted, akkor válaszd a megyei kórházat, mert ott kicsit szebb a környezet, vagy ha mégjobban megengedheted, mehetsz magánklinikára is, amit nem tudok hol van. Keresd fel a megyei egyik orvosát és akkor vele megbeszélheted.. DR Domány Balázst ajánlom, de a többi doki is nagyon jó fej.szerintem.

Az édesanyákúti klinika elég gáz, de van egy humánus szülõszoba, ha bejutsz jol jársz, ha nem akkor függönyök! Az a rossz a függönyös szülõszobában, hogy amíg fáj mindenes, lehet, hogy aszomszéd ágyon hallgathatod ahogy valaki szül, ez nem túl kellemes. Ha anyagilag megengedheted, akkor válaszd a megyei kórházat, mert ott kicsit szebb a környezet, vagy ha mégjobban megengedheted, mehetsz magánklinikára is, amit nem tudok hol van. Keresd fel a megyei egyik orvosát és akkor vele megbeszélheted.. DR Domány Balázst ajánlom, de a többi doki is nagyon jó fej.szerintem.
A kérdező hozzászólása: igazábol a kortermekre lennék kiváncsi hogy milyenk vannak, mert az orvosom a klinikán dolgozik ezért ott kell szülnöm de a koprtermekrõl és az egész gyerekágyas osztályrol nem sokat hallotam.Mik ma szokások , hány ágyasak a szobák stb. errõl tud valaki irni?
az elsõ válaszoló nagyon le ven maradva! nemrég adták át az új szülészetet, ami gyönyörû, tiszta, új! külön szobákban lehet vajúdni, szülni, sarokkádakkal, sõt van alternatív szülõszoba is.
Szerintem nem gáz a klinika, sõt!Nagyon jó orvosok dolgoznak ott. Szülni bárhol lehet, közben úgysem arra fogsz gondolnii, hogy hú de ronda régi ez a csempe.Mi 3-an voltunk egy szobába és mivel én elõször szültem örültem, hogy meg tudtam valakivel beszélni a dolgaimat, kérdezhettem - ugyanis egyre csak gyûlnek az ember kérdései.Szerintem ok volt minden.
Szerintem sem gáz a klinika, sõt nagyon kultúrált. Én 2 hete szültem, gyönyörûek, hangulatosak az új szülõszobák. A gyermekágyas osztályon van 1 és 2 ágyas szoba is, de többségük 4 ágyas. Az hogy ki hova kerül szerintem az dönti el, hogy melyik kórteremben van hely. Én úgy tudom, hogy fizetõs szoba nincs, nekem legalább is azt mondták. Én mindenkinek csak ajánlani tudom a klinikát.
Szia! Szerintem, ha fogadott dokid van, akkor négy ágyas szobába fogsz kerülni, a többi szobát érkezési sorrendben töltik fel ahogy észrevettem. Az egy ágyas szoba VIP, orvosoknak, közeli ismerõsöknek...:) A hat ágyas szoba sem gáz, engem a függönyös "szülõszoba" sem zavart. De természetes az aggódásod, ezen én is túlestem, mikor az elsõt vártam. Jó lesz minden, hidd el!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!