Találatok a következő kifejezésre: Pécsen a a 12 (8 db)

Pécsen a Megyeiben a 12. hetes UH hasi, vagy hüvelyi?

Az apuka is szívesen jönne, de hüvelyi UH-ra nem tudom hogy lehet-e, illetve arra nem is igazán szeretném ha bejönne.

Legjobb válasz: szia! hogy Pécsen hogy van, azt sajnos nem tudom, de általánosságban: a 12. uh az utolsó hüvelyi, azután már mindig hasit fognak csinálni, kivéve ha valami nem indokolja az elõzõt. Az apuka is bemehet elvileg minden ultrahangra, függetlenül attól, hogy az hasi-e vagy sem. De ne aggódj, a hüvelyi sem rossz ha ott van, a fejednél ül, nem a lébadnál, ésa monitort fogja fürkészni nem azt hogy hova mit dug a szonográfus. Ne vedd el ezt a közös élményt magatoktól, olyan nagy csoda látni a növekvõ csodátok! :) Minden jót!!!!! És gyönyörû heteket :)

szia! hogy Pécsen hogy van, azt sajnos nem tudom, de általánosságban: a 12. uh az utolsó hüvelyi, azután már mindig hasit fognak csinálni, kivéve ha valami nem indokolja az elõzõt. Az apuka is bemehet elvileg minden ultrahangra, függetlenül attól, hogy az hasi-e vagy sem. De ne aggódj, a hüvelyi sem rossz ha ott van, a fejednél ül, nem a lébadnál, ésa monitort fogja fürkészni nem azt hogy hova mit dug a szonográfus. Ne vedd el ezt a közös élményt magatoktól, olyan nagy csoda látni a növekvõ csodátok! :) Minden jót!!!!! És gyönyörû heteket :)

12. heti uh-á a pécsi klinikán, hüvelyi vagy hasi? Már nem vagyok képbe.

Legjobb válasz: Helytõl függetlenül a legtöbb 12. heti uh már hasi.

Helytõl függetlenül a legtöbb 12. heti uh már hasi.
Mindenképpen hasi, nekem 9.héten is már az volt (Pécs)
02. 04-én voltam, és hasi volt!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Köszi.Igen már túl vagyok rajta, hasi volt :)


A pécsi Media Markt 12.24-én nyitva van?

És ha igen, mett?l meddig?

Legjobb válasz: Google. Ez egy remek eszköz arra, hogy ilyen kérdéseket feltegyél neki. Pikk-pakk és máris ott van elõtted a válasz, ha jól keresed: http://www.mediamarkt.hu/mcs/market/MediaMarkt-P%C3%A9cs,348..

Google. Ez egy remek eszköz arra, hogy ilyen kérdéseket feltegyél neki. Pikk-pakk és máris ott van elõtted a válasz, ha jól keresed: http://www.mediamarkt.hu/mcs/market/MediaMarkt-P%C3%A9cs, 348..

S. O. S. kérdés! Pécsen mennyi a down szűrés? A vérvételesre gondolok, amit 12. héten csinálnak?

Legjobb válasz: Szia! Én múlt hónapban voltam. 9000 Ft, kell egy csekket kérni és idõpontot az UH-ra, ami lehetõleg a 11. és 13. hét között legyen. Ha a menete is érdekel szívesen megírom. 18 hetes km

Szia! Én múlt hónapban voltam. 9000 Ft, kell egy csekket kérni és idõpontot az UH-ra, ami lehetõleg a 11. és 13. hét között legyen. Ha a menete is érdekel szívesen megírom. 18 hetes km
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy érdekelne! Köszönöm! Holnap töltöm a 12.hetet, ma voltam Szigetváron, de nem igen mondtak semmit. :( Csak azt, hogy itt 16.000 ft, a második fele pedig 16.héten lesz az meg már 20.000 ft. Nem is annyira a pénz, de azért ez már nagyon sok szerintem. 36.000-ért már elég sok mindent tudnánk venni a babónak. :) De elsõ gyerkõc és jó lenne nyugodtnak lenni... Szóval köszönöm a segítséget mindenkinek! Kérlek azt is írd meg, hogy ez melyik kórház? Köszi
Szerintem ennek tök ingyenesnek kellene lennie, mivel kötelezõ vizsgálat.
Elvileg a 12. héten kell menned vérvételre és az ingyenes. Engem nem küldött el a doki, így én megcsináltattam a quartett tesztet ami 15000ft volt.
Elég szomorú, hogy fizetni kell érte, én még júniusban voltam 12.heti vérvételen Pécsett, akkor még ingyen volt.Utána kellett mennem kombinált tesztre az már akkor 15 e.Ft volt, úgy tudom már az is 20 e.Ft
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Sokkal okosabb lettem, igaz a fél napot áttelefonáltam. Addig jutottam, hogy pécsen 3 féle módon történik a down- szûrés. az egyik az egyszeri vérvételes, ez 9.000 ft. A 2. egy 4-es teszt, ami 15.000 ft. A 3. pedig a 12. és a 16. héten van, ez 20.000 ft. A génbankosokat hívtam. Egyszer ennek már örültem, hogy nem 40.000 ft. De telefonáltam még. Kaposváron egy kis közbenjárással elértünk egy szülésznõt, aki nagyon szimpatikus lett. Õ azt mondta, hogy Kaposváron a Down szûrés a 16.heti uh-n végzõdik és ingyenesen elvégzik. a 12.héten vesz vérvételt és abból 3 dolgot vizsgál, na ezeket nem jegyeztem meg. Valamint én A- vagyok, a párom 0 +, ezért még csinálnak más vizsgálatot is. Szívesen fogad, menjek nyugodtan :) Én Szigetvárhoz tartozom, de inkább utazom Kaposvárra, mert itt már rég meg kellett volna vizsgálniuk, túl kellett volna esnem a vérvételen, de azt sem mondták mikor toljam oda a képem. Szomorú, hogy ha nem nyitjuk ki a tárcánkat igazából leszarják a helyzetünket. Elsõ babánk lesz és nem igazán tudom még, hogy mik várnak rám, de az biztos, hogy Kaposvárra fogok menni...
Szia! Örülök, hogy Kaposváron több mindent elmondtak. Pécsen már csak 1 szülészet van az Édesanyák útján. Én ott szültem az elsõ babámat is. Akkor még magándokihoz jártam, és akkor még ez a vérvétel is ingyenes volt. Most, hogy nem tudom kifizetni a 6000 Ft-ot a magándokinak Komlóra járok ahová tartozok helyileg. De fontosabb vérvételek, UH-ot csak Pécsen csinálják meg. Ez a 12 hetes Down-szûréses vérvétel szeptember 1. óta fizetõs és azóta nem kötelezõ. Bár nekem a doki ajánlotta és el is mentem. Szerencsére az eredményem jó lett, így ha a következõ UH-on sincs semmi gond a többi fizetõset már nem csináltatom meg.
Jah, bocsi elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! Csütörtökön megyek Kaposvárra, ott nem kell fizetnem. :)
Nekem is a magándokim végezte a genetikai Uh-t.
Ha van magándokid, kérd meg, hogy õ csinálja. Nekem mindig így volt. Mindent megmutatott, elmondott, képet és videót is lehet kérni, persze nem ingyen. Ha idegen doki vizsgál, jó hogy személytelen, akkor lát elõször. Persze attól még elmondhatna mindent. Én feltétlenül kérdeznék, jogom van hozzá.
Nekem nem adtak képet és nem mondtak semmit!teljesen személytelen volt és futószalagon mennek a kismamák!Biztos megnézte a doki rendesen de nem mertem még kérdezni sem mert olyan volt a hangulat!!Remélem neked kellemesebb élmény lesz, majd írd meg milyen volt!
A kérdező hozzászólása: Oh, most nem nyugtattál meg. De azért papírt kaptál ugye, amivel a dokihoz és a védõnõhöz el tudtál menni? Apuka bent lehetett?
Papírt kaptam, abba leírt mindent és az apuka nem volt bent de szerintem bemehet.A doki nem elõször látott de ha elõször lát is legyen kicsit kedvesebb vagy ha unja menjen el portásnak!Nem hiszem, hogy ez magyarázat ha 1 orvos flegma és elutasító!Mondjon csak annyit, hogy szépen fejlõdik és minden rendben!
Ja és még annyit, hogy van magán dokim de ezt õ nem csinálhatja mert ez genetikai ultrahang!
Hát nem tudom. Mindenki mondja, hogy milyen bunkók ott. Én 1hete voltam és a doki nagyon jó fej volt. Meg az asszisztens is. Pedig még féltem, hogy bunkók lesznek, mert már majdnem vége volt a rendelésnek. Elmondta, hogy a korának megfelelõen fejlõdik. Sõt még azt is megmondta hogy kisfiú lesz.

12-hetes pocis vagyok! Már elintéztem minden vizsgálatot, pl:ekg, vérvétel, vizelet, fogorvos. De a kiskönyvemet nemrég kaptam meg. Ugy hogy ezekröl a vizsgálatokról nincs pecsét benne. Nagy baj?

Legjobb válasz: Nem baj, sõt nálunk a védõnõ kifejezetten mondta, hogy csak ezekkel a leletekkel mehetünk a kiskönyvért. Aztán õ szépen beírta a megfelelõ helyre a vizsgálatok eredményeit. 39 hetes

Nem baj, sõt nálunk a védõnõ kifejezetten mondta, hogy csak ezekkel a leletekkel mehetünk a kiskönyvért. Aztán õ szépen beírta a megfelelõ helyre a vizsgálatok eredményeit. 39 hetes


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!