Találatok a következő kifejezésre: Pécsen Dr László (7 db)

PÉCS, Dr. Pátri Lászlót ismeri valaki?

Gyerekorvos választás előtt állok, és ő lenne a körzeti orvos is. Olyan kell aki közel rendel hozzánk - Uránváros. Vagy ha esetleg tudtok mást ajánlani, azt nagyon szívesen venném. Köszönöm :)

Legjobb válasz: Én ismerem és szerintem nagyon jó gyerek orvos.

Én ismerem és szerintem nagyon jó gyerek orvos.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Pécsen, Dr. Banó László csak az SZTK rendelőben rendel? Megyeiben vagy a klinikán vezet le szüléseket?

Legjobb válasz: A megyeiben már megszûnt a szülészet, már csak a klinikán lehet szülni. A hol rendel kérdést sajnos nem tudom:(

A megyeiben már megszûnt a szülészet, már csak a klinikán lehet szülni. A hol rendel kérdést sajnos nem tudom:(


Milyen orvos Dr. Banó László (Pécs, Megyei kórház)?

Legjobb válasz: én egyszer voltam nála. hát nem voltam elájulva tõle. szerintem olyan semmilyen... inkább nem ajánlanám.

én egyszer voltam nála. hát nem voltam elájulva tõle. szerintem olyan semmilyen... inkább nem ajánlanám.
Szülész, nõgyógyász, én nagyon meg vagyok elégedve vele!
Nem elájulni kell Tõle :) Szerintem nagyon aranyos. Nem beszél feleslegesen végzi a dolgát! Tõlem mindig megkérdezi van-e kérdés, gondolom mindenkitõl. Szerintem nagyon jó fej.
Hogy milyen? Bunkó! Nem szereti a kövér nõket és ennek hangot is ad, de csak õ hiszi magáról mindeközben, hogy vicces..hát nem az, hanem sértõ. Ha nõgyógyászhoz megyek, nem azt várom el, hogy táplálkozási tanácsokat osztogassanak, mint ahogy egy gastroenterológushoz sem fordulok nõgyógyászati panasz esetén. Én nem javaslon ezt az ürgét, nagyon nem!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!