Találatok a következő kifejezésre: Pécs környékén milyen kikapcsolódási lehetőségek vannak (1 db)

Pécs környékén (Ofrű) milyen kikapcsolódási lehetőségek vannak?

Még sosem voltunk arra, most megyünk el?ször.

Legjobb válasz: http://www.orfu.hu/

Orfû nagyon gyönyörû hely, olyan két éve voltunk, van tó, azt hiszem, van strand mellette, de mikor mi voltunk, nem volt jó idõ, így nem mentünk.Sétáltunk is, szép a környék nagyon, sok fa, dombok...Hangulatos.A templom mellett van egy kemencésház, meg egy kis parasztház, amit meg lehet nézni.Mi a Muskátli Vendéglõben ebédeltünk, nagyon istenit ettünk, finom volt.Azt a helyet ajánlanám...
Ja, a másik, Orfû mellett található Abaliget, Magyarország 2.legnagyobb cseppkõbarlangja Aggtelek után, azt is megnéztük, és van mellette egy denevérmúzeum, az is érdekes volt.Ott van Harkány, fürdõvel, rengeteg éteremmel, kikapcsolódási lehetségekkel, Villány, ami inkább a borpincéi miatt különleges, a Pincék utcája jól néz ki.Ott van még a siklósi vár, kínzókamra, panoptikum, várbörtön is van benne, akkor a Két Sirály étteremben kajáltunk, elfogadható ár volt, és jó kaja. Szigetvár is ott van a közelben, ott pedig sétáltunk , és megnéztük a várat. És még egy kis hely, Máriagyüd, aminek szép nagy temlomja van. Pécsvárad:itt is van vár. És akkor ne is beszéljünk Pécsrõl, ahol tucatnyi látnivaló akad, az állatkertet se hagyjátok ki. Jó nyaralást! Az elõzõ válaszíró voltam.
A kérdező hozzászólása: Nagyon-nagyon köszönöm!!!
Nekem nincsenek jó élményeim Orfõrõl a stand kicsit lepusztult volt 2 éve mikor ottjártam és ha jók az információim tavaly ki is száradt a tó de valószínû feltöltötték mesterségesen! A barlangban voltunk szép hely...Viszont Harkányról csak jót tudnék mondani ha még nem késõ akkor oda menjetek nagyon szép hely már 5 ször voltam és még mindig elmennék oda!szép a strand és a környék mi mindent végigjártunk siklós villány pécs szigetvár...és még van amit nem néztünk meg!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Fiatal párnak Siófokon milyen látnivalók vannak?

1

Melyiket ajánlanátok?

Zalakaros,Visegrád,Balaton?

Akik voltak már valamelyik helyen nyaralni kérem írják meg tapasztalataikat.
Ha lehetséges a szállodára is kíváncsi vagyok.
A családdal még döntés előtt állunk,így bármilyen variáció érdekel.:)
A lányok 15 és 16 évesek.

Előre is köszönöm.

3

Meg lehet nézni a MÁV honlapján egy vonat pontos menetrendjét?

Mármint mikor-hol áll meg. Fontos lenne, mert később csatlakoznék egy társasághoz, és nem tudom, mikor ér oda a vonat, ahol én szállok fel.

3

Hol van Pest megyében napraforgó vagy levendulamező?

3

Zamárdin a vasútállomástól hogy jutok el a szabadstrandig?

4

Siófokon az éjszakai élet mennyire biztonságos fiatalként egyedül?

2

Ha jegyet vagy bérletet vásárolok a MÁV-nál, miért nem adnak mellé bizonylatot?

Ugyan a legtöbb dolog rajta van a jegyen és a bérleten is, ami egy bizonylaton kéne legyen, de azt ugyanúgy ellophatja bárki és mondhatja, hogy ő vásárolta. Náluk nem kötelező vásárláskor azt is adni? Eddig soha nem kaptam és felmerült bennem ez a kérdés.

3

Ajánlanátok Balatongyörök közeli kutyabarát nyaralókat?

0

SZAJKI TAVAK - ról bárki, bármit tud írna róla? Kerékpárral arrafelé? Kutyát a tóhoz, környék, mit érdemes stb.

Hálásan köszönöm! :)

0

Apartman Hotel Sárvárról van valakinek tapasztalata, a reklámban található képek a valóságnak megfelelnek?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!