Találatok a következő kifejezésre: Pé. után el (3 db)

Ovu környéki mellfájdalom a pé után vagy előtte jelentkezik nálatok? Kinél mennyi idő alatt múlik el, és elmúlikj-e vagy fokozódik, ha megtermékenyülés történt? Nyilván mindenkinél más-és más, de érdekelne.

Legjobb válasz: Szia.Nekem épp ma kell megjönnie,de eddig semmi.És nekem pé-tõl fáj a mellem a mai napig,és a hasam is fájt végig,mindha megjönne.De holnap tesztelek,és kiderül.

Szia.Nekem épp ma kell megjönnie, de eddig semmi.És nekem pé-tõl fáj a mellem a mai napig, és a hasam is fájt végig, mindha megjönne.De holnap tesztelek, és kiderül.
nekem pé után egybõl van mellfájdalmam. még nem történt megtermékenyülés, tehát a másik részrõl nem tudok beszámolni. de nekem mensivel elmúlik a mellfájdalom
A kérdező hozzászólása: ...senki..? :(

Pé. után 3nappal el kezdtem érezni a majdnem megjön érzést, akkor ez azt jelenti hogy megint nem sikerült?

Legjobb válasz: hát ez nem bisztos.Én is peteérés után éreztem ilyet,de aztán elmult. és most ott tartok hogy késik. a hõd mennyi?

hát ez nem bisztos.Én is peteérés után éreztem ilyet, de aztán elmult. és most ott tartok hogy késik. a hõd mennyi?
Lehet, hogy azt jelenti, hogy elkezdett beágyazódni a megtermékenyült petesejt. Én legalábbis megéreztem, de nekem is mensi-szarû érzésem volt. Légy türelmes - tudom, nagyon nehéz - figyeld magad - s ha minden jól megy, ebben a hónapban akár már várandós is lehetsz. Szorítok nagyon! 25 hetes kismama

Minden esetben 14 nap tellik el a pé. Után a mensi kezdetéig? A ciklus. Hu más jelölt meg mensi kezdetnek.

Azért kérdezem, mert nekem biztosan márc.28-án volt pém. Holnap lenne a 14. nap, de ennek ellenére a ciklus.hu 04.16-ára jelölte meg a következ? mensi napját.

Legjobb válasz: Elméletileg 14 nap, de egy-két nap eltérés lehetséges. A www.ciklus.hu az átlagos ciklus hosszok alapján számolja a következõ vérzés idõpontját.

Elméletileg 14 nap, de egy-két nap eltérés lehetséges. A http://www.ciklus.hu az átlagos ciklus hosszok alapján számolja a következõ vérzés idõpontját.
A testednek higgy! A ciklus.hu csak egy gép, a meglévõ adatok alapján számol, de ha van valami változás a szervezetedbe akkor azt nem tudja!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!