Találatok a következő kifejezésre: Pé. előtt nappal mennyi esély (2 db)

Pé. előtt 3 nappal mennyi esély van a teherbeesésre?

Legjobb válasz: szia. én peteérés elött 3 napal szeretkeztem a férjemmel, aztán sajna a munkánk miatt késöbb nem jött össze.én tuti azt gondoltam, hogy most bizti nem leszek terhes, és mégis.ma 15 hetes vagyok.ha valaki biztosat mond ezekre a dolgokra az hazudik.sok sikert neked is.

szia. én peteérés elött 3 napal szeretkeztem a férjemmel, aztán sajna a munkánk miatt késöbb nem jött össze.én tuti azt gondoltam, hogy most bizti nem leszek terhes, és mégis.ma 15 hetes vagyok.ha valaki biztosat mond ezekre a dolgokra az hazudik.sok sikert neked is.
Simán van rá esély, mert a spermiumok 3-5 napig életképesek még a petevezetõben. Sok sikert! :)
A teherbeesés az csak pé idején következhet be, de ha elõtti napon szeretkeztek, akkor is bent maradhatnak a spermiumok egy darabig..de maga a teherbeesés csak a petesejt jelenlétekor következhet be.. Elõtte és utána és pé-kor isérdemes együtt lenni!
Pé elõtt 3 nappal semennyi esély sincs rá, csak pé-kor.
van rá esély bármikor van olyan ismerösöm aki menszi alatt lett terhes mind a kettövel
A kérdező hozzászólása: KÖSZI PONT ERRE VAGYOK KÍVÁNCSI HOGY HA CSAK PÉ. ELÕTT TUDUNK MONDJUK 3 NAPPAL EGYÜTT LENNI MENNYI AZ ESÉLY ! KÖSZI A VÁLASZOKAT!

Mennyi esély van úgy a teherbeesésre, ha pé előtt 4 nappal voltam a párommal?

esetleg tapasztalatot, megtörtént sztorit is írhattok..

Legjobb válasz: Mivel spontán peteérés bármikor megtörténhet, van rá esély így is... Ismerõsöm menstruáció utolsó napján lett terhes.

Mivel spontán peteérés bármikor megtörténhet, van rá esély így is... Ismerõsöm menstruáció utolsó napján lett terhes.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat..sajna nem sikerült..majd talán most jobbkor tudunk együtt lenni!
Szerintem nem sok :( Azt mondják, a spermium 2-3napig életképes. Ha minden nagyon optimális, akkor max.5nap. de ez ritka.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!