Találatok a következő kifejezésre: Pé. előtt nappal (43 db)

Clostilt szedtem a hónapban, pé elött 3-4 nappal fájt a petefészkem pé alatt is, majd elmúlt 2-3 napra demost megint fáj mind két oldal.A hőmet csak pé-től nézem és már 4. napja 36, 8. Mitől fájhat megint?

Legjobb válasz: Szia! A stimu az sajnos ilyen, akár az egész ciklusban szurkálhat valahol. Nekem 5 clostis hónap volt és mindegyikben ez volt.

Szia! A stimu az sajnos ilyen, akár az egész ciklusban szurkálhat valahol. Nekem 5 clostis hónap volt és mindegyikben ez volt.

Az ovu teszten hány nappal a PÉ elött kezd látszani a második csik?

Elsö honapja használom az ovu tesztet eddig csak 1 csikot láttam mindig.Már a ciklus 15 napján vagyok kezdek idegeskedni hogy nem lesz PÉ-m ,a mensesem idönként megbolondul,érzem hogy szurkál egy picit a petefészkemnélés megint -volt a tesztem

Legjobb válasz: ne ad fel.Nekem pl. a 17.napon van midig pé-m.AZ utolsó + teszt utáni elsõ - napon van az ovuláció N

ne ad fel.Nekem pl. a 17.napon van midig pé-m.AZ utolsó + teszt utáni elsõ - napon van az ovuláció N
A kérdező hozzászólása: Csak az nem tudom hogy a PÉ elött hány nappal kezd halványan látszani a második csik aminek a szine majd erösödni fog
megint 1. nekem elõtte 2 nappal nahyon halványan látható ha adsz mail címet átküldöm milyen volt
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segitséget.Tudsz e-mailt küldeni ha rákattintasz a kérdésnél a privát emailra
Nallam egyaltalan nem erosodott az ovulacios teszt. Egyik nap tiszta negativ volt, a kovetkezo nap meg majdnem hanyat dobtam magam mert a tesztcsik erosebb volt mint a kontroll csik. Kovetkezo nap is ugyanilyen eros volt es utanna szepen kezdett halvanyodni (meg ket napig csinaltam ezutan). Szoval nekem elotte nem erosodott pedig en is azt vartam. :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat, sikerült megnyugtatnotok. Remélem sikerült a baba, mert feltételezem hogy te is ezért tesztelsz.
Szia! Nekem második hónapja van az, hogy uh-on már mutatnak peteérést, a teszt semmit. Most kaptam tüszõrepesztõ injekciót, utána, amikor meg kellett repednie a tüszõnek, azonnal, erõs két csíkos lett.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a segitséget, és kivánom mindjáunknak hogy a kérésünk meghallgatásra találjon.

Határoztátok már meg a fogantatás idejét aszerint, hogy a kívánt nemű baba foganjon meg? Pl. , hogy PÉ előtt 2-3 nappal voltatok együtt, és tényleg kislányotok lett?

Legjobb válasz: Mi a pé napján voltunk együtt és kislányunk lett. Ennek 50-50% esélye van hogy pé elõtt lány...stb.

Mi a pé napján voltunk együtt és kislányunk lett. Ennek 50-50% esélye van hogy pé elõtt lány...stb.
32 hetes vagyok.POnt a peteérés napján nem vigyáztunk és fiu lesz.Bár akkor erre nem gondoltunk.
Peteérésem elvileg 5-7-e között volt. 5-én és 7-én is együtt voltunk. Kisfiúnk lesz. Ezt már én is hallottam. Még maga Czeizel Endre is mondott ilyet, hisz azok a hímivarsejtek, amikbõl kisfiúk lehetnek gyorsabbak, fürgébbek, hamarabb odaérnek a Célhoz, de hamarabb el is pusztulnak, mint a "kislányos" hímivarsejtek. Ezért az elmélet. De én sose vezettem naptárat, így csak a várandós kalkulátorból tudtam, hogy mikor van PÉ. Meg elõtte is voltunk együtt 2-án, de az még szerintem korai. Mindenesetre mi a 2. babánál megpróbáljuk, hátha bejön. De ha az is fiú lesz, ugyanúgy imádni fogjuk. Egy a lényeg: egészséges legyen! 29 hetes km
Szia. Elsõ vagyok. 1000% hogy akkor volt tüszõrepedésem mert clostit szedtem, doki is nézte és a hõgörbém is tökéletesen és egyértelmûen mutatta. :) A lényeg hogy végre baba legyen és egészséges! :) Minden jót kívánok!
Ja és még valamit, ismét elsõ vagyok. Pé elõtt nem voltunk együtt, így nem maradhatott elõzõ akcióból kisfickó :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, elsõ válaszolónak üzenem, hogy én sem tudom, hogy higyjek-e benne, de Te már egy ellenpélda vagy, ha PÉ napján kislányotok fogant.Amúgy tuti akkor volt PÉ-d, nézted?Második válaszolónak:Ezt így is hallottam, hogy PÉ napján kisfiúk fogannak, de látod, ellenpélda ott olvasható a válaszod felett:) Köszi a választ csajok.
A kérdező hozzászólása: Ebben teljesen igazad van.Az elsõ babánál nekünk is mindegy volt, csak jöjjön, fogalmam sincs, mikor volt PÉ-m, és mikor szexeltünk, a lényeg, hogy babás lettem, és egy csodaszép kisfiam van.(már 2.5 éves)Most viszont számolgatunk, ovutesztezünk, és hõmérõzünk, szeretnénk neki egy hugicát, de persze én sem fogok elkeseredni azért, ha újra egy szép kisfiút hozok a világra, csak gondoltam próbálkozunk, hátha sikerül:)
Nekem 6-án volt pé-m.Mivel biztosra akartunk menni, ezért 5-6-7-én is együtt voltunk.Szeretnénk majd egy öcsikét is, úgyhogy a másodiknál kipróbáljuk ezt a módszert. 24hetes km.
azt kihagytam, hogy kislányunk lesz.


Sikerült úgy teherbe esni, hogy abban a ciklusban csak egyetlen egyszer, ráadásul legalább 3-4 nappal pé előtt voltatok együtt?

Legjobb válasz: Én így estem teherbe! Abban a hónapban csak 1x voltunk együtt! Arra már nem emlékszem, pé elõtt pontosan hány nappal volt :)

Én így estem teherbe! Abban a hónapban csak 1x voltunk együtt! Arra már nem emlékszem, pé elõtt pontosan hány nappal volt :)
A kérdező hozzászólása: Csak azért kérdezem, mert tesót szeretnénk, de még nem most, hanem 2-3 hónappal késõbb. És most 27-28 van/lesz pé, mi meg 24-én voltunk együtt. Egyáltalán nem lenne baj, ha összejönne, de nem bánnám, ha inkább még nem.
Mi igen, mert kislányt szerettünk volna.
mi szombaton voltunk együtt, és hétfõn este lett pozitív az ovu teszt, majd kedden negatív, tehát akkortájt lehetett a pé. Utána apa két hétig nem volt:) Kisfiam lett:)
Nekem 2, 5 év kínlósás után jött úgy össze a baba, hogy abban a hónapban csak 1X voltunk együtt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.
Egyik barátnõm :) Egyetlen alkalommal voltak együtt védekezés nélkül a férjével a nászútjukon :) Pár napja megszületett a kislányuk :)
Ugyan mi nem egyszer voltunk együtt, de nem tudtunk akkor együtt lenni mikor kellett volna csak pé elõtt pár nappal, utána legközelebb nemvárt elõtt nemsokkal voltunk együtt, nem is reménykedtünk, hogy sikerült a baba de már a 14ik hétben vagyok:) Biztos, hogy abból az elsõ alkalomból fogant!
Szia.Pont az a lényeg hogy már ott legyenek a kis "kalózok" mire pé. van mert a petesejt max 40 órát vár aztán, annyi.+mire odaérnek a "kalózok" az is 4-5 óra ha jól tudom, és tovább is bírják 3-4 nap.

Pg53 mikroszkópom csak 1 napig volt páfrányos, valami csoda folytán épp aznap amikorra a Ciklus.hu is húzta a pé-t. Pé előtt nem tudtunk együtt lenni. Ha ma már megint krumplit mutat a mikroszkóp, ma esti együttlétből tuti nem sikerülhet?

Legjobb válasz: Hát õszintén, kicsi az esély. A petesejt ugye 12-24 órát életképes csak. De ezek a mikroszkópok sokat tévednek,szóval mindenképpen legyetek együtt!

Hát õszintén, kicsi az esély. A petesejt ugye 12-24 órát életképes csak. De ezek a mikroszkópok sokat tévednek, szóval mindenképpen legyetek együtt!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a gyors választ. Azért kérdezem csak, mert itt aztán olvasok mindent.. Van aki szerint az 1. páfrányos nap a tuti, de van aki azt írja, hogy a páfrány után reped csak meg a tüszõ.. Másfél év után az ember már kapaszkodik minden szóba.. :)

Lehet ebből kistesó? Hőgörbe csatolva. Kissé késői pé-m volt nem? 2 nappal pé előtt voltunk együtt.

http://ciklus.hu/images/diagramok/a85dddb5c0a5b0dd7202db0188..

Legjobb válasz: A lányom mostanában néha felébred éjjel és ilyenkor reggel nem tudom mérni a hõmet.

A kérdező hozzászólása: A lányom mostanában néha felébred éjjel és ilyenkor reggel nem tudom mérni a hõmet.
én drukkoltam.. tudtam, gratula:)
Jaj de jó gratulálok.Remélem nekem is sikerül. Boldog babavárást.
A kérdező hozzászólása: Baba lett! Tegnap és ma teszteltem +at!!! :)
drukkolunk.
A kérdező hozzászólása: Még csak 10 nap telt el a pé óta. Vasárnap gondoltam leghamarabb egy tesztet csinálni. De azóta is 37.2 a hõm.
mi lett??????
Szia azota már a 37 napon jársz, nem tesztelsz? mizu veled?
A kérdező hozzászólása: Igen, nem nagyon volt mostanában esély az együttlétre, hát reméljük. Köszi, hogy válaszoltál.
A görbéd szép, bár az együttlétek (dondolom éppen a pici lányod miatt) nem voltak túl gyakoriak :-) Még bármi lehet... Drukk!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)

Hány napot érdemes kihagyni pé előtt, hogy biztos a legjobbak és legerősebbek legyenek a katonák?

Eddig 2-3 naponta szeretkeztünk, de nem jött a baba. 22.-én lesz pém, 14.-én voltunk együtt, most szünetelünk a cél érdekében, nem mondom nagyon nehéz. 1x még belefér, hogy ne gyengüljön a min?ségük a katonáknak?

Legjobb válasz: Minden nap 1x szex és semmi bajuk nincs a kis ficánkáknak. Az egy napon többszöri együttlétet nem szokták javasolni. Mi is minden nap 1 szer voltunk együtt a ciklus 12-18 napjáig.. a dokim ezt javasolta. és bejött :))

Minden nap 1x szex és semmi bajuk nincs a kis ficánkáknak. Az egy napon többszöri együttlétet nem szokták javasolni. Mi is minden nap 1 szer voltunk együtt a ciklus 12-18 napjáig.. a dokim ezt javasolta. és bejött :) )

Pé. előtt 3 nappal mennyi esély van a teherbeesésre?

Legjobb válasz: szia. én peteérés elött 3 napal szeretkeztem a férjemmel, aztán sajna a munkánk miatt késöbb nem jött össze.én tuti azt gondoltam, hogy most bizti nem leszek terhes, és mégis.ma 15 hetes vagyok.ha valaki biztosat mond ezekre a dolgokra az hazudik.sok sikert neked is.

szia. én peteérés elött 3 napal szeretkeztem a férjemmel, aztán sajna a munkánk miatt késöbb nem jött össze.én tuti azt gondoltam, hogy most bizti nem leszek terhes, és mégis.ma 15 hetes vagyok.ha valaki biztosat mond ezekre a dolgokra az hazudik.sok sikert neked is.
Simán van rá esély, mert a spermiumok 3-5 napig életképesek még a petevezetõben. Sok sikert! :)
A teherbeesés az csak pé idején következhet be, de ha elõtti napon szeretkeztek, akkor is bent maradhatnak a spermiumok egy darabig..de maga a teherbeesés csak a petesejt jelenlétekor következhet be.. Elõtte és utána és pé-kor isérdemes együtt lenni!
Pé elõtt 3 nappal semennyi esély sincs rá, csak pé-kor.
van rá esély bármikor van olyan ismerösöm aki menszi alatt lett terhes mind a kettövel
A kérdező hozzászólása: KÖSZI PONT ERRE VAGYOK KÍVÁNCSI HOGY HA CSAK PÉ. ELÕTT TUDUNK MONDJUK 3 NAPPAL EGYÜTT LENNI MENNYI AZ ESÉLY ! KÖSZI A VÁLASZOKAT!

Ha pé előtt 4-5 napig minden nap együtt vagyunk tényleg csökken a spermák "hatékonysága" és a teherbeesés esélye?

Legjobb válasz: Napi töb együttlét okozza csak azt, hogy a sperma egyszerûen nem tudja utántermelni magát kellõ mértékben, és a férfi gyakorlatilag steril lesz. Ha naponta egyszer együtt vagytok, az nem baj, fõleg akkor, ha a párodnak nincsenek spermaszám-gondjai. A legoptimálisabb idõköz 36 óránként csinálni. :-)

Napi töb együttlét okozza csak azt, hogy a sperma egyszerûen nem tudja utántermelni magát kellõ mértékben, és a férfi gyakorlatilag steril lesz. Ha naponta egyszer együtt vagytok, az nem baj, fõleg akkor, ha a párodnak nincsenek spermaszám-gondjai. A legoptimálisabb idõköz 36 óránként csinálni. :-)
Nem!!! Javul a minöségük, nö a szàmuk! Nem rég olvastam egy kutatàsban! S egyre több doki ajànlja!
Az átlagos spermaszám 30 millió, egy nap alatt 10 millió termelõdik újra, 2 nap alatt 20 millió. A megtermékenyítéshez ÁLTALÁBAN 20 millió szükséges. Szóval jobb két-három naponta, állítólag. De különben meg ahogy jólesik, szerintem naponta is van esély, fõleg ha nincs gond a spermaszámmal, vagy esetleg átlagon felüli :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!