Találatok a következő kifejezésre: Pé-kor együtt a párommal, (7 db)

Ha tegnap voltunk együtt a párommal de még csak most kezdődik a pé-t jelző nyák, akkor korán voltunk együtt?

Legjobb válasz: Szia! Nem, nem voltatok korán. A hímivarsejtek akár 48-72 órát is képesek életben maradni a méhben. De ha biztosabbra akartok menni, akkor ma se hagyjátok ki! :) Sok sikert!

Szia! Nem, nem voltatok korán. A hímivarsejtek akár 48-72 órát is képesek életben maradni a méhben. De ha biztosabbra akartok menni, akkor ma se hagyjátok ki! :) Sok sikert!
Attól függ hány napig szokott tartani ez a nyák és melyik napon szokott a legnyúlósabb lenni. Ha pl 5 napig tart és a 4. napon a legnyúlósabb és Ti a 0. napon voltatok együtt, akkor nem sok esély van. Mi pl egy pénteki napon voltunk együtt a férjemmel, a legjobb minõségû nyák vasárnap volt, akkor nyílt ki a méhszáj is és a pénteki napból sikerült is a megtermékenyülés, mert utána a hónapban már nem voltunk együtt. Most 12 hetes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Még egy kérdés: mikor van ovu ha megjelenik a nyák vagy ha megszûnik? Vagy a nyákos napok alatt valamikor?
Ovu a legjobb minõségû nyákos napon van. Miután kilökõdött a petesejt, a nyák a következõ napon már valamivel kevesebb. Tehát akkor van az ovu mikor a legtöbb mennyiségû, legnyúlósabb a nyákod és érdemes azt is figyelned, hogy ilyenkor sokkal jobban kívánod a szexet. Hagyatkozz az ösztöneidre. Elõzõ v.

Miért van az, hogy ha valaki pé-kor van együtt a párjával, mégsem sikerül a baba?

Legjobb válasz: Számtalan oka lehet, ezér mondják, hogy ha egy egészséges pár jó idõben van együtt, akkor 30% esélye van a babának. Lehet ok pl. hogy nem vastagodott meg a méhnyálkahártya, nem tud beágyazódni, vagy nem jut el spermium a petesejthez, vagy kevés jut oda, nem tudják megrepeszteni, hogy bejussanak, vagy épp nincs életképes hímivarsejt abban az adagban, ami odaért, vagy beteg lenne, ezért nem tapad meg, és még sorolhatnám.

Számtalan oka lehet, ezér mondják, hogy ha egy egészséges pár jó idõben van együtt, akkor 30% esélye van a babának. Lehet ok pl. hogy nem vastagodott meg a méhnyálkahártya, nem tud beágyazódni, vagy nem jut el spermium a petesejthez, vagy kevés jut oda, nem tudják megrepeszteni, hogy bejussanak, vagy épp nincs életképes hímivarsejt abban az adagban, ami odaért, vagy beteg lenne, ezért nem tapad meg, és még sorolhatnám.
Egyet értek az elõbbivel! még annyit tennék hozzá hogy ha rá stresszel a babára hogy legyen nem fog sikerülni! lazulj el! de ha régóta próbálkoztok, mennyetek el orvoshoz hátha tud jó tanácsot adni!a másik szex után csinálj gyertya állást sokan mondják hogy segít! szorítok!:)
ezt a kérdést én is hónapokon keresztül feltettem magamnak. és a választ a spermavizsgálat adta meg: a férjemnek nagymértékben csökkent a fertilitása (magyarul nem lehet természetes úton gyereke) :(

Pé-kor együtt voltunk a párommal, elötte lévő nap is és aznap is. Van remény a babára?

Most szurkál a hasam és fáj a derekam, sokat járok pisilni és ingerült vagyok. A h?met nem szoktam mérni, de olyan mintha melegebb lenne a testem mint szokott. 20-ra nem várom a mensit.

Legjobb válasz: szia esély van mindig rá, de jobban tennéd ha nem csak akkor lennétek együtt mikor peteérésed, kösd össze a kellemest a hasznossal és minden nap élvezzétek egymást, akkor biztosabb, amúgy nekem is fájt a derekem mind a három csöppömnél és most talán a negyedik is jelen van.

szia esély van mindig rá, de jobban tennéd ha nem csak akkor lennétek együtt mikor peteérésed, kösd össze a kellemest a hasznossal és minden nap élvezzétek egymást, akkor biztosabb, amúgy nekem is fájt a derekem mind a három csöppömnél és most talán a negyedik is jelen van.


A kérdező hozzászólása: 2 napja teszt negativ.. - ez még lemaradt.
nekem ugyanezek voltak a tüneteim, mellette 2 napig barnáztam.lassan 8 hónapos a kisfiam.
nekem az eléején mikor idõ volt és nem jött a mikulás.. akkor nem fájt még maga a mellemben lébõ dolog szövet nem tudom minek hivjam mirigyek, csak akkor kaptam gutaütést ha a mellbimbóm megmozdult egy hirtelen fordulakor a melartóba.. néhaányszor sirni tudtam volna annyira nem volt jó. mára ez kombinálódott a totális mell oriássá növéssel és fájással. 7 heres kismama
a 19:53-as vagyok!a fáradság a várandóság egyik jele is lehet és a mindjárt megjön érzés is!nekem is volt folyásom, söt, már böven túl voltam a 2hónapon amikor véreztem is!bepánikoltam, de a doki a vizsgálat után mondta, h ez elöfordul, de a babyvel nem volt semmi gubanc, szerire!nem lehet, h felfáztál kicsi, ha sokat pisilsz? majd írj, h "meglátogatott-e Piroska" vagy sem, de vannak olyan nõk akik akkor is menzeszelnek miközben babásak ugyh ez se kizáró ok!csinizz majd tesztet 1-2hét múlva akkor már jobban kimutattja
A kérdező hozzászólása: Most mintha egy kis barna vmi folyt volna ki.. + állandóan pisilni járok... és fáj a hasam , mintha bármelyik pillanatban megjönne.. :(
A kérdező hozzászólása: nagyon aranyosak vagytok hogy biztattok :) Nektek is sok sikert !!! :) :)
A megjön érzés a terhesség elsõ idõszakában teljesen normális, úgyhogy nincs veszve semmi, sõt! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: egész nap nagyon fáradt voltam és hányingerem is volt, de a hasam sajna nagyon úgy fáj, mintha meg akarna jönni :( remélem nem fog.
nekem ilyenek voltak a tüneteim és most 11hónapos a babám!drukkolok nektek szerintem is várd meg, h megjön-e vagy sem, ha nem jön meg akkor tesztelj egyett a ráköv. héten addigra már tuti, h kimutattja, h van-e baby vagy sem!azért majd írd meg, h mi volt:-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm, én meg reménykedek :)
Varjal meg par napot, aztan tesztelj. Drukkolok
A kérdező hozzászólása: Köszi lányok.. mindegyikõtöknek gratulálok a kisbébikhez :) Én még reménykedek.. hátha úgy lenne, ahogy jósoltátok ! :)

Reménykedhetek? pé. -kor voltam együtt a barátommal.1hét mulva kéne nem +jönnie. pár napja fájdogál a derekam +a petefészkem körül, pár napja mérem a hőm mindig36, 8

a mellem nem fáj de egy vastag kékes eret vettem észre amit eddig nem láttam.van olyan ,hogy +kívánok valamit aztán meg 1 2 falat után nem kell

Legjobb válasz: Szerintem még nem érezhetsz tüneteket, ha csak egy hét múlva kellene megjönnie. AKkor egy hete volt a peteérésed, tehát még csak most ágyazódik be a baba! Légy türelemmel!!!

Szerintem még nem érezhetsz tüneteket, ha csak egy hét múlva kellene megjönnie. AKkor egy hete volt a peteérésed, tehát még csak most ágyazódik be a baba! Légy türelemmel!!!
Türelelm! Elképzelhetõ, hogy sikerült! Szerintem is koraika még a tünetek, de ki tudja. :) Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: a gyermekemmel a mesim után közvetlen estem teherbe lehet hogy most is ez történt nem? igaz akkor nem 5 napig tartott hanem 7napig a mesim.

Jelenthet terhességet ha pár napja főleg este hányingerem van? együtt voltunk pé-kor még pár nap a nemvártig :S

a mellem is feszül a derekam majd leszakad pedig mesinél nem szokott szerintetek?????

Legjobb válasz: Csinálj tesztet.Nekem kimutatta elötte 4 nappal,igaz nagyon halványan,de ott volt a csík.Lehetséges,de az is lehet,hogy a szervezeted játszik veled.sajnos az is elõfordul ha valaki nagyon szeretne babót.Ha negatív a teszt akkor pár nap múlva meglátod mi lesz.Viszont ha pozitív!:)Amúgy nekem sem reggel jelentkeztek a tünetek,inkább délután és este.Ja és a nemvárt elött kb egy héttel.Drukkolok!Írd majd meg mi lett!

Csinálj tesztet.Nekem kimutatta elötte 4 nappal, igaz nagyon halványan, de ott volt a csík.Lehetséges, de az is lehet, hogy a szervezeted játszik veled.sajnos az is elõfordul ha valaki nagyon szeretne babót.Ha negatív a teszt akkor pár nap múlva meglátod mi lesz.Viszont ha pozitív!:) Amúgy nekem sem reggel jelentkeztek a tünetek, inkább délután és este.Ja és a nemvárt elött kb egy héttel.Drukkolok!Írd majd meg mi lett!
A kérdező hozzászólása: Tegnap éjjel arra ébredtzem hogy iszonyu nagyot nyilalt az alhasamba meg mellbenyillalást érzek.
szia! sztem nov.18-án nyugodtan...bár addig még van pár nap.Idegörlõ, de kitartás:)
Az hogy most fönt van a hõd sajnos még nem jelent semmit, mert ilyenkor mindenképp fönt kell lennie. Az a kérdés, hogy 18-a körül leesik-e, vagy sem. Ha nem, akkor valószínûleg sikerült. Addig türelem! Egyéb tünetek vannak?
Szia, ez engem is érdekelne , mert hasonlo cipöben vagyok, a pém nekem is akkor volt, és most 3napja mensiszerü görcseim vannak, neked van valami tüneted?
A kérdező hozzászólása: sZIASZTOK MÁR NEM TUDTAM VÁRNI 18-IG IGY CSINÁLTAM MA EGY TESZTET AMI HALVÁNY POZITIV LETT ÛGYHOGY SIKERÛLT TERHES VAGYOK:) :) :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!