Találatok a következő kifejezésre: Pé-kor együtt a (13 db)

Pé-kor együtt voltunk a párommal, elötte lévő nap is és aznap is. Van remény a babára?

Most szurkál a hasam és fáj a derekam, sokat járok pisilni és ingerült vagyok. A h?met nem szoktam mérni, de olyan mintha melegebb lenne a testem mint szokott. 20-ra nem várom a mensit.

Legjobb válasz: szia esély van mindig rá, de jobban tennéd ha nem csak akkor lennétek együtt mikor peteérésed, kösd össze a kellemest a hasznossal és minden nap élvezzétek egymást, akkor biztosabb, amúgy nekem is fájt a derekem mind a három csöppömnél és most talán a negyedik is jelen van.

szia esély van mindig rá, de jobban tennéd ha nem csak akkor lennétek együtt mikor peteérésed, kösd össze a kellemest a hasznossal és minden nap élvezzétek egymást, akkor biztosabb, amúgy nekem is fájt a derekem mind a három csöppömnél és most talán a negyedik is jelen van.

Pé-kor együtt voltunk, rá 2 napra elkezdett fájni a mellem, most még 5 nap a nem várt mensig, sürü folyásom van, a mellem eresedik, a bimbó érzékeny, olyan érzésem van, babát várok, hányinger, fejfájás, szédülés, 37 a höm. Terhes vagyok?

Legjobb válasz: A mell a terhesség vonzatában a 6-8 hét után kezd eresedni, a fájdalom az utalhat babára, meg a hõd is, de meg kell várnod azt az 5 napot..légy türelmes, addig mi sem tudunk mit mondani.. A sûrû folyásról meg megvolt a véleményem pár kérdéssel lejjebb.. Bár én azt mondom a mellfájdalom is ccsak a beágyazódás után kezdõdik, mert addig a szervezet nem termel hormont , az pedig a peteérés után 6-8 nappal lehetséges. Talán nem csak bebeszéled magadnak..5 nap és drukkolok!

A mell a terhesség vonzatában a 6-8 hét után kezd eresedni, a fájdalom az utalhat babára, meg a hõd is, de meg kell várnod azt az 5 napot..légy türelmes, addig mi sem tudunk mit mondani.. A sûrû folyásról meg megvolt a véleményem pár kérdéssel lejjebb.. Bár én azt mondom a mellfájdalom is ccsak a beágyazódás után kezdõdik, mert addig a szervezet nem termel hormont , az pedig a peteérés után 6-8 nappal lehetséges. Talán nem csak bebeszéled magadnak..5 nap és drukkolok!
állítólag lehetetlen nincs, csak én picit korainak tartom azt, hogy pé után már két nappal elkezdett fájni a melled! de hátha! szeretnéd? a nem várt mensi után 2 nappal tesztelj! sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: az az igazság, nekem pém közvetlenül menszi után van, az elsö lányommal is igy lettem terhes, szóval nem tudom, de az ösztönöm azt sugja, hogy......
biztosan tudod a peteérésed mindig akkor van? Mert a kolleganõmnek félidõben van, mégis a mensi 2. napján lett terhes. akkor tehát kb 20 napja volt a pé-d. akkor várj 5 napot mert így már világosabb, de lehet egy ciklus alatt több peteérés is csak valamelyik gyengébb valamelyik erõsebb, fõleg úgy, hogy az orgazmus is elõidézheti.
akkoris várdd meg aaz 5 napot, aztán teszteljj, sook siket!

Ha tegnap voltunk együtt a párommal de még csak most kezdődik a pé-t jelző nyák, akkor korán voltunk együtt?

Legjobb válasz: Szia! Nem, nem voltatok korán. A hímivarsejtek akár 48-72 órát is képesek életben maradni a méhben. De ha biztosabbra akartok menni, akkor ma se hagyjátok ki! :) Sok sikert!

Szia! Nem, nem voltatok korán. A hímivarsejtek akár 48-72 órát is képesek életben maradni a méhben. De ha biztosabbra akartok menni, akkor ma se hagyjátok ki! :) Sok sikert!
Attól függ hány napig szokott tartani ez a nyák és melyik napon szokott a legnyúlósabb lenni. Ha pl 5 napig tart és a 4. napon a legnyúlósabb és Ti a 0. napon voltatok együtt, akkor nem sok esély van. Mi pl egy pénteki napon voltunk együtt a férjemmel, a legjobb minõségû nyák vasárnap volt, akkor nyílt ki a méhszáj is és a pénteki napból sikerült is a megtermékenyülés, mert utána a hónapban már nem voltunk együtt. Most 12 hetes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Még egy kérdés: mikor van ovu ha megjelenik a nyák vagy ha megszûnik? Vagy a nyákos napok alatt valamikor?
Ovu a legjobb minõségû nyákos napon van. Miután kilökõdött a petesejt, a nyák a következõ napon már valamivel kevesebb. Tehát akkor van az ovu mikor a legtöbb mennyiségû, legnyúlósabb a nyákod és érdemes azt is figyelned, hogy ilyenkor sokkal jobban kívánod a szexet. Hagyatkozz az ösztöneidre. Elõzõ v.

12-én volt PÉ-m, együtt is voltunk. Néha érzékeny a mellem, ma meg szúrkál a jobb oldalam. PÉ-kor a bal szúrt. Nem baj ez? 25-ére nem várom.

Legjobb válasz: Hát középidõben én is szenvedek,de eddig még nem jött össze a baba.Több,mint 3 hónapja görcsölök rajta.Különben nem baj,szerintem sok mindenki igy van a szurkálásokkal középidõben.

Hát középidõben én is szenvedek, de eddig még nem jött össze a baba.Több, mint 3 hónapja görcsölök rajta.Különben nem baj, szerintem sok mindenki igy van a szurkálásokkal középidõben.
A kérdező hozzászólása: Én októberben hagytam abba a gyógyszert.Azóta próbálkozunk, sajna eredmény nélkül. Bízom benne hátha most összejön.Jó idóben voltunk együtt, de majd csak 25én derül ki, addigra nem várom. Te hogy állsz?

Akinek végre sikerült a baba milyen sűrűn voltatok együtt pé körül? Mi volt még MÁS abban a hónapban?

Mi mindent tettetek meg, míg végre sikerült? Miket próbáltatok ki: vitamin, ital, gyertya stb?

Legjobb válasz: 8. és 18. nap közt másfél-kétnaponta együtt voltunk (29 napos ciklussal). Elsõre teherbe estem. Egyéb dolgon nem változtattam, csak persze vigyáztam magamra.

8. és 18. nap közt másfél-kétnaponta együtt voltunk (29 napos ciklussal). Elsõre teherbe estem. Egyéb dolgon nem változtattam, csak persze vigyáztam magamra.
Vezettem hõgörbét, csináltam Lh tesztet, innen tudtam, mikor van ovum. Barárcserjét szedtem, cicka és palástfû-teát ittam. Ovu elõtt két nappal és az ovu napjának éjjelén voltunk együtt. Gyertya nem volt, 10 perc fekvés után kimentem zuhanyozni. Mi volt más? Az Lh teszt. Abban a ciklusban csináltam elõször, és végre megnyugodtam, hogy nem maradunk le az ovuról. Jó volt ez a nyugalom. :-)
Én egy évig mindent kipróbáltam, aztán feladtam. Együtt voltunk, amikor jó volt, és akkor jött össze. Ráadásul ez két nappal a várható peteérésem elõtt volt (de ezt sem néztem), de akkor már erre sem figyeltem. Azt mondják lehet hirtelen peteérés, akkor is, ha nagyon jó. Engedd el magad.
Amikor elhatároztuk, hogy jöhet a baba, kiböjtöltem a gyógyszer utáni 3-4 hónapot, elkezdtem szedni az elevitet. Nem igazán számoltam, hogy mikor kell együtt lenni, nem vagyok híve "a tervezett szexnek" így igazi szerelemgyermek lett:) - Az persze egész más, ha valaki, egyéb egészségügyi okok miatt kénytelen odafigyelni a peteérésre, de mivel nekem azt mondták, hogy minden rendben velem nem számolgattam - A második hónapban már baba lett belõle. Ami más volt, az annyi, hogy így utólag számolva, pont beágyazódás környékény voltunk strandon, azt hittem összeszedtem valamit, mert 1 napig elég erõs lett a folyásom. Nekem is 29 napos ciklusaim vannak és szerencsére elég pontosak. Amikor már a 3. napja késett és a reggeli kávé visszaköszönt, elmentem tesztet venni. Az elsõ hetekben folyamatosan olyan fémes íz volt a számban, azt hittem rossz a fogam...de nem volt. Aztán jöttek a reggeli rosszullétek és minden zajlik a nagykönyv szerint.... 35 h km
Én 1 1/2 hónapja mikroszkópozom, de eddig minden nap negatív volt, így nehéz pozitívan gondolkodni, hogy most sikerülni fog....de hátha.... Az elsõ terhességemnél 2-3 naponta voltunk együtt, elsõre sikrült teherbe esni, de amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is:(! Gratulálok a kismamiknak:) !
Hát én is mindent kipróbáltam már sajnos:( barátcserje, bromo, clostylbegit, LH teszt, mikroszkóp, de a peteérés nem úgy megy, mint kéne:( és mivel egy kissé erõltetetté vált az együttlét, most éppen "nem figyelünk oda" "csak éljük az életünket, másban próbáljuk megtalálni az örömöt", persze menzi elõtt azért be-benézek ide:( már totál kivagyok....
9-20. napig kétnaponta voltunk együtt :)
A kérdező hozzászólása: Gratulálok mindenkinek és olyan jó érzés is egyben ilyen "kis sikertörténeteket" olvasni! Boldog babavárást a pocakosoknak és jó egészséget mindenkinek!
Ovutesztet használtunk, és minden nap együtt voltunk. Hogy miben volt más? Abban, hogy nem esténként voltunk együtt hanem reggelenként, az épp aktuális hóbortomnak köszönhetõen. Majdnem két év után sikerült a mi kis szerelmünk. 21.km
En elotte 4-5 evet probalkoztunk es nem jott ossze. Mikor vegre osszejott, talan abban volt mas hogy a gyertyat probaltuk es egy vagy fel pericig ugy maradtam es nem futottam mosdani.. 2-3 , utolso mensim elso napjatol szamitva 14 napra voltam eggyutt mikor sikerult. (jegyzeteltem a napokat mikor eggyutt voltunk.)

Pé után 36, 8-36, 9 a testhőm mindig. Most a ciklus 23. napján vagyok, voltunk együtt pé-kor és most is csak 36, 8 a hőm. Igy biztosan nem vagyok babás? Magasabbnak kéne lennie?

Vagy elég ha ugyanannyi, mint máskor, csak az a lényeg, hogy ne essen le?

Legjobb válasz: Atest höt álltalában 36,5 egészen a peteérésik, akkor hírtelen leesik, másnap meg 37 körülre megy fel. ez a magas állapot egészen a következö menstroációik magas marad, majd vissza esik 36,5-re. A te esetedben kérdés mennyi volt a peteérésed elött. ha akkor csak 36,5 vagy kevesebb akkor pont jó a höd, de ha akkor is ennyi volt, akkor elképzelhetö hogy nem volt peteérésed.

Atest höt álltalában 36, 5 egészen a peteérésik, akkor hírtelen leesik, másnap meg 37 körülre megy fel. ez a magas állapot egészen a következö menstroációik magas marad, majd vissza esik 36, 5-re. A te esetedben kérdés mennyi volt a peteérésed elött. ha akkor csak 36, 5 vagy kevesebb akkor pont jó a höd, de ha akkor is ennyi volt, akkor elképzelhetö hogy nem volt peteérésed.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Elõtte 36, 4-36, 5 volt. Volt pé-m.

Miért van az, hogy ha valaki pé-kor van együtt a párjával, mégsem sikerül a baba?

Legjobb válasz: Számtalan oka lehet, ezér mondják, hogy ha egy egészséges pár jó idõben van együtt, akkor 30% esélye van a babának. Lehet ok pl. hogy nem vastagodott meg a méhnyálkahártya, nem tud beágyazódni, vagy nem jut el spermium a petesejthez, vagy kevés jut oda, nem tudják megrepeszteni, hogy bejussanak, vagy épp nincs életképes hímivarsejt abban az adagban, ami odaért, vagy beteg lenne, ezért nem tapad meg, és még sorolhatnám.

Számtalan oka lehet, ezér mondják, hogy ha egy egészséges pár jó idõben van együtt, akkor 30% esélye van a babának. Lehet ok pl. hogy nem vastagodott meg a méhnyálkahártya, nem tud beágyazódni, vagy nem jut el spermium a petesejthez, vagy kevés jut oda, nem tudják megrepeszteni, hogy bejussanak, vagy épp nincs életképes hímivarsejt abban az adagban, ami odaért, vagy beteg lenne, ezért nem tapad meg, és még sorolhatnám.
Egyet értek az elõbbivel! még annyit tennék hozzá hogy ha rá stresszel a babára hogy legyen nem fog sikerülni! lazulj el! de ha régóta próbálkoztok, mennyetek el orvoshoz hátha tud jó tanácsot adni!a másik szex után csinálj gyertya állást sokan mondják hogy segít! szorítok!:)
ezt a kérdést én is hónapokon keresztül feltettem magamnak. és a választ a spermavizsgálat adta meg: a férjemnek nagymértékben csökkent a fertilitása (magyarul nem lehet természetes úton gyereke) :(

Reménykedhetek? pé. -kor voltam együtt a barátommal.1hét mulva kéne nem +jönnie. pár napja fájdogál a derekam +a petefészkem körül, pár napja mérem a hőm mindig36, 8

a mellem nem fáj de egy vastag kékes eret vettem észre amit eddig nem láttam.van olyan ,hogy +kívánok valamit aztán meg 1 2 falat után nem kell

Legjobb válasz: Szerintem még nem érezhetsz tüneteket, ha csak egy hét múlva kellene megjönnie. AKkor egy hete volt a peteérésed, tehát még csak most ágyazódik be a baba! Légy türelemmel!!!

Szerintem még nem érezhetsz tüneteket, ha csak egy hét múlva kellene megjönnie. AKkor egy hete volt a peteérésed, tehát még csak most ágyazódik be a baba! Légy türelemmel!!!
Türelelm! Elképzelhetõ, hogy sikerült! Szerintem is koraika még a tünetek, de ki tudja. :) Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: a gyermekemmel a mesim után közvetlen estem teherbe lehet hogy most is ez történt nem? igaz akkor nem 5 napig tartott hanem 7napig a mesim.
A kérdező hozzászólása: 2 napja teszt negativ.. - ez még lemaradt.
nekem ugyanezek voltak a tüneteim, mellette 2 napig barnáztam.lassan 8 hónapos a kisfiam.
nekem az eléején mikor idõ volt és nem jött a mikulás.. akkor nem fájt még maga a mellemben lébõ dolog szövet nem tudom minek hivjam mirigyek, csak akkor kaptam gutaütést ha a mellbimbóm megmozdult egy hirtelen fordulakor a melartóba.. néhaányszor sirni tudtam volna annyira nem volt jó. mára ez kombinálódott a totális mell oriássá növéssel és fájással. 7 heres kismama
a 19:53-as vagyok!a fáradság a várandóság egyik jele is lehet és a mindjárt megjön érzés is!nekem is volt folyásom, söt, már böven túl voltam a 2hónapon amikor véreztem is!bepánikoltam, de a doki a vizsgálat után mondta, h ez elöfordul, de a babyvel nem volt semmi gubanc, szerire!nem lehet, h felfáztál kicsi, ha sokat pisilsz? majd írj, h "meglátogatott-e Piroska" vagy sem, de vannak olyan nõk akik akkor is menzeszelnek miközben babásak ugyh ez se kizáró ok!csinizz majd tesztet 1-2hét múlva akkor már jobban kimutattja
A kérdező hozzászólása: Most mintha egy kis barna vmi folyt volna ki.. + állandóan pisilni járok... és fáj a hasam , mintha bármelyik pillanatban megjönne.. :(
A kérdező hozzászólása: nagyon aranyosak vagytok hogy biztattok :) Nektek is sok sikert !!! :) :)
A megjön érzés a terhesség elsõ idõszakában teljesen normális, úgyhogy nincs veszve semmi, sõt! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: egész nap nagyon fáradt voltam és hányingerem is volt, de a hasam sajna nagyon úgy fáj, mintha meg akarna jönni :( remélem nem fog.
nekem ilyenek voltak a tüneteim és most 11hónapos a babám!drukkolok nektek szerintem is várd meg, h megjön-e vagy sem, ha nem jön meg akkor tesztelj egyett a ráköv. héten addigra már tuti, h kimutattja, h van-e baby vagy sem!azért majd írd meg, h mi volt:-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm, én meg reménykedek :)
Varjal meg par napot, aztan tesztelj. Drukkolok
A kérdező hozzászólása: Köszi lányok.. mindegyikõtöknek gratulálok a kisbébikhez :) Én még reménykedek.. hátha úgy lenne, ahogy jósoltátok ! :)

Napokig fent volt a hőm (36, 8) és ma reggel leesett 36, 2-re. Hétfőre van a dátum a mensire (26 naposak a ciklusaim). Pedig együtt voltunk pé-kor. Most még reménykedhetek vagy nem?

Legjobb válasz: Lehet baba! Ha (nem) várt menstruáció nem jön meg (késik), akkor tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredményt! Szurkolok!

Lehet baba! Ha (nem) várt menstruáció nem jön meg (késik), akkor tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredményt! Szurkolok!
A hõleesés alapján megjön majd, de szerintem a hõmérés hülyeség ha nem tudod pontosan hogyis van.. a teszt az megmondja. Türelem!!Kedd=teszt
nekem tegnp esett le a hõm, és ma meg is jött sajnos a nem várt mennsi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!