Találatok a következő kifejezésre: Pé utáni napon, (44 db)

Pé utáni nap hideg kezem lábam, reszketek. Mi ez?

Megfázhattam? Eddig sosem fáztam ilyenkor

Legjobb válasz: passz.

passz.

Mérem a hőmet, olyan mint a nagy könyvben. Pé, utána beágyazódásos esés, majd emelkedés 37-re. Ma vagyok a 33.napon. Pé a 21.napon volt, beágyazódás 30.napon. Ma teszteltem, mondjuk délután és negatív lett. Korán teszteltem? Van még esélyem?

Legjobb válasz: Szerintem várd meg azt a napot, amikor meg kéne jönnie. Elõtte még tuti korai a teszt, pláne beleélned magad. Nekem még a késés után is csak halványan jelent meg a 2 csík, majd a 3. teszt volt az , aminek mertem örülni. Ja, és reggel csináld, az elsõ pisilésnél.

Szerintem várd meg azt a napot, amikor meg kéne jönnie. Elõtte még tuti korai a teszt, pláne beleélned magad. Nekem még a késés után is csak halványan jelent meg a 2 csík, majd a 3. teszt volt az , aminek mertem örülni. Ja, és reggel csináld, az elsõ pisilésnél.
Mikorra várod a mensid? Érdemes reggel tesztelned, és ha csak 3 napja ágyazódott be vsz, akkor tényleg korán teszteltél.
A kérdező hozzászólása: Mensim változó: 36, 32, 31.nap. Akkor vasárnap még tesztelek.

14. nap PÉ, de rá 16 napra jön meg? Hogy s van ez? Nem PÉ utáni 14. napra kéne megjönnie?

Legjobb válasz: Biztos aznap volt a peteérésed? Ez csak szabályos 28 napos ciklusok esetén szokott így lenni!

Biztos aznap volt a peteérésed? Ez csak szabályos 28 napos ciklusok esetén szokott így lenni!
Egyrészt a 14 nap irányadó, nagyjából annyi, de van akinél eltér, a 16 nap is normális még. Viszont az tényleg fontos, hogy tényleg biztos, hogy aznap volt peteérésed, vagy csak naptármódszerrel számoltad ki?
Szia! De igen, kb 14 nappal ovu után jön meg. Viszont nem feltétlenül a 14-ik napon van. :-) 30 napos ciklusnál pl 16-ikon. De itt biológiáról van szó, nem matekról, tehát semmi sem biztos. :-) Csak sacc/kb. :-)
a 14 nap csak általánosság, 10-16 napig normális!Nekem múlt hónapban peteérés után 11 nappal jött meg és ez is normális!
Nekem mindig a PÉ. utáni 16. napon jön meg! Ez teljesen normális!

Lehetek terhes ha a pé óta látszik az LH tesztemen a tesztcsik, de halványabb egy kicsit, a mikroszkópom reggeli nyálból félig sejtes, félig páfrányos, és 5 napig volt barnás folyásom, amiből 1 nap volt egy kis vér. Pé utáni 12. napon vagyok?

Legjobb válasz: Szia! Én LH tesztet nem használtam,de mikroszkópot igen,és már akkor kimutatta a babát,mikor a Th teszt még nem :)) Félig páfrányos,félig buborékos volt.Nálam bejött,bár vannak akik kételkedve fogadják.

Szia! Én LH tesztet nem használtam, de mikroszkópot igen, és már akkor kimutatta a babát, mikor a Th teszt még nem :) ) Félig páfrányos, félig buborékos volt.Nálam bejött, bár vannak akik kételkedve fogadják.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Bizakodom.... kicsit aggaszt ez az 5 napig tartó barnás vérzés, de sokan azt irják hogy ez normális....
Az is lehet, hogy az attól volt, hogy a felesleges méhnyálkád ürült ki.Nálam 7 hetesen volt barnázás, és mivel nem volt sem vérzés sem görcsölés, nem is idegesítettem magam(na jó, azért egyszer-kétszer átfutott az agyamon hogy mitõl is van ez).. Te még nagyon az elején vagy, így bármi lehet.Mindenképp a pozitív th teszt fog biztos eredményt adni.Akár holnap reggel is tesztelhetsz, reggeli elsõ vizeletbõl :) ) Sok sikert, és ne aggódj :) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, a napokban csinálok egy tesztet, az lesz majd a biztos. Addig is pihenek.
Kívánom, hogy az legyen az eredmény, amit szeretnél :) ) Pihenj, szedheted az elevitet és folsavat! További szép napot!

Pé utáni 6. napon mitől lehet érzékeny a mellbimbóm?

Korainak tartom a beágyazódást, bár a h?m picit esett és legutóbb is ez jelezte a beágyazódást. Most este óta fáj, leginkább amikor a ruha hozzáér.

Legjobb válasz: igen, ez baba lesz, nekem a pé után 7 nappal volt most a beágyazódásos vérzésem, korábban csak egy héttel késõbb, lehet, hogy neked is hamar ért be a méhbe a kisbabátok, gratulálok!

igen, ez baba lesz, nekem a pé után 7 nappal volt most a beágyazódásos vérzésem, korábban csak egy héttel késõbb, lehet, hogy neked is hamar ért be a méhbe a kisbabátok, gratulálok!
Szia! Nem feltétlenül babára utal. Nekem mindig ilyentájtól volt érzékeny a cicim. Hormonok... Drukkolok, hogy baba legyen
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A múltkor is esett a hõm beágyazódáskor és fájt a cicim, de akkor sajnos nagyon késõi beágyazódás volt és nem maradt meg a baba. :( most remélem a legjobbakat. :)

Peteérés utáni 3. naptól kezdve 5 napig naponta többször elég erõsen szurkált a bal oldalam. Hõm nem emelkedett meg annyira mint már ilyenkor amúgy is szokott, pé utáni 5. -6. napon ált. Ban már 37 körül szokott lenni. Szerintetek mi lehet?

Hát nálam nem tom most mi a helyzet?!

Legjobb válasz: Szerintem nagyon szép a görbéd és elég babagyanús. :-) Ne aggódj ezen, simàn làtszik hogy volt ovulàciód. Drukkolok!

Szerintem nagyon szép a görbéd és elég babagyanús. :-) Ne aggódj ezen, simàn làtszik hogy volt ovulàciód. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszi a drukkot! ;) Azért is aggódom m 2 missed abom volt már! És nagyon nem szeretnénk ha a következõ terhességemmel is baj lenne!!! Augusztusban lesz az esküvõnk, addigra már jó nagy lesz a pocakom ha most összejön! :)
Teljesen jó a görbéd!:) Szerintem is babagyanús!

Ha júni.10. én volt peteérésem, akkor elvileg 24. én kell megjönnie? Azt olvastam hogy mindig a pé utáni 14. napon jön meg, ez igaz?

Ebben a hónapban 10.-t írt a ciklus.hu, akkor ezek szerint 24.én kell megjönni. Akkor most csak 24 napos lesz a ciklusom? Mindig 14. napra jön meg pé után?

Legjobb válasz: Nem mindig, 12-16 nap lehet az ovuláció utáni/luteális szakasz, illetve ezt mondják "normálisnak".

Nem mindig, 12-16 nap lehet az ovuláció utáni/luteális szakasz, illetve ezt mondják "normálisnak".

Pé utáni 7 napon már érezhetek hányingert és sok gyomorsavat? Ez a terhesség jele lehet, vagy bebeszélem magamnak?

Legjobb válasz: Mi hat hónapig próbálkoztunk a teherbeeséssel és minden hónapban produkáltam a tuti terhességi jeleket! Hányinger, mellnagyobbodás stb.Persze aztán mindíg megjött a végén. Amikor ebbõl elegem lett és nem figyeltem a testem mint egy rögeszmés, rögtön teherbeestem! Most 17 hetes kismama vagyok. Ha lesz is valaki a pocidban, még korai lenne érezned. A beágyazódás csak most kezdõdhet és a 12. napig tart. Talán utána...

Mi hat hónapig próbálkoztunk a teherbeeséssel és minden hónapban produkáltam a tuti terhességi jeleket! Hányinger, mellnagyobbodás stb.Persze aztán mindíg megjött a végén. Amikor ebbõl elegem lett és nem figyeltem a testem mint egy rögeszmés, rögtön teherbeestem! Most 17 hetes kismama vagyok. Ha lesz is valaki a pocidban, még korai lenne érezned. A beágyazódás csak most kezdõdhet és a 12. napig tart. Talán utána...
Szia!Még korai lenne.De én is mindig így érzek, de sajna megjön.Ha baba is van késõbb érzed!Sok sikert!
Bebeszéled magadnak. Kb most ágyazódhat be a picúrka, szóval nem okozhat ilyen tüneteket. Ettõl még lehetsz terhes :)

Van két egyértelműen pozitív tesztem. Az első a pé utáni 11. nap (tegnap esti), a második a mai, azon erősebb már a csík.10- es érzékenységűvel csináltam. Lehetséges hogy a 13 nappal ezelőtt kapott hcg (Pregnyl) injekciótól lett pozitív?

Máskor is kaptam már ilyen injekciót,8 nap múlva már semmi nem volt a vizeletemben.A dokim most mégis rámhozta a frászt,h lehet h attól van,nem is a babától.

Legjobb válasz: Szerintem 13 nap alatt már ki kellet ürülnie Pregnylnek,de pár nappal késõbb ismételd meg a tesztet.Megkérdezhetem,hogy melyik az a 10-es érzékenységû teszt?

Szerintem 13 nap alatt már ki kellet ürülnie Pregnylnek, de pár nappal késõbb ismételd meg a tesztet.Megkérdezhetem, hogy melyik az a 10-es érzékenységû teszt?
A kérdező hozzászólása: Neten rendeltem az ovulációs mikroszkóp honlapjáról.Early Detection a neve, 5 db 2200 ft postaköltséggel.
Én úgy tudom, hogy aki hcg injekciót kap, az 14 nap elteltével tesztelhet elõször! Ennek ellenére, ha a tied erõsödött, akkor az növekedés, nem csökkenés! :)
ha van mutatna, igen
Ma lement a hõm 36, 5-re, szóval meg fog jönni!:-( Hátha neked még összejön. Én most fogom kipróbálni a barátcserjét!
A kérdező hozzászólása: Szia! Bocsi csak a munkahelyen van netem. Igen teszteltem, negatív lett de bizakodó vagyok. A tüneteim nem múltak el. Majd pénteken újra megpróbálom. Veled mi újság?
Na? Teszteltél? Utolsó vagyok!
A kérdező hozzászólása: Remélem fenn marad a hõd, én nem mérem ez a 4. hónapunk. Úgy vagyok vele, hogy mindennek meg van az oka úgyis akkor jön a baba amikor Õ akar. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Utolsónak, remélem lesz baba mindkettõnknél! Hétfõn megírom mi lett az eredmény, mert úgy sem bírom ki hogy vasárnap ne teszteljek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, drukkolok nektek, hogy csak korai legyen a tesztelés! Tudom várni kéne de olyan nehéz, gondolom ezzel ti is így vagytok!
Szai! Képzeld én is most vagyok a peteérés utáni 10. napon. Keddre nem várom és nekem is görcsölget a köldököm alatt meg szúrkál. Iszonyatosan fel vagyok fújódva, úgy nézek ki, mint egy 5 hónapos terhes! :-) Én most megfogadtam, hohy nem tesztelek keddig, mert már nagyon sokszor csalódtam és nem akarok újból. De ha Te tesztelsz vasárnap, azért megírhatnád mi lett az eredmény! http://www.ciklus.hu/images/diagramok/4d652949637005e9066b79.. Itt a görbém, hát nem a legszebb, de ez van.
Tudom utolso, most irtam neked is! :)
szia utolsó, én vagyok aki holnapra nem várja, és a lily - lett:-((
Nem biztos hogy mutatja, attol függ mennyi a hcg szinted, inkàbb vàrd meg a nem vàrt napjàt! én ma teszteltem, a hétvégén nem kellene megjönnie! Negativ a Gabriellel, itt egy màsik csajnak a lillyvel lett ma negativ, de a hönk fent van, szoval még bàrmi lehet! Csak rossz érzés, hogy negativ! :(
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, majd köv.hónapban! A barátcserjérõl én is sokat hallottam. Én palástfû teázok. Drukkolok neked nagyon! Nekem meg elmúltak a tüneteim, nincs semmilyen érzésem, sem hogy megjön sem pedig hogy baba van. Majd meglátjuk!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!