Találatok a következő kifejezésre: Páromnak volt 6 évig (8 db)

A paromnak 5-6 eve hereserve volt de nem. Mûtötték meg. Akorhazban kikezeltek. Lehet igy baba?

Babat szeretnenk.mar 2 honapja próbálkozunk de semmi.....lehet igy baja hogy nem.mûtötték meg? Lehet megkellett.volna? Amugy azóta.semmi tünet.minden normalis....aggódom....

Legjobb válasz: A sérvet mûtik. Olyan nincs, hogy borogatják meg masszírozzák és elmúlik...

A sérvet mûtik. Olyan nincs, hogy borogatják meg masszírozzák és elmúlik...
Ha nem mûtötték, akkor nem is sérv volt.
Here-sérv. Az elnevezés megtévesztõ, mert a kóros folyamatnak a heréhez semmi köze nincs, csak az elhelyezkedés közelsége miatt használjuk ezt az ... http://www.drkovesistvan.hu http://www.drkovesistvan.hu/here-serv kiválasztva - 5/2014
Ne találgassunk, forduljatok orvoshoz. Én nem vagyok orvos, ezért ezt tudom csak tanácsolni!
A kérdező hozzászólása: Akkor megmûtötték nem.tudom.majd megkerdezem. De a mutettol leet meddõ?vagy ha nem.mûtöttek meg akkor.azert?
Egészen addig semmi jelentõsége nem volt ennek az álomnak, amíg el nem kezdtél agyalni rajta.
A kérdező hozzászólása: Nem agyalok rajta csak fura volt nagyon az álom
Nem lehet hogy csak összeálmodtad az egészet? De.
A kérdező hozzászólása: De jó hogy meg tudtad állapítani.
Lehet hogy neked nem lehet gyereked, lehet hogy a pasidnak nem lehet gyereke, lehet hogy csak szerencsés vagy
Szia! Soha, de soha semmivel?Mindég beengedtétek? Mert ha ugy van, akkor sajna lehet baj is valamelyitekkel! Ha babát szeretnétek, akkor irány a doki!
Mi három éve próbálkozunk a feleségemmel, de nem esik teherbe. Voltunk dokinál (nõgyógy) rlküldött engem spermavizsgálatra, ahol megállapították, hogy nem nálam van a probléma. Most ott tartunk komolyabb kivizsgálások után, hogy sajnos a páromat mûteni kell, külömbes soha nem eshet teherbe. Úgyhogy mindenféleképpen ajánlom az orvost. Érdemes hozzá elmenni. Többet is fogsz megtudni, hogy miért nem esel teherbe.
orosz rulett szerencséd volt ha ez a cél
Valószínûleg meddõ vagy vagy a párodnak nincsenek életképes spermái!
A kérdező hozzászólása: Azóta terhes lettem, bár sajnos nem maradt meg a baba...


Páromnak volt kb. 6 évig bejelentett munkája, de már kb. 3 éve felmondott. Mehet így GYED-re?

Kérdés: Én még nem dolgoztam hivatalosan nincs meg a 180 napom! De viszont a páromnak volt kb 6 évig bejelentett munkahelye de már kb.3 éve felmondott! Most jelenleg nem bejelentett munkahelyen dolgozik! A kérdés pedig az lenne hogy ha ? menne el a picivel gyesre akkor ? kapna még valami pénzt? Azt hiszem Gyedet..de nem vagyok benne biztos! Szerintetek így lehetne? Vagy csak akkor ha én mennék vele és nekem lenne 180 napom?

Legjobb válasz: Szia. én úgy tudom,hogy ha úgy mész el,hogy nincsen meg a 180 bejelentett napod,akkor is jár a minimális alanyi jogon. De ezt inkább a biztosítónál,vagy védönötöl kéne megke´rdezned.talán ök tudna´k a legokosabbat mondani.

Szia. én úgy tudom, hogy ha úgy mész el, hogy nincsen meg a 180 bejelentett napod, akkor is jár a minimális alanyi jogon. De ezt inkább a biztosítónál, vagy védönötöl kéne megke´rdezned.talán ök tudna´k a legokosabbat mondani.
Szia! gyedre akkor vagy jogosult ha a szülést megelözõen 2 évben volt folyamatos 180 nap bejelentett munkahelyed és a szülés napján is biztosított vagy/ ez a párodra is vonatkozik ha õ akar elmenni gyesre. Ha viszont te akkor gyestz kapsz alanyi jogon gyedet nem, de gyest is akkor kapsz ha a szülés napján biztosított vagy ez azt jelenti ha nincs munkahelyed fizesd saját magad a tb-t mert ha jõvõre szülsz hatalmas összeget fogsz a szülésért fizetni.
GYED-re csak te mehetsz. GYES alanyi jogon jár, azt mindenképp kapod, de az csak huszonpárezer forint. Kapsz még családi pótlékot is, az 11000 ft körül van, de többre ne számíts. A párod munkaviszony nem számít bele, és nem is mehet helyetted GYED-re.
Ha nem dolgozik bejelentett munkahelyen, akkor természetesen nem kap gyed-et, hiszen a munkahelyRÕL megy gyedre az ember. Azaz a gyed alatt is munkaviszonyban van az ember, és vissza is kell venni a gyed lejárta után. De ha neked bejelentett munkahelyed van, akkor te mehetsz gyed-re.
Például a 2. mondatoddal.
Szánalmas , hogy eldobsz valakit, mert nem volt más az életedben.Azt hiszed mással majd örökké fog tartani a szerelem?Hát nem, mivel természetes, hogy elmúlik.Én bezzeg életem végéig kitartanék az igaz társam mellett, csak nem találom, az ilyenek meg eldobják :(
Leülsz vele, és elmondod neki, hogy érzel... Nem kell bonyolítani a dolgot.
Csak az igazat , mert egyre nehezebb lesz! Vagy teljes fordulatot vesztek mindketten , ha lehetséges .
A második mondatod tökéletes nyitásnak. Aztán majd jön magától. Sok sikert! Szar lesz szakítani, de túl kell esni rajta, ha nem megy.
Van valami konkrét oka a szakításnak, vagy csak az újdonság varázsa hiányzik. Mert ha az utóbbi akkor én biztos nem dobnék el egy 6 éve jól mûködõ kapcsolatot.
A kérdező hozzászólása: Elsõ hozzászólónak: nem azért szakítanék vele, mert mindenki mással össze akarok feküdni, csupán hiányzik a kapcsolatunkból az izgalom, az események... Nem õ az igazi számomra! 22 éves vagyok, szép is lenne, ha már megtaláltam volna :) Köszönöm a válaszokat, kicsit bátrabban indulok neki!
Ismerek olyat aki 17 évesen megtalálta az igazit és most 20 év elteltével is remekül megvannak, de ismerek olyat aki már 55 éves és még nem volt tartós kapcsolata. Nem az életkoron múlik. Persze ha te tudod hogy nem õ az igazi akkor nincs mit tenni, de szerintem te ezt már régóta tudod mégsem léptél és nem mondtad meg neki. Ez nem helyes!

2011 -ben missed ab-om volt 11 hetesen, most 25 éves vagyok, párom 26 éves, 6 éve vagyunk együtt. Kérdés lentebb?

25 éves nő vagyok, most éjjel azt álmodtam, Folytatás lentebb? hogy egy csecsemőt fogtam a kezemben. Párom akivel 6 éve leszek együtt ő is szerepelt benne, ő volt az apuka, én meg persze az anyuka. A csecsemő kislány volt, és fogtam a kezemben, pár napod lehetett, és azt beszéltük a párommal, Folytatás lentebbéppen arról hogy 3,77dekával született igaz ahoz nagyon apró volt álmomban, olyan 2 kilósnak tűnt.Nagyon nyugodt kisbaba volt), és mondta is a párom, hogy meg sem látszódott rajtam a terhesség,nekem furcsa is volt, hogy nem emlékszem sem a szülésre, sem pedig a 9 hónapra visszamenőleg, kicsit össze vitáztunk, hogy nyomott a feje a kicsinek, és én odaadtam párom kezébe, (mintha én tehetnék arról, hogy szülés közben megnyomodott) óvatosan adtam oda neki, és még mondtam is neki, hogy óvatosan fogja meg, nehogy valamije eltörjön, (KIMONDOTTAN CSODÁLATOS ÉRZÉS VOLT HOGY LÁTTAM A KEZÉBEN! ) kimentem, és mire bementem, betette a kiságyba, és mondta nekem hogy vigyázni kell a kicsi fejére, kenni kell minden nap azzal a krémmel. Nagyon szép kis feje volt álmomban különben, kis fekete hajjal, az arcára nem emlékszem, mert mintha olyan kitakarva láttam volna álmomban. A lényeg hogy mikor elkezdtünk vitázni, és visszaértem a szobába, arra keltem álmomból hogy beszéltem! Tudni illik mi szeretnénk babát,25 éves vagyok, ő 26,2011 ben 11 hetesen missed ab. -om volt, és azóta nem sikerül a baba. Mi lehet ennek az álomnak a jelentése? Életemben 2 x álmodtam terhességgel, az első terhességem alatt, a második kb 1 éve volt, akkor 5 napot késett a mentsruációm, és most életemben először a saját csecsemőmmel álmodtam, akit a kezemben tarthattam, és láthattam még ha álom is volt, hogy a közös babánk van párom kezében! Gyönyörű álom volt, még ha vitáztunk is benne!

Legjobb válasz: Szerinted mi lehet a jelentése, most õszintén... a józan paraszti eszedre hallgatva ?! Sztem röhejesen egyértelmû... Babát szeretnél. Ennyi. Álom megfejtve.

Szerinted mi lehet a jelentése, most õszintén... a józan paraszti eszedre hallgatva ?! Sztem röhejesen egyértelmû... Babát szeretnél. Ennyi. Álom megfejtve.
A kérdező hozzászólása: Hát lehet sajnos így van...köszi!
igen, a tudatalattidban ez van és ezért álmodsz ilyeneket. Gyakorolni, gyakorolni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hát hiába gyakorlunk 2-3 naponta, kéreti magát sajnos:)

3 hete volt missed ab-om sajnos 6 hét után elhalt a kisbabám! 2 évet és 7 hónapot vártunk rá! Nagyon megviselt, amikor kiderült! Most együtt voltam a párommal! Szerintetek sikerülhet egyből menstuáció nélkül?

Tényleg igaz,hogy sokkal gyorsabban várandós lehet az ember missed ab után?Iszonyatos lenne ha megint ilyen sokat kéne várnom!

Legjobb válasz: Sajnálom ami veled történt. Velem kétszer történt meg. A dokim állítja, hogy a szervezetnek el kell felejtenie a terhességet, hogy ne történjen meg még egyszer ez a szörnyûség. Mi az elsõ missed ab után alig vártuk, hogy ismét terhes legyek, hát a sietségnek köszönhetõen lett még egy missed ab. A második után 6 hónapot vártunk, remélem a következõ terhességgel már semmi problémánk nem lesz. Hidd el, jobban jársz, ha megfogadod a doki tanácsát.

Sajnálom ami veled történt. Velem kétszer történt meg. A dokim állítja, hogy a szervezetnek el kell felejtenie a terhességet, hogy ne történjen meg még egyszer ez a szörnyûség. Mi az elsõ missed ab után alig vártuk, hogy ismét terhes legyek, hát a sietségnek köszönhetõen lett még egy missed ab. A második után 6 hónapot vártunk, remélem a következõ terhességgel már semmi problémánk nem lesz. Hidd el, jobban jársz, ha megfogadod a doki tanácsát.
Szia! Sajnálom ami a babáddal történt. Nem tudom ez után hogy megy de nincs ilyenkor egy kis várakozási idõ? Sikerült túl jutnod ezen? Ugyan is ha lelkileg a másik babádat nem tudtad még elengedni az megnehezítheti a teherbe esést. ( Bár én azt kívánom, hogy mimnél elõbb sikerüljön.) Lehetséges, hogy könnyebb teherbe esni pontosan nem tudom de butaságot nem akarok neked írni.
Sajnálom ami történt!Azt javaslom érdemes betartani , pontosan a sikeres terhesség érdekében, és a szervezet megfelelõ regenerálódása érdekében, a 6 hét szexmentességet.Fõként hogy a mûtét után felfrissül a méh nyálkahártyája , sokkal nagyobb az esély arra hogy rögtön (vagy nagyon hamar)újból sikerüljön, nagyon nem mindegy hogy meggyógyult e a mûtéti beavatkozásból a szervezet.Ezt a pár hetet bírd ki kérlek.Csodálkozom azon hogy ezt az orvosod nem mondta el.Semmiképp nem bántásból írom, nehogy úgy vedd, de szerintem ez alap a mûtét után.Egy picit várjatok, és aztán ismeretlenül is drukkolok!Bocs kicsit off, de hogy válaszoljak az alap kérdésre, sikerülhet de az nem biztos hogy jó, ebben az esetben.
Szia! Nagyon sajnálom, fél éve én is átestem ezen, szóval tudom milyen! Nekem a dokim 6 hétig megtiltotta a házaséletet és 3 hónapig nem eshettem teherbe! Sajnálom, hogy téged nem tájékoztatott, pedig fontos lett volna a következõ terhesség miatt, mert csak egy mûtét kell a regenerálódás, lelkileg is! Persze van akinek ezután egybõl sikerül, van akinek nem! Mi a 3. hónapnál járunk, hamarosan megtudom, hogy sikerült-e, remélem igen! Sok sikert! De szerintem jobb lenne, ha nem is 3 hónapot, de egy menzit mindenféleképpen megvárnátok!

Melyik volt az a szélső jobbboldali politikai párt amelyet megválasztottak Ausztriában (6-7-8 évvel ezelőtt), és le kellett mondjon 12 (vagy 24) órán belül? Ki volt a vezetőjük?

Legjobb válasz: Talán Jörg Haiderre és az Osztrák szabadságpártra (FPÖ) gondolsz, de ilyen nem volt, nem kellett lemondaniuk.

Talán Jörg Haiderre és az Osztrák szabadságpártra (FPÖ) gondolsz, de ilyen nem volt, nem kellett lemondaniuk.
Jörg Haider, de õ koalícióban volt egy másik párttal és úgy kormányoztak. Nem kellett lemondania , õ maga mondott le 2 év után. Én Ausztriában nõttem fel, mindig is nagy támogatója és tisztelõje voltam Jörg Haidernek , sõt még ma is. Olyan volt, mint egy igazi nagy vezetõ. Ez az ember zseniális volt , egy géniusz.Az európai nemzeti radikalizmus kiemelkedõ alakja volt.
A kérdező hozzászólása: Igen rá gondoltam, köszi a válaszokat.
Ma is? Én úgy tudtam felcsavarodott egy fára mint Falco miután egy melegbárban hülyére piálta magát.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!